2831

NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK

NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD

• Axon
    Köszönöm. Sikerült foglalnom.
  • SZU
    A központi épület mellett kell lenned, amikor megölöd a semleges őröket.
    Ha ez pl.: egy bánya, akkor a bánya mellett. Nem muszály mindent megölni. Általában egy közeli sortűztől szétfutnak és már kész is. Buksz kb. 10-12 katonát.
  • tomee14
    asszem meg kell ölni az összes ellenséget a közelbe, v vmi ilyesmi meg a malomhoz vidd a katonáidat
  • Axon
    Nemrég kezdtem el a cossack 2-t.
    Rögtön lenne is egy láma kérdésem. Hogyan lehet elfoglalni az erőforrás termelő épületeket? Van semleges és van már elfoglalt is. Van különbség az elfoglalásukban?
    Én odaküldtem egy semleges malomhoz 140 katonámat. Leölték az örséget és a parasztokat de nem lett az enyém. Odaküldtem még 150 másik tipusú katonát, de akkor sem lett az enyém.
    Franciákkal vagyok és a legelején gyártható két tipusú katonát küldtem eddig oda.
  • miki90
    na hogy ne keljen szenvednetek: Cossacks.2.Battle.For.Europe-DIE
  • SZU
    Vagy egy 1xbb módszer:

Rakd fel a lentebb linkelt 1.2-es peccset, s nem is kér cd-t, sem bűvészkedést a starforce-al! ;)
  • MhyCroft
    © zoltang 2005. okt. 05. 23:15 | Privát | Galéria | Válasz | #1707

Hozzávalók:

1. Cossacks 2: Napoleonic Wars (c) CDV Software Entertainment *SFClone* [csak ezzel megy nfo, 2 db cd, MIR-COS2A.bin: 710 924 928 bájt, MIR-COS2B.mdf: 58 195 360 bájt] az 1. cd-t kell majd "bemountolni".

2. Én a Dameon Tools 3.47-t használom, minden emuláció bekapcsolva. (állítólag legújabb Alcohollokkal is megy)

3. Starforce Nightmare 1.12

4. SF Anti File System Blocker, vagy más néven sfcure01. Én ezt használom.

5. C2_Patch_v1_1.exe hivatalos javítás. [51 771 510 bájt]

3. és a 4. pontban leírt programok rarban. Ezt az ugyanilyen védelemmel rendelkező Splinter Cell CT fórumáról .

Lépések:

1. Feltelepíted a Cossacks 2-t, majd utánna ha végzett, az 1.1-es javítást teszed fel. Legvégül a gépet a sf védelmi driver telepítése végett újra kell indítani. (az 1. cd bemountolva marad)

2. A SF_Anti_File_System_Blocker.rar-t kicsomagolva, az SFAFSB.exe-t el kell indítani. Telepíteni kell az sfcure drivert (install gomb). Ha nem települne akkor kézzel kell a reg fájlt futattni, és a sys fájt a windows rendszerkönyvtárba telepíteni (valamelyik system könyvtár). Gépet ezek után újra kell indítani.

3. Ha bejött a windows, akkor akkor el kell indítani a SF_Anti_File_System_Blocker-t, majd megnyomni a start SFAFSB gombot (a játék végén a stop gombot a leállításához). Ezután a Starforce Nightmare 1.12-vel disable cd és node gombot megnyova letitjuk az optikai meghajtókat.

4. Indítjuk a Cossaks 2-t és...

5. Ha meguntuk a játékot, akkor kiléps után enable node és cd (majd exit gomb). Legvégül stop SFAFSB és jobb felső x.

A SFAFSB programot és a Starforce Nightmare 1.12-t mindig így el kell indítani a játék előtt, majd ugyanúgy ezekből visszafele kilépni.

Röviden ennyi. Nálam az nfo-ban lévő kódot sem kérdezte, ha jól emlékszem.
    Bővebben a belinkelt fórumban lehet olvasni ezen módszerről. :)
    itt

• MhyCroft
    Hello!

Amit leszedtem tőled pack, abban nem ilyen exek vannak, pls ha kérhetem arra is egy átírást!:)

Köszi, hello!
  • Nuxa
    www.wanadoo.atw.hu
    Fizetős, de vírus- és hibamentes!!
  • Qweter
    Már nem kell egyik haverom segitett.
  • Qweter
    Ha tudtok nekem segiteni nagyon megköszöném.Mert nekem csak a Cossacks I-van meg es hallotam hogy ki jött már a Cossacks II-is,és le akkarom tölteni.Vaggy is csak az a kérésem hogy hol birom letölteni kell egy link.ELÖREIS KÖSZÖNÖM!!!
  • miki90
    Cossacks.Battle.for.Europe.SFCLONE-PLEX 2.26
    GB
  • Qweter
    Hello mindenkinek án még itt kezdo vagyok tudtok nekem seginteni?Az a gondom hogy kell nekem egy link a Cossacks II-rol.Maga a játékrol kell.Hogy hol birom letölteni
  • Láma!
    jovanmá na:D
    de a campainge-t nem:o
    csak a battle-t
  • SZU
    Megnéztem! Csak törölni és újra létrehozni lehet a profilt. Egyébként nemtom ez miben gátol téged, ha 1x végigjátszottad a hadjáratot, nem mind1, hogy törölted-e?
  • Láma!
    nemtom hol.:o
  • SZU
    Úgy emléxem profilt lehet módosítani.
  • Láma!
    tudok népet váltani, vagy uj profil kell?
  • Láma!
    ha utközben találkozom velük a lovassággal, akkor meglesem mekkora a haderö, és vagy leverem, vagy megkerülöm
  • SZU
    Nahisz! Semmi totális leverés? =) Én általában ugyanazt csinálom, mint te, addig a pontig, amíg nem akadok össze az ellenféllel.
    Azaz, 1000L foglalaom a városokat, pontokat. Aztán a gyalogosokkal felfogom az ellent, majd a lovasokkal szétzilálom.

Tudod, a halott ellenség a jó ellenség. ;)

Egyébként, ha az ellenségnek a seregével is összetalálkozol, nem csak az őrséggel, akkor bizony el kell őket verned, nem?
  • Láma!
    lovasság:)
    igaz csak 4 hadosztály, de böven elég. amig a gyalogság lefoglalja az ö gyalogsáukat, addig a lovakkal elfoglalom a stratégiai pontokat, és annyi
  • SZU
    Mire feküdtél rá? Tüzérség, vagy lovasság?
  • SZU
    De jó is lesz az, amikor a legvégén elverekeded magad a törökig, és könyörög a békéért, te me lerúgod őket a térképről! ;)
  • Láma!
    a franciákkal kezdtem el, olasz csizma, meg lengyelektöl keletre levö területeken kivül enyém europa már, és majdnem minden területen maximális véderö
  • SZU
    Kikkel vagy, s milyen nehézségen? Hogy állsz? =)
  • Láma!
    még hoditom europát:P
  • SZU
    Na most sem akar senki sem multizni egy kicsit a tört verzióval? =)
  • balazsm78
    Interneten akarsz játszani? Ha véletlenül az Interneten játszanál és ott kérdezi a játék azonosítóját, akkor ha nem eredeti, jogtiszta cuccod van, én nem regisztrálnék.
  • tomee14
    Amikor netes játékhoz akarok regelni akkor mi az a game ID? Oda mit kell irni? thx!
  • Láma!
    nekem is megy vágre!!!
    este háboru!!!
  • balazsm78
    Szivesen. Örülök, ha segíthetek.
    Jó játékot.
  • tomee14
    Kösz! már megy 3-4 napja csak elfelejettem megköszönni:D great thx!
  • edwood
    No kis témaváltás a patch után, honnan lehet leszedni mappot a játékhoz?
  • balazsm78
    Innen szedted le a patch-et?
    Mert én ezt szedtem le és nekem ment. És akik leszedték azoknak is ment.

http://www.cdv1-download.de/cossacks2/patch/C2_PATCH_V1_2.exe">C2_PATCH_V1_2.exe
  • balazsm78
    Melyik verzió van meg? A darklight-os, vagy a clone-cd-s változat?
    Lehet, hogy a darklight-os verzióhoz nem jó.
    De elvileg mind a két verziónak menni kell a 1_2-es patch-től.
  • Qdu
    igen
  • balazsm78
    Ezt raktad? "C2_PATCH_V1_2.exe"
  • balazsm78
    Jó ötlet a multi, csak az a gond, hogy 4 napja van meg a cucc, de kb 20 percet foglalkoztam vele. Szóval még az egységeket se nagyon ismerem. Majd ha össze haverkodtam a cuccal, teszek egy próbát. De azért kössz az invitálást
  • Qdu
    Szerintetek, miért nem tudtam feltelepítenia patchet?
    Azt dobja hibának, hogy nem látja a játékot
  • SZU
    Izé, nem aram, hanem ram =)