2831

NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK

NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD

• Siluro
    Igen én is a gyors lerohanást preferálom szintén lovassággal. Azért is szeretem a lovas csoportokat, mert gyorsan mozognak, így őket használom a területek feltérképezésére is. Mikor van a birtokomban néhány fontosabb falu, mint például élelmiszer ellátó központ és lőpor bánya akkor ezeknél a területeken védelmi zónát telepítek, lehetőleg úgy, hogy a kettő fedezze egymást. a lovasoszloppal becsalogatom az ellenséges erőket és körbeveszem az ellenséget. Ettől a moráljuk erősen romlik és álltalában az ellenséges csapatok pánikba esnek. Szerintem még érdemes a papokat is használni erősen, mondjuk 2-3 papot az oszlopok mögé állítani, hogy gyógyuljanak az enyémek és ne veszítsenek a moráljukból ha valami nem stimmel. Gondolkodtam rajta, hogy fogok néhány taktikárol ábrát készíteni, mert azért bármikor yool jöhet és hátha segít valakinek. :)
  • SZU
    Úgy szoktam területet (falut) foglalni, hogy ha csak a milícia védi, hogy beküldök egy öreg századot szuronyrohamra, puskalövés nélkül leölik a védőket. Maradnak kb. 90-en. Majd visszatöltődnek a faluból.

Ha nincs veterán századom, akkor sárga zónában tüzet nyitok a védőkre, ha mák van, akkor ennyi elég is.

Vagy lovassággal bemegyek, a védők előtt gyorsan vonalbafejlődök (+5 defense, 0 attack), sortűz, majd ha az ellen is ellőtte a puskáit, akkor V alakzatban (0 defense, 5 attack asszem) megrohamozom. Lehetőleg rákattintok a kardra is, mert néha a lovasság fele hátulmarad puskát tölteni, ha rányomok a kardra, akkor meg mindenki rohamozik.

Így veszítek a falu bevételéért mondjuk 2-3 lovast jobb esetben.

Ez a gyors, és célravezető taktika, Vagy mész 2 századdal és zárótüzet lősz a védőkre. Garantált emberveszteségmentes taktika, csak sok lőporba kerül és lassabb mint az én rohamozósom.
  • Siluro
    Ti milyen stratégiát szoktatok alkalmazni egy terület elfoglalásakor?
  • SZU
    Régebben volt itt egy srác, aki azért nem tudott Cossacksozni, mert 15"-os monitorán nem ment a játék.

Hát a haveromnak tegnap raktam fel a játékot. A monitora bírja az 1152*968-at (vagy mennyit), a játék telepítésekor a low beállítás 1024*768-at ír, de nem megy. Driver frissítés után sem...

Ez gáz.
  • SZU
    =) Tudom, hogy csak viccelsz! A hozzászólásaidból nem azt szűrtem le, hogy feleslegesen hencegnél.

Egyébként is csak egyetlen egyszer vitatkoztunk össze komolyabban, azt sem itt talán.
  • Axon
    Azért remélem éreztétek, hogy a #2341-es beírásomat poénnak szántam :-)
    Olyasminek, mint amikor egy nagyon várt boxmérkőzés előtt a két boxoló üzenget egymásnak a médiában, cseszletve a másikat és egekig magasztalva saját magát, hogy amikorra eljön a régen várt ütközet, már mindenkinek - játékosnak, nézőnek egyaránt - literszámra lögyögjön a fejében az adrenalin.
  • SZU
    Az a baj, hogy nincs egy BfE-s multi. Amit nyomhatnánk többen! sniff
  • Heavy knight
    Üdv Néktek!:)

Nem rosz!
    Mikor legutóbb játszottam Bfe módban az olasz csizma legalsó részére szorultam vissza.
    Felettem a britek, Wellington, az erős angol egységeivel, K-ről pedig az nagy török birodalom nem hagyott nyugton.
    Az az egy területem maradt,és nem tudtam mást csinálni csak védekezni. Ha megtámadom az egyiket, sem jutok semmire, mert elfoglalják a másik területem. Mondanom sem kell nyersanyagom egyáltalán nem volt, és az élelem és hadianyag is csak épphogy elég volt egy rövid összecsapásra.
    Így a támadást sem erőltettem, gyűjtöttem a cuccot -,mert ugye ha téged támadnak azon a területen rendkívüli beszolgáltotásokból kap némi ellátmányt a sereg-.
    Szinte csak kézitusában fejlesztették tapasztalataikat veteránjaim, de így sem képes az gagyi gép legyőzni.
    Majd eljött a végső pillanat, amikor már ki kellett törnöm. Irány Észak-Nyugat, a britek vöröskabátosai.(Elfelejtettem, de francia voltam, egy ideig még orosz támogatással ami annyit ért,h. semmit)

Elfoglaltam Rómát, a törökök jöttek fel, közben szereztem viszonylag sok municiót.Aztán eljöve az nagy nap, amikor a Pó folyón átkelve az Alpok előterében szétverem Wellington seregeit.Viszonylag könnyen sikerült is, csak néhány skilles egységet tudott menteni. Annyi ellátmányt szereztem,h. 5-6 csatára bőven elég lett volna. Ebből a törököknek adtam annyit,h. leszálljanak rólam, és megkezdtem a britek hazakergetését.
    Mondjuk szerencsém volt,h. Az oroszok lekötötték az osztrákokat. :)

De gép ellen összevetni egy emberi teljesítményt nem nagy szó,szerintem.
    Sokkal izgalmasabb,érdekesebb, és élvezhetőbb a játék, ha egy másik ember ellen játszol.

AMúgy Axon... :
    A lovasság rendkívül veszéles, még, ha frontálisan támad is, bár ahhoz kell sok exp nekik.
    Ha be tudsz kerülni az ellenség vonalai mögé, s. elvágni az utánpótlási vonalait, nyert ügyed van.
    Nameg ne becsüld alá Szu-t.Nekemmár van tapasztalatom,h. lehet majdnem nyertes állsából szite kikapni... xD
  • SZU
    Átjött tegnap egy régi haverom, akivel régen sokat Cossacks1-eztünk. Kint volt egy évig Cipruson, ki volt éhezve egy kis gépezésre.

Megmutattam neki a Napoleonic War-t. Kicsit leragadtam a bemutatásnál, kb. 10 kört nyomtam le hardon az EU csatában... =)

Kifejezetten szemét a gép. Egyszerre támad az orosz, osztrák, török (porosszal vagyok). Mindjárt lejár a békeidő a brittekkel, meg a franciákkal.
    4 területem van csak, Bécs 24 őrséges erődjét levertem 10 sereggel!

Semmilyen nyersanyagom sincs szinte... Gyakorlatilag úgy kezdődik a csatám, hogy van kb. 4000 lőporom, meg 10.000 kajám, s a csata első 10 percére elfogy mind2. Kiéhezett vérprofi öreg gárdáim eszeveszett közelharcokban verik szét az ellenfeleimet.

Van egy 1100 killes gárda dragonyosom, meg egy 1200 killes black corpom. Meg ügye a 4-500 killes sallangok... =)
  • SZU
    Ú de biztos vagy magadban! =)

Tudom, amit tudok, amint ellőtted az összes puskádat, megtöröm a frontot egy jól indított lovasrohammal. Hogy mire lövöd el a golyót addig? Hmm. Azért én is termelek gyalogságot! ;)
  • Axon
    Aztán ne sírj majd nagyon, ahogy a haldokló lovaid kétségbeesett utolsó nyerítését hallod, amint elit gyalogságom gyílkos sortüzet zúdít rájuk ;-)
  • KKK777
    Hello a Cossacks 2 Napoleonhoz van magyaeosítás??
  • SZU
    Alig várom, hogy játszhassunk egymás ellen! =) Megtanulod félni a lovasokat!
  • Axon
    A lovas egységek használatával én is hadilábon állok. Szinte csak a reguláris gyalogsággal szoktam teljesíteni a pályákat, még a 15 fős szabadcsapatokat sem igen szoktam használni. A hiba természetesen bennem van, mivel nem igazán tudom hatékonyan használni a lovasságot.
    Tüzérséget is elég ritkán szoktam alkalmazni. Hamar ellövöldözik azt a kevés puskaport, ami játék közben van, mire pedig már bőséggel rendelkezésre áll, addigra már annyira nyerésre állok, hogy nincs is rájuk szükség.
  • SZU
    Elvileg még egy ágyúgyárral lehet növelni, esetleg a campaingban korlátozva van direkt a számuk.

Mivel nyomod? Napoelonic Wars-al, vagy a Battle for Europeval?
  • gabking
    még nem tettem meg az újratelepítést, de így is nyomom a campaingot, és a csatlakozni tudok a többséghez, tényleg függőséget okoz. Két gépi ellenfelet lenyomni nem kis kihívás, főleg nem campaingban..

Olyan apró trükköket is ki tudok élvezni ebben a game-ben, ami pl az egységek fejlődése, és rangjai. Minél tapasztaltabbak, annál jobban bírják a tüzet, és nehezebben omlanak össze. Még a lovas egységek bevetését nem tudtam tökélyre fejleszteni, de dolgozom rajta...

(tüzér egységeket hogy lehet az után gyártani, hogy a limit betelt? Az sem segített, hogy építettem még egy A.D-ot. )
  • SZU
    =)
  • Heavy knight
    LOL! Óvakodjatok a függőségtől!:D
  • SZU
    Az tudja. ;)
  • gabking
    És az 1.2-es is tudja azt a szép kis extrát, hogy 25 %al csökkenti a proci kihasználtságát?
  • SZU
    Szerintem a mentéseidet másold máshova. Rakd újra a játékot (kb. 10 percet kibírsz), aztán rá a peccset. Uis, sok mindent javít még a peccs!
  • gabking
    A játék felrakása óta nem települt fel semmilyen patch. Elsőnek az 1.2 őt akartam, de az is jelezte, hogy nincs installálva a game. egyenlőre a campaingokat nyomon, és ott még nem érezhető, hogy a vas kevés lenne, de el akarom kerülni, hogy beszagasson..
  • SZU
    Zúzd le a játékot, rakd fel újra és rögtön rá az 1.2-est.
  • Heavy knight
    :/
    Pedig, ha jól emlékszem, akkor az 1.2-es patchel működik...
    Az 1.1 nem lesz jó neked ilyen célra, főleg, h. nem eredeti a játékod.
    Próbálj meg máshelyen is utánanézni az 1.2-es patchnek.
  • gabking
    Sziasztok!
    Én csak mostanában kezdek ismerkedni a játékkal, de nagyon tetszik. Végre a stratégi kap valamilyen szerepet egy rts-ben. Azonban van egy gondom. Fel szeretném installálni a Patcheket, mivel olvastam, hogy az egyik 25%-al gyorsabbá teszi. A baj csak az, hogy hiába töltöm le az 1.1-est, vagy az 1.2-est, mindkettő elindítás után azt írja ki, hogy nincs installált játék a gépemen, és kiléptet. Mi ilyenkor a teendő?
  • otiq
    Nekem volt egy hibám a 3-4 mentés során.
    Mindig kifagyott.

"FMMANAGER ERROR!
    There are too much handlers: 1237536!"

Feltettem a www.radgametools.com -ról egy frisebb bik lejátszót és azóta egyszer sem fagytam.

Talán valakinek segít.
  • SZU
    Jó lenne ezt tudni tényleg...
  • otiq
    Megvan valakinek ez eredetiben?
    Biztos, hogy csak a crackeseknél dob ki a kampányban?
  • Axon
    Rakd fel az 1.2-es patch-et. A patch-en nincs védelem így ezután tökéletesen fog futni a játék.
  • Ancrew
    Hali! micsináljak h ne demonak érzékelje a teljes játékot???
  • SZU
    Itt még van pár map!
  • SZU
    A peccs sajnos nem jó. Azt hittem a Battle for Europehoz van, de ez még az eredeti Napoleonic Warhoz van.
  • SZU
    Egy linket találtam!

Vazze! Hogy erre eddig nem gondoltam!!!

1.2-es patch
    mappack
  • tagga
    nem lehet valahonnan battle scenariókat letölteni?
  • SZU
    De ráérek, csak fél7-után.
  • Axon
    Osztrákokkal toltam.
    Egyébként sima skirmish volt a gép ellen, de én mostanában szép komótosan tolom, kiélvezve a játék minden szépségét.
    Sajnos így egy kicsit el is tunyulok és ha végre nekem is összejönne egy multi valaki ellen, akkor bizony komoly hátrányban lennék.

Egyébként nekem pont most (hétfő) lenne az ideális multis időszak. Csak gondolom nem ér rá most senki.
  • SZU
    Igen! Ez nekem is feltűnt! =)
  • Heavy knight
    Milyen néppel játszottál?
    AZ egységek,meg a zászlók alapjn osztrák, de a kis címke igencsak lenygelekre vall.
    Lehet, h. csak nekem okoz gondot, de igen megkevert... :)
  • Heavy knight
    Gratula!:D
    Nem rosz.
    Ezt multiban csináltad?
    Abban valóban nagyszerű eredmény. Nem, mintha singleben nem lenne az, csak...
    ott ez az alap 1 hosszú háborúban. Nekem max. olyan 2-400 killje szokott lenni 1-2 századomnak, mert addigra végzek is az elennnel.Túl hamar be lehet fejezni a gép ellen a harcot,uh. unom is mint állat.
    Multira meg nincs időm... Mostanába nem játszottam,uh. összehozhatnánk valamikor hétvégén valakivel 1 "párbajt". :D

• Axon
    Mai meccsem lett volna csak az i betű kimaradt.
    Egyébként a térképet megnézve látszik még egy város, ami az ellenség kezén van. Oda többször is berontottam és minden városőrt lelőttem, de mégsem lett az enyém. Sokáig az őrház előtt állt egy századom és leölt minden termelődő városőrt, de csak nem állt át. Kétszer hagytam ott a várost, ilyenkor mindig újratermelődött 2x15 városőr. Ekkor visszamentem hátha most sikerül, de sosem sikerült elfoglalni (gondolom bug), így maradt az ellenség minden főépületének lerombolása.