2831

NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK

NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD

• edwood
    De az enyém 1280*1024 bír.
  • SZU
    Érdekes. Úgy tudom, 1024*768-nál nem bír többet egy 17-es.
  • SZU
    Érdekes. Úgy tudom, 1024*768-nál nem bír többet egy 17-es.
  • Nuxa
    az legyen a behangolás, hogy vedd a monitort mondjuk 17-19 colosra! :D
  • Nuxa
    őőő... Nekem 17 colos olivetti monitorom van és 1280*1024-re van állítva a game, de hiba nélkül megy!
  • zsilike
    mit tegyek valami behangolás a monitorra?
  • zsilike
    akkor 15 ös moncsin nem lehet játszani?
  • zsilike
    1024 es t választottam,kéne mennie.kis monitor asszem 16 os talán,oblivion hibátlanul fut,ugyhogy...vakon options beállitás?végsö megoldás.le"kodolnád"h nyilakkal h találom meg,látatlanban?mindent megprobáltam,segitsetek,volt már ilyen?valamit találjunk ki köszi
  • SZU
    Hány colos a monitorod? A játék telepítésekor a legvégén megkérdezi a felbontást.
    Asszem 1024*768 és 1280*1024 között lehet váltani. Valszeg beválasztottad a nagyobbik felbontást egy 19"-osnál kisebb monitorhoz. Ezért nincs képed. A kisebbik felbontás is nagy, ha 15"-os a képernyőd. A gond az, hogy csak újratelepítéssel lehet újra választani felbontást. Azaz uninstall cossacks2, reinstall cossacks 2. Kisebbik felbontást válaszd!
  • zsilike
    HELPPP most ez nagyon fontos,segitség
  • zsilike
    Help:gondom van,mikor elindul a game,a monitor offline ra vált,de megy a játék csak no mkép,valami beállitás lehet,de játékon kivül semmilyen grafikai beállitást nem találok!gépem tuti h elég hozzá.ha más nincs leirnátok h options ba h lépek be ugy h sötét a képernyő valahogy igy:lefele nyil 2szer enter jobbra nyil... pl.nem akarok hülyének tünni,de egész hétvégém erre ment rá és már játszanék.van e ötlet h mitöl lehet?v options vakon,h átálitsam sztm felbontás lessz!fontos lenne,oldjuk ezt meg vhgy mert játszanék.várom az ötleteket köszi
  • SZU
    Ez így van. Érdemes frissítgetni a drivereket pár havonta. Mindent. Alaplapi, hangkari, videókari, stb.
  • Nuxa
    Ez a nap fináléja
  • Nuxa
    Lehet, hogy a többi játékra is hatott a gépemen, sőt! Biztos! Majd figyelgetek.
  • Nuxa
    Kösz SZU! Bevált! És még minden más efekt is jobb lett egy picit, így még élethűbb és a házakról is eltűntek azok a furcsa négyzetes textúrák. Kösz a tippet
  • Nuxa
    őőő... jó! Megpróbálok. Kösz!
  • SZU
    Esetleg rakj fel egy újabb videókari drivert!
  • Nuxa
    Erre a próblémára tudtok megoldást?

• Nuxa
    Letöröltem a kieget, sokkal gyorsabb lett a játék!! Sőt, egy picit sem szaggat! Újra kedvet kaptam a Kozák 2-höz

Ja és lenne egy kérdésem is; melyik billentyűvel lehet screenshotot csinálni?
  • Nuxa
    A Battle for Európéban a spanyolok tényleg nem tudnak osztagogat képezni, vagy csak nekem hibás a kieg? A franciák továbbra is tudnak képezni századokat, de Rhine, a Spain és a Poland népek nem tudnak, pont ezek azok az új népek, amik a kiegészítőben is benne vannak, háát. Meg olyan lassú lett maga a játék, hogy az már megőrjít!! Lehet hogy letörlöm és csak az alapgémet hagyom fenn.
  • SZU
    http://www.cossacks2.de/index.php?m=news&lang=de

A kereső a lap alján van, használata javallott!
  • zsilike
    thanx itt is!hivatalos oldalt hol találom?patch miatt.a környéken nem látom.
  • zsilike
    fontos lenne!
  • SZU
    Teljes gém. A kieg neve Battle of Europe.
  • zsilike
    Hi'cossacks 2 napoleonic wars megvan,az lenne a kérdés h teljes game v kiegészitő?HElp
  • Nuxa
    Szerintem videókártya :(
  • Szikszai147
    a cossacks eggyel szeretnék játszani, csak most kék kis pöttyök jelennek meg a képen
    Segítsen valaki!
    töltsek le egy másik fajtát vagy tudtok valami javitást?
    előre is kössz
  • SZU
    Holnap egy játék? Senki nem akar játszani egy kicsit? =7
  • Nuxa
    ahaa!!...
  • miki90
    innen nem lehet letölteni mert ez csak egy release oldal olyan mint az nfocre!!
  • Nuxa
    Hogyan lehet innen letölteni??
  • Nuxa
    Lassab volt mint sima cossacks 2!!! Ha több játékos van egy skirmish térképen, ááááá!!! Nagyon lassú, nem tölt sokat a térkép betöltésénél, de a játék közben, áááááá...
  • miki90
    Cossacks 2: Battle for Europe 1 DVD
    http://xrel.info/index.php?inc=2.1&id=21679
  • Láma!
    én vettelek fel skypeon, majd fogadj el:)
  • SZU
    Na mesélj már! Milyen?
  • Nuxa
    Végre nekem is megvan a Battle for Jurópe! :D
  • SZU
    Én egész héten fél7-től max. 10-ig. Hétvégén nem.
  • SZU
    Ki mikor érne rá egy próba játékra?
  • Neoncsoves
    felvettelek msnre
  • Nuxa
    Én nem :D