31698

• Gunnersboy
    Bl-ben tessék elgyepálni a MU-t ha összejön a Chelsea - mu döntő -.- htx.
  • asfa
    én is ettől félek.. nekünk már sztem bőven jo a 2.hely..bl-re kell koncentrálnunk!
  • 5w0rdf15h
    országos egyes :D
  • asfa
    hmm ugy tudtam h nagyrabecsül és méltányol :)
    na mind1:)
    Arsenal-Chelsea-n a szemünk két hét mulva :D:P vagy másfél :)
  • vmvr
    értékelem, azt jelenti

a Rocky filmekben a Stallone mondta mindig ezt:)
  • asfa
    :) még jó hogy volt!
    appreciate-nagyrabecsül? :P
  • vmvr
    láttam a Chelsea meccsen is volt neki gyásszünet

I appreciate:)

• Rolka
    nyugodjon békében
  • asfa
    Nyugodjon Békében!!!
  • báttyó02
    R.I.P.
  • jbal
    Nyugodjon békében!
  • Danman
    Rest In Peace
  • Gunnersboy
    nyugodjon békében
  • II Rocky II
    Alan Ball nyugodj békében és békességben
  • 5w0rdf15h
    nyugodjon békében
  • vmvr
    Elhunyt az egykori remek Arsenal játékos, Alan Ball

Alan Ball 1945 - 2007

A középpályás az Everton gárdájától érkezett 1971-ben, az akkor rekord mennyiségű összegért.

Ball kiválóan passzolt és nagyon technikás játékos volt, mondhatni hogy a csapat szíve volt ebben az időben Liam Brady. Átadásaival, kiugratásaival, hihetetlen gólpasszaival a védők nem tudtak versenyezni. A csapattársakkal remekül játszott össze, mind a védekezésben, mind a támadásokban nagy szerepe volt.

Volt egy komolyabb sérülése 1974/75-ös szezonban, amely majdnem megpecsételte egész karrierjét. Szerencsére ez nem így történt, bár a szezon több mint felét kihagyta, rá egy évre bomba formában volt.

Alan azonban az 1975/76-os idényben távozott az Arsenaltól, s a Southhampton-t erősítette ezután, ahol már nem tudta formáját nyújtani. Alan egy amerikai csapatban játsztott karriere végén, miután másfél évett töltött a mostani másodosztályú klubnál.

Ezekután Alan 19 évet edzősködött, 7 különböző klubnál(megfordult pl. a Portsmouth-ban is ).

Válogatott szinten világbajnok volt 1966-ban, amikor az angolok 4-2-re nyertek az akkoriban még Nyugat-Németországnak nevezett válogatottal szemben a Wembley-ben.

Nem láttam őt játszani, viszont videókon láttam, és olvastam róla.

sokként ért a hír, hogy elhunyt. legnagyobb tisztelet neki, nyugodjon békében! GO GUNNERS!
  • Danman
    ez mekkora royal arsenal:) azok a képek ütöttek amikor a palaceban teázgattak az ágyúsok:) kiváncsi vagoyk miről társalogtak--esetleg erzsébet királynő taktikai tanácsairól:P
  • Gunnersboy
    ez a Royalos ez teccik xD
  • vmvr
    én eddig is szerettem, de mostmár imádom

Go Gunners! Go Gunner Elizabeth! Go Royal Arsenal
  • dotkom
    vazz eddig nem szerettem annyira, de most már :D
  • vmvr
    Erzsébet királynő fél évszázada Arsenal-szurkoló
    A 81 éves uralkodó édesanyja nyomdokaiba lépett, hiszen az Anyakirályné köztudottan az észak-londoni Ágyúsokért rajongott. Erzsébet királynő februárban a Buckingham palotában fogadta az Arsenal játékosait és vezetőit, miután hátfájdalmai miatt tavaly októberben nem tudott személyesen részt venni a klub új szentélye, az Emirates Stadium avatásán.

- Azonnal éreztem, hogy a királynő Arsenal-szurkoló és követi a labdarúgás eseményeit - nyilatkozta Cesc Fabregas, az Ágyúsok spanyol légiósa. A 19 éves középpályás szerint Őfelsége pontosan tudta, kivel beszél, ráadásul nagyon kedves barátjáról, János Károly spanyol királyról is mesélt Fabregasnak.

A királyi családhoz közeli források szerint az Anyakirályné már 1955-ben közhírré tette kötődését az Arsenalhoz, egyik iskolatársának elárulta, ámulattal figyeli az Ágyús Denis Compton minden megmozdulását. A 22 éves Harry herceg is Arsenal-drukker, a Highburyben és az Emirates-stadionban is többször tiszteletét tette már.

SZERETÜNK BÖZSI NÉNI!!!
  • dotkom
    egyetertunk az #5858.al :)
  • vmvr
  • ndaveed
    Jaja, ahogy mondod!!!
  • grebber
    Úgy örülök hogy annyira jók vagyunk mostanság!
  • banok
    Azoknak akik nem látták az Tottenham-Arsenal mérkőzés góljait :)
  • II Rocky II
    ez van,kicsivel több szerencsénk van akkor mi nyerünk 3-1 re.Igy meg lett a 2-2.Ha azt nézzük,hogy a presztizsmeccset tk,mi nyerük meg akkor ok.Mivel igy a Tottenham már nem tud beelőzni minket a bajnokságban matematikailag sem.Amugy meg kurva mérges vagyok,hogy pont a legutolsó másodpercben tudtak egyenliteni.Almuniánál nem különb Lehmann egy kicsivel sem a jelen állás szerint.Go Gunners!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • hunbasser
    azért a Tottenham ellen idegenben nem rossz a döntetlen...az meg másik dolog,h a meccs legvégén született az egyenlítő találat,de ezért meg ne okoljátok a bírót.addig tart egy meccs,amíg a játékvezető le nem fújja.ha még szükségesnek érezte azt az időt,akkor van hozzá joga,egyébként is támadás közben nem nagyon szokták lefújni a meccset,ha az Arsenal támadott volna éppen,akkor azt a játékvezető tuti,h még elengedte volna.
  • 5w0rdf15h
    mondom én h ezt a szezont el kell felejteni BL indulás megvan, ez már szvsz nem kérdés (egyetlen szép momemtum h oda-vissza megvertük a leendő bajnokot) szerencse meg mérfőldekről elkerüli a csapatot mostanában....
  • Gunnersboy
    Akármelyik másik csapat meccsét nézem, ott a kapufára menő labda többnyire befelé pattan nekünk meg szinte sose :|||
  • Kaplan
    Én már inkább meg sem nézem a szezon hátralévő meccseit, ezt a szenvedést nem vagyok hajlandó nézni. Remélem meglesz a harmadik hely majd.
  • 5w0rdf15h
    hát nem láttam az egész meccset csak az utolsó 20 percet dehát hihetetlen szarmákos a tottenham....a bíró meg elmehet a pics@ba h nem fújta le 4 perc letelte után, egy teljesen megérdemelt győzelem úszott el emiatt :( összevetve jó volt a játék nyerni kellett volna simán a 2. félidőben mutatott játék alapján több góllal
  • Gunnersboy
    kb.....

WE HATE TOTTENHAM! :\
  • vmvr
    bazmeg
  • Gunnersboy
    komolyan 2. felidőbe volt 2 kapuralovésuk és a 95. percben egyenlitenek :||||||| ááá
  • Kaplan
    Elmennek a faszomba....
  • Gunnersboy
    azér johogy a 4 perces hosszabitas utan lottek a golt.......
  • Gunnersboy
    AZABÜDÖSK******************************************
  • Gunnersboy
    azért második félidő felénél kapuralövések:
    Tottenham: 0
    Arsenal: 12
  • Kaplan
    Baptistának biztos belesütött a nap a szemébe... Pont most. Úgy is azt mondogatja, hogy sosem süt itt, és nem érzi jól magát .. :D