2831
NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK
NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD
-
edwood #2151 De az enyém 1280*1024 bír. -
SZU #2150 Érdekes. Úgy tudom, 1024*768-nál nem bír többet egy 17-es. -
SZU #2149 Érdekes. Úgy tudom, 1024*768-nál nem bír többet egy 17-es. -
#2148 az legyen a behangolás, hogy vedd a monitort mondjuk 17-19 colosra! :D
-
#2147 őőő... Nekem 17 colos olivetti monitorom van és 1280*1024-re van állítva a game, de hiba nélkül megy! -
zsilike #2146 mit tegyek valami behangolás a monitorra? -
zsilike #2145 akkor 15 ös moncsin nem lehet játszani? -
zsilike #2144 1024 es t választottam,kéne mennie.kis monitor asszem 16 os talán,oblivion hibátlanul fut,ugyhogy...vakon options beállitás?végsö megoldás.le"kodolnád"h nyilakkal h találom meg,látatlanban?mindent megprobáltam,segitsetek,volt már ilyen?valamit találjunk ki köszi -
SZU #2143 Hány colos a monitorod? A játék telepítésekor a legvégén megkérdezi a felbontást.
Asszem 1024*768 és 1280*1024 között lehet váltani. Valszeg beválasztottad a nagyobbik felbontást egy 19"-osnál kisebb monitorhoz. Ezért nincs képed. A kisebbik felbontás is nagy, ha 15"-os a képernyőd. A gond az, hogy csak újratelepítéssel lehet újra választani felbontást. Azaz uninstall cossacks2, reinstall cossacks 2. Kisebbik felbontást válaszd! -
zsilike #2142 HELPPP most ez nagyon fontos,segitség -
zsilike #2141 Help:gondom van,mikor elindul a game,a monitor offline ra vált,de megy a játék csak no mkép,valami beállitás lehet,de játékon kivül semmilyen grafikai beállitást nem találok!gépem tuti h elég hozzá.ha más nincs leirnátok h options ba h lépek be ugy h sötét a képernyő valahogy igy:lefele nyil 2szer enter jobbra nyil... pl.nem akarok hülyének tünni,de egész hétvégém erre ment rá és már játszanék.van e ötlet h mitöl lehet?v options vakon,h átálitsam sztm felbontás lessz!fontos lenne,oldjuk ezt meg vhgy mert játszanék.várom az ötleteket köszi -
SZU #2140 Ez így van. Érdemes frissítgetni a drivereket pár havonta. Mindent. Alaplapi, hangkari, videókari, stb. -
#2139 Ez a nap fináléja -
#2138 Lehet, hogy a többi játékra is hatott a gépemen, sőt! Biztos! Majd figyelgetek. -
#2137 Kösz SZU! Bevált! És még minden más efekt is jobb lett egy picit, így még élethűbb és a házakról is eltűntek azok a furcsa négyzetes textúrák. Kösz a tippet -
#2136 őőő... jó! Megpróbálok. Kösz! -
SZU #2135 Esetleg rakj fel egy újabb videókari drivert! -
#2134 Erre a próblémára tudtok megoldást?
-
#2133 Letöröltem a kieget, sokkal gyorsabb lett a játék!! Sőt, egy picit sem szaggat! Újra kedvet kaptam a Kozák 2-höz
Ja és lenne egy kérdésem is; melyik billentyűvel lehet screenshotot csinálni? -
#2132 A Battle for Európéban a spanyolok tényleg nem tudnak osztagogat képezni, vagy csak nekem hibás a kieg? A franciák továbbra is tudnak képezni századokat, de Rhine, a Spain és a Poland népek nem tudnak, pont ezek azok az új népek, amik a kiegészítőben is benne vannak, háát. Meg olyan lassú lett maga a játék, hogy az már megőrjít!! Lehet hogy letörlöm és csak az alapgémet hagyom fenn. -
SZU #2131 http://www.cossacks2.de/index.php?m=news&lang=de
A kereső a lap alján van, használata javallott! -
zsilike #2130 thanx itt is!hivatalos oldalt hol találom?patch miatt.a környéken nem látom. -
zsilike #2129 fontos lenne! -
SZU #2128 Teljes gém. A kieg neve Battle of Europe. -
zsilike #2127 Hi'cossacks 2 napoleonic wars megvan,az lenne a kérdés h teljes game v kiegészitő?HElp -
#2126 Szerintem videókártya :( -
Szikszai147 #2125 a cossacks eggyel szeretnék játszani, csak most kék kis pöttyök jelennek meg a képen
Segítsen valaki!
töltsek le egy másik fajtát vagy tudtok valami javitást?
előre is kössz
-
SZU #2124 Holnap egy játék? Senki nem akar játszani egy kicsit? =7 -
#2123 ahaa!!... -
miki90 #2122 innen nem lehet letölteni mert ez csak egy release oldal olyan mint az nfocre!! -
#2121 Hogyan lehet innen letölteni?? -
#2120 Lassab volt mint sima cossacks 2!!! Ha több játékos van egy skirmish térképen, ááááá!!! Nagyon lassú, nem tölt sokat a térkép betöltésénél, de a játék közben, áááááá... -
miki90 #2119 Cossacks 2: Battle for Europe 1 DVD
http://xrel.info/index.php?inc=2.1&id=21679 -
#2118 én vettelek fel skypeon, majd fogadj el:) -
SZU #2117 Na mesélj már! Milyen? -
#2116 Végre nekem is megvan a Battle for Jurópe! :D -
SZU #2115 Én egész héten fél7-től max. 10-ig. Hétvégén nem. -
SZU #2114 Ki mikor érne rá egy próba játékra? -
Neoncsoves #2113 felvettelek msnre -
#2112 Én nem :D