31698
-
#5906 2-0 nemide :( -
#5905 nemsokára mecccs!
tippek? szerintem ikszelni fogunk
(amúgy vasárnap folyamán már tényleg feltöltöm valahova az Arsenal - PSV képeket) -
#5904 Az biztos! -
#5903 ez a mérközés nagyon fontos,sztem itt dől el a 3 és 4. hely sorsa.2-1 esetleg 3-1 et tippelek. -
#5902 így van, Adebayor például a liverpudli ellen tér vissza -
#5901 csöppet le vagy maradva mer a büntetések nagy részét már letöltötték a játékosok -
#5900 Engem sem nagyon el durvult,a meccs. -
#5899 Köszi az infót! -
#5898 nem lep meg, várható volt -
#5897 Az Arsenalnak,és a Chelseának,is fizetnie kell a Chelsea-Arsenal meccsen történő szabálytalanságokért.Plusz külön Adebayornak is,
mivel, a piros lapja után nem volt hajlandó lemenni a pályáról.Azt
hogy mennyit,azt nem tudom.De elég sokat. -
#5896 13:30 SPORT 1 -
#5895 Hánykor lesz a meccs,és melyiken?
(Remélem agyon alázzuk őket!Jól jönne ha győznénk,főleg egy mmásik ilyen erős csapat ellen,persze mi sokkal jobbak vagyunk,mint a Liverpool!)HAJRÁ ARSENAL!!!!!!!!!!! -
#5894 Én úgy tudtam, hogy nyáron vissza vonul.
-
#5893 Jaja én is szurkolok neki:) -
#5892 Jens nyilatkozott:) Én szurkolok neki!
Lehmann: a 2010-es VB lehetséges
A veterán német válogatott hálóőrnek a jövője jelenleg bizonytalan, hiszen visszautasította az Arsenal 1 éves szerződéshosszabbítási ajánlatát, de mindenféleképpen szeretne még néhány évet védeni, főleg azért is, mivel Joachim Loewnek, Németország szövetségi kapitányának, nincsen megfelelő pótlása kapus poszton.
"Nem gondolkodtam még a visszavonulásomon, s nem is tűztem ki pontos dátumot a pályafutásom befejezésére!"-nyilatkozta Jens a Bildnek.
"Elméletileg a 2010-es VB még lehetségesnek tűnik. Minden attól függ, hogy milyen fizikai állapotban fogok lenni."
Néhány fiatal német kapus tűnt fel Németországban ebben a szezonban (itt Manuel Neuerre, aki Frank Rostot helyettesíti remekül a Shalkeban, illetve Rene Adlerre, a Bayer Leverkusen fiatal kapusára, kell gondolni).
"Mindkettőjüket tehetséges kapusnak tartom, órási jövő áll előttük, de első lépésként a klubcsapatukban kellene védeniük egy-két szezont."-nyilatkozta Lehmann. -
#5891 tessék -
#5890 Az lehetettlen hogy utolsó előtti helyen van! egy linket tudsz dobni ahol meg tudom nézni? -
#5889 teljes mértékben egyet értek -
#5888 tudtátok,hogy tartalékaink uccso előtti helyen vannak?De a kupa elődöntöben meg a MU-t vertük 1-0 ra.Jön a visszavágó.Drukkoljatok nekik is. -
#5887 De végülis az elég jó mert, több pénze van,mint a mostani tulajdonosnak,ezért lehet hogy pár új játékost meg vesznek -
#5886 azer ez vicces lenne :D -
#5885 ...soha nem követnénk el azt a hibát amit a chelsea... -
#5884 :DDD lol -
#5883 Az kemény!
-
G_ArchAngel #5882 Irina Abramovics megveszi az Arsenalt?
2007. március 27.
Angol internetes értesülések szerint a Chelsea tulajdonosának, Roman Abramovicsnak ex-felesége, Irina a válásból származó pénzén meg szeretné vásárolni az Arsenalt.
A nehezen hihető hírt állítólag egy szibériai lap közölte először, ahová Irina nyilatkozott is. "Elég sok unalmas órát töltöttem Romannal az ágyban és a Stamford Bridge-en is. Most végre, hogy elváltam, egy kis izgalomra van szükségem" – mondta a sértett, de nagyon gazdag hölgy. Azt, hogy az angolok értesülése igaznak bizonyul-e, majd az idő eldönti. -
#5881 Az Evertonnal játszottat,pedig inkább szeretném el felejteni. -
#5880 Hello
várom már a meccset:) -
#5879 :DD
reméljük:) -
#5878 Lohol Ezt kerestem mindenhol! Kösz
Hétvégén Baptista megint 4-et rúg a pool-nak -
#5877 nah aa hétvégére kell koncentrálni gyerekek. :D-kikell ütni a Poolt és beelőzni őket mégjobban.Nagyon fontos meccs lessz,sztem ezen fog múlni a 3-4 hely sorsa.És nem is lepődnék meg rajta ha elhoznánk a pool elől a 3 pontot.hacsak a ligakupára gondolok....Igaz,nincs Henry,Van Persei...,de viszont ott lesznek a jövő reménységei akik minden erejűkkel azon lesznek,hogy nyerjenek. -
#5876 alap:) -
#5875 Hogyne emlékeznénk :) -
#5874 Emlékeztek még ERRE?? -
#5873 -
#5872 jeje -
#5871 -
G_ArchAngel #5870 Az már korábban biztos volt, hogy az Arsenalba igazol a nem egészen 16 éves Gilles Sunu, de most az egyik brit lap megtudta, hogy mennyit ad érte az angol klub. A francia másodosztályú Chateauroux csatáráért a kötelező 70 ezer fonthoz képest egymillió fontot, vagyis közel 400 millió forintot fizet az Arsenal. Sunut az új Thierry Henry-ként emlegetik.
Gilles Sunu ügye már egy jó ideje lázban tartja az Arsenal-drukkereket, hiszen nagyon dicsérik a nem egészen 16 éves fiút, akinek apja, Sunu Mawuli togói válogatott futballista volt a 80-as években. Sokan az új Thierry Henry-ként emlegetik, hiszen nagyon technikás és rendkívül gyors, ahogy a franciák csatárklasszisa is e két adottságáról híres.
Sunu a francia másodosztályú Chateauroux csapatában játszik, és ott is fejezi be a bajnokságot, noha az előszerződést a napokban aláírták, de az csak Sunu 16. születésnapján lép érvénybe, Angliában ugyanis nem lehet ennél fiatalabb játékost szerződtetni. Sunu ára 1 millió font, és négy évre kötelezi el magát az Arsenalhoz, amelynek korosztályos csapatához – amint az imént már volt róla szó – a nyáron, júliusban csatlakozik. Sunu egészen fiatal kora óta tagja a korosztályos francia válogatottaknak, jelenleg az U16-os csapatban játszik. -
#5869 amint látod nem lehetetlen, de szerintem sem fog megvalósulni. mondjuk jó lenne, abban egyetértünk:), ja és vmvr a nevem:D -
#5868 Ááááá vmwr ez lehetettlen hallod! Csak nevetni tudok ezen. -
#5867 őő már nem azért,de terry még közel sincs 28éves O_O