31698
-
#5826 mint mindíg.. :) -
#5825 megszólalt a pesszimizmus :| -
#5824 Odébb lesz még 3-4 év ha egyátalán nyernek még valaha:( -
#5823 Úgy gondolom, hogy két év múlva már igazán ütős csapatunk lesz! -
#5822 valami súlyos gyomormérgezés vagy mi.. -
KrayzieBone123 #5821 Szerintetek az Arsenal mikor nyer következőleg bajnokságot???-esetleg szerintetek ütős annyira a csapat hogy Nyerjen??? -
DJ BP #5820 Mi történt vele? -
#5819 Hát Henry sajnos csak a következő szezonba fog játszani -
#5818 huu,bocsi hogy elirtam.amugy a neved honnan?Van Perseivel mivan????Henry télleg nem játszik ebben a szezonban? -
#5817 vmvr vagyok:)
felfogok tölteni mindent egy nyilvános webhelyre valamelyik nap, mostanság nem értem rá, de meglesz -
#5816 nah kérlek szépen képeket kapunk avagy külön küldöd el nekünk.wmr.
kössz előre is. -
#5815 jaj majd ha leszel msnen dobj át pár képet plz :) -
#5814 MIndenkinek! :D -
#5813 Nekem is pls:) -
#5812 képeket....pls -
#5811 megérkeztem, a meccs leírhatatlan volt. úgy megvolt szervezve az egész, hogy az hihetetlen. óriási hangulat volt a stadionban, nagyon jó volt az egész. a csapatról meg annyit, hogy ez a meccs nem döntetlt és kiesést érdemelt volna a mi részünkről, nagyon szépen játszottunk.
sajnos csak telefonnal tudtam a stadionban fotózni, videozni, viszont másnap még voltam a stadionnál és akkor fényképezővel fotóztam.
a meccsen le lettem fotózva a Gunnersaurus-al, a kabalafigurával:) -
#5810 ez?D -
deny #5809 Sziasztok!
Nincs vkinek egy jó gunners-es háttérképe vagy vmilyen kép csak az legyen rajta GO GUNNERS vagy GUNNERS.
Légyszi akinek van írjon a fórumra.Köszi -
Theo Walcott #5808 Császtok!
www.champions.atw.hu -->lessétek meg plz:D igaz hogy nem arsenalos oldal de akik csinálták azok gunnerok .D
GO GUNNERS!!!!!!!!
Szerintem is meglesz a 3. hely, de a 2. is meglett volna, ha az a buzi abramovics nem intézte volna el maguknak a min 2. helyet:@ -
#5807 Henry kidőlt....méghozzá annyira h már csak a kövi szezonban léphet pályára -
#5806 Meglesz az a 3. hely -
#5805 Nem a 4.helyen vagyunk 1 pontal lemaradva a liverpool-tól és még van két elmaradt meccsünk! -
#5804 Mivel Ljungberget kapta ellenfeléül semmi esélye nem volt :D
Szerintem nem illik külföldi csapatba...
Ami a meccset illeti rögtön a gúl után Adebayornak be kellett volna lőnie a ziccert és akkor mi jutunk tovább.
Ez a pepecselés a kapu körül télleg szép meg minden de szart se ér ha nincs gól belőle.
Nem értem miért akadtok ki ennyire hogy kiestünk.
Ha megnézzük Henry csere volt, a fiatal Denilson, Fabregas volt a középpályán, szintén fiatal Clichy a védelemben.
Ahhoz képest szerintem egész jól játszottunk, igaz 1 öngól volt csak, a PSV-nek meg mákja :S Dehát ez a foci, ez bármelyik csapattal előfordulhat.
A fiatalok kezdenek beérni, szóval szerintem semmi gáz nincsen. 3. helyen vagyunk most? -
#5803 tudom nem itt kéne de aki látta a meccset az írna valamit, hogy hogyan jáztszott a Fehér Csaba? -
cucmalajmc #5802 qrva PSV! -
#5801 Részvétem.... -
DJ BP #5800 na kezetfoghatunk sajnos... részvétem nektek is -
#5799 hát az utóbbi időben a helyzetkihasználásunk egy nagy 0...szerencsénk sincsen és tudom hogy sablonszöveg mostmár de én bízom benne hogy jövőre egy sikeres szezon vár ránk
(magánvélemény, nemkötelező egyetérteni vele) -
#5798 Valóban idegesítő, hogy másfél hét alatt elbukott a csapat szinte mindent, de ennek ellenére én nem pártolok el. Fradi meccseken is ott helyem, akár a BLASZ IV-ben is.... -
#5797 koszi. majd jovore.. -
#5796 nah akkor legközelebb összefuthatunk Fradimeccsen
Zizu hallod haggyad már lécci :)
amúgy részvétem a kiesésért -
#5795 nem elpartolnak a csapattol, csak kicsit mar vicces, hogy ez sorozatban mar nem tom hanyadik meccsunk ahol sok helyzet es 0 gol... :( -
#5794 Nekem ne pofázzon senki divatdrukkerségről, nem te szurkolsz rendületlenül a Juventusnak, az Arseanalnak és a Fradinak 8 éve... Leszarom, hogy másodosztályú a Juve, és a Fradi járok ki Fradi meccsekre. -
#5793 100 szónak 1 a vége kaplan, ha azért elpártolsz 1 csapat miatt, hogy kiesnek a blből meg mittomén milyen kupábol, az nálam divatdrukker. megértem hogy ideges vagy, én is az vagyok hisz kiestünk. de nem pártolok el mellőlük! -
#5792 Hihetetlenül, kibaszottul, gecire, nem vagyok divatdrukker, de ez már-már nevetséges amit művelünk... Gyakorlatilag két hét leforgása alatt mindent elvesztettünk... Grat, a szokásos szöveg : majd jövőre! -
#5791 mivan most ha kiestek akkor mindenki más csapatnak szurkol? azért szerintem ez szánalmas. Ha mi kiesnénk az 1. osztálybol akkor is madrid szurkoló lennék. Pl. van 1 barátom, aki már több év ota depor szurkoló, és még mostis kitart a depor mellett, és csak a depor érdekli akár hogy oltogatjuk sötöbö. Na nem akarok flémelni, se személyeskedni. elnézést ezért. -
#5790 hát igen ezt hívják pechnek...nemtom mit lehetni csinálni a helyzetkihasználáson de vmit nagyon tenni kéne... érted, ha belőnénk ezeket a szaros helyzeteket, kb úgy menne az egész mint tavaly tavasszal...4-0,5-0,7-0,3-0 stb...jöhetne már az az időszak:L -
#5789 Ki is tartok, de így azért nehéz, hogy úgy kapunk ki mindenhol hogy 10000 lövésünk van és nincs gól a barom ellenfél meg 1 lövésből gólt lő.
-
#5788 fiúk azért mert szar szezonjuk van nem kell elpártolni egy csapattól...vagy akármi..ne legyetek divatdrukkerek, ha van egy csapatotok tartsatok ki mellette jóban-rosszban!;) -
#5787 Hát már nekem is kezd elegem lenni belőlük