31698
-
#6066 na Adebayor végre! :) 1:2 -
#6065 Diaby meg hihetetlen hasznos. -
#6064 Ennyi, Adebayor észre sem vehető, Fabregas, Rosicky zseniális. A kapufák meg elmennek a tökömbe. -
#6063 ha Eboue betalált volna,nempedig a kapufa dörgött volna akkor....Nembaj,megforditjuk jok vagyunk.Adebayor elég szarul játszik,kicsivel többet vártam volna.Majd jön Pista és betalál.:D -
#6062 nyernünk kell!
nem kaphatunk ki a spurs-től. COME ON YOU GUNNERS! -
#6061 Jó, hogy rájött Wenger.. Fabregas nélkül nincs focink jelenleg. -
#6060 Tegnap derült ki: lemondott Dein:S -
#6059 úgylegyen :) kár h nem látom a meccset rohadt szombati munkanap -
#6058 ezt a meccset már vártam nagyon, a tottenham ellen muszáj nyerni akárhol, egy tottenham elleni győzelem óriási presztizst ad a csapatnak.zengjen majd a white harte lane-en is a 'come on Arsenal'! -
13:30 Labdarúgás
Angol bajnokság, 35. forduló, Tottenham-ARSENAL (élő) -
#6056 jah a Manchester Cityt vertük meg,ami kint is van a banner részben.Gólszerzőkkel eggyütt.:) -
#6055 Szerdán az Evertont ugye le vertük? Nem láttam az egészet.Csak az első 25 percet meg még a 72 -et.(mert mást kellet néznem:() -
#6054 A mostani húzóemberek egyértelműen : Rosicky és Fabregas. Meccsről-meccsre jobbak, Baptista és Adebayor meg még mindig nem nyújtja azt amit tud, de mostmár jobbak vagyunk és nem érzem gödörben a csapatot. Bár a védelem elég ingatag. -
#6053 3-1!!!!!! Fabregas, Baptista -
#6052 rojadirectan----ESPN True [en]----csatornán nézem--jó nincs vele gond.Épp azt figyeltem meg hogy milyen jól passzolgatunk,csak gólt kéne még lönünk,erre meg lő eggyet a City.Semmi gond nincs idáig.Még rúgunk kettőt és jóccakát mindenkinek.:) -
#6051 Nálam szerencsére folyamatos, na szóval nem vagyunk rosszak, tudnánk is gólt lőni, cask az utolsó pillanatban valami becsúszik, meg hát sajnos kaptunk is egy gólt. :( -
#6050 francba, hogy nem jön be a stream:S -
#6049 1-1, lépni kell most valamit. -
#6048 Diaby nagyon hasznos! -
#6047 Rosicky!!! 1-0 :) -
#6046 Épp azt nézem, de valami bugyuta Hong - Kongi meccs megy :D -
#6045 szorzom -
DJ BP #6044 most komolyan, ne adják a listavezető meccsét? Te se gondolhatod komolyan... -
#6043 osztom -
#6042 Streamen tudjátok nézni a meccset a Star Sportson.
A témában meg ajánlom az oldalamat ;) -
#6041 hat ha itt maradnak a fiatalok miutan beertek, akkor majd telleg jok leszunk. -
#6040 higgyétek el,jövöre nemhinném,hogy a Manchester olyan jó lessz mint idén,bár lehet,de akkor sem hinném.Mi nagyon jók leszünk.Vhogy érzem.!:) -
#6039 Nem mondod? Ez ritka gyenge volt :/ Ti is bajnoki címért küzdötök...
Ettől függetlenül nagy cucc volt megverni a többszörösen kitámadó Roma-t akinél a négy védős taktika mellett ketten voltak hátul allandóan 7-1re.
Nem értem ezt a nagy örjöngést most a Manchester körül... Ők is verhetőek, már bebizonyítottuk, nem egyszer. -
DJ BP #6038 mivel a bajnoki címért küzd :DD -
#6037 Miért mindig azt a nyomorék Manchester United-t kell adni? :/ Hihetetlen. A mai meccs pedig szerintem meglesz, a Bolton elleni győzelem biztos lökést adott a fiúknak, már csak a helyzetkihasználáson kell javítani és okézs lesz. -
#6036 jó lenne -
#6035 Nah ma otthon a Manchester City-t hazakéne küdeni egy 3assal.:) -
#6034 poolt a portsmouth meg a boro remélem nagyon megszorongatja....... -
#6033 ja pl. a Chelsea ellen nem aggódok de az ilyen Fulham,Tottenham-ek miatt inkább -
#6032 hát boltontól most elhúztunk 5 pontra ez már biztonságosabb az tény.
viszont a 3. hely szvsz nem lesz meg....liverpoolnak sokkal könnyebb sorsolása van, nekünk meg ahogy korábban mutattam elég kemény.
liverpool meccsei:
middlesbrough (H)
wigan (H)
portsmouth (A)
fulham (A)
charlton (H)
nekünk meg:
manchester city (H)
tottenham (A)
fulham (H)
chelsea (H)
portsmouth (A)
szal szvsz csak vmi csoda folytán lehetünk dobogósak de a 4. hely már megvan -
#6031 még nem kell elfelejteni......amugy a igazad van.Hála Istennek a Pool,döntetlenezett.Igy akár még a harmadik helyért is harcolhatunk,de sztem a negyedik hely marad meg nekünk meg idén.Bár kitudja.????::: -
#6030 nyertünk és ez a lényeg....ezt a szezont el kell felejteni és kész -
#6029 Na, szóval, nyertünk. DE vegyesek az érzelmeim a meccsel, a helyzetkihasználásunk az, egyszerűen hihetetlen, 4/5/6 - 1-re is nyerhettünk volna. Diaby és Baptista mit csinált? Diaby 20-25 méteres körzetében egy Bolton játékos nem volt, egy lövőcsel amivel elfekteti a kapust, vagy elcsavarja mellette, akármi. Megmerem kockáztatni ezt még én is belőttem volna. Szóval gyakorolni kéne gólt lőni. Fabregas és Rosicky a meccs emberei voltak. Lehmann egy favágó. Adebayor megint nem győzött meg. -
#6028 Úristen most miket csinálunk! Itt örjöngök a tévé előtt még le is köptem véletlen! :D:) -