2831

NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK

NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD

• Neoncsoves
    Ti eredetivel nyomjátok?
  • Nuxa
    Kirándulni voltunk. bocs...
  • SZU
    Mivel nem voltál aktív az msnen, gyorsan nyomtunk 4-en pár Starcraft meccset =)
  • Nuxa
    Próbálkozom még. Msn: [email protected]
  • Láma!
    skype cimet adj pliz!!
    melohelyen csak az van, és senki nincs fenn akit ismerek, és szét unom az agyam:D
    ma pl egy csajt vettem fel csak ugy random, mert muszály volt bezsélgetnem vkivel.
  • SZU
    Ok, akkor ma este? Talizzunk előtte Skypon, vagy MSNen. Melyiken vagy?
  • Nuxa
    Deeeeee, jó!!!!! mégis jó, kisbetűvel kell írni
  • Nuxa
    SZU én beírtam a kódot a hamacsiban de nem fogadja el. Ezt írtam be: Cossacks2
  • Nuxa
    Felőlem...
    Addig kipróbálom amit miondtál (#2096).
  • SZU
    Nuxa!

Holnap este egy kis csata?
  • Kolyesz
    Hali! Rájöttem hogy miért nem tudtam regisztrálni. Mégpedig azért mert egy CD key-vel csak egyszer lehet regisztrálni. Ezt sajnos nem tudtam és a régi nevemet elfelejtettem, az előző cossacks-okban meg ilyen nem volt.
    Úgyhogy most így jártam, de köszönöm a segítséget.
  • hup
    a magyarosítás kb mikorra várható vagy ha már kész van honnan lehet letölteni
  • Nuxa
    ok
  • djyello
    Sziasztok! Segítség kéne!nem tudok multi game-et csinálni a Cossack 2 Napoleonic wars-ban. inaktiv a multiplayer gomb. mit tegyek?
  • SZU
    A Game box ID az a szám, ami a gyári dobozon van rajta.
  • SZU
    Nos!

Akkor egy kis segítség!
    Innen töltsétek le a hamatchi-t a 0.9.9.9-est (jobb oldali).

Ha lejött, telepítsétek fel, engedélyezzétek a tűzfalon. Lépjetek be a hamatchiba. aztán kövessétek a tutorialt. Kell csinálni egy nicket, aztán be kell kapcsolni a bal alsó piros gombbal, ha már zöld, akkor be van kapcsolva.

A jobb oldalt 2 gomb van. A szélső a beállítások, a belső meg a csatlakozás meglévő hálózathoz, vagy új hálózat létrehozása.

Csatlakozzatok a Cossacks2 szobába és a jelszó Cossacks2.
    Ezután indítsátok el a Cossacksot multi gém, nem internet, hanem lan. A haver csináljon egy szervert, a többieknek elvileg látnia kell. Ennyi. Érdemes előtte megbeszélni egy időpontot, és egy msn, vagy skype találkozást. Uis, mind2nek fent kell lennie a hamatchin is.
  • Nuxa
    És a Internet Gaménál a regisztrálásnál a Game box #ID -hez mit kell írni? Anélkül nem enged tovább :( Vagy nem oda kattintva kell játszani neten keresztűl másokkal? Mármint az Internet game -ra kattintva?
  • Nuxa
    ok, kösz, most má ándőrsztend!
  • Kolyesz
    Az a password amit én választok vagy az amit be kell pötyögni a CD tokjáról és gyárilag van megadva?
  • SZU
    Amit nem érdemes felrakni, mert az 1.2-es peccs kijavít egykét hibát ÉS kiszedi a védelmet is.
  • gamerboy91
    A bannerból ki lehetne törölni a "NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK" mondatot, mert van a DIE nevezetü cracker csapat jóvoltból!
  • SZU
    Ha eredeti játékod van, akkor félregépelted a passwordot. Konkrétan ezt jelenti a password missmatch. Ha meg nem eredeti, akkor nem kéne erölködnöd vele. Marad a Hamatchis megoldás.
  • Kolyesz
    Sziasztok!!!
    Az lenne a nagy gond hogy nem tudom regisztrálmi magam az internet gameben. Bemegyek, kijön egy csomó kitölteni való dolog, ezeket ki is töltöm, leokézom, és akkor kijön a hiba hogy password missmatch vagy miafene.
    Aki tudja hogyan kell ezt az pls mondja el nekem is.
    Köszönöm előre is!
  • SZU
    PM=Private Message=Privát Üzenet
  • Nuxa
    Mi az a pm? Állandóan emlegeted, de nem jövök rá! :(
  • Narandil
    Üdv!

Hány pálya van a játékban (campaign)? Az a helyzet, hogy eljutottam az Ultimate fight vagy valami hasonló nevű pályáig, de azt, amikor végigviszem nem ad új pályát. Az lenne az utolsó? Ha igen akkor elég kurtára sikerült a játék. AZ rendben van, hogy van benne egy "Battle for Europe" stratégiai rész is, de akkor is.
  • MhyCroft
    Értem!

Köszönöm szépen, s ki fogom próbálni!

Továűbbi szép napot kívánok s köszönöm a segítséget!

Byez
  • SZU
    Majd írok pm-et, hogy hogyan lehet, ha ráérek egy kicsit, csak sok a meló. Le kell töltened a hamatchi-t, ami egy lan emuláló progi. Uis, neten nem fog menni ez tört verzióval, csak lanon.
  • Nuxa
    Talán én megptóbálom, az 1.2v-val megy a multi baj nélkül?
  • SZU
    Na! Egy ma esti gyors multi? =)
  • Axon
    Feltétlenül rakd rá az 1.2-es patch-et. Ezután már crack-elned sem kell, mivel az 1.2-es patch már nem tartalmaz védelmet.
  • MhyCroft
    Hello!

A cossaks2m ezekben a fileokban van meg:

MIR-COS2A.bin 677,9 Mbyte
    MIR-COS2A.cue 72b
    MIR-COS2B.mdf 818,4 Mbyte
    MIR-COS2B.mds 27,8 Kbyte

A wanadoo-ról származik. Crackelésre a módósított:

ENGINE.exe 15,4 Mbyte
    protect.dll 12,7 Mbyte

Az 1.1-s patch van fennt rajta s a hibaüzenet indításkor:

"Unable to load vopyl.dll library!"

Ha vki találkozott a hibával vagy tudja mi a gond pls írja meg!

A patch lehet az oka?!

Byez s előre is thnx!
  • Axon
    Nos ha jól értem, akkor ebben benne van az alapjáték és az fel lett túrbózva a 3 új nemzettel, a 4 kampánnyal, meg az egyedi pályákkal. Akkor elvileg elég ezt a részt beszerezni és ebben benne van az alapjáték is.
    De javítsatok ki ha tévednék.
  • SZU
    Önálló kieg! Már le lehet tölteni? dobhatnál linket pmben! =)
  • Axon
    Egy kis felvilágosításra lenne szükségem:

Cossacks 2 Napoleonic Wars (c) CDV
    Cossacks 2 Battle For Europe (c) Take 2

Mi a különbség a kettő között? A 2. az első kiegje vagy önálló játék?
  • Axon
    Köszi az infokat.
    Sereg feltöltésre a 3. módszerre rájöttem, az első meg kézenfekvő volt, bár a tapasztalat elvesztése súlyos érvágás. A 2. módszert pedig egyáltalán nem ismertem. Az ágyúfeltöltés remek lehetőség, már azt hittem, hogy teljesen elvesznek a személyzetét vesztett ágyúk.

Gondom az ágyúk viselkedésével van, mivel nekem továbbra is beszüntetik a tűzelést egy idő után, pedig nem adok nekik semmilyen más parancsot. Azért próbálok tovább kísérletezni, de a nagy csatározásban nem jut sok idő az ágyúk istápolására.
  • SZU
    Az ágyúkhoz úgy lehet embert rendelni, mint az egységfeltöltésnél.

Van egy olyan jel hogy 4 pötty asszem. Rákattintasz és a legközelebbi egységből odamegy a megfelelő emberanyag. Ha épp a tüzérek elfutottak, de visszaterelted őket, akkor ők állnak oda. Így lehet az ellenség ágyúját is elfoglalni. Kilövöd a személyzetet. Odaállsz mellé, rákattintasz az ágyúra, majd erre a gombra.

Ha egy századod megnyírbálódik 3 módon tudod feltölteni. Az első, hogy elmész egy barakkhoz, letermeled a hiányt, szétoszlatod az egységet, majd újra létrehozod. Elég gáz, mert a tapasztalatuk elmegy...

A másik, hogy a sereg mellé odaviszel pár ugyanolyan tipusú katonát, akik nem tartoznak egységbe (szólók). Majd rákattintasz ugyanarra a gombra, mint az ágyúknál. A seregben ez csak akkor lesz elérhető, ha a századod már beásta magát.

A 3. a legjobb, legolcsóbb módszer. Odaállsz egy baráti városod (termelőhelyed) közelébe. Beásod magad, s ingyen viszonylag gyorsan feltölti a hiányzó katonákat a város, ugyanúgy mint az őröket, ha kilövik.

Az ágyúk addig automatán lőnek, amíg nem adsz nekik direkt parancsot. Mondjuk, fordulásra, mozgásra, lövésre, lőszertípus megváltoztatásra, ilyesmi.
  • Axon
    Sikerült ágyúkat csinálnom. Beállítom őket automata lövésre, lő egyet kettőt aztán visszavált inaktív állapotba és nem hajlandó semmire sem lőni addig, amíg újra be nem állítom automata lövésre. Nem lehetne ezt véglegesíteni valahogy, hogy lőjön minden ellenfélre ami lőtávolba ér?
    Az ágyúk személyzetét kilőve ott marad az üres ágyú. Lehet valahogy személyzetet rendelni hozzá?
  • Axon
    Kíínkeservesen sikerült megnyernem első skirmis menetemet. Szerencsére a gép úgy játszott mint egy szellemi fogyatékos. Egy irányból támadt csak. Én körbementem a térképen és elfoglaltam az összes nyersanyag forrást. A gép csak négyet bírtokolt, gondolom azt a négyet amit a kezdetekkor kapott. Mire körbefoglalgattam mindent az az egységem már szőröstökű profi veteránokból állt, akikkel elfoglaltam a gép egyik nyersanyag bázisát, majd azt ők könnyűszerrel megvédték a sorozatos visszafoglalási kísérletektől.
    Addig hős újoncaim hihetetlen véráldozatok árán átkeltek a folyón és centiről centire haladtak előre, közben hulltak mint a legyek. Nem győztem az újabb 120 fős egységeket verbuválni. Szánalmas voltam. A gép így is remekül játszott én már csak a nyomasztó túlerőmnek köszönhettem a győzelmet, bár újoncaim ész nélkül szaladtak visszafele az első sortüzek után. Olyan volt a játéktér mint egy népvándorlás.
    A játék viszont mega-giga-satöbbi.
  • AnuluWork #2072
    Van a nemrég crackelt Cossacs 2-ben egy Battle for Europe lehetőség.
    Nemrég kijött egy Battle for Europe kieg.

Mi a különbség a két változat közt?