31698
-
#5866 azt látom,hogy Terry lenne az egyik de ki lenne a másik?Amugy jól járnánk vele a tuti. -
#5865 Wenger könnyen leigazolhat két Chelsea klasszist
A két játékos távozásáról azért keringenek pletykák, mert a hírek szerint José Mourinho az idény végezte után a Real Madrid edzője lesz. Amennyiben ez teljseül az sem kizárt, hogy a két válogatott játékos követi mesterét a spanyol fővárosba, de az is lehet, hogy Londonban maradnak, csak már piros-fehér mezben.
A most bevezetendő FIFA szabályok szerint a 28 évnél idősebb játékosok kivásárolhatóak szerződésük utolsó két évében, s a fent említett labdarúgók pont ebbe a kategóriába tartoznak.
"Eddig azt láthattuk, hogy az árak, hogy szöknek az egekbe, most meg talán azt, hogy megszűnnek az átigazolások."-nyilatkozta Wenger.
"A mostani szabályok gyakorlatilag kísérleti jellegűek, s Bosman szabály kiterjesztését foglalja magába. Olyan világban élünk, ahol már én sem tudom a szabálymódosításokat követni."
"Nagy klubok még nem használták a szabályt, de attól tartok, hogy előbb fogják ezt a lehetőséget a kollégáim kihasználni a csapatomon, mint én az övéiken."
Terry lehet főleg Wenger egyik kiszemeltje, mivel többször kijelentette, hogy rutinos védőt keres a hátsó alakzatba, míg Lampard inkább külföldre távozna. -
#5864 Srácok...eladnám az új Henry-s mezem...idei szezon, hazai mez...L-es méret.Londonból kaptam, de nekem kicsi, és így nem tudom hordani...Kb 10 0 00 Ft ért vették, én 6000 Ft ért szeretném eladni, úgy gondolom ez korrekt ár érte. Ha valakit érdekel, akkor küldök képet is, vagy vegyetek fel msn-en. ( [email protected] ). -
#5863 én az Evertont nagyon jó csapatnak tartom, sőt az összes Premier leagues csapatot nagyon jónak tartom, és én úgy gondolom, hogy mi nem egy világlegjobbja csapat vagyunk MÉG, mivel a csapatunk átlagéletkora nagyon alacsony, nagy dolognak tartom, hogy a 3.helyen állunk, és hogy a dobogóért versenyzünk. év elején ilyen fiatal csapattal egy UEFA kupás helynek örülhettünk volna. -
#5862 Az a helyzet, hogy egy ilyen kerettel, meg azzal a játékkal amivel a nagy Manchestert oda-vissza vertük, nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy kikapunk ilyen csapatoktól... Ez van. Nagyok az elvárásaim. -
#5861 osztom -
#5860 így van pontosan -
#5859 jah nagyon mélyponton van most a csapat...gondolom ez a kéthét alatt mindent elveszteni őket is letaglózta:S mind a chelsea elleni döntővel kezdődött, maybe.Na mindegy, lesz ez még jobb is. Csak azt nem tudom, hogy ha már egyszer tavaly rájöttek a receptre hogy hogy kell folyamatosan alázni( 3-0, 4-0, 7-0 ) akkor mért nem lehet ezt folytatni?:S:S AW help! -
#5858 ne adjátok fel!
az Arsenalnál nem elvárás,h bajnokok legyenek,szóval már az is jó,ha első 4-ben vagytok,a 2-3.meg már hab a tortán,vagy ajándék,vagy nem tudom hogy mondjam :)
a bajnoki cím meg nagyon nagy dolog :)
láttam múltkor,h eleged lett a csapatból.azért mert ebben az idényben nem vagytok olyan szerencsések?és akkor hagy ne mondjak egy olyan csapatot,ami már 3 és fél éve semmit sem nyert,és elvileg mindig elvárás volt a bajnokság vagy a bl,de ugye ez nem ebbe a topikba tartozik.
kitartás,lesz ez még jobb is!
-
#5857 hja miis -
#5856 No comment... Kezd elég siralmas lenni. -
#5855 néztem a meccset és Arsenál gólt vártam, de ez lett csak
[center]
Everton 1 - 0 Arsenal A. Johnson
LINK -
#5854 1-0:S
a második félidőre pont hazaértem, és az alapján döntetlent érdemelt volna a meccs, de mégis azt mondom: az Everton megérdemelten győzött( a kapufák miatt is) -
#5853 Baszki az utolsó percben, hát ez nem igaz -
#5852 áh bakker már a szabadrúgásnál éreztem h elúszik :( -
#5851 ennyi...1:0oda -
#5850 jah pillanatra megfagyott a vér bennem :\ -
#5849 uhhh nemgyenge kapufát lőtt az everton :| -
#5848 Everton elleni kezdő 11:
Lehmann
Toure
Gilberto
Gallas
Hoyte
Ljungberg
Cesc
Rosicky
Diaby
Baptista
Aliadere
hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#5847 kössz szépen. -
#5846 Bsz Rocky!
sajnos nem leszek otthon a meccs idején:S
COME ON YOU GUNNERS! -
#5845 nah új net rulz mostantól leszek :) -
#5844 HBD Theo! -
#5843 tegnap ünnepelte Walcott a 18.-ik születésnapját!
Boldog szülinapot Theo! -
#5842 igaz :D
-
#5841 fordított pszichológia :)
így legalább,ha nyertek,akkor örül,h nyertetek,ha meg kikaptok,akkor nem csalódik,hisz tudta,h ez lesz -.- -
#5840 ágyék és gyomor húzódás -
#5839 Letelt az az idő! :D Ettől függetlenül még mindig botrányos búcsúnak tartom ezt a mostani BL meccset... -
#5838 #5785
akkor most mi van?:) -
#5837 Így van. -
#5836 Hála istennek,hogy nyertünk!!(és persze a csapatnak).
Pool előtt vagyunk 2 ponttal és van egy elmaradt meccsünk,remélem igy van??? -
#5835 0-1 a vége :) -
#5834 vége, nyertünk!
Diabynak és a csapatnak -
#5833 na lassan vége lesz, még ezt a 8 percet bírjuk ki!
képinfo: jövöhéten érek rá sajna feltölteni:/ -
#5832 -
#5831 10. percben lőtt Diaby góllal vezetünk a 27. percben! :) -
#5830 hagyjátok már abba plz.... -
#5829 te biztos vagy benne hogy az Arsenalnak drukkolsz????
Mert ezzel a neki állással megkérdőjelezem... -
#5828 Én pesszimizmusom legalább mutatja az igazságot a ti optimizmusotok meg ebben az évben nemnagyon jött be. -
#5827 A mai kezdő:
01 Lehmann
31 Hoyte
19 Silva
20 Djourou
10 Gallas
08 Ljungberg
04 Fabregas
15 Denilson
02 Diaby
09 Julio Baptista
30 Aliadiere
GoGunners!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!