31698

• II Rocky II
    azt látom,hogy Terry lenne az egyik de ki lenne a másik?Amugy jól járnánk vele a tuti.
  • vmvr
    Wenger könnyen leigazolhat két Chelsea klasszist
    A két játékos távozásáról azért keringenek pletykák, mert a hírek szerint José Mourinho az idény végezte után a Real Madrid edzője lesz. Amennyiben ez teljseül az sem kizárt, hogy a két válogatott játékos követi mesterét a spanyol fővárosba, de az is lehet, hogy Londonban maradnak, csak már piros-fehér mezben.

A most bevezetendő FIFA szabályok szerint a 28 évnél idősebb játékosok kivásárolhatóak szerződésük utolsó két évében, s a fent említett labdarúgók pont ebbe a kategóriába tartoznak.

"Eddig azt láthattuk, hogy az árak, hogy szöknek az egekbe, most meg talán azt, hogy megszűnnek az átigazolások."-nyilatkozta Wenger.

"A mostani szabályok gyakorlatilag kísérleti jellegűek, s Bosman szabály kiterjesztését foglalja magába. Olyan világban élünk, ahol már én sem tudom a szabálymódosításokat követni."

"Nagy klubok még nem használták a szabályt, de attól tartok, hogy előbb fogják ezt a lehetőséget a kollégáim kihasználni a csapatomon, mint én az övéiken."

Terry lehet főleg Wenger egyik kiszemeltje, mivel többször kijelentette, hogy rutinos védőt keres a hátsó alakzatba, míg Lampard inkább külföldre távozna.
  • Anthony001
    Srácok...eladnám az új Henry-s mezem...idei szezon, hazai mez...L-es méret.Londonból kaptam, de nekem kicsi, és így nem tudom hordani...Kb 10 0 00 Ft ért vették, én 6000 Ft ért szeretném eladni, úgy gondolom ez korrekt ár érte. Ha valakit érdekel, akkor küldök képet is, vagy vegyetek fel msn-en. ( [email protected] ).
  • vmvr
    én az Evertont nagyon jó csapatnak tartom, sőt az összes Premier leagues csapatot nagyon jónak tartom, és én úgy gondolom, hogy mi nem egy világlegjobbja csapat vagyunk MÉG, mivel a csapatunk átlagéletkora nagyon alacsony, nagy dolognak tartom, hogy a 3.helyen állunk, és hogy a dobogóért versenyzünk. év elején ilyen fiatal csapattal egy UEFA kupás helynek örülhettünk volna.
  • Kaplan
    Az a helyzet, hogy egy ilyen kerettel, meg azzal a játékkal amivel a nagy Manchestert oda-vissza vertük, nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy kikapunk ilyen csapatoktól... Ez van. Nagyok az elvárásaim.
  • vmvr
    osztom
  • 5w0rdf15h
    így van pontosan
  • Danman
    jah nagyon mélyponton van most a csapat...gondolom ez a kéthét alatt mindent elveszteni őket is letaglózta:S mind a chelsea elleni döntővel kezdődött, maybe.Na mindegy, lesz ez még jobb is. Csak azt nem tudom, hogy ha már egyszer tavaly rájöttek a receptre hogy hogy kell folyamatosan alázni( 3-0, 4-0, 7-0 ) akkor mért nem lehet ezt folytatni?:S:S AW help!
  • hunbasser
    ne adjátok fel!

az Arsenalnál nem elvárás,h bajnokok legyenek,szóval már az is jó,ha első 4-ben vagytok,a 2-3.meg már hab a tortán,vagy ajándék,vagy nem tudom hogy mondjam :)

a bajnoki cím meg nagyon nagy dolog :)

láttam múltkor,h eleged lett a csapatból.azért mert ebben az idényben nem vagytok olyan szerencsések?és akkor hagy ne mondjak egy olyan csapatot,ami már 3 és fél éve semmit sem nyert,és elvileg mindig elvárás volt a bajnokság vagy a bl,de ugye ez nem ebbe a topikba tartozik.

kitartás,lesz ez még jobb is!
  • 5w0rdf15h
    hja miis
  • Kaplan
    No comment... Kezd elég siralmas lenni.
  • gabber_saviola
    néztem a meccset és Arsenál gólt vártam, de ez lett csak
    [center]

Everton 1 - 0 Arsenal A. Johnson

LINK
  • vmvr
    1-0:S

a második félidőre pont hazaértem, és az alapján döntetlent érdemelt volna a meccs, de mégis azt mondom: az Everton megérdemelten győzött( a kapufák miatt is)
  • Rolka
    Baszki az utolsó percben, hát ez nem igaz
  • 5w0rdf15h
    áh bakker már a szabadrúgásnál éreztem h elúszik :(
  • báttyó02
    ennyi...1:0oda
  • 5w0rdf15h
    jah pillanatra megfagyott a vér bennem :\
  • báttyó02
    uhhh nemgyenge kapufát lőtt az everton :|
  • II Rocky II
    Everton elleni kezdő 11:
    Lehmann
    Toure
    Gilberto
    Gallas
    Hoyte
    Ljungberg
    Cesc
    Rosicky
    Diaby
    Baptista
    Aliadere
    hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • II Rocky II
    kössz szépen.
  • vmvr
    Bsz Rocky!

sajnos nem leszek otthon a meccs idején:S

COME ON YOU GUNNERS!
  • 5w0rdf15h
    nah új net rulz mostantól leszek :)
  • Gunnersboy
    HBD Theo!
  • vmvr
    tegnap ünnepelte Walcott a 18.-ik születésnapját!

Boldog szülinapot Theo!
  • II Rocky II
    igaz :D
  • hunbasser
    fordított pszichológia :)

így legalább,ha nyertek,akkor örül,h nyertetek,ha meg kikaptok,akkor nem csalódik,hisz tudta,h ez lesz -.-
  • Rolka
    ágyék és gyomor húzódás
  • Kaplan
    Letelt az az idő! :D Ettől függetlenül még mindig botrányos búcsúnak tartom ezt a mostani BL meccset...
  • vmvr

akkor most mi van?:)
  • Kaplan
    Így van.
  • II Rocky II
    Hála istennek,hogy nyertünk!!(és persze a csapatnak).
    Pool előtt vagyunk 2 ponttal és van egy elmaradt meccsünk,remélem igy van???
  • Kaplan
    0-1 a vége :)
  • vmvr
    vége, nyertünk!

Diabynak és a csapatnak
  • vmvr
    na lassan vége lesz, még ezt a 8 percet bírjuk ki!

képinfo: jövöhéten érek rá sajna feltölteni:/
  • báttyó02
  • Kaplan
    10. percben lőtt Diaby góllal vezetünk a 27. percben! :)
  • báttyó02
    hagyjátok már abba plz....
  • II Rocky II
    te biztos vagy benne hogy az Arsenalnak drukkolsz????
    Mert ezzel a neki állással megkérdőjelezem...
  • grebber
    Én pesszimizmusom legalább mutatja az igazságot a ti optimizmusotok meg ebben az évben nemnagyon jött be.
  • II Rocky II
    A mai kezdő:
    01 Lehmann
    31 Hoyte
    19 Silva
    20 Djourou
    10 Gallas
    08 Ljungberg
    04 Fabregas
    15 Denilson
    02 Diaby
    09 Julio Baptista
    30 Aliadiere
    GoGunners!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!