Cossacks II: Napoleonic Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Because cheese...
Because cheese...
Because cheese...
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Because cheese...
Köszi! Tetszik, bár kicsit darkosabb vagyok 😉.
Because cheese...
Szal le kell szedni egy VPN szoftvert (Virtual Private Network)
Mi pl.: a hamatchi-val nyomjuk. A www.hamatchi.extra.hu-ról lehet leszedni asszem.
Van magyar verziója is. Érdemes azt leszedni, mert bár régebbi verziójú, mint az angol, de fel lehet frissíteni legálisan. Nos leszed, tutorialt végignéz, alkalmaz.
Aztán kapsz egy saját virtuális IP címet. Csinálunk egy cossacks szobát mittom én cossacks jelszóval. Aki belép, az a többieket látnia kell simán egy TCP/IP-s LAN játékban, mint LAN szerver. StarCraftal, Battlefield1942-vel, Diablo2-vel tuti megy.
Ezekhez jórészt kellene CD kulcs, így meg jó a krekkelt is. Ennyi lenne.
Because cheese...
SZU! Hogy lehet multizni? Asszontad rájöttél, elmondhatnád nekem és a többieknek is? Vagy valami illegális?
Because cheese...
Because cheese...
Because cheese...
Because cheese...
Because cheese...
Because cheese...
Because cheese...
iLove oHs.
Because cheese...
Bevallom õszintén, kb. április eleje óta nem nyomtam vele.
Because cheese...
Because cheese...
Hát nem édesek? =DD
Mond csak Nuxa! Miért hagytál fel a Cossacksal?