Cossacks II: Napoleonic Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A gránátosainak a max. közelharci sebzése 20+40! Jelentõs!
Very hardon most gyepáltam el a gépet skirmisben a poroszokkal és az osztrákokkal is!
Már csak az oroszok és a törökök vannak hátra. Velük lesz a legnehezebb!
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Because cheese...
Because cheese...
Because cheese...
Because cheese...
ha valakire rádobtak egy ilyen kis játékot, az biztos, hogy nem tudta volna elmesélni a többieknek, hogy milyen érzés lehetett ez neki! Meg van olyan ágyú a játékban, ami, mikor kilövi a golyót, földreesik, gurul(közben kinyírja az elé kerülõ dolgokat), és utána felrobban!<#vigyor1>#vigyor1><#kuss>#kuss><#miaz>#miaz><#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2>
Because cheese...
-A francia nehéz gránátos lovas 20-at üt, 200-at lõ, 300-as élete van!!
-A -"- -"- dragonyos meg 25-öt üt, 150-et lõ, 400-as élete van!
-8 féle lovasuk van! Most így már a franciák a kedvenceim nekem is! =)
Skirmisben durvábban adagolja a közelharci sebzésbónuszt a harcedzetteknek. Itt lazán volt olyan francia lovasom, akik 14+25-öt ütöttek. Meg olyan gránátosom, akik még csak 560-at öltek, de már 22+33-at sebeztek közelrõl. Mi lenne, ha megélnék itt is a 2000 killt? 8)
Szomorú, hogy az ellenfél Fortressét, ami elvileg a legnagyobb védmû a játékban, egy század gránátosom elintézte minmális veszteségekkel, 12+1db gránát felhasználásával... Azért ez gáz...
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Because cheese...
Because cheese...
Ja! Kaptam a ruszkikkal megint egy újféle lovast az utolsó elõtti csatában. Ez a 7. Na! Ez eddig a legkeményebb. Rosszul írtam le a múltkor, a nehéz lovasnak, csak 20 a közelharci sebzése, de ügye 100-at lõ 2x a pisztolyokkal. Nos a Fekete tengeri kozákoknak 400-as életük van, 25-öt ütnek, 140-et lõnek puskákkal. Szal õk eddig a legjobbak.
A nagy hadjárat végén, a legelsõ lovas kozákjaimnak 1804 killje volt, az egyik legelsõ muskétásomnak 1900, a többinek szinte mind 700 feletti volt. Összességében 4-en érték el az 1000 felettit =).
Tényleg kár, hogy a morálon és a közelharci sebzésen kívül nem növekszik mondjuk az effektív (sárga, vagy piros) lõtávjuk, vagy a sebzésük, esetleg a védelmük. Ráadásul, hiába van mondjuk 8-900-as moráljuk, rájuk is él a 70%-os szétfutás. Azaz, bármennyi is a morál, ha az egység 70%-a meghal, fut a többi. Így volt olyan eset, hogy az 1100 katonát kiírott századom (azaz, majdnem 10 kerek gyalogosszázadot öltek meg, ki tudja mennyit futamított meg...) létszáma lement 50 körülire. Hiába pihentek, meg áldották a papok, hiába volt még 2-300 moráljuk, egy nyamvadt 12fõs, a szétfutás határán lévõ lovasegység megriasztotta õket, mert a sortüzük megölt még vagy 7-8 katonát...
Because cheese...
Because cheese...
Because cheese...
Because cheese...
Nuxa
A pikás az a Home Guard lenne. Csak pikájuk van. Pika = hosszabb lándzsa.
A kis kardos muksók meg jatagánosok, de nekik nem tudom a rendes nevüket.
Majd nekiállok skirmiselni is, ha lenyomtam a törököt. Majd talán este.
Because cheese...
Because cheese...
Because cheese...
mert nem tom feltenni, nincs sp2-öm, és nem megy igy ahogy kéne, kb 3szor probáltam.😞
ha nem sok, megveszem
Because cheese...