31698

• Zizou5
    mint mindíg.. :)
  • Gunnersboy
    megszólalt a pesszimizmus :|
  • grebber
    Odébb lesz még 3-4 év ha egyátalán nyernek még valaha:(
  • Kaplan
    Úgy gondolom, hogy két év múlva már igazán ütős csapatunk lesz!
  • báttyó02
    valami súlyos gyomormérgezés vagy mi..
  • KrayzieBone123
    Szerintetek az Arsenal mikor nyer következőleg bajnokságot???-esetleg szerintetek ütős annyira a csapat hogy Nyerjen???
  • DJ BP
    Mi történt vele?
  • Rolka
    Hát Henry sajnos csak a következő szezonba fog játszani
  • II Rocky II
    huu,bocsi hogy elirtam.amugy a neved honnan?Van Perseivel mivan????Henry télleg nem játszik ebben a szezonban?
  • vmvr
    vmvr vagyok:)

felfogok tölteni mindent egy nyilvános webhelyre valamelyik nap, mostanság nem értem rá, de meglesz
  • II Rocky II
    nah kérlek szépen képeket kapunk avagy külön küldöd el nekünk.wmr.
    kössz előre is.
  • Gunnersboy
    jaj majd ha leszel msnen dobj át pár képet plz :)
  • drowns41
    MIndenkinek! :D
  • Anthony001
    Nekem is pls:)
  • buldozer99
    képeket....pls
  • vmvr
    megérkeztem, a meccs leírhatatlan volt. úgy megvolt szervezve az egész, hogy az hihetetlen. óriási hangulat volt a stadionban, nagyon jó volt az egész. a csapatról meg annyit, hogy ez a meccs nem döntetlt és kiesést érdemelt volna a mi részünkről, nagyon szépen játszottunk.

sajnos csak telefonnal tudtam a stadionban fotózni, videozni, viszont másnap még voltam a stadionnál és akkor fényképezővel fotóztam.
    a meccsen le lettem fotózva a Gunnersaurus-al, a kabalafigurával:)
  • dotkom
    ez?D
  • deny
    Sziasztok!
    Nincs vkinek egy jó gunners-es háttérképe vagy vmilyen kép csak az legyen rajta GO GUNNERS vagy GUNNERS.
    Légyszi akinek van írjon a fórumra.Köszi
  • Theo Walcott
    Császtok!
    www.champions.atw.hu -->lessétek meg plz:D igaz hogy nem arsenalos oldal de akik csinálták azok gunnerok .D
    GO GUNNERS!!!!!!!!
    Szerintem is meglesz a 3. hely, de a 2. is meglett volna, ha az a buzi abramovics nem intézte volna el maguknak a min 2. helyet:@
  • báttyó02
    Henry kidőlt....méghozzá annyira h már csak a kövi szezonban léphet pályára
  • drowns41
    Meglesz az a 3. hely
  • Rolka
    Nem a 4.helyen vagyunk 1 pontal lemaradva a liverpool-tól és még van két elmaradt meccsünk!
  • drowns41
    Mivel Ljungberget kapta ellenfeléül semmi esélye nem volt :D
    Szerintem nem illik külföldi csapatba...

Ami a meccset illeti rögtön a gúl után Adebayornak be kellett volna lőnie a ziccert és akkor mi jutunk tovább.
    Ez a pepecselés a kapu körül télleg szép meg minden de szart se ér ha nincs gól belőle.

Nem értem miért akadtok ki ennyire hogy kiestünk.
    Ha megnézzük Henry csere volt, a fiatal Denilson, Fabregas volt a középpályán, szintén fiatal Clichy a védelemben.

Ahhoz képest szerintem egész jól játszottunk, igaz 1 öngól volt csak, a PSV-nek meg mákja :S Dehát ez a foci, ez bármelyik csapattal előfordulhat.

A fiatalok kezdenek beérni, szóval szerintem semmi gáz nincsen. 3. helyen vagyunk most?
  • banok
    tudom nem itt kéne de aki látta a meccset az írna valamit, hogy hogyan jáztszott a Fehér Csaba?
  • cucmalajmc
    qrva PSV!
  • Jagumo
    Részvétem....
  • DJ BP
    na kezetfoghatunk sajnos... részvétem nektek is
  • Gunnersboy
    hát az utóbbi időben a helyzetkihasználásunk egy nagy 0...szerencsénk sincsen és tudom hogy sablonszöveg mostmár de én bízom benne hogy jövőre egy sikeres szezon vár ránk

(magánvélemény, nemkötelező egyetérteni vele)
  • Reyi
    Valóban idegesítő, hogy másfél hét alatt elbukott a csapat szinte mindent, de ennek ellenére én nem pártolok el. Fradi meccseken is ott helyem, akár a BLASZ IV-ben is....
  • dotkom
    koszi. majd jovore..
  • gabber_saviola
    nah akkor legközelebb összefuthatunk Fradimeccsen

Zizu hallod haggyad már lécci :)

amúgy részvétem a kiesésért
  • dotkom
    nem elpartolnak a csapattol, csak kicsit mar vicces, hogy ez sorozatban mar nem tom hanyadik meccsunk ahol sok helyzet es 0 gol... :(
  • Kaplan
    Nekem ne pofázzon senki divatdrukkerségről, nem te szurkolsz rendületlenül a Juventusnak, az Arseanalnak és a Fradinak 8 éve... Leszarom, hogy másodosztályú a Juve, és a Fradi járok ki Fradi meccsekre.
  • Zizou5
    100 szónak 1 a vége kaplan, ha azért elpártolsz 1 csapat miatt, hogy kiesnek a blből meg mittomén milyen kupábol, az nálam divatdrukker. megértem hogy ideges vagy, én is az vagyok hisz kiestünk. de nem pártolok el mellőlük!
  • Kaplan
    Hihetetlenül, kibaszottul, gecire, nem vagyok divatdrukker, de ez már-már nevetséges amit művelünk... Gyakorlatilag két hét leforgása alatt mindent elvesztettünk... Grat, a szokásos szöveg : majd jövőre!
  • Zizou5
    mivan most ha kiestek akkor mindenki más csapatnak szurkol? azért szerintem ez szánalmas. Ha mi kiesnénk az 1. osztálybol akkor is madrid szurkoló lennék. Pl. van 1 barátom, aki már több év ota depor szurkoló, és még mostis kitart a depor mellett, és csak a depor érdekli akár hogy oltogatjuk sötöbö. Na nem akarok flémelni, se személyeskedni. elnézést ezért.
  • Danman
    hát igen ezt hívják pechnek...nemtom mit lehetni csinálni a helyzetkihasználáson de vmit nagyon tenni kéne... érted, ha belőnénk ezeket a szaros helyzeteket, kb úgy menne az egész mint tavaly tavasszal...4-0,5-0,7-0,3-0 stb...jöhetne már az az időszak:L
  • Anthony001
    Ki is tartok, de így azért nehéz, hogy úgy kapunk ki mindenhol hogy 10000 lövésünk van és nincs gól a barom ellenfél meg 1 lövésből gólt lő.
  • Danman
    fiúk azért mert szar szezonjuk van nem kell elpártolni egy csapattól...vagy akármi..ne legyetek divatdrukkerek, ha van egy csapatotok tartsatok ki mellette jóban-rosszban!;)
  • Anthony001
    Hát már nekem is kezd elegem lenni belőlük