31698

• Danman
    Teljes mértékben egyetértek
  • báttyó02
  • vmvr
    Ettől a csapattól nem szabad bajnoki győzelmet várni azonnal, sőt még a BL indulással is elégedettek lehetünk. ez az Arsenal nem az, amit 2-3éve láttunk, hogy veretlenül bajnok és nincs ellenfele, ez sajnos elmúlt, de lesz ez még jobb is.
    itt csapatépítés folyik, és az elég jól, amint láthattuk a fiatal csapat eljutott a liga-kupa döntőjébe, és ott a világ egyik legerősebb keretével rendelkező cselzi tudta csak legyűrni őket.
    én nem küldenék el senkit sehova, ez egy jó csapat, és mint tudjuk mindehol vannak hullámvölgyek, nem lehet az, hogy mindig jó játékkal nyerünk.
    most lett igazi otthon az Emirates, hiszen mostmár megéltünk egy vereséget is.
    Go Gunners!
  • Rolka
    Sztem Denilson ahoz képest, hogy 19 éves és még csak most jött ide elég jó! nekem tetszik ahogy játszik! Csak azt nem értem, hogy amit a liga kupában meg csináltak a fiatalok azt miért nem tudják a PL-ben is! Baptista is ott milyen jó volt már!
  • jbal
    áááááááááá nem elenne semmi gond a fiatalokkal de rajtuk kívül nincs játékos.venni kéne játékosokat, mert 1-2 sérülés és ez lesz.ezek nem bírnak 90 percet lejátszani.és nem új stadionokat kéne építgetni.
  • báttyó02
    newcastle szvsz pont oylan mostanság mint mi,van amikor kurvajol kenik,viszont van amikor bárkitől kikapnak....ha mi jó napot fogunk ki akkor végük:)
  • 5w0rdf15h
    az a gond h senderos már jóideje bizonytalan...nála nem formahanyatlás a gond hanem az h nem ide való...
    szinte minden meccsen csinált vmi hülyeséget, tény h nem mindből lett gól utánna de akkor is ilyen szinten ez nem elfogadható
  • II Rocky II
    Belese merek gondolni,hogy mit játszunk mi a Newcastle Uniteddal (o:1-1) hétfőn.Hmmm.Jólenne nyerni,de van olyan érzésem hogy kikapunk.Bár adja Isten,hogy ne így legyen.
  • báttyó02
    ja igen denilson,egyetérrtek,én sem látok benne semmit
    mindig várom hogy ugyanmost mutassa már meg miért dicsérik annyira agyon,de vhogy kurvára nem vagyok tőle elájulva,sőt
    senderos jólesz sztem,csak most még sokszor bizonytalan
  • II Rocky II
    egyetértek.Vagyis részben.Senderosnak a tartalékok között a helye a mostani formája alapján.Amugy nekem Denilsonnal és Sendivek bajom az ő játékuk abszolúte de nem tetszik.Ali meg cserének jó vagy inkább akit lecserélnek?Öneki a 90 perc nagyon sok....Amugy Adebyor meg ahogy mondod a helyzetkihasználásával van gond.Amugy figyeljétek meg nagyon jók leszünk.Majd mindenki nagyon jó formába lessz.-Henryval az élen. :)
  • báttyó02
    mondjuk az tény hogy jolenne igazolni mostmár valami tapasztaltabb játékost is,wengernek már nincs annyi hátra hogy megint felépitsen egy fiatal csapatot..
  • báttyó02
    srácok sztem ez egyszerüen csak teljesitmény ingadozás...
    akiket én nem szeretek,és nem is játszanak jol sosem az pl. aliadiere,ha rajtam mulna köze nem lenne az arsenalhoz,sőt még a pl-hez sem
    fabregas,hoyte,clichy,senderos,ezek mind nagyon fiatal játékosok,és emlékezzetek vissza a tavalyi bl menetelésre,hogy mit nyújtottak...utána mondjátok hogy miylen szarok
    ljunberg sztem még tud nyujtani annyit a csapatnak hogy legalább padról beálljon,gilbertoval egyetértek,ő már kiégett
    adebayort meg szintén csak védeni tudom,mert nagyon jó játékos,technikás,jol fejel,egyedül a helyzetkihasználással van még baja...de szvsz adjunk nekik időt,ilyen fiatal csapattal nem lehet rögtön megnyerni mindent
  • Rolka
    Ahogy mondod
  • Rolka
    És kikaptunk otthon gecc
  • II Rocky II
    nah elszenvedtük első vereségünket az Emiratesban.Sajna itt a 4dik helynek kell majd örülnünk,ha legalább azt megtudjuk szerezni.Majd jövöre.Addig is GoGunners!
  • 5w0rdf15h
    ja és Adebayor is mehetne a levesbe....az h rúgott 1-2 fontos gólt...meg h így Kanu utódja meg úgy lófaszt se csinál
  • 5w0rdf15h
    fabregassal semmi gond nincs az a baj h nincs kivel játszon és kinek passzoljon....hoyte nem arsenal nagy csapatába való ahogy clichy sem, senderost meg még tartalék csapatba se raknám, denilson meg...nc eddig 0.
    Ami az öregeket illeti Ljunbergnek még van 1-2 jó meccse de szvsz már ő is túlkoros akárcsak Gilberto Silva is. Rohadtul ideje elkezdeni jó játékosokat igazolni akikre nem 5 évet kell várni mire tudnak játszani mer ez így édes kevés nemhogy BL-be de még a bajnokságba is....örülhetünk ha egyáltalán a 4. hely meglesz.....siralmas szánalmas pfff
  • báttyó02
    azért a Realt ne hasonlitsuk már össze az Arsenallal::)
    eleve ha csak azt nézed h mennyi pénzt ölnek bele a játékosokba akkor ottvan a hatalmas különbség
  • Shep
    Szeretnék gratulálni a csapatnak, kezd egész Real-os lenni ez a csapat is :)(
  • báttyó02
    basszus:( hát ez elég gáz....nemtudom ti hogy vagytok vele,de campbell nekem nagyon nagyon hiányzik a védelemből :S
  • Kaplan
    Őszíntén szólva nem akartam eddig ezt felhozni, de nekem Fabregas 'játéka' nagyon-nagyon nem tetszik... Senderost sürgősen elküldeném, Clichy és Hoyte még kicsik.. Denilson játszon még kicsit az utánpótlásban, Henry és RvP nélkül a támadójáték = 0, Rosicky kéne középre szervezni, Gilberto sem nyújta már azt amit régen, egyszóval a lehető legrosszabb formában vagyunk.
  • 5w0rdf15h
    fúdejó szánalom ezer köbön....pont egy kiesőjelölt szarkupac veszi el az emirates beli veretlenséget hurrá
    mostmár kurvára ideje lenne belenyúlni abba a szaros zsebbe és ne csak 16-17 éves tacskókat vásárolni akik majd 5 év múlva tudnak is focizni....
  • Kaplan
    Mostmár otthon is kikaptunk jajj de jó... :) Egyre siralmasabb, egy-két játékost el kéne küldeni jó messzire.
  • Rolka
    51' Arsenal 0 - 1 West Ham U.
    Hát így nehéz lesz
  • vmvr
    jó kis kacsa volt ez is-.-

jó lenne behúzni a West-Ham meccset

• jbal
    azt álmodtam ma h Henry játszik már:DDDDDDDDDDDDD
  • Rolka
    Jah
  • báttyó02
    ennyi:)
  • Rolka
    Henry nem megy sehova

Reggel megjelent az angol sajtóban is, hogy Henry esetleg a Barcelona-hoz távozna. Egy órán belül le is ült a csapatkapitány és a mester, hogy megbeszéljék a helyzetet.

A mai meccs előtti sajtótájékoztatón Wenger elejét vette a találgatásoknak, és tisztázta a kialakult szituációt.

"Ez a sztori nem igaz. Beszéltem Thierryvel reggel. Kérdezte, hogy olvastam-e az újságokat. Tőle hallottam először a legújabb hírekről. Azonban ez teljesen képtelenség. Kijelentette, hogy maradni szeretne és én is, hogy szeretném, ha maradna. Tehát ezt a történetet úgy gyártották."

"Nem foglalkozom ezekkel a pletykákkal, tudom ha Thierry el szeretne menni akkor eljönne hozzám és elmondaná: " Figyelj, valahol máshol szeretnék játszani." és amíg ő ezt nem teszi én nem aggódom."

Valójában Wenger azt reméli, hogy Henry azzal, hogy a szezon hátralévő részét kihagyja sérülése miatt sokkal jobb formában fog visszatérni a következő bajnokságra.

"Optimista vagyok úgy gondolom, hogy még előnyére is válhat, néha jó ha megfelelő távolságból nézed a munkádat, elemezni tudod és sokkal reálisabban méred fel a futballban kialakult helyzetet. Emellett Henry nagyon intelligens és világklasszis játékos."
  • Gunnersboy
    igyvan.
  • XTHB
    Az nagyon,de nagyon rossz lenne,ha elvesztenénk Henryt!
    Különben én is úgy tudtam,hogy Henry semmi pénzér,nem menne el az Arsenálból!!!!!!!!!!!!!!!(remélem így van!)
  • Danman
    nem is rád mondtam, csak a hírre reagálva:)
  • Kaplan
    Mondtam én olyat, hogy szerintem igaz?.. Nem.
  • Danman
    ami vicces az előző link oldalának alján ott van egy kapcsolód anyag:
    "Henry soha nem hagyja el az Arsenalt" címmel...:D
  • Danman
    badarság...arsenal minek adná el...henry meg maradni akar ez 100000%. csak nem ment a lapszám a nagy "The Sun"nak
  • 5w0rdf15h
    nincs ha anno nem adták a barcának semmi pénzért akkor most nem fogják el elkezdeni árulni csak mer rossz szezonja van a sok sérülés miatt...
  • báttyó02
    kacsa-.-
  • Rolka
    Mondjátok azt, hogy ez csak kacsa!!!
  • II Rocky II
    hülye,idiota bulvár pletyka ami nem igaz!
  • dotkom
    egyebkent az aranylabdara valo eselyeit telleg megdobna, de a nelkul is jo neki (remeljuk)