31698

• Gunnersboy
    na Adebayor végre! :) 1:2
  • Kaplan
    Diaby meg hihetetlen hasznos.
  • Kaplan
    Ennyi, Adebayor észre sem vehető, Fabregas, Rosicky zseniális. A kapufák meg elmennek a tökömbe.
  • II Rocky II
    ha Eboue betalált volna,nempedig a kapufa dörgött volna akkor....Nembaj,megforditjuk jok vagyunk.Adebayor elég szarul játszik,kicsivel többet vártam volna.Majd jön Pista és betalál.:D
  • vmvr
    nyernünk kell!

nem kaphatunk ki a spurs-től. COME ON YOU GUNNERS!
  • Kaplan
    Jó, hogy rájött Wenger.. Fabregas nélkül nincs focink jelenleg.
  • vmvr
    Tegnap derült ki: lemondott Dein:S
  • 5w0rdf15h
    úgylegyen :) kár h nem látom a meccset rohadt szombati munkanap
  • vmvr
    ezt a meccset már vártam nagyon, a tottenham ellen muszáj nyerni akárhol, egy tottenham elleni győzelem óriási presztizst ad a csapatnak.zengjen majd a white harte lane-en is a 'come on Arsenal'!
  • 5w0rdf15h

13:30 Labdarúgás

Angol bajnokság, 35. forduló, Tottenham-ARSENAL (élő)
  • II Rocky II
    jah a Manchester Cityt vertük meg,ami kint is van a banner részben.Gólszerzőkkel eggyütt.:)
  • XTHB
    Szerdán az Evertont ugye le vertük? Nem láttam az egészet.Csak az első 25 percet meg még a 72 -et.(mert mást kellet néznem:()
  • Kaplan
    A mostani húzóemberek egyértelműen : Rosicky és Fabregas. Meccsről-meccsre jobbak, Baptista és Adebayor meg még mindig nem nyújtja azt amit tud, de mostmár jobbak vagyunk és nem érzem gödörben a csapatot. Bár a védelem elég ingatag.
  • Gunnersboy
    3-1!!!!!! Fabregas, Baptista
  • II Rocky II
    rojadirectan----ESPN True [en]----csatornán nézem--jó nincs vele gond.Épp azt figyeltem meg hogy milyen jól passzolgatunk,csak gólt kéne még lönünk,erre meg lő eggyet a City.Semmi gond nincs idáig.Még rúgunk kettőt és jóccakát mindenkinek.:)
  • Kaplan
    Nálam szerencsére folyamatos, na szóval nem vagyunk rosszak, tudnánk is gólt lőni, cask az utolsó pillanatban valami becsúszik, meg hát sajnos kaptunk is egy gólt. :(
  • vmvr
    francba, hogy nem jön be a stream:S
  • Kaplan
    1-1, lépni kell most valamit.
  • Kaplan
    Diaby nagyon hasznos!
  • Kaplan
    Rosicky!!! 1-0 :)
  • Kaplan
    Épp azt nézem, de valami bugyuta Hong - Kongi meccs megy :D
  • II Rocky II
    szorzom
  • DJ BP
    most komolyan, ne adják a listavezető meccsét? Te se gondolhatod komolyan...
  • vmvr
    osztom
  • banok
    Streamen tudjátok nézni a meccset a Star Sportson.
    A témában meg ajánlom az oldalamat ;)
  • dotkom
    hat ha itt maradnak a fiatalok miutan beertek, akkor majd telleg jok leszunk.
  • II Rocky II
    higgyétek el,jövöre nemhinném,hogy a Manchester olyan jó lessz mint idén,bár lehet,de akkor sem hinném.Mi nagyon jók leszünk.Vhogy érzem.!:)
  • Kaplan
    Nem mondod? Ez ritka gyenge volt :/ Ti is bajnoki címért küzdötök...

Ettől függetlenül nagy cucc volt megverni a többszörösen kitámadó Roma-t akinél a négy védős taktika mellett ketten voltak hátul allandóan 7-1re.

Nem értem ezt a nagy örjöngést most a Manchester körül... Ők is verhetőek, már bebizonyítottuk, nem egyszer.
  • DJ BP
    mivel a bajnoki címért küzd :DD
  • Kaplan
    Miért mindig azt a nyomorék Manchester United-t kell adni? :/ Hihetetlen. A mai meccs pedig szerintem meglesz, a Bolton elleni győzelem biztos lökést adott a fiúknak, már csak a helyzetkihasználáson kell javítani és okézs lesz.
  • vmvr
    jó lenne
  • II Rocky II
    Nah ma otthon a Manchester City-t hazakéne küdeni egy 3assal.:)
  • Gunnersboy
    poolt a portsmouth meg a boro remélem nagyon megszorongatja.......
  • jbal
    ja pl. a Chelsea ellen nem aggódok de az ilyen Fulham,Tottenham-ek miatt inkább
  • 5w0rdf15h
    hát boltontól most elhúztunk 5 pontra ez már biztonságosabb az tény.

viszont a 3. hely szvsz nem lesz meg....liverpoolnak sokkal könnyebb sorsolása van, nekünk meg ahogy korábban mutattam elég kemény.

liverpool meccsei:
    middlesbrough (H)
    wigan (H)
    portsmouth (A)
    fulham (A)
    charlton (H)

nekünk meg:
    manchester city (H)
    tottenham (A)
    fulham (H)
    chelsea (H)
    portsmouth (A)

szal szvsz csak vmi csoda folytán lehetünk dobogósak de a 4. hely már megvan
  • II Rocky II
    még nem kell elfelejteni......amugy a igazad van.Hála Istennek a Pool,döntetlenezett.Igy akár még a harmadik helyért is harcolhatunk,de sztem a negyedik hely marad meg nekünk meg idén.Bár kitudja.????:::
  • 5w0rdf15h
    nyertünk és ez a lényeg....ezt a szezont el kell felejteni és kész
  • Kaplan
    Na, szóval, nyertünk. DE vegyesek az érzelmeim a meccsel, a helyzetkihasználásunk az, egyszerűen hihetetlen, 4/5/6 - 1-re is nyerhettünk volna. Diaby és Baptista mit csinált? Diaby 20-25 méteres körzetében egy Bolton játékos nem volt, egy lövőcsel amivel elfekteti a kapust, vagy elcsavarja mellette, akármi. Megmerem kockáztatni ezt még én is belőttem volna. Szóval gyakorolni kéne gólt lőni. Fabregas és Rosicky a meccs emberei voltak. Lehmann egy favágó. Adebayor megint nem győzött meg.
  • Kaplan
    Úristen most miket csinálunk! Itt örjöngök a tévé előtt még le is köptem véletlen! :D:)
  • Gunnersboy