Cossacks II: Napoleonic Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuxa
jó? Mennyire? mesélj már róla! Letöltöm, ha jó.

Because cheese...

Láma!
heroes 5 az istenkirály!!

Hát én meg a Sniper Elite-vel játszok néha multiban, vagy HeroesV-tel

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Nuxa
Most jobban leköt a San Andreas multipláyer<#hawaii>

Because cheese...

Nuxa
Ti amúgy még cossackoztok?

Because cheese...

Nuxa
Vagy ez Istenkáromlás<#nemtudom><#conf>

Because cheese...

Nuxa
A cossackozás helyett most a Knights of Honor nevû gámának a tesztelésével töltögetem idõmet<#email>. Már majdnem van annyira jó, mint a cossacks 2<#mf1>

Because cheese...

Nuxa
Amúgy üdv. az SG-zõk között, látom néhány napja regisztráztál!<#nezze><#integet2><#taps><#hawaii>

Because cheese...

Nuxa
Varánusz! Ha elakadnál, szólj! Segítek!<#hawaii>

Because cheese...

Nuxa
ITT van! Szívesen!<#hawaii>

Because cheese...

Sziasztok!!!!! Tudnátok adni egy linket a cossacks 2 crackhez? egyszerûen nem találom... Elõre is kösz!!!
Nuxa
Intézkedek!<#hawaii>

Because cheese...

Fekete alapon fehér lángoló betûk, vagy fordítva 😉. Régen tudtam a html kódját is. Elég jól néz ki, csak nehéz olvasni nagyobb szövegekben. Viszont fílingnek fíling.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Nuxa
Ilyen darkosra gondultál SZU? Az animált lógómon még dolgozom (el se kezdtem<#lookaround>), még tanulom, akit érdekel a honlap és megvan neki az Adobe Photoshop (az újabb verzió, a 9-es), annak itt van az eligazítás, de lehet, hogy má ismeritek<#felkialtas>

Because cheese...

Nuxa
Olyan a logóm, mintha VIP-s lennék<#hawaii>

Because cheese...

Hadjárat csak angolokkal van igen.

Köszi! Tetszik, bár kicsit darkosabb vagyok 😉.

hát igen ez elég gyorsan véget ért, és csak angolokkal van? meg tudnád mondani esetleg mi az utolsó pálya címe?
Nuxa
Énis úgy tom, hogy csak 8 pálya van a kampányban! De még nem vittem végig, csak az elsõ hatot. Meg SZU is azt mondta, hogy még videó sincs a végigjátszása után.<#gunyos1>

Because cheese...

sziasztok, valaki meg tudná nekem mondani, hogy a kampány részben hány misszió van? Nekem csak 6+2 tutorialt hoz és ezt kevésnek találom. Elõreis köszi srácok!
Nuxa
Tetszik a logód? SZU?

Because cheese...

Nuxa
Intézkedek! Tudok csinálni az Adobe Photoshoppal magam is. De kössz.

Because cheese...

Láma!
nekem ugy csinálták. logomühelyben kaphatsz te is!

Nuxa
Kösz SZU! Intézkedni fogok!

Because cheese...

Nem illegális, csak offnak gondoltam akkoriban. Most már mind1 =).
Szal le kell szedni egy VPN szoftvert (Virtual Private Network)

Mi pl.: a hamatchi-val nyomjuk. A www.hamatchi.extra.hu-ról lehet leszedni asszem.

Van magyar verziója is. Érdemes azt leszedni, mert bár régebbi verziójú, mint az angol, de fel lehet frissíteni legálisan. Nos leszed, tutorialt végignéz, alkalmaz.

Aztán kapsz egy saját virtuális IP címet. Csinálunk egy cossacks szobát mittom én cossacks jelszóval. Aki belép, az a többieket látnia kell simán egy TCP/IP-s LAN játékban, mint LAN szerver. StarCraftal, Battlefield1942-vel, Diablo2-vel tuti megy.
Ezekhez jórészt kellene CD kulcs, így meg jó a krekkelt is. Ennyi lenne.

Nuxa
Láma te meg! Hogy csináltad az animált logódat? Melyik programmal? Vagy a neten találtad? Vagy mi?

Because cheese...

Nuxa
Amúgy nemtom észre vettétek-e, hogy egy ideje már nem beszélünk a Cossack-ról<#wow2><#conf>

SZU! Hogy lehet multizni? Asszontad rájöttél, elmondhatnád nekem és a többieknek is? Vagy valami illegális?

Because cheese...

Nuxa
Mingyá itt a névnapom<#hawaii>!! Juni 18. Mindkét mamámtól kapok 5-5-ezer forintot. Majd abból már futja memóra! Nánásról veszek valahonnan (hajdúnánási vagyok)<#vigyor1><#ravasz1><#hawaii>

Because cheese...

Nuxa
Mingyá itt a névnapom<#hawaii>!! Juni 18. Mindkét mamámtól kapok 5-5-ezer forintot. Majd abból már futja memóra! Nánásról veszek valahonnan (hajdúnánási vagyok)<#vigyor1><#ravasz1><#hawaii>

Because cheese...

Nuxa
OK SZU! Nem is akartam! Neked is kössz, Láma! Egy picit dob a helyzeten<#worship><#hawaii>

Because cheese...

Ne vegyél memóriát a WestEndben! 😉

Nuxa
Amúgy én azt 11 400 forintért cseréltem el egy boltban Kr.u. 2005. november hónapjában. Azóta gondolom levágtak az ÁFÁ-ból 5%-ot meg mindent. biztos olcsób lesz most. REMÉLEM!!!!!!!!!!!!!<#confused><#violent><#confused><#violent><#confused>

Because cheese...

Nuxa
He! SZU! A WestEnd Media Marktban mennyibe kerül egy DDR 400MHz-es 512Mb-os memória, mondjuk egy Samsung? Csak kíváncsiságból kérdem, mert ugyanolyat akarok, mint amilyen most van nekekem (mert nekem ilyen van).<#worship><#dumcsi><#conf>

Because cheese...

Nuxa
akkó jó! Csak nekem x-szel jelöli. Asszittem, hogy nem jó. Kösz, hogy szóltatok, megnyugodtam!<#worship>

Because cheese...

Láma!
nálam is jo mindkettö😊

Nálam mind2 látszik =).

Nuxa
nem jó
Hogy lehet normálisan képet beszúrni??

Because cheese...

Nuxa
talán itt már látszódik

Because cheese...

Nuxa
nam látsziki, valami baja van, bocs, megoldom!!

Because cheese...

Nuxa
Itt van az egyik szarkám!

Because cheese...

megjelenése után egy 1 honap pal de már befejeztem

iLove oHs.

Nuxa
OK. Én má kb február óta. Míg ilyen lassú nem kínlódok vele<#violent>

Because cheese...

Ha megvagy vele, majd oszd meg velünk a kalandjaidat 😉. Egyébként ki játszik mostanában ezzel a remek játékkal?

Bevallom õszintén, kb. április eleje óta nem nyomtam vele.

Nuxa
Kell a memó a San Andreas-hoz is, meg fõleg a Cossacks 2-höz is, mer a SA is max konfiguráción is szaggat, ha messzebre nézek CJ-vel, pedig a látohatár a 3. szinten van, KELL A MEMÓRIA!!!!!!!! A cossackos gondjaimat már leírtam.<#violent><#violent><#violent><#gun><#gun><#violent><#violent><#gun><#violent><#gun>

Because cheese...

Nuxa
Jól van! Megveszem a memót! THX!

Because cheese...

Szerintem, ha memóriát nem bõvítesz, akkor az eredeti is szaggatni fog. Esetleg eredetire felrakhatsz valami gyári peccset, s talán javul a helyzet, de a mem bõvítés ára soxorosan jobb befektetés, mint egy gyári gém!

Nuxa
Amúgy eredetiben is ennyire szaggatna? Nem akarom megvenni, csak kérdem!

Because cheese...

Nuxa
<#violent>

Because cheese...

Nuxa
Csak ideiglenesen! Ha lesz money, akko megveszem a memót, és beindul az ipar! Így most hót lassú, azé nem játszom vele. Pedig nem tudnám megunni egy ideig!

Because cheese...

"õk cserébe lefosták a kezemet"

Hát nem édesek? =DD

Mond csak Nuxa! Miért hagytál fel a Cossacksal?