Cossacks II: Napoleonic Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.cossacks2.de/index.php?m=news&lang=de

A keresõ a lap alján van, használata javallott!

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

thanx itt is!hivatalos oldalt hol találom?patch miatt.a környéken nem látom.
fontos lenne!
Teljes gém. A kieg neve Battle of Europe.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Hi'cossacks 2 napoleonic wars megvan,az lenne a kérdés h teljes game v kiegészitõ?HElp
Nuxa
Szerintem videókártya 😞

Because cheese...

a cossacks eggyel szeretnék játszani, csak most kék kis pöttyök jelennek meg a képen
Segítsen valaki!
töltsek le egy másik fajtát vagy tudtok valami javitást?
elõre is kössz

Holnap egy játék? Senki nem akar játszani egy kicsit? =7

Nuxa
ahaa!!...

Because cheese...

innen nem lehet letölteni mert ez csak egy release oldal olyan mint az nfocre!!
Nuxa
Hogyan lehet innen letölteni??

Because cheese...

Nuxa
Lassab volt mint sima cossacks 2!!! Ha több játékos van egy skirmish térképen, ááááá!!! Nagyon lassú, nem tölt sokat a térkép betöltésénél, de a játék közben, áááááá...

Because cheese...

Cossacks 2: Battle for Europe 1 DVD
http://xrel.info/index.php?inc=2.1&id=21679
Láma!
én vettelek fel skypeon, majd fogadj el😊

Na mesélj már! Milyen?

Nuxa
Végre nekem is megvan a Battle for Jurópe! 😄

Because cheese...

Én egész héten fél7-tõl max. 10-ig. Hétvégén nem.

Ki mikor érne rá egy próba játékra?

felvettelek msnre

Nuxa
Én nem 😄

Because cheese...

Ti eredetivel nyomjátok?

Nuxa
Kirándulni voltunk. bocs...

Because cheese...

Mivel nem voltál aktív az msnen, gyorsan nyomtunk 4-en pár Starcraft meccset =)

Nuxa
Próbálkozom még. Msn: [email protected]

Because cheese...

Láma!
skype cimet adj pliz!!
melohelyen csak az van, és senki nincs fenn akit ismerek, és szét unom az agyam😄
ma pl egy csajt vettem fel csak ugy random, mert muszály volt bezsélgetnem vkivel.

Ok, akkor ma este? Talizzunk elõtte Skypon, vagy MSNen. Melyiken vagy?

Nuxa
Deeeeee, jó!!!!! mégis jó, kisbetûvel kell írni

Because cheese...

Nuxa
SZU én beírtam a kódot a hamacsiban de nem fogadja el. Ezt írtam be: Cossacks2

Because cheese...

Nuxa
Felõlem...
Addig kipróbálom amit miondtál (#2096).

Because cheese...

Nuxa!

Holnap este egy kis csata?

Hali! Rájöttem hogy miért nem tudtam regisztrálni. Mégpedig azért mert egy CD key-vel csak egyszer lehet regisztrálni. Ezt sajnos nem tudtam és a régi nevemet elfelejtettem, az elõzõ cossacks-okban meg ilyen nem volt.
Úgyhogy most így jártam, de köszönöm a segítséget.
a magyarosítás kb mikorra várható vagy ha már kész van honnan lehet letölteni

iLove oHs.

Nuxa
ok

Because cheese...

Sziasztok! Segítség kéne!nem tudok multi game-et csinálni a Cossack 2 Napoleonic wars-ban. inaktiv a multiplayer gomb. mit tegyek?<#nemtudom><#conf>
A Game box ID az a szám, ami a gyári dobozon van rajta.

Nos!

Akkor egy kis segítség!
Innen töltsétek le a hamatchi-t a 0.9.9.9-est (jobb oldali).

Ha lejött, telepítsétek fel, engedélyezzétek a tûzfalon. Lépjetek be a hamatchiba. aztán kövessétek a tutorialt. Kell csinálni egy nicket, aztán be kell kapcsolni a bal alsó piros gombbal, ha már zöld, akkor be van kapcsolva.

A jobb oldalt 2 gomb van. A szélsõ a beállítások, a belsõ meg a csatlakozás meglévõ hálózathoz, vagy új hálózat létrehozása.

Csatlakozzatok a Cossacks2 szobába és a jelszó Cossacks2.
Ezután indítsátok el a Cossacksot multi gém, nem internet, hanem lan. A haver csináljon egy szervert, a többieknek elvileg látnia kell. Ennyi. Érdemes elõtte megbeszélni egy idõpontot, és egy msn, vagy skype találkozást. Uis, mind2nek fent kell lennie a hamatchin is.

Nuxa
És a Internet Gaménál a regisztrálásnál a Game box #ID -hez mit kell írni? Anélkül nem enged tovább 😞 Vagy nem oda kattintva kell játszani neten keresztûl másokkal? Mármint az Internet game -ra kattintva?

Because cheese...

Nuxa
ok, kösz, most má ándõrsztend!

Because cheese...

Az a password amit én választok vagy az amit be kell pötyögni a CD tokjáról és gyárilag van megadva?
Amit nem érdemes felrakni, mert az 1.2-es peccs kijavít egykét hibát ÉS kiszedi a védelmet is.

gamerboy91
A bannerból ki lehetne törölni a "NINCS RENDESEN MÛKÖDÕ CRACK" mondatot, mert van a DIE nevezetü cracker csapat jóvoltból!

Ha eredeti játékod van, akkor félregépelted a passwordot. Konkrétan ezt jelenti a password missmatch. Ha meg nem eredeti, akkor nem kéne erölködnöd vele. Marad a Hamatchis megoldás.

Sziasztok!!!
Az lenne a nagy gond hogy nem tudom regisztrálmi magam az internet gameben. Bemegyek, kijön egy csomó kitölteni való dolog, ezeket ki is töltöm, leokézom, és akkor kijön a hiba hogy password missmatch vagy miafene.
Aki tudja hogyan kell ezt az pls mondja el nekem is.
Köszönöm elõre is!
PM=Private Message=Privát Üzenet

Nuxa
Mi az a pm? Állandóan emlegeted, de nem jövök rá! 😞

Because cheese...

Üdv!

Hány pálya van a játékban (campaign)? Az a helyzet, hogy eljutottam az Ultimate fight vagy valami hasonló nevû pályáig, de azt, amikor végigviszem nem ad új pályát. Az lenne az utolsó? Ha igen akkor elég kurtára sikerült a játék. AZ rendben van, hogy van benne egy "Battle for Europe" stratégiai rész is, de akkor is.
Értem!

Köszönöm szépen, s ki fogom próbálni!

Továûbbi szép napot kívánok s köszönöm a segítséget!

Byez

Majd írok pm-et, hogy hogyan lehet, ha ráérek egy kicsit, csak sok a meló. Le kell töltened a hamatchi-t, ami egy lan emuláló progi. Uis, neten nem fog menni ez tört verzióval, csak lanon.

Nuxa
Talán én megptóbálom, az 1.2v-val megy a multi baj nélkül?

Because cheese...

Na! Egy ma esti gyors multi? =)