2831
NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK
NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD
-
SZU #2231 7 után! De csak 2players a multi... Még nem próbáltam ki a Battle for Europe-t, de lehet, hogy ott már lehet 4 fős csata is. -
hup #2230 szu tik általában hány ora fele szoktatok jccani? -
SZU #2229 Hali mindenkinek!
Tegnap vérre menő háború dúlt a félholdas egységek és a gaz osztrákok között! Kifejezetten élremenő harc volt, kb. 21:20-tól 23:20-ig tartott váltakozó sikerrel, s még koránt sincs vége!! =)
Heavy knight kolléga az elején a 20 városból elfoglalt 12-t és a 13.-ról vertem vissza egy csapat íjász, meg a két csapat milícia segítségével. Aztán kialakult egy állóháború.
Mind2en gyűjtöttük az erőt, meg erődítettünk. Be-betámadott néhányszor, aztán visszavonult az tornyai és az erődje fedezete mögé. Aztán a török tüzérség keményen odacsapott, pár perc alatt az erődje és a tornyai is csak kiégett romok voltak.
Megindultam egy komolyabb sereggel délen is, és a térkép másik felén északon is. A harc teljes káoszba fulladt. Délen oda-vissza ment a front, de a tüzérségem és a saját erődöm előtt mindig megfordult az arcvonal. Végül is befoglaltam neki az egyik elővárosáig.
Északon már érdekesebb volt a hadiszerencse. A támadás elakadt, beástam magam, majd úgy szétverte a seregeimet, hogy öröm volt nézni a menekülő janicsárságot és a szpáhi könnyű lovasokat.
Aztán a következő városomban megállítottam a 4 század muskétását 2 milíciával és 1!!! darab öreg Beduin csapattal, majd a sebtiben átcsoportosított újoncokkal visszavertem, s a mentés pillanatában északon a helyzet valamivel a városai körül állt meg. Az egyik északi város kb. 3x váltott már zászlót! =)
A harc hevességét az is jól mutatja, hogy a pop limitem 1900 fő és párszor betelt, de aztán lement 1000-köré. Meg volt, hogy 170!!! kajahordó mellett is éhenhaltak a katonáim! Úgyhogy kénytelen voltam 80.000 csilingelő birodalmi aranyból kaját és lőport venni, meg az összes fából és kőből is. Most éppen építeni nem tudnék semmi épületet, aranyam sem nagyon van, vasam sem, de kaja és lőpor az dögivel van.
Valami 2-3 századdal van több seregem mint neki, de ő már a barakkjához közel védelmezi az óvárosát. Szóval a győzelem úgy néz ki felém hajlik, de ügye közel ugyanilyen helyzetből fordítottam én is az elején!
A történelmi csatákban elvertem, de meglepően agresszívan mozog. Hátbatámadás, átkarolás és hirtelen, több frontos támadást is alkalmaz. Szóval le a kalappal! Heavy knight nagyon jó Cossacks2-s játékos! -
farfer #2228 valki nem tudja hogy kell egységeket csinálni a battle for europban???? -
SZU #2227 Este! Majd MSNen értekezünk! ;)
Hamachi már fent van neked? cossacks2 szoba, uaz a jelszó! -
Heavy knight #2226 Nekem is akadt hasonló gondom régen.
Csak én BfE részben jártam így. A gond csak annyi volt, mint utólag rájötem,h. 1 csapat chasseur a környéken volt, és nem sikerült elfoglalnom a falut.
Elég gáz,ha az esetleges visszavonulási útvonal egyes részei az ellen kezében vannak.:/
De gép ellen csatát veszteni ne lehet,főleg nem háborút. :D
Szu!:
Ma délután,estefelé? -
#2225 Volt egy aranybányám, ami körül volt több századom. Az ellenség berontott az aranybányába és egy sortűzzel elfoglalta, hiába volt körülötte egy csomó seregem.
Nem baj, mondom, gyorsan visszafoglalom. Két sortűz és alíg maradt az ellenséges seregből és az is fejvesztve menekül. Ezután viszont még mindig az ellenség kezén van a bánya. Már egy jó órája kikergettem onnan az ellent és egy századot állítottam a ház elé ahonnan a milicia jön kifele, de akkor sem akar visszaállni. Már elhoztam onnan a századot és a termelődő milicia észnélkül elkezd vándorolni minden fele, majd a környéken állomásozó lovasságom, egyszerűen lekardozza őket, de a bánya akkor sem áll át hozzám.
Szörnyen idegesítő, hogy messze a hátországomban van egy ellenséges bánya.
Volt már nektek hasonló problémátok? Van rá megoldás? -
SZU #2224 Majd este ránézek, ha lejött a stuff. De lehet, hogy holnapra csúszik. -
farfer #2223 Hello skacok
A battle for europe-ban hogy lehet egységet gyértani a battle for europe részében?Mert mindig az van hogy támadom a sectort és nyerek aztán nyomok egy enod turnt és eltűnik a seregem és nem tudok ujat csinálni valamiért.
Tud valaki segíteni??? -
SZU #2222 #2096-ezt a hozzászólást olvasd el. Ha ezen túl van kérdésed a hamachival, szívesen válaszolok.
Az 1.2-t érdemes feltenned, mert sok mindent orvosoltak. Pl.: nem kell törni a játékot ;). Meg a sharpshooterek normálisak lettek. Alapból addig ér a piros zónájuk, mint a normál unitok sárgája, majdnem a zöldje!
A Battle for Europe-ról nem tudok még mit mondani, mert kb. ma este jön csak le! ;) -
Heavy knight #2221 Nos.
Nem eredeti a játékom,de, ha így is lehet, örömmel csatlakozék hozzátok.
A gépem nem valami túl jó,remélem nem lesz vele gond multiban,de lejjebb veszem grafot, aztán meglátjuk...
Akkor feltegyem 1.2-őt is?
Erről a hamatchiról nemigazán talált semmi hasznosat a kereső...
Tudnál segíteni?.
Mire szolgál ? Honnan tudom megszerezni?
Más:
Cossacks II Battle for Europe
Nagyon taktikusak a fejlesztők. Előre elterveztek mindent, és fokozatosan fogák csak adagolni a játékot, mígnem teljes lesz a kép.
AZért ez már kezd hasonlítai valami olyasmira, mint, amire kéne az alap cossacks 2-őnek is.
Ehhez kell az alap játék?
Term. csak, ha tudtok róla valamit. :) -
SZU #2220 Vannak új mapok? Tudsz adni linket is? =)
Az 1.2-höz nem kell crack. Sőt! Semmi! Felteszed az alap játékot, meg az 1.2-est és megy, mivel leszedi azt a vacak starforceot.
Nem csináltunk videót. Nekem van pár replayem, de általában sync erroral játsza le. Azaz qrvára nem oda és akkor mennek a visszajátszásban az egységek, mint a csatában.
Jer játszani holnap! Rakd fel a hamatchit! Ha nemtod hogy kell, akkor keress rá itt. -
Heavy knight #2219 #2198
Csak eredeti verzióra lehet feltenni új mapokat?
Nameg... A patch-ekhez nincs valami törés, konkrétan az 1.2-őhöz, mert sajnos anyagilag nem állok úgy,h.megvegyem a játékot, pedig "de fáj a szívem érte"
Tudtok valami olyan helyet,v. esetleg olyan multis videokat, amelyeket ti töltöttetek fel???
-
SZU #2218 Hali!
Valaki holnap 7 körül egy multicsata? -
SZU #2217 Körökre osztott játékrész az EU térképes csata. Egy sereged van, s egy körben egyszer mozoghatsz vele. Aztán kört kell lépni az end turn gombbal. -
CyrSyS #2216 Nem értem! Akárhányszor kezdek egy battle for europe-t, az első sector elfoglalása után azt írja ki hogy nincs seregem és nem is tudok venni! Most mit kell tennem? Help me -
#2215 Ez kérdés? És nem értem -
hup #2214 SZU tik az interneten szoktátok nyomni -
SZU #2213 Nyomtunk pár csatát Nuxa-val és tomee14-el. De a tört verzióval és hamatchi VPN szoftverrel, nem origy cd-s neten. -
hup #2212 valaki szokottt vele az interneten jácani?
-
CyrSyS #2211 bocsi napoleonic war :D -
CyrSyS #2210 Szeretném megkérdezni hogy a Cossacks battle for europe megy-e önmagába vagy kell-e a europan wars? -
#2209 Szokásosan feltelepíted, ahogy a többi játékot is. Letöltöd hozzá az 1.2-t, ezt is felrakod és már játszhatsz is! -
#2208 Tudunk, csak mond el, hogy hol akadtál el vagy mi nem sikerül vagy mit nem értesz. -
Roby25 #2207 -
Roby25 #2206 sziasztok..tud valaki segiteni telepités ügyben..kicsit butuska vaok hozzá..fontos lenne.. -
SZU #2205 Ez de kemény csata volt. Kialakult egy állóháború, amit megszakított az a tény, hogy Tomee14-nek elfogyott az élelmiszere! =)
A kiéhezett katonáival indított egy elkeseredett szuronyosrohamot az azonos létszámú, de beásott katonáim ellen. Annyira nekikeseredett, hogy lőni is csak közvetlen közelről, belharcban lőtt. Hát igaz, hogy megnyertem, de oly szintű pánikroham ment végig mind2 oldalon, hogy özönlöttek az emberek mindenfelé! =) Szét is verted a vonalaimat, de egy jól képzett gránátos "öreg" század oldalról a pihenő katonáid közé lövetett ill. dobatott és megfutott az utolsó 4 századod is.
A pályát újrajátszhatjuk egyszer, de akkor én leszek a támadó! ;) -
SZU #2204 Erre már én is gondoltam, de úgy nézki max. 3man lennénk Nuxával együtt...
Vagy van még valaki, aki jelentkezne 1vs1 bajnokságra? A kihívó dönt, hogy skirmis, vagy történelmi csata! Aztán a visszavágóban a vesztes dönt. -
#2203 tegnap tsen még annyit akrtam mondani h köszi a tippeket, még párat jáccunk aztán egész jo lesz sztem. mellesleg az jutott eszembe tegnap h csinálhatnánk egy bajnokságot! mit godolsz?
-
SZU #2202 Na! Hát elég kemény lovas attack volt a végén mi? =) 9 század lovas!
Most pár jótanácsot adtam, ha azokat alkalmazod, meg persze, még gyorsabban szeded össze a falukat, akkor jó úton haladsz! =)
Még 1x köszi a játékot!
Ui.: Ha éppen érdekel a dolog, gyakorolj very hard gép ellen. A semminél azért jobb! -
SZU #2201 Ma valaki játék? MSN-en fent vagyok. -
#2200 Ja, ez nekemis megvolt :D De már letöröltem a kieget, túl lassú volt :( -
#2199 Nálam jelentkezett egy bug.
Ha kiválasztom a The Four King nevű pályát, majd a három új nemzet közül valamelyikkel vagyok (lengyel, spanyol, svájc) és választok 3 ellenfelet (én a porosz, angol, francia hármast választottam, akkor elkezdve a játékot, nem tudok századokat képezni. Hiába sorozok 120 katonát bármelyikből is, nem jelenik meg a bal felső sarokban az összevonás ikon. Így a "grup"-ok nélkül pedig semmit sem lehet csinálni.
Azt nem próbáltam, hogy ha másik 3 ellenfelet választok, akkor is jelentkezik-e ez a bug, de ha nem a 3 új nemzet közül választom valamelyiket (pl. osztrákokkal vagyok), akkor nem jelntkezik ez a probléma.
Más pályán már próbálkoztam például a lengyelekkel, de ott sem volt gond.
Nektek volt hasonló problémátok? -
#2198 Nem tudjátok, hogy pályákat le lehet tölteni valahonnan?
Sajnos csak két olyan pálya van a BfE-ben, amin több játékos is lehet, így főleg ilyen pályák érdekelnének. -
SZU #2197 Meg későn kezdtél el tornyokat építeni. Az elején a térképet megnéztem. Láttam, hogy középen a folyón van 4 átkelő pont. Mikor átmentem hozzád hepajozni, már 2-n kész volt az őrtorony. S amikor kiütöttelek, akkor mind a 4-en volt 1-1 fullos torony. Az elején kellett volna tornyot raknod az aranybányád és a folyó közé.
De majd hétvégén! =) -
SZU #2196 Értelmes egység? Amíg nem tudtam muskétásokat gyártani, addig letermeltem 3 század pikást, akik egy század szétfutása árán elfoglalták a térkép 70%-át!
Ráadásul az az egy század is újra összeállt otthon a barraknál, mert azért futottak szét, mert figyelmetlen voltam, s nulla erőnléttel mentek neki alacsony morállal egy városvédő milíciának. Talán 5 embert vesztettek.
Szóval ne legyél letörve. A történelmi csata az jó volt. Az építgetésnél, meg folyamatosan trenírozd az elérhető legjobb egységet. Ha éppen az kaszab jani puska nélkül, akkor nyomasd őket. De mindig csak csapatban menjenek. -
#2195 igen csak az volt a bajom, hogy nem tuttam semmi értelmes egységett kicsikarni az épületeimből, mire meg már tuttam volna te fent védted a határt, lent meg lerohantál, igy már nem sok esélyem volt, egyedül ott láttam lehetőséget amikor a két lovas egységet ellened küldtem és ott daráltak, addig lett volna időm egységeket gyártani csak azt hittem tovább birják a lovasok:( na mind1! majd gyakrolok. mindenesetre te naon jol jáccassz... -
SZU #2194 Tegnap este játszottunk egy kicsit Tomee-val.
Nos a történelmi csatában határozottan jobb voltál a skirmishez képest. Ügye azt mondtam, az elején megfoghattál volna, de ügye akkor nem tudtam még mid van. Visszanéztem a replayt s láttam, hogy valójában az első csata után azért nem omlott össze a birodalmad, mert én megálltam a városod előtt védekezni. =) A felderítés hiánya miatt azt hittem, van még tartalékban valamid.
Az volt a hibád, hogy a legelső városhoz nem egységben küldet oda a lándzsásokat, hanem csak úgy kijelölve az emberkéket. Így a sortűz után egyesével elfutottak. Ha 120 embert besorozol, akkor megjelenik a bal felső sarokban a sziluettjük. Ha rákattintasz, máris egységbe tömörülnek. Persze zászlós, dobos és tiszt nélkül elég kicsi a moráljuk, de akkor is hatékonyabbak, mint a csürhe.
Legközelebb bátran foglalgasd el a környező városokat. -
#2193 Bevittem Európát normal-ban :DD Tetszett a videó a végén!! A végén 1 howitzer ágyúlövedék 4 századot kergetett szét :DDD Francia népekkel voltam, utoljára Egyiptom maradt meg ellenségnek, négy ország volt még tulaljdonába, de feladta. -
#2192 Nálam ilyen a zóna: