2831
NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK
NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD
-
#2311 Ma meccsem legjobb egysége:
Még közvetlen a befejezés előtt ledurrantottak néhány menekülőt, így a moráljuk 400 fölé nőtt.
Sajnálom, hogy régebbi csatákban nem csináltam képernyő mentéseket. Volt olyan egységem, amelynek jóval 1000 fölött volt a megölt ellenség száma, és a morálja is az egeket verte. Egy várost védtek messze az ellenség vonalai mögött, amit merész kommandó akcióval foglaltak el és védtek hősiesen. Nem volt ritka amikor 4 század is rájuk ment egyszerre, de még 30-as létszám körül sem futottak meg és a városból mindug újratöltődtek. Nem kevés szerepük volt a győzelmemben, mivel az ellenség elég jelentős erőit kötötték le folyamatosan. -
tagga #2310 nekem SF nightmare nem müxik -
SZU #2309 Nos ez volt nekem is a sima c2-vel, az 1.2-es peccs előtt. Erre írtak itt régebben valami mechanizmust. Mindjárt rákeresek.
"1. Rakd fel a játékot,rebootolj!!! (Mert másképp nem lesz meg az sfdrv01.sys fájl!)
2. Csomagold ki a fájlokat!
2-1.Elindítod az sfdrvrem.exe-t. De ne indítsd újra a gépet!
2-2.Utánna elindítod az sfdrvup.exe-t. (kiirja hogy 1072-es error,utánna le OK -ézod!
2-3.Utánna elinditod az sfdrvpatch.exe-t,kikeresd a fájlt,(Windows/System32/Drivers),crackeled,és újraindítod a gépet!
3.Miután újraindúlt a gép,elindítod a játékot,meginn reboot kell neki. Hát Yes!:)
4.Utánna letöltöd SFNightmare -t,éss kikapcsolod ezeket: Disable CD,Disable ch2,Disable node.
És utánna serialt se fog kérdezni :D
Ha mégis kérdezne: ZPCP-329B-2M2W-HN3W (DE NEM FOG!)
És minden játék indítás előtt elkell indítani SFNightmare -t,és: Disable CD,Disable ch2,Disable node.
És utánna menni fog!" -
#2308 Sajnos nem jött össze. Vizsgágatta a cd-t bő egy percig, de aztán kiírta, hogy tegyem be az eredetit. -
#2307 Éppen most írom ki a védett cd-t. Csakis Alcohol-al lehet írni, mindenféle bűvös kapcsolók beállítgatása után.
Nem fűzök hozzá sok reményt...
-
SZU #2306 Állat lenne! =) Kíváncsi lennék a hadjáratokra és az EU csatára is. -
#2305 Hamarosan (talán még ma) megszerzem újra a Battle for Europe kiegészítőt, de most az SFCLONE verziót. Ez természetesen nem tört verzió, és ha egy kis buherálás után sikerülne elindítanom, akkor végre kipróbálhatnám az új népekkel a csapatösszevonást, meg minden egyebet, ami a crack miatt nem működött eddig. -
SZU #2304 Hali!
Tegnap kicsit játszottam a két gépemmel! =)
Szóval! Lehet úgy is multizni, hogy történelmi csatában egy oldalon vagyunk ketten emberek, vagy akár gép + ember. Azokon a pályákon, ahol több ország népei vannak (pl.: a legelső csata a Nemzetek csatájában). Lehetsz oroszokkal, franciákkal, osztrákokkal azonos oldalon. S így szövetségben lehetünk mondjuk 3man is. Igaz, jóval kevesebb unitot tudunk majd felügyelni, de akkor is nagy fíling lehet.
Ha nincs több nép szövetségben, akkor valamilyen elv alapján szétosztja az alakulatokat. Pl.: ez a 10 század a tied, a maradék 16 az enyém... Nem vágom.
Mindenesetre ql. -
#2303 Én is gondoltam már erre, de nem tudtam kipróbálni, mert az én verzióm, már egy herélt verzió. ISO fileban van meg az anyag, megfosztva minden felesleges sallangtól. Így nincs rajta a starforceos védelem, meg le van szedve a directx, adoberaider telepítő. Így jóval kisebb a mérete. -
SZU #2302 Srácok!
Van egy sanda gyanum. Régen a Sima Cossack2-höz kijött egy crack, ami az engine.dll-t és az indító exe-t írta felül, ment is tőle a játék, csak vissza "minősítette" demóvá. Azaz, nem ment az EU és a hadjárat.
Valszeg az European War crackje is ilyesmi. Szal, hogy lehetne crack nélkül elindítani a Starforceos játékot? (Úgy értem újrainstall és nem töréssel próbálkozzunk, hanem a kábel lehúzós fassággal) Lehet, hogy menne tőle a dolog!
Valaki ki tudná próbálni ezt? -
SZU #2301 "Huh!
Kipróbáltam egy új dolgot. Multit az European Warral!
(két gépem van otthon, a második nem nagy szám, de elindul rajta a Cossacks2)
Szóval, nem lehet szövetséget kötni, sem eleve szövetségesként indulni 4-6 személyes skirmisben, de! De lehet olyat, hogy egy népet irányítunk ketten. Ugyanazt látják, ugyanannyi pénzzel. A lehetőségeket végigvéve KIRÁLY!
Majd holnap megnézem, hogy megy-e ez a módi történelmi csatáknál. Ott lenne a legnagyobb értelme. X irányítja az északi frontot, én a keletit. Az ellenfél 2 embere uígy.
Meg arra is kíváncsi vagyok, hogy lehet-e 2 különböző nép parasztjaival kezdeni egy népként. Uis a StarCraftban lehetett ilyen Team melee-t játszani, hogy mondjuk terran és protoss begyűjtőkkel kezdett egyszerre 2 játékos egy népként." -
KhaosBoy #2300 Hali mindenkinek.
Végre én is megszereztem a Cossacks 2-őt és hozzá a kieget. Már több fórumban is kérdeztem de eddig sehol nem válaszoltak arra a kérdésemre, hogy lehet-e olyan játékmódot játszani benne mint a Cossacks 1-ben ? Itt arra gondolok, hogy LAN-ban a haverokkal gépek ellen, mert eddig csak egymás ellen tudtunk :( és úgy nem igazán izgalmas. Az 1-ben legalább volt olyan hogy 2-en 2 hard ellen.
-
#2299 Nekem is az volt a sanda gyanum, hogy a crack-al lehet valami gond.
Remélem lesz hozzá használható crack, mert különben meg kell vennem, de majd csak akkor, ha emberibb ára lesz. Ez nálam úgy 3000 Ft-nál kezdődik. -
Heavy knight #2298 :D
Tetszik...!
Sajnos amúgy ez van... Azt hiszem youtuben láttam cossacks 2 BFe-ről videot, amiben a spanyol gerillák(milicia kinézetűek)120-as egységben voltak...
Lehet,h. mégis a crack hibája...
Starforce-os védelem van a kiegészítőn is? Akkor lehet úgy csinálták a cracket,h. bizonyos részeket teljesen újraiírtak, aztán bugzik most a dolog. -
#2297 Tegnap én is kipróbáltam a rhine és a spanyol nép minden variációját. Mindenféle egységet letermeltem, de sajnos egyikből sem lehetett egységeket összeállítani.
Jó lenne már tudni, hogy ez bug vagy a crack hibája. Elgondolkodtató, hogy senki nem jár ide, akinek lenne egy eredeti kiegészítő lemeze. Sőt, ha megnézitek kb. hárman járunk ide. Ti ketten knight-al, ráadásul ti még multiztok is, na meg én, aki eddig csak single módban nyomtam, de abban aztán minden létező variációt kezdek kipipálni. Na meg az elmúlt 2 hétben benézett ide vagy két ember, akik jól lefikázták a programot. Úgy érzem ennél az érdeklődésnél azért fényévekkel jobb a játék. -
SZU #2296 Huh!
Kipróbáltam egy új dolgot. Multit az European Warral!
(két gépem van otthon, a második nem nagy szám, de elindul rajta a Cossacks2)
Szóval, nem lehet szövetséget kötni, sem eleve szövetségesként indulni 4-6 személyes skirmisben, de! De lehet olyat, hogy egy népet irányítunk ketten. Ugyanazt látják, ugyanannyi pénzzel. A lehetőségeket végigvéve KIRÁLY!
Majd holnap megnézem, hogy megy-e ez a módi történelmi csatáknál. Ott lenne a legnagyobb értelme. X irányítja az északi frontot, én a keletit. Az ellenfél 2 embere uígy.
Meg arra is kíváncsi vagyok, hogy lehet-e 2 különböző nép parasztjaival kezdeni egy népként. Uis a StarCraftban lehetett ilyen Team melee-t játszani, hogy mondjuk terran és protoss begyűjtőkkel kezdett egyszerre 2 játékos egy népként. -
SZU #2295 Az még csak hagyján. Rányomok, hogy visszavonulás, s az alakzatot tartva megfordulnak és a hátsó pár ember rittig belemegy a közelharcba a beásott sorfal ellen... -
Heavy knight #2294 Akkor max pénteken.Hétköznap a tanulással telik el, nameg erre-arra kószál az ember. :)
Holnapután akkor?
A lovasságban azt utálom legjobban,h. mikor látják,h. az ellen kiadja a tűzparancsot, és én visszahívom őket, amilyen gyorsan csak lehet, mindíg van 5-10 olyan elvetemült, aki képes bevárni a sortüzet, aztán meg kénytelen vagyok visszavonni őket, nehogy szétverjék a maradék egységet valahol, és minden kárba vesszen. -
SZU #2293 Multi hétköznap esténként? =) Hétvégén nem sokat fogok ráérni, de befejezhetnénk a csatánkat, meg pár pikk-pakk történelmi ütközetet lenyomhatunk! -
SZU #2292 Amit meg én hiányolok +ban, az a futás. A lovasokkal sokkal hatékonyabban lehetne mögéjük kerülni, de nyílván sokkal jobban menne le a stamina. Cserébe a futásból rohamozás adna valami bónuszt is (charge). Szuronyrohamokat dönthetne el egy jól időzített ellenroham.
Pláne az általad említett dombról roham lefelé! =) Tiszta Helm szurdok féle Rohír lovasattak! -
Heavy knight #2291 Ööö...
Szerintem Ranger a Cossacks II-re gondolt,és a CII:BfE-t szólta meg. Ha nem így van bocsesz, és csatlakozom Szu teljességében helytálló véleményéhez.
A dobmorzathoz azért annyit hozzátennék,h. nekem az hiányzik viszont,h. az emelkedőkön miért nem haladnak lassabban az egységek,a lejtőkön, pedig gyorsabban.
Ami nagyon tetszik C2 grafikájában az az ágyúzás,v. sortüzek után maradó "mérgező" lőpor füstje. Szerintem azt nagyon jól megoldották. A régi cossacksokban sosem tetszett,h. mindíg csak 1 sima fehér pamacs jelent meg a puskacsövek végén, mikor tüzet nyitottak a különböző fegyvernemek.
Úgy néz ki,h. hétvégén ráérek majd multzni, ha van kedve valakinek. (Szu? :D) -
SZU #2290 Ja, van morál, meg állóképesség, sokkal lassabban töltenek újra a muskétások, tényleges stratégiai értéke van a tűzparancs helyének és idejének kivállasztása. Tényleges taktikai értéke van a formációknak, domborzatnak, növényzetnek!
Ha ettől szerinted gyengébb mint az előd, akkor örültünk, hogy benéztél. -
SZU #2289 Szerintem sokkal jobb mint a Cossacks. Sokat játszottam azzal is. Legyártottam annyi muskétást, hogy végtelen jellel írta ki a számukat (1023+1 már fektetett8-ast eredményezett), ugyanennyi lovast. Aztán gó!
A térkép 8 személyes volt, de a seregem így is elfoglalt belőle egy jó 1-2%-ot!!! Ez ellen az ellenfél is felállított egy ugyanekkorát (no tow/art/wall 10pt beállításokkal), oszt az nyert, aki. Annyi volt a taktika, hogy ki mennyi ásványt termelt minél gyorsabban, s adta el úgy, hogy meg bírja építeni a 8. barakkot is, ami akkor már vagy 1.5 millió kő/fa és aranyba került. Szal "nagyon jó" stratégiai játék volt...
Ezzel szemben itt, ha jobban taktikázok, mint alap RTS gondolkodású, akkor
-kisebb erőkkel, századokba állítva leverem a többszörös túlerejét
-kisebb erőkkel, beásva leverem a támadó századait
-kisebb erőkkel leverem a beásott századait, mert oldalról támadok rá, lehetőleg gyors lovasrácsapással hátulról
-elfoglalom a városait a nagy seregei mögött is, s vége a játéknak
Ha ez mind kudarcot vall, mert nem alap RTS-es srác, akkor jön az igazi kihívás, a gyorsan pergő, változatos háború!! (Ügye Heavy knight? =)) -
#2288 Olyan gagyi, rossz játék lett, hogy jajj... Mintha a régi Cossacks lenne az új, tuningolt változat ez meg valami hatalmas visszalépés. Uninstall lett a sorsa. -
Heavy knight #2287 Ezért nem is értem miért vettek be egy a játék szempontjából ilyen jelentéktelen népet.A terület viszont nagy jelentőséggel bír a napóleoni háborúk kimenetelére.Uh. jó,h. a területet berakták, de mint önálló spanyol népet létrehozni... Véleményem szerint ez teljesen feleseleges volt.
Inkább rakták volna be Portugáliát, mivel az angol seregek ugye ott szálltak partra először, és onnan támogatták a spanyol felkelőket.
HA a történelmi menetet nézzük a franciák úgysem jutnak el portugáliába, uh. portugál nép nem is kell, ha meg a játékot nézzük úgyis mindegy,h. van-e,v. nincs.
Lennének spanyol ezredek, azt a franciák szétvernék, sé maradnának a gerillák, aztán ennyi.
Amúgy én mégrészletesebben folsztottam volna a térképet, de valószínűleg ez egy következő kidásban úgyis benne lesz. -
SZU #2286 Ugyanúgy néz ki. Egyébként inkább hiba, mert ettől függetlenül lehet velük termelni az egységeket, csak nem engedi századokba tömöríteni őket.
Ráadásul van egy apró szépséghiba az általad vázolt dolgok és a játék között. A játékban falvakat csak században lévő egységek tudnak elfoglalni. Odamentem egy városhoz 190 muskétással, sortűz, majd ott álltak fejcsóválva. Hiába öltek meg minden élő ember a faluban, nem tudtam elfoglalni.
Egyébként lehet a 3 új néppel gránátosokat/tüzéreket stb-t csinálni. Csak nem egyénenként harcolnak, nem egységként. Nem is lenne túl nagy baj, csak ügye a moráljuk így nem az igazi + a falvakat nem lehet elfoglalni. A formáció hiány még nem is lenne akkora nagy gebasz. Uis, a csürhének nincs staminája, nem fárad. Bár nem is tudnak gyorsan haladni az utak igénybevételével... -
Heavy knight #2285 Hmmm...
A spayolok gerillaharcot vívtak a franciák ellen, nem volt önálló Spanyol hadsereg. (Abba,h. miért alakult ki a franciaellenesség most hadd ne menjek bele, mert nem tartozik szorosan a játékhoz.)
Emiatt azt nem nevezném bugnak,h. nem lehet egységgé rendezni a katonákat.
Ugyan még sajnos nincs meg a Battle for Europe, így nem tudom,h. milyen katonákat lehet képezni a spanyoloknál, de a valóságban a spanyol nép harcolt minden eszközzel a francia hódítók ellen.
Ha viszont pl.muskétásokat ,gránátosokat és hasonló egységeket lehet képezni a spanyoloknál, akkor az valóban nagy hiba.
Ugyanígy a Rajnai szövetség és a lengyelek sem rendelkeztek önálló haderővel, főleg nem olyannal, ami Napoleon hadseregével felvehette volna a küzdelmet. Az,h. mégis lehet lengyeleknél gyalogságot egységbe szervezni sztem. csak annak köszönhető,h. a lengyel nép Napoleontól várta a függetlenséget, az önálló Lo. megalakítását, de a császár szava szerint előbb ki kell érdemelniük önállóságot. Ezért a lengyel századok halált megvető bátorsággal keményen küzdöttek a nagy hadsereben,noha Napoleon sosem szándékozott létrehozni 1 önálló Lenygelországot.
1-2 képet szúrjatok be lécci! Kíváncsi vagyok a gamera.:) -
SZU #2284 Ja, a Rhine az melyik nép akar lenni? Rajnaiak? =7
Nekik lehet fejleszteni a barakknál, hogy 20%-al ellenállóbb legyen a támadásoknak, illetve a kovácsnál lehet fejleszteni a favágók és kőbányászok termelékenységét. -
SZU #2283 Megnéztem, a gép sem tud belőlük egységet kovácsolni. Letermel egy nagy rakás katonát a spanyolokkal, akik a barakk mellett rostokolnak... =7
A Rhine-el sem enged semmi egységet kreálni, bár nekik van az eddig látott legtáposabb dragonyosuk. 180-at sebez lőve! -
SZU #2282 Tegnap volt egy kis időm játszani. Kipróbáltam a spanyolokat, valóban nem lehet velük egységet létrehozni. A lengyeleknél gyalogságot lehet, de lovasságot, sappereket és mesterlövészeket nem, de spanyoloknál semmilyet sem tudtam. Ráadásul direkt tényfeltáró játék volt, tehát felépítettem minden épületet, kifejlesztettem a gránátosokat is és mindenből gyártottam vagy 140-et. Akkor sem.
Csúnya bug, viszont valamire rájöttem. Valaki írta, hogy találkozott olyan városvédő milíciával, hogy 30/120-an voltak és volt valami 400 killjük. Nos a megoldás erre az, hogy nem bug, hanem a spanyolok kezdő unitjuk a gerilla. Ugyanúgy néz ki, és ugyanolyan értékei vannak, mint a miliciának. Bár ebből érdekes gondolat, hogy a gép tud egységet alakítani belőlük.
Majd ma megnézem azt, hogy berakok magam ellen mind3 népből egyet-egyet, s megnézem, tud-e belőlük századokat alakítani.
Még egy valami!
A múltkori 6fős skirmist lenyomtam. Semmi extra, csak a végén lett egy 900 killes alap fusilier csapatom, akik laza 5+35-öt szúrtak közelharcban, beásás nélkül + 4 sávos volt a moráljuk! =) A végén már csak 40-en voltak, de így is megfuttattak egy zöld századot.
A másik, amin meglepődtem. Lehet gárda egységeket csinálni a fortressben. Minden táposabb egységből lehet ott sorozni (dragoon, grenadier, hussair, tiszt/dobos/zászlós), s mindegyik neve mellett van egy csillag. Meg ha legyártjuk őket (kicsit drágábbak), valami +2-4-el nagyobb a közelharci sebzésük, mint a szimpla barakkbéli társaiké + valamennyivel nagyobb az alap moráljuk (nem 40, hanem 50) De századba nem tudtam őket gyűjteni, mert addigra levertem a gépet.
Gyorsan ránéztem a kézikönyvre, azt írta, hogy mindegyik magasabb századból lehet egy gráda századot képezni, de csak egyet. Elvileg színekkel jelzi a szintjüket. Az alap ügye a kék, aztán van a zöld és a sárga. Ők pirosak (fehér az üteg és a parasztok színe)
Mármint ez a háttérszíne az info paneljuknak és ezt a színt lehet látni akkor is, ha ctrl+a-val kijelöltünk minden unitot, vagy sima lasszóval. -
tagga #2281 -t
-
tagga #2280 de azt már nagyon rég megvan... nem most vettem -
#2279 Fordítva kellett volna csinálnod. Az alapjátékot warezolni (mivel az tökéletesen működik) és a kiegészítőt megvenni. Ha jól tudom, akkor az alapjáték 8 ezer, míg a kieg az csak 6 ezer. -
#2278 A kiegészítő az önálló játék és nem igényli az alapjátékot (Napoleonic Wars).
Tényleg kíváncsi vagyok arra, hogy egy eredeti Cossacks 2 Battle for Europe-ben is jelentkezik-e ez a hiba, vagy csak a warez verzióban.
Tegnap toltam egy meccset a gép ellen. A spanyolokkal és a svájciakkal is kipróbáltam, de egyikkel sem lehetett századokat képezni, majd a lengyelekkel vittem végig, akikkel lehet századokat képezni a gyalogságnál, de a lovasságnál már nem. -
tagga #2277 pff szarul irtam tehát:Cossack II Napoleonic wars az kérem eredeti nekem de a kieg az nem
-
tagga #2276 nem origy a szimpla játék ennyi. -
SZU #2275 Vasárnap játék? -
SZU #2274 Haargh! Neked Origy Cossacks2-d van és a kieged is orgy, s így se megy a kampány?? -
tagga #2273 és az benne a kaki h nekem eredetiben megvan a cossacks II kiadtam rá 1 rakás lét de 1 rohadt kiegészitőjével nemtok jáccani normálisan -
tagga #2272 huh hát nekem soha nem is engedte az egységösszevonást pl spanyoloknál és nálam se megy a kampány...