31698

• II Rocky II
    ilyenek mi a fasznak jönnek ide.........
  • 5w0rdf15h
    viszlát
  • Csesza
    ez az ő nagy szerencsétlensége -.-
  • 5w0rdf15h
    :DDDDDDddddddd Henry innen soha se fog elmenni
  • LasCar16
    érdeklődés szintű a dolog-.-
  • 5w0rdf15h
    jah lampard, terry meg cole a realba
    ibra, crespo, viera meg a barcaba
  • dotkom
    xD
  • vmvr
    én meg azt hallottam, hogy ronaldo, kaka, és pirlo az interbe szerződnek-.-
  • Kaplartom
    Linket nem tudnátok adni esetleg? Egyébként lehet, h. Henry leigazol a Milanba...
  • Gunnersboy
    nekem megvan a himnusz -.-
  • Rolka
    Az nekem is kéne
  • II Rocky II
    kitudja akár esélyük is lehet.Ha csak a Chelsea igazolásait vesszük figyelemebe akkor nem kell félni.Tavaly is Seva és Ballack tol hogy fétek h mien jo játékosokat szereztek meg.És???milett ??? semmi....nem nagyon voltak ott a topppon.:D
  • 5w0rdf15h
    nemértem h mérnem igazolt Wenger még senkit remélem nem gondolják komolyan h jövőre bármiféle esélyük is lenne akármit is nyerni ezzel a kerettel...elnézve MU és Chelsea igazolásait...
  • Kaplartom
    Hol találom meg az arsenal himnuszát ?
  • Rolka
    Már Ribéry se lesz a miénk pedig biztam benne!
    A német lap információi szerint a 24 éves Franck Ribéry már Németországba érkezett, és ott orvosi vizsgálaton esett át. Állítólag sikerült megegyeznie a kluboknak is, a Bayern 25 millió eurót utalt át az Olympique Marseille számlájára.
  • 5w0rdf15h
    főleg ha sikerülne elhozni Ryan Babelt az Ajax egyik nagy tehetségét, tökéletes lenne bal szélre és még nagyon gólerős is
  • II Rocky II
    Ajax??

woooow! :D
    arra kiváncsi leszek,,nagymeccsek vannak ellenük mindig,meg azért elég sürün tala velük:Dmost majd megverjük őket..amugy elég jokis meccsekre van kilátás.Akkor a Charletoxos 16 éves srác jönni fog?????amugy jolenne ha idejönne az összes akit irogattatok.jokis playerekről van szó...hmmm mondjuk az arsenalba csak jok vannak:Drossz játékost nem is hivnánk:D
  • kretyás
    Lazio??

wooooow! :D
    arra kiváncsi leszek
  • 5w0rdf15h
    Közben kihírdették h a csapat július elején kezdi meg majd a felkészülést a 2007/08-as szezonra.
    Az első barátságos meccset július 14.-én szombaton játszák majd Barnet csapata ellen.
    Ezután a csapat Ausztriába utazik egy 8 napos edzőtáborba amely alatt megmérkőzik majd a török Gencrelbirligi és a végén az osztrák FC Red Bull Salzburgal.
    Az ezt követő hétvégén lesz az Emirates Cup, amely során július 28.án a PSG ellen majd vasárnap 29.-én az Inter ellen játszanak.

A felkészülést Hollandiában fejezik majd, ahol részt vesznek az Amszterdam tornán ahogy évek óta. A házigazda Ajax és Arsenal mellett idén meghívásra került az Atletico Madrid és a Lazio. A csapat 2 meccset játszik majd, az elsőt augusztus 2.-án a Lazio ellen majd augusztus 4.-én szombaton az Ajax ellen.
  • drowns41
    Senderos, Clichy, Eboué hármas még elég fiatal. Ebből sok sérülés, kihagyás, fáradtság lehet. A rutinos Gallas és Touré mellé még elférne 1-2 védő szvsz.
  • 5w0rdf15h
    nem Gabber volt
  • báttyó02
    reméljük azért mégiscsak meglesz és nemcsak pletyka :\
    mu most kurvajol járt a két fiatallal..
  • kretyás
    na akkor leirom mégegyszer köszi gabberka

szal Moutinho egyáltalán nem lett Arsenal pléjer még, hivatalos oldalons incs szal vmi fantáziadus magyar ujságiro agyszüleménye ;)

eddig egyedül Fabianskit vettétek meg vmi nagy tehetség mondjuk nem tudom h jobb e mint Gordon
  • 5w0rdf15h
    Henry papa elküldte melegebb éghajlatra azokat akik megin azt híresztelik a elmenne a barcaba
  • Kaplan
    Nézte volna ki Gerát...
  • vmvr
    nagyon örülnék, ha jönne, nagyon jó játékos
  • 5w0rdf15h
    am most h WBA nem jutott fel el akarják adni a sztárjaikat :D Wenger meg kinézte magának Curtis Daviest a WBA kapitányát :)
  • dotkom
    hat ha szukseguk van arra a penzre akkor sajna nem sokat fognak alkudni.
  • Rolka
    Reo-Coker közel az ágyúsokhoz

Sokáig nagyon sok csaptot szóba hoztak az angol U21-es válogatott csapatkapitányával. A Liverpool, a MU, az Aston Villa és a két fő rivális a Tottenham és az Arsenal harcolt a játékos aláírásáért, de a nagy játszmában mégiscsak az Arsenal felére billen a mérleg nyelve.

Reo-Coker visszautasította a Tottenham ajánlatát mondva, ő a BL-ben akar a jövőben szerepelni, és ezt a Tottenham nem tudja garantálni számára. A másik, hogy Reo-Coker legszívesebben az Emirates stadionba költözne.

Arsene Wenger nagy erőket fordít a fiatal középpályás megszerzésére, de szeretne alkudni a játékos árából, ami neki még túl magas.

A West Ham Unitednek viszont már megvan a kiszemelt játékos a Newcastle-ből Scott Parker személyében, de megszerzéséhez szükség van a Reo-Coker eladásából befolyó pénzre.
  • XTHB
    Szerintem is!!!!!!!!!:):):):)
  • vmvr
    ki helyett, vagy miért?
  • drowns41
    Szerintem 1 védő is kéne
  • 5w0rdf15h
    szélső és csatár kellene de nembaj ő is nagy vétel :)
  • Gunnersboy
    Moutinho OMG jolkezdődik :)
  • báttyó02
    huhhhuuuuuu Moutinhooo az nemgyenge igazolás (H)
  • Rolka
    Az Arsenal és Spurs csatázni fog

Az U-21-es angol középpályás, Nigel Reo-Coker klubja a West Ham elengedné az irányító játékost, ha egy klub kifizeti érte a 8 millió fontos vételárat. A hajdani Wimbledon sztár ügynöke Tonny Finnigan így nyilatkozott:

"Megerősíthetem, hogy Nigel belegyezett az esetleges eligazolásba. Mégis meg vagyok lepve, hogy engedik a csapatkapitány távozását. Azt hiszem a nap végén azt fogja gondolni, bár ne egyezett volna bele, de biztos vagyok benne, hogy fényes jövő vár rá."

Joao Moutinho az Arsenalban

A portugál Sporting Lisszabon középpályása, Joao Moutinho a nyáron az angol Arsenal-nál folytatja. A 20 éves középpályásért 15 millió fontot fog fizetni a londoni klub. Arséne Wenger elsőszámú célpontja volt a játékos, akivel mindenben megegyezett a klubbal. A játékos három éve stabil tagja a portugál együttesnek és két éve mutatkozott be a portugál válogatottban.
  • 5w0rdf15h
    passz arról még nem hallottam
  • Danman
    am kérdés.hamburg ellen mért nem jáccunk?
  • 5w0rdf15h
    nem hallottam még róla..

Emirates Cup: July 28. vs PSG July 29. vs Inter
  • II Rocky II
    nah mit tudtok a Chartoys(nemtom lleirni a francia csapat nevét:S) játékosáról jönni fog a nyáron???(tudjátok a kis Henry nak emlegetett gyerekről beszélek.Jah és mondta vki hogy lessz iien Emirates kupa is.nah ez mikor lesssz?