31698
-
#5946 nincs az az isten hogy Wenger el akarja adni....az meg egyenesen vicc h árulják:) -
#5945 remeljuk nincs :) -
#5944 Thierry Henry-t árulja az Arsenal.
Valóságalapja? Van? Nincs? Kiderül. -
#5943 huhh, ez érdekes eddig minden jól ment:S
mindegy, hát akkor töltsd le dotkom által megadott rapidshare linkről. -
#5942 remelem vmvr utolagos beleegyezesevel foltoltottem a rapidra:
-
#5941 köszönöm és is illetve mindenki nevében.Nagyon jó lenne egyszer eljutni oda..........nah majd -
-
#5939 tHX -
#5938 danke :D -
#5937 http://arsenalpsv.atw.hu/
parancsoljatok, a képek, videók:)
a meccsképek telefonnal lettek csinálva a stadionképek pedig fényképezővel. még feltöltök hangfelvételeket, csak azokat nem tudtam átkonvertálni még:S -
#5936 Na az király:) -
#5935 most csinálom:) -
#5934 A Londoni képek hol találhatók meg?:) -
#5933 sajnálattal közlöm,hogy kikaprunk a MU-tól 4-2re idegenben igy összesitésben (4-3) a United jutott tovább.(eredmény itt)
-
#5932 Igen közbe rá jöttem!:) -
#5931 inkább benézted mert ápr.7-én lessz és hazai idő szerint 16:00 kor.:-) -
#5930 Akkor vagy rosszul írták ki, vagy én néztem mellé!:) -
#5929 Lehet hogy igazad van!:) -
#5928 április 7.-én lesz a meccs. -
#5927 jah nem kötekedni akarok,de nem kell lenézni a West Ham-et elég jó kis csapat (idegenben elvertek bennünket 1-0 ra) annak ellenére ahol most tartozkodnak.A lényeg,hogy nyerjünk és kész.Nah meg továbbra is nyeretlenül haggyák el a nálunk vendégeskedő csapatok az Emiratest. -
#5926 A következő meccs:apr.5.Arsenal-West Ham United ellen,az Arsenál látja majd vendégül a West Ham Unitedet.Remélem ez könnyű győzelem lesz! -
#5925 Legalább is szerintem.:) -
#5924 Ki lehet silabizálni -
#5923 mondjuk nehéz dolguk volt azért mert elég jók voltunk.Ha reális eredményről kéne beszélni akkor sztem egy 3-2 vel elmehettünk volna.De ez van,amugy meg feszülnek biztos,hiszen miis feszülnénk ha csunyán kikapnánk aztán meg jól megagyalnánk a csapatot amelytől kikaptunk...Nah remélem kilehet silabizálni a mondanivalómat. -
#5922 Most bitos feszülnek,hogy le verték az Arsenált.
Mondjuk most nem volt nehéz dolguk,nekünk sem mehet,mindig a játék!!! -
#5921 Szemé L'pool,azon belül is,Crouch!!!! -
#5920 Szerintem is! -
#5919 hát ez van,sztem nem voltak olyan rosszak,csak a pool a helyzeteit jobban kitudta használni, mi meg nem.Káár ezért a vereségért.Tegyük hozzá ha a két kapufa gólt szült volna akkor tuti nem ez az eredmény lenne.Már csak a lényeg hogy a 3dik hely megmaradjon.Ami bizony nem lessz egyszerű így ezzel a csapattal.De azért továbbra is Go Gunners!!! -
#5918 Az az igazság, hogy Henry és RvP nélkül nincs támadójátékunk... Adebayor szerintem nagyon nem illik ide Baptista meg... Bajnokságban egy nulla. -
#5917 Szánalom. -
#5916 Te jó ég 4 : 1. Mikor kaptunk ki utoljára ilyen nagy arányban? -
#5915 Huh jah -
#5914 megvan legalább ez -
#5913 Hát nem igaz 3 : 0! Csak a becsület gól legyen meg!
Hajrá Arsenal -
#5912 ez a meccs elment sajnos.
mostmár a negyedik helyet kell megtartani -
#5911 eh...hát ez sajna elúszott :( csontkollekció újra betalált -
#5910 Nincs gond fiúk! Vissza fogjuk hozni! Csak már 2-0... -
#5909 azért lennék olyan nyomorék... -
#5908 nabazmeg :( 1-0 az a nyomorék csontkollekció betalált -
#5907 kezdő: Lehmann - Clichy-Touré-Gallas-Eboué - Hleb-Denilson-Fabregas-Diaby - Baptista-Adebayor
szal végre nem tartalékos a védelem, már csak elől kéne vmi szépet alakítani :)