2831
NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK
NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD
-
SZU #2471 Ok! Akkor mikor érsz rá játszani?
Kell egy 1.2-es patch az alap játékra, meg a hamachi. -
tagga #2470 lehet róla szó. -
SZU #2469 Gáz. Még nem néztem meg azt a linket. =7
Majd valamikor akarsz multizni jövhéten? =D -
tagga #2468 lol csak az 1.0 ás verzióra tudja felrakni -
tagga #2467 de letöltöttem máshonnan:::D -
tagga #2466 az a mappackos linkről a letöltés nekem nem megy.. -
tagga #2465 hát az szopás ekkora baromságot...
Amúgy volt 1 érdekes csatám 6 squadom volt 30 ellen és 2 ágyúm csata közepén már vagy 10-et megsemmisítettem nálam is 2 szétoszlott erre beállítom az ágyút hogy az úton menetelő ellent kilőjem de már kartácstöltésre nem volt idő mondom akkor lesz ami lesz... erre a hülye gép nem áll meg és pont akkor sütöm el az ágyút amikor 1 méterre van az ágyúm csövétől az ellen 1 embere és pontosan 1 sort a 4ből kilőttem egymás mögött volt vagy 30 ember:::) -
SZU #2464 Lényegében igen. Sajnos a kieg így csak annyival jobb, hogy multiban lehet több gép ellen coopban játszani.
Kerta. Küldöm PMben. -
tagga #2463 lényegében tehát csak akkor van arra esély hogy a kampánnyal jáccunk a battle for europ-al ha megvesszük?
sima cossack II. megvettem de egy kiegre nem adnék ki ennyi pénzt -
#2462 Te melyik "verzitó" használod, mert akkor azt töltöm le, hiszen ami nekem volt korábban az nem működött. bár félek, hogy annál is meglesz ez a probléma, ami a gyárinál. vmi szoftveres hiba lesz szerintem... -
SZU #2461 Ok! Sajnálom, hogy neked nem megy. Próbáld meg újra letölteni. Vagy ha cserélünk, akkor kiírom neked mind2 játékot... -
#2460 na kipróbáltam. havernál pöccenés és hiba nélkül futott. van azóta pár ötlet, azt még kipróbálom, aztán ha nem megy nem tudom mitévő legyek. eladni nem akarom, de később ha kell kölcsön adom. -
SZU #2459 Ok. Ha a haverodnál megy, de neki nem kell, akkor beszélhetünk a dologról! =) -
#2458 próbáltam.
viszont csináltam egy full újratelepítést, fél napon ráment.
háát a probléma viszont maradt, ugyanúgy kidob. viszem haverhoz, majd utána vissza a boltba.... -
SZU #2457 Próbáltad már az újrakezdést? (gondolom, hogy igen... =() -
#2456 a cél, hogy minden települést foglaljak el. ez teljesítve, viszont az uccsó sehogysenem áll át. feneseérti ezt a cossacks-ot. -
SZU #2455 Mi a küldetés célja? Nem írja? Lehet, hogy egy egységgel el kell menni egy x koordinátára. -
#2454 Kipróbáltam a lengyelekkel és ugyanúgy lehet alakzatba rendezni őket mint a többit.
viszont vmi nem stimmel a kampányban sem, mert az első küldetésben már teljesen letisztítottam a terepet és az uccsó falu nem áll át. nem nagyon értem mivan. -
SZU #2453 A pályaszerkeztős kérdést tedd fel a Blitzkrieg topicban. Úgy láttam keményen moddolnak a srácok! ;)
Még nem láttam semmi javítást a BFE-hoz. Tényleg! Kerla! Megnéznéd, hogy neked lehet-e alakzatba állítani az egységeket a 3 új néppel?
(spanyol, lengyel, x) -
Heavy knight #2452 Elnézést!, csak a kényelmetekért. :) -
Heavy knight #2451 Üdv!=)
EZ így van! Nagyon jó játék a blitzkrieg, de van jobb is.Olyat ismertek,h. Hidden Stroke II? Hasonló, mint a blitzkrieg, csak picit talán jobb is, hangefektekben főleg. :)
Off:
Blitzkrieg mapokhoz küldetést tudod,h. hogyan lehet kerálni?
On
Cossackshoz visszatérve, illetve mégsem, csak a történelmi téma ua. .
AMercian conquestet ismertek? Nos, a Fight Backhez néhány elvetemült napóleoni háborús modot készített, illetve folymataban van. Multiban persze lehet már az elkészített pályákon játszani,és hamarosan remélem sp. patch is lesz.
Kicsit a régi cossacksos beütése van a dolognak, de szerintem remek szórakozást fog majd nyújtani.
AKit érdekel itt lehet keresgélni:
http://mastersofthefield.com/ew_mod_menu.htm
Cossacks II BFe-hez már adtak ki valami jaítást a spanyol bugra? -
SZU #2450 Szerintem pont a pazners az arcade. A Blitzkrieg alapból olyan a Panzershez képest, mint az Operation flashpoint a Battlefieldhez képest.
A panzersben a géppuskás gyalogosok is sebzik a tankokat. Ha lemegy a pajzs valahonnan, jön a kis szervízes kocsi s rádobállgatja a paneleket... 3 párduc több lövéssel sem tud kilőni egy gumikerekes felderítőt, ha az nem áll meg...
A Blitzkriegben ha egy Párducot szemből talál el egy T34-es, lehet, hogy lepattan a lövedék és nem sebez. De az is lehet, hogy telibe trafálja de nem sebez, mert túl vastag a frontpáncélja. Egyes könnyű harckocsik meg szemből nem is tüzelnek a nehézpáncélosokra, mert azt mondják, túl nagy a páncél, nem lövik át! Szerintem sokkal realisztikusabb.
A hadjárathoz nem tudok szólni, mert a tört verzióban csak a Napoleonic wars hadjárata megy, a kiegé nem. -
#2449 na belekezdtem egy kampányba ( a 100 éves háborúba, bár remélem előbb végzek), hogy teszteljem a kidobás itt is megvalósul-e. csakhogy az első pályán már lenyomtam mindenkit, ellen főépületei állnak már csak, és egy falu csak nem áll át. rajt avygok kismillió egységemmel, de csak nem lesz enyém. elkezdtem porig rombolni minden ellent, de páran még lézengenek. itt feltétel mindenki kiírtása?
egyébként az arcade II. vh ért nem vagyok oda, pl a Blitzkrieg sem tetszik, de aPanzers nagyon el lett találva. hangulat, grafika, nyelv minden franya. -
HUmanHunter #2448 thx -
#2447 le kell nyomni a bányát védő egységet, amihez egy hadosztály általában elég, ott flangál az egység abánya körül
-
HUmanHunter #2446 valaki megtudná mondani hogy lehet elfoglalni a bányákat? -
SZU #2445 Az jó ár volt érte. Kár hogy a Blitzkrieg óta nem tetszik az arcade II. VH-s stratégia! =) -
#2444 most már azért is meg akarom oldani a problémát, mert egyre jobban idegesít. tudnék mással is játszani (ha lenne időm), de most már csak ez érdekel.
egyébként most vettem meg Codename Panzers 2-t (jól leárazták 2000 ft volt.) -
#2443 Még kipróbálom havernál, próbálom a frisstelepítőset is. ha akarod majd kölcsönadom. -
SZU #2442 Azért előtte egy haverodnál is próbáld ki. Ha mindenképp kukázni akarod, akkor előtte add már nekem is kölcsön! =] -
#2441 cossacks sem müxik. még mindig kidob, még az újratelepítős projektet megjátszom, ha nem lesz jobb, kuka. -
#2440 biza gebasz van. NTFS. 3 vinyóm is van, minddel ezt csinálja egy ideje, korábban én is kis partícióra telepítettm. oszt egyszer visszaugatott a gép és azóta ez van. -
SZU #2439 Itt valami gebasz van, nekem is 160GB-os winyóm van és az XP úgy felmegy az 5 GB-os C partíciómra, mint az álom. Milyen fájlrenszer van a C-den? NTFS, FAT32?
A másik meg, hogy SATA-s winyód van? -
#2438 ja, találtam a gépemen mindenféle rondaságokat (kémbisszbasszokat) és jól leírtottam őket, majd jövő hét elején jól kipróbálom a cossacksot, háthe ezvolt a gond... -
#2437 na ez a következőképpen fest: van ugye egy 160gb-os vinyó. 3 partícióra osztva. eljön az újratelepítés ideje, így cd-ről bootolok, bejön frankón a win telepítő, válasszak partíciót. itt kiválasztom a pl. c: partíciót, nade ekkor jön az üzenet, hogy: kb.: a meghajtó nem kompatibilis az xp-vel, válasszak egy olyat, ami igen. ezt írja ki minden partíciónál. ha előtte törlöm a partíciót, leformázom, akkor is. mert ugye amásik két meghajtó az telistele van mindenféle jósággal, mert nincs kedvem minden telepítésnél 160gb-ot átmásolgatni máshova. Ugyanakkor, ha mégis megteszem és egybe formázoma vinyót, akkor biza rögtön enged telepíteni is.
Ugyanez van más vinyóimnál is (csináltam 80-as és 60-asssal is)
maygarán csak egybeformatált vinyóra telepíthetek.
régebben pedig engedte egy partícióra is, de egyszer csak meggondolta magát a gépezet éa azóta szivat. ez van, már megszoktam, de csendesen ellenállok.
remélem követhető voltam. -
SZU #2436 Ezt a windows reinstall problémát kifejthetnéd bővebben! -
#2435 ezért vagyok én is mérges. alig van időm játszani, amikor mégis belefér az időmbe, akkor meg ez a bénázás. 2 csatán megint sikerült átmenni, de behalt megint. lehet hogy egy full rendszer újratelepítés segítene, de ahhoz semmi erőmkedvem. meg nem is engedi a vinyóm, mert valamilyen ismeretlen okból nem eneged egy partícióra újratelepíteni, csak ha egybe van formázva a vinyó (160-as). az meg nem megy, mert kell a hely, tele van cuccal.mindegy, ezen a héten már úgy sincs időm játszani, de dühít veszettül a dolog..... -
SZU #2434 Hát időhiány miatt a HeroesV kampányát el sem kezdtem, csak belenéztem egy-két single pályára. Aztán letöröltem, mert kellett a hely másnak. Asszem az imagem még megvan. Nem volt rossz, de sajnos amióta dolgozok, nincs időm annyit játszani, mint régen. -
#2433 egyébként a Heroes V-t végig toltad már? korábban játszottam sokat vele, csak időhiány miatt abbahagytam ez első összevissza hajózós, nem építős, végén sárkányos- pályán....
kiegjét nézted? -
#2432 megvenném az alapjátékot is, de azt meg már nem lehet sehol kapni....
hátha akkor megy ha az is fenn van...