2831
NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK
NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD
-
lalinov #2391 PLEASE ÍRJATOK!!!!! -
lalinov #2390 helló nekem "megvan" a napoleonic war csak szerintem demóban de a testvérem azt állítja hogy az nem az na csak azt akartam kérdezni hogy annál ami nekem van csak 2 csatát lehet jászani akkor ez most mi? -
SZU #2389 Hopp! Ezt nem ide akartam, hanem a Diablo2-be... =7 -
SZU #2388 Lanon ügye nem működnek a ladderes rúnaszavak. Akkor mit ajánlotok a sivatagi zsoldosom lándzsájába? (nem feltétlenül pike-os kell, még fegyvert találhatok hozzá) -
SZU #2387 Leszedtem eg új variánsát a Battle for Europe-nak. Volt hozzá crack is és mégsem ment a hadjárat, sem a térképes stratégiai rész... -
#2386 BUÉK! -
SZU #2385 BUÉK mindenkinek! -
Heavy knight #2384 Ugyan ritkán járok errefelé de minden kedves topiclátogatónak, és fórumozónak boldog új évet kívánok!:)
Legyen az elkövetkezendő év méggazdagabb sikerekben, és éljetek szeretetben,békességben és legfőképp boldogan embertársaitaokkal!
Holnap este pedíg mindenki rúgjon ki a hámból,s vígdva búcsúztassuk az előző egy esztendőt, amit végigszenvedtünk.
BÚÉK! -
SZU #2383 Ok!
Msn: [email protected] -
Bence113Z #2382 Szia! ha lesz vmi kérdésem akkor írok ide! rendben? Előre is kösy! Ja és majd tolhatjuk multiban ha gondolod :D na pás ben vagy msnen is dumálhatunk! -
SZU #2381 Hello!
A Cossacks Back to war az a Cossacks1 egyik kiegje. A Napoleonic wars maga a Cossacks2, a Battle for Europe meg a C2 kiegje.
Szóval a back to warral nem tudok segíteni, mert nagyon régen játszottam vele, akkor is főleg multiban. A Napoleonic warsal viszont segítek, ahol tudok! =)
Kezdésnek szedd le a hozzászólásod alatti patchet. (Sajnos, mint kiderült nem a kieg patch-e, hanem az alap játékért). Ha felrakod, akkor nem kell szenvedned a töréssel, s van benne jópár bugfix. -
Bence113Z #2380 Sziasztok! Asszondja h! Most én is rákattantam a kozákokra. :) az a helyzet h megvettem az Cossacks: back to war dolgot. S a campaign módban csak tutirola van :S. De leszedtem a napoleonic wars-t is. És igazából kéne vmi hathatós segítség az elkedzéshez! :) ja és ha majd én is tolnám neten! Írjatok ha ráértek! helóbeló! ben -
SZU #2379 Battle for Europe 1.2-es patch. Mindjárt ki is próbálom! =) -
SZU #2378 Háttér1
Háttér2 -
SZU #2377 Egy kis karácsonyi ajándék a szólóban játszóknak! -
SZU #2376 E Szenteste legyen kellemes Nektek, s szeretet terjengjen kebletekben. Kedves emberek legyenek mellettetek, egyetek s vedeljetek! Mennyek feje legyen veletek! =) -
SZU #2375 Tényleg! Battle for Europe az, amire gondoltam! =)
"AZ lenne az igazi multi, ha egymsát segítve gépek ellen harcolhatnának a felek."
Pedig ez megvan a Bfe-ben. Lehet úgy nyomni, hogy gépek ellen két különböző nációval. Sajnos szövetséget még nem tudtam kötni a másik playerrel, tehát túl küzel nem küldtük a seregeinket, de így is megoldható a kooperáció.
A másik variáns, hogy mind2en ugyanabban a színekben játszunk. Tehát ugyanazt látjuk, ugyanabból a nyersanyagokból gazdálkodunk, ugyanazokat az egységeket irányítjuk, csak ketten. Tehát a Teamspeak az alapfeltétele. =)
Elég mókás, mondjuk legyártunk 4 zászlóalj muskétást, meg 2 lovast, aztán a felét én irányítom, a felét te. Vagy én csak a lovasokat, te meg csak a gyalogságot. Meg megdumálható, hogy ki foglalkozzon inkább a fejlesztéssel, építéssel, ki a csatákkal.
A 3. variáns is elég jó. A történelmi csatákban is lehetünk 2en ugyanazzal a néppel. Csak az egyikünk irányítja az egyik hadsereget, a másikunk a másikat (általában a térképen színes nyilakkal jelöli, hogy melyik sereg merről támad).
Ebben csak az a gáz, hogy mivel van vagy 6-8 sereg általában, a szerver megkapja az összeset, egy kivételével, amit a másik irányít. Ez általában 4-6 gyalog és 2 lovas. Szóval neki taktikusabbnak kell lennie =) -
Heavy knight #2374 Tuti,h. Cossacsks II (kiemelném a 2-őt) European wars?
Honnan lehet bezserzni, ha létezik ilyen? :O
Én úgy tudtam csak Bfe, és Napoleonic wars van... De jó rég nem játszottam ezekkel, uh. valószínűleg ezért nem is tudok az újonnan érkezett játéjkról, ha ez az.
AZ lenne az igazi multi, ha egymsát segítve gépek ellen harcolhatnának a felek. ÍGy már tényleg izgalmasabb a játék. Na, nem mintha 2 játékos egymás ellen nem lenne az, de így nem kell kárt okozni amásiknak. :) -
SZU #2373 A multiban lehet a leggyorsabban fejlődni. Pláne, hogy segítek.
Meg ha megvan a Cossacks2 European Wars, akkor tudunk gépek ellen multizni, a sima Napoleonic Warsban csak 2en lehet multizni egymás ellen. -
edwood #2372 köszi de én gyenge vagyok ehez, meg sokat pepecselek, de azért köszi! -
SZU #2371 Jut eszembe! Te nem szeretnél multizni? =) -
SZU #2370 Hello!
Azt, hogy ott hagyod az egységedet egy bizonyos ideig. A beásást maguktól hajtják végre, az ideje formációtól és egységtől függő.
Pl.: A ruszki lándzsások, meg a török jatagánosok pillanatok alatt (kb. 5 mp) beássák magukat bármilyen formációban. Ilyenkor addig kapnak védelmi (+45) és támadási (+50 talán) bónuszt, amíg nem mozdulnak ki. A folyamat maga a közelharci értékük (bajonet/vagy kard) alatt egy elinduló piros csík mutatja.
Értelem szerűen egy beásott vonalat szemből szinte semmi sem tudja megbontani. A sárga zónában leadott sortüzek is kb. 1-10-eket sebeznek az embereken, a kézitusa is ehhez hasonlóan értelmetlen. Oldalról, vagy hátulról támadva is érvényesül a beásási értékük, de a moráljuk könnyebben megtörik, illetve, ha kimozdulnak, hogy szembeálljanak a támadókkal, elveszítik a besási előnyt. -
edwood #2369 sziasztok, egy kérdésem lenne: mit értetek beásás alatt? -
SZU #2368 Képet sajnos csak emailben tudok küldeni az érdeklődőknek, mert a kepfeltoltes.hu itt nem engedélyezett...
Egyébként 9 század lovasom látható rajta, meg ami maradt az ellenfél hadseregéből. -
SZU #2367 Mintaszerű lovastámadás!
Egy folyami átkelőhelyen 2 század tartotta a vonalat. Az első sorban 2100 killes black corps ást be magát, a második sorban 2200 killes gránátos gárda század. Mögöttük két nehéz ágyú meg egy tarack.
Az ellenfél 18 századával frontális támadást indított a 2 század ellen. Közvetlen közelről dördültek el a muskétáim, aztán a feltornyosult emberhalom közé dobattam a gránátokat. Láttam, hogy az ellenfél morálja lement és az első pár százada ellőtte a puskaporát. Túl korán! =)
Ugyanis kivágtatott az elit lovasdandárom, (századonként 500-1500 kill) az ellenfél hadrendjét felbontották a nyers ék alakzatban rohamozó császári lovasok!
A lőfegyvereiket csak közvetlen az ellenfél századai között lövettem el.
Egy századot sem veszítettem (az ellenfél mind a 18 alakzata megfutott) és az egész csata kb. 15 percig tartott! =) -
playerremus #2366 sziasztok nem tudjátok véletlenül hogy kell megcrack-elni a cossacks 2-öt köszi mindent...
vagy ha tudtok valamit ide légyszi írjatok:[email protected]
köszi -
SZU #2365 Hello!
Sajnos nem tudom, mert én ősrégen szedtem le a piratebayről. Szerintem szedd le, neked is ugyanolyan bugos lesz elvileg, mint nekünk. Tehát nem gyárthatnak századokat az új népek, meg kifagy a hadjárat stb. -
Heavy knight #2364 Hello!
Szu! ElSl-en fennt lévő bfe-t érdemes leszedni?
Nincs még meg, de letöltöm, ha megfelelő, v. tedd fel lécci, ha van jobb.
Leviszgáztam,uh. most már lesz egy picit több szabadidőm, s játszhatnánk majd egyet valamikor.
De előtte még rendbeszedem a gépem, mert iszonyat nagy káosz uralkodik rajta. -
SZU #2363 Ne aggódj. Sokkal élvezetesebbek, a skirmis nagyon pergős, de így is eltarthat 40 perctől 4 óráig (vagy azon is túl, igaz Heavy Knight? =)). A történelmi csaták jellemzően 1/4 óra alatt eldőlnek kb.
Leglábbis előttem még senki nem maradt talpon történelmi csatában! ;)
-
#2362 Cossackssal. :) -
SZU #2361 Semmivel, vagy csak Cossacks2vel nem multiztál még? -
#2360 Először szeretném a franciák uralma alá hajtani Európát és utánna ok :) De előre szólok, nem játszottam még multiba. -
SZU #2359 A Cossacks2 Napoleonic Wars önálló alap rész.
Az Europeain Wars meg a kiegje, de szintén önálló. -
#2358 Ez kiegészítés,vagy különálló rész? -
SZU #2357 Nem akarsz multizni valamikor? =) -
SZU #2356 Mennyi volt beásva az értékük? =D -
#2355 Mondanom sem kell, hogy semmilyen sortűz (sortűz sorozatok) hatására nem futamodtak meg. A szuronyok sebzési értéke folyamatosan emelkedett, majd megállt +32 ill. +35 értéken és onnan már nem emelkedett tovább. -
#2354 Itt pedig a másik:
-
#2353 Toltam egy igazán nagy menetet. A pályát szinte 2 századdal csináltam végig.
Itt van az egyik századról készült kép:
-
#2352 Én már (szerencsére) nem emlékszem, hogy vitatkoztunk valamikor :-)