1333
-
Drizzthsz #213 A vortigaunts sok helyen előfordul. Mi lehet ez?
Hagyjuk úgy, s várjuk meg, hogy mik lesznek azok a gameben? -
Drizzthsz #212 Persze megválasztoltam, hogy a fordító motor nem az én kezem munkája, így téged kellene megkeresniük... -
Drizzthsz #211 Privátban elküldtem a levelet, amit kaptam. -
#210 Már elkezdtem a harmadiakt asszem. -
#209 a csatlakozas amugy mit takarna? -
#208 Valo igaz, hogy igy biztos nem lesz tokeletes forditas, de szerintem egyszerubb lesz kijavitani, mint az egeszet ujra leirni az elejetol.
Amugy elvileg idorendi sorrendbe van, de kicsit erdekes valoban -
skristof #207 szerintem még felesleges...
bár nem mintha benne lennék a team-ben :9
bár annyiból meg jó lenne, h talán csatlakoznának
szal sztem egy hírt megér a magyaritasok.hu-n -
skristof #206 köszi szépen -
#205 Hm érdekes gondolat. Igazából azért nem tartom jó ötletnek mert láthatólag eléggé össze vissza vanak a szövegek és nem lehet pl eldönteni hogy mikor kell magázódni és mkor tegeződni. -
Drizzthsz #204 Kerüljünk fel akkor a magyaritasok.hu-ra, vagy ne? -
#203 ok, amugy ha nem irod be a neved akkor is le tudod szedni -
skristof #202 tomper lécci szedj ki a Fordítók közül, mert nem akartam elvállalni, csak leszedni a szöveget....
sry -
Drizzthsz #201 Scrapyard? Szeméttelep? -
Drizzthsz #200 Tomper, azt meg tudnád esetleg oldani, hogy a szótárba ha már egy korábban benne lévő szót újra beírunk, akkor csak a legújabb változat maradjon meg (Azaz ilyen trükkel lehessen javítani)? -
#199 OKéé -
Drizzthsz #198 Amit nem tudsz, azt hagyd úgy, majd a végén mindenki jelezze, ha az elvállat szövegben volt valami amit nem tudott, aztán kiokoskodunk valamit közösen. Nekem is van egy pár dolog, amihez kevésnek tűnik a c-közép vizsga.
Ami megvan, azt töltsd fel, s kezdj újba akkor. De a részletekről Tompert. -
#197 Lehet olyat, hogy belekezdek egy másik szövegrészbe, mert az elözöbe pár mondatot totál nem értek, nem tudom hogy forditsam azokat a kifejezeseket/nem tanultam/? a harmadikat csak 79%-ra tudtam megcsinalni.Nem akartam nagyon hülyeségeket irni:) -
Drizzthsz #196 Hehe, nálam is voltak ilyen értelmetlen szövegek.
Amivel én is találkoztam:
the Citadel - ezt a Citadellának fordítottam
A Nexus az jó lesz úgy ahogy írtad szvsz, vidd fel a szótárba, a többire meg keressünk közös megoldást... -
#195 meg:
Mark V Hazardous Environment Suit - Mark 5 ös vegyvédelmi ruha ? -
#194 néhány kérdéses szó:
the Nexus building - Nexus épület
the Citadel - fellegvár
vortigaunts - ???
Nova Prospekt - le kell fordítani ?
I'm encountering unexpected interference - ez mi legyen?
The massless field-flux should self-limit and I've clamped the manifold parameters to CY base and LG orbifold, Hilbert inclusive. - A masszamentes fluxusmezőnek saját magát kell határolnia, .... ???? -
Drizzthsz #193 hmmm, hm...
Kezdem a négyes csokrot. -
Drizzthsz #192 Jelentem, az első 150 bejegyzés néhány általam le nem fordítható(5-10) mondaton kívül késznek tekinthető. M1ek aludni... -
Drizzthsz #191 :)))
A Science Team inkánn Tudós Csapat kéne, hogy legyen, nem Tudományos. -
#190 szolsz nekem es kitorlom :) -
Drizzthsz #189 Mármint a szótárban? -
Drizzthsz #188 Ha valamit elbasztam, akkor mit lehet tenni? -
Drizzthsz #187 Jópár új szóval gazdagítottam a szótárat. Már lassan összeáll a sztori elej számomra. -
Drizzthsz #186 Ok, kezdem kapisgálni: Kapcsold át a kapcsolódat Gordon. Ha az összes szöveget látnád, lehet elkezdenéd kapisgálni. Sok az oda-vissza utalás. Max Payne II szint legalább a sztori. -
Drizzthsz #185 Nem merek mondani semmit, de a szövegkörynyezetet ilyenkor inkább angolul szvsz...
"Initializing in three...two...one... Oh, fiddlesticks! What now?" -
#184 "923:Kezdés, három... kettő... egy... Oh, fiddlesticks! What now?" -
Drizzthsz #183 Mi a szövegkörnyezet? Vagy ennyi? -
Drizzthsz #182 Igen, ez a fő nehézség, ebben a fordításban. Amikor a HL2 kijön, akkor sokan fognak anyázni, hogy pontatlan a fordítás, de majd kijavítjuk... -
#181 fiddlesticks - (( sztaki szerint )) mehet a faszom ? -
#180 Erre ötlet:
Throw your switch, Gordon.
így látatlanban lehet egy pár dolog..
-
Drizzthsz #179 Írd inkább azt, hogy: Mijafasz???
Sokkal jobb. -
Drizzthsz #178 Már öt százalékot is túlléptük, mindent bele... -
#177 "#314
What the hell?"
Mi a fene. -
Drizzthsz #176 Megint megy... Ki érti.. -
Drizzthsz #175 Most nekem se megy.. -
#174 mostmár megy nekemis.
mennyire "szabadon" fordítasz?