31698
-
#6106 Bl-ben tessék elgyepálni a MU-t ha összejön a Chelsea - mu döntő -.- htx.
-
#6105 én is ettől félek.. nekünk már sztem bőven jo a 2.hely..bl-re kell koncentrálnunk! -
#6104 országos egyes :D -
#6103 hmm ugy tudtam h nagyrabecsül és méltányol :)
na mind1:)
Arsenal-Chelsea-n a szemünk két hét mulva :D:P vagy másfél :) -
#6102 értékelem, azt jelenti
a Rocky filmekben a Stallone mondta mindig ezt:) -
#6101 :) még jó hogy volt!
appreciate-nagyrabecsül? :P -
#6100 láttam a Chelsea meccsen is volt neki gyásszünet
I appreciate:)
-
#6099 nyugodjon békében -
#6098 Nyugodjon Békében!!! -
#6097 R.I.P. -
#6096 Nyugodjon békében! -
#6095 Rest In Peace -
#6094 nyugodjon békében -
#6093 Alan Ball nyugodj békében és békességben -
#6092 nyugodjon békében -
#6091 Elhunyt az egykori remek Arsenal játékos, Alan Ball
Alan Ball 1945 - 2007
A középpályás az Everton gárdájától érkezett 1971-ben, az akkor rekord mennyiségű összegért.
Ball kiválóan passzolt és nagyon technikás játékos volt, mondhatni hogy a csapat szíve volt ebben az időben Liam Brady. Átadásaival, kiugratásaival, hihetetlen gólpasszaival a védők nem tudtak versenyezni. A csapattársakkal remekül játszott össze, mind a védekezésben, mind a támadásokban nagy szerepe volt.
Volt egy komolyabb sérülése 1974/75-ös szezonban, amely majdnem megpecsételte egész karrierjét. Szerencsére ez nem így történt, bár a szezon több mint felét kihagyta, rá egy évre bomba formában volt.
Alan azonban az 1975/76-os idényben távozott az Arsenaltól, s a Southhampton-t erősítette ezután, ahol már nem tudta formáját nyújtani. Alan egy amerikai csapatban játsztott karriere végén, miután másfél évett töltött a mostani másodosztályú klubnál.
Ezekután Alan 19 évet edzősködött, 7 különböző klubnál(megfordult pl. a Portsmouth-ban is ).
Válogatott szinten világbajnok volt 1966-ban, amikor az angolok 4-2-re nyertek az akkoriban még Nyugat-Németországnak nevezett válogatottal szemben a Wembley-ben.
Nem láttam őt játszani, viszont videókon láttam, és olvastam róla.
sokként ért a hír, hogy elhunyt. legnagyobb tisztelet neki, nyugodjon békében! GO GUNNERS!
-
#6090 ez mekkora royal arsenal:) azok a képek ütöttek amikor a palaceban teázgattak az ágyúsok:) kiváncsi vagoyk miről társalogtak--esetleg erzsébet királynő taktikai tanácsairól:P -
#6089 ez a Royalos ez teccik xD -
#6088 én eddig is szerettem, de mostmár imádom
Go Gunners! Go Gunner Elizabeth! Go Royal Arsenal -
#6087 vazz eddig nem szerettem annyira, de most már :D -
#6086 Erzsébet királynő fél évszázada Arsenal-szurkoló
A 81 éves uralkodó édesanyja nyomdokaiba lépett, hiszen az Anyakirályné köztudottan az észak-londoni Ágyúsokért rajongott. Erzsébet királynő februárban a Buckingham palotában fogadta az Arsenal játékosait és vezetőit, miután hátfájdalmai miatt tavaly októberben nem tudott személyesen részt venni a klub új szentélye, az Emirates Stadium avatásán.
- Azonnal éreztem, hogy a királynő Arsenal-szurkoló és követi a labdarúgás eseményeit - nyilatkozta Cesc Fabregas, az Ágyúsok spanyol légiósa. A 19 éves középpályás szerint Őfelsége pontosan tudta, kivel beszél, ráadásul nagyon kedves barátjáról, János Károly spanyol királyról is mesélt Fabregasnak.
A királyi családhoz közeli források szerint az Anyakirályné már 1955-ben közhírré tette kötődését az Arsenalhoz, egyik iskolatársának elárulta, ámulattal figyeli az Ágyús Denis Compton minden megmozdulását. A 22 éves Harry herceg is Arsenal-drukker, a Highburyben és az Emirates-stadionban is többször tiszteletét tette már.
SZERETÜNK BÖZSI NÉNI!!! -
#6085 egyetertunk az #5858.al :) -
#6084 #5858 -
#6083 Jaja, ahogy mondod!!!
-
#6082 Úgy örülök hogy annyira jók vagyunk mostanság! -
#6081 Azoknak akik nem látták az Tottenham-Arsenal mérkőzés góljait :) -
#6080 ez van,kicsivel több szerencsénk van akkor mi nyerünk 3-1 re.Igy meg lett a 2-2.Ha azt nézzük,hogy a presztizsmeccset tk,mi nyerük meg akkor ok.Mivel igy a Tottenham már nem tud beelőzni minket a bajnokságban matematikailag sem.Amugy meg kurva mérges vagyok,hogy pont a legutolsó másodpercben tudtak egyenliteni.Almuniánál nem különb Lehmann egy kicsivel sem a jelen állás szerint.Go Gunners!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#6079 azért a Tottenham ellen idegenben nem rossz a döntetlen...az meg másik dolog,h a meccs legvégén született az egyenlítő találat,de ezért meg ne okoljátok a bírót.addig tart egy meccs,amíg a játékvezető le nem fújja.ha még szükségesnek érezte azt az időt,akkor van hozzá joga,egyébként is támadás közben nem nagyon szokták lefújni a meccset,ha az Arsenal támadott volna éppen,akkor azt a játékvezető tuti,h még elengedte volna. -
#6078 mondom én h ezt a szezont el kell felejteni BL indulás megvan, ez már szvsz nem kérdés (egyetlen szép momemtum h oda-vissza megvertük a leendő bajnokot) szerencse meg mérfőldekről elkerüli a csapatot mostanában.... -
#6077 Akármelyik másik csapat meccsét nézem, ott a kapufára menő labda többnyire befelé pattan nekünk meg szinte sose :||| -
#6076 Én már inkább meg sem nézem a szezon hátralévő meccseit, ezt a szenvedést nem vagyok hajlandó nézni. Remélem meglesz a harmadik hely majd. -
#6075 hát nem láttam az egész meccset csak az utolsó 20 percet dehát hihetetlen szarmákos a tottenham....a bíró meg elmehet a pics@ba h nem fújta le 4 perc letelte után, egy teljesen megérdemelt győzelem úszott el emiatt :( összevetve jó volt a játék nyerni kellett volna simán a 2. félidőben mutatott játék alapján több góllal -
#6074 kb.....
WE HATE TOTTENHAM! :\ -
#6073 bazmeg -
#6072 komolyan 2. felidőbe volt 2 kapuralovésuk és a 95. percben egyenlitenek :||||||| ááá -
#6071 Elmennek a faszomba.... -
#6070 azér johogy a 4 perces hosszabitas utan lottek a golt....... -
#6069 AZABÜDÖSK****************************************** -
#6068 azért második félidő felénél kapuralövések:
Tottenham: 0
Arsenal: 12
-
#6067 Baptistának biztos belesütött a nap a szemébe... Pont most. Úgy is azt mondogatja, hogy sosem süt itt, és nem érzi jól magát .. :D