31698
-
#6307 igen pont ez a bajom rohadt kis kecsegje ezis :/
amúgy hja nagyon jó kis pléja lesz pár év múlva kb a. cole szintű balhátvéd lesz -
#6306 ja és ráadásul,lentebb irtad egy hírbe is,hogy azt mondta h arsenal szurkoló.....hát bassza meg akkor magát én aztmondom :\ -
#6305 bazdmeg mindig az efem jár az agyamban meg leighton baines csítpléya :D:D:D:D
na szal igen,enge is rohadtul idegel :\ nyakam rá hogy a bale srácbol pár év mulva olyan pléya lesz akiért örjöngeni fognak a nagy csapatok -
#6304 bale -.-
rohadt kis merda h pont hozzájuk ment... -
#6303 nagyon örülök amugy hogy tottenham elvitte előlünk baines-t :\\\\\ -
#6302 az egy másik dolog :D -
pilboy #6301 a Marseille sem indult tavaly a bL-ben, mégis ottmaradt ;) -
#6300 hát még hivatalosan nem lett megerősítve így lehet azis de holnap kiderül -
#6299 Ribery se hülye, nemindul a Bayern a BL-ben, sztem is kacsa -.- -
#6298 kacsa É -
#6297 Topigazolás: Ribery 15 millió euróért a Bayern Münchené
A Bayern München ma délután megszerezte az átigazolási piac egyik legkeresettebb szereplőjét: a bajorok 15 millió eurót fizettek az Olympique Marseille-nek a 24 éves szélsőért. A szezont a negyedik helyen záró Bayern 12 év után először nem jutott be a Bajnokok Ligája mezőnyébe, és a frissen igazolt Marcell Jansen (Mönchengladbach) után most a tavalyi világbajnokságon feltűnt Franck Ribery is segíthet a klubnak abban, hogy a Bayern jövőre ismét régi fényében csillogjon.
-
#6296 újabb Ajax tehetség érkezhet :) Ryan Babel a kiszemeltje Wengernek, 15 millat adnánk érte -
#6295 így igaz..sztem cask felkapta a média:D ki az a hülye aki egy torresért adná ljungberget és hlebet...meg hogy inkább tomát meg adet vinnék behalok komolyan..sztem 100% hogy ez kamu... -
#6294 Eboue, és Touré kiemelkedő. Eboue, egy középcsatárt megszégyenítő cselekkel szokott felfutni a széleken. Hasznos ember. Touré rombol, ütközik, stb. Clichy és Hoyte meg majd beérik. -
#6293 Úgy ahogy mondod, de a védelemből se kéne eladni senkit -
#6292 Van Persie-t, Rosicky-t, Titi-t, és Fabregas-t nem szabad eladni. Ha valamelyikőüket elpasszoljuk, végünk... Ez a négy játékos kreativitásban csillagos ötöst kap mindenhol és az ilyen játékosok nekünk kellenek. -
#6291 Jah azt én is hallottam! Rosicky-t azért nem lenne jó eladni! Én azt is olvastam,hogy Robin Van Persie-t a Bayern vinné. Mi meg Owen-t meg Obafemi Martins-t vinnénk(ez nem lenne rossz) -
#6290 én nem adnám hlebet semmiképpen. -
#6289 Üdv
Eladó egy 2004/2005-ös hazai szurkolói mez(nincs szám,név)
4000 HUF,ha valakit érdekel püzzön -
#6288 lol :|:D
egy aliadiere,hleb+pénz témában kiegyeznék :P -
#6287 lehet mégse kamu mer Wenger ha minden igaz ma másik ajánlatot tett Torresért :D Hlebet és Ljunberget ajánlotta cserébe de visszautasították... mert ők Adebayort és Rosickyt szeretnék :D -
#6286 sztem ez kamu,de az tény hogy nagy dobás lenne -
#6285 még1 pár friss hír...a Daily Mirror szerint a Bayern szeretné megvenni Van Persiet, 13 millió eurot akarnak adni érte első körbe.
Poom meg valszeg megy a Rangersbe majd....sebaj úgyis 3. számú kapus volt, megaztán Fabianskit úgyis megvettük már -
#6284 nah újabb csemege :D
Reyes ugye visszajön a kölcsönből és szeretné őt megszerezni az Atletico Madrid, akikkel Wenger jóba van, cserébe meg érkezhetne kölcsönbe Fernando Torres egy elővásárlási joggal (:O) érdekes csere lenne mindenesetre. -
#6283 Hát nagyon remélem Ribery jön! Állítólag Quaresmáért meg Maloudáért is beszálltunk. -
#6282 ja és még a szokásos Ribery hír, amit az egyik játékosmegfigyelő mondott, hogy újra beszáltunk a Real, MU, Milan, Bayern teamek mellé h megszerezzük -
#6281 átigazolási "hír":
Az Arsenal is beszállt a Tottenham és MU mellé Gareth Bale megszerzéséért, a Southampton tehetséges bal hátvédjéért. Balenek jövőre jár le a szerződése de a Ston szeretne hosszabbítani vele. Eddig a Tottenham ajánlotta a legtöbbet, 10 millió fontot. Ám mi látszunk befutónak mivel Bale ARSENAL szurkoló :P és egy csapatba játszhatna egykori csapattársával Theo Walcottal is :)
jó vétel lenne ;) -
BIZ0906 #6280 Remélem nem megy oda. -
#6279 adják még jó h nem ők döntenek róla.. -
#6278 kanyukéró:) -
#6277 Henryt az újságok már nagyon a Barcának adták :( -
#6276 :SAF:ASFA: -
#6275 :DDDDddddddd -
#6274 SAS?D:AS_D?A_SD?A_S?D_AS?d-?ASd-,AS_D??_AS?DAS_?D_ASD
Oszama bin Laden az Arsenal fanatikus szurkolója volt. A terroristavezér a kilencvenes évek elején rendszeresen feltűnt a csapat meccsein. 2001. Szeptember 11.-e után viszont kitiltották a Highbury stadionból.
II. Erzsébet királynő és Oszama bin Laden között van egy eltéphetetlen kapocs. Mindketten az Arsenal fanatikus szurkolói. A nyugatot megszállottan gyűlölő terroristavezér a kilencvenes évek elején Londonban élt és rendszeresen kijárt a piros-fehérek meccseire. Annak ellenére, hogy az akkor parádézó alakulatot a "legangolabb csapatnak” tartották. Az egykori szemtanúk szerint elsősorban az Óratoronyról elnevezett lelátórészen üldögélt. Többen is emlékeznek rá, hogy az 1993/94-es szezonban, amelynek végén az Ágyúsok KEK győzelmet ünnepeltek a Torino elleni negyeddöntőt és a döntőt is a helyszínen tekintette meg.
A pletykák szerint gyakran megfordult a klub ajándékboltjában. A legnagyobb fiának egy mezt, önmagának pedig az egykori kiváló hátvéd, Nigel Winterburn képével díszített ajándéktárgyakat vett. A klub egyébként 2001. szeptember 11.-e után nem sokkal reagált is a tragédiára: hivatalosan kitiltották akkori stadionjukból, a Highbury-ből.
(szinesbulvarlap.hu) -
#6273 milyen alomklubjai vannak? az az elet celja, hogy minden nagyobb klubban jatszon egy kicsit? ez mi ma? -
#6272 Gallas marad
A francia védő rövid-távú szerződést kötött a klubbal, s ezért sem szándékozik elhagyni a londoni csapatot, így biztos, hogy a következő szezont is piros-fehérben kezdi meg.
"A következő idény végén biztosra meg tudom mondani, hogy az Arsenalnál megtaláltam-e azt, amiért a Chelseat elhagytam"-kezdte Gallas.
"A mostani szezonomat nagyban meghatározta a sérülésem."
"Biztos, hogy a következő szezont is az Emirates stadionban kezdem meg, mivel szeretnék egy teljes évadot az ágyúsoknál lejátszani."
"A mostan idényem a beilleszkedésről szólt, mivel az utolsó pillanatban érkeztem a Chelseatől."
"Meg kellett ismernem a csapattársaimat, valamint az sem volt egyszerű, hogy naponta három órát kellett vezetnem, mert nem találtam közelebb lakást."
"Az év elején ki kellett pihennem a világbajnoksá okozta fáradságot, míg a végén nem értem el az igazi formámat."
"Sokat kell itt még bizonyítanom, mivel ezt a szezont is nagyon fáradtan kezdtem, csupán két hetet pihenhettem."
A védő azonban elárulta, hogy nem zárkózik el egy esetleges spanyolországi vagy olaszországi szerződéstől a következő szezon végén.
"Mindenki az az álma, hogy a legnagyobb klubokban szerepelhessen. Ezzel én is egyetértek, mivel nekemis vannak álomklubjaim."
"Azt nem lehet előre megjósolni, hogy egy, két vagy öt év múlva hol fogok játszani. Ezek a dolgok spontán jönnek. Ha mennem kell Angliából, hát veszem a sátorfámat." -
#6271 grat neki-.-
-
#6270 ráadásul úgy hogy amikor idejött "inkább jáccanék bergkamp számában"...és ilyet mondd egy év után..száááni -
#6269 nagyon jó lett a banner, grat:) -
#6268 sajnos olyan mind cole....a klubhűség mit sem jelent nekik csak a pénz pénz pénz....fél szezonba sérült volt és akkor van pofája ilyet mondani