2831

NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK

NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD

• kerla
    Media Markt-ben vettem,5990 ft-ért. Szerintem a gépemben lehet a hiba. Arra gyanakszom, hogy a korábi verziók valamit bennhagytak ami bezavar. Megpróbálom haver gépén kipróbálni, illetve egy másik vinyóra teszek windowst és azon is. Ha ott is bénázik visszaviszem...
  • SZU
    Hol vetted és mennyiért? Próbáltad már visszavinni, vagy másik havernél kipróbálni?

Esetleg nyomj le egy gyors történelmi csatát, hogy ott is kidob-e...
  • kerla
    próbáltam, nem jó sajna. már azt az egy csatát olyan profin nyomom, már vagy 7-szer megnyertem, csak mindig kidob a végén. kezdem unni.....
    a céges segítség, aszondta tegyem fel az 1.2-es patchot, de az meg ugye az alapjátékhoz kell. így nem tudom feltenni.
  • SZU
    Nekem ugyanez a konfigom van. Próbálj meg minden drivert frissíteni. Még a hangkártyát is! Nekem hasonló tüneteim voltak a HeroesV-el, s a full driver frissítés segített. =7

Hello cenobite!

A hadjáratban van a problémád, vagy skirmisben? Asszem hadjáratban nem lehet gyártani egy jó darabig, csak ad esetleg 1-2 csapatnyit, ha kell. Skirmisben meg simán a barrakban kellene gyártani, mint asszem sapper.
  • cenobite
    Sziasztok!

Combat engineer-t hogyan tudok csinálni? Aki az elején felrobbantja a tornyokat. Sehogy sem jön össze, pedig van Academy, Forge, meg minden...
  • kerla
    még nem találtam semmi patch-et, frissítéseket is probáltam tölteni, de a legfrisseb van. írtam a problémáról a forgalmazónak, hátha szól vmit, bár kétlem. lehet, hogy a korábbi verzióm zavar be (lezúztam, még registry tisztítóval is kisöpörtem, de ki tudhatja?)
    konfigom nem új, de simán ment rajta sok egységnél is. amd athlon xp 2,5 ghz, 1 gb ram, nvidia 6600, 160 vinyó, 1 éves alaplap francsetudja milyen.
    ennyi. próbálkozom.
  • SZU
    Szóval gyári. Hmm. Nincs valami update opciója a proginak? Valami gyári patchet kellene felkutatni a honlapjukon.

Próbálj lenyomni skirmisht, vagy történelmi csatát. Ha ott nem fagy le, akkor érdekesebb a probléma. Egyébként ki is ír valamit?

Milyen konfigod van?
  • kerla
    megint lenyomtam a csatát, megnyertem. és a végén szépen kidobott a játékból. mit csináljak? nem tudom kihagyni ezt a csatát, mert már csak innen tudom folytatni a bfe módban, mert ugye menteni frankón nem lehet.
  • kerla
    a battle for Europe-t. bár korán örültem. ismét kidobál, és kizárólag a győztes csata után, amikor is ha újból visszalépek, a csata elejétől kezdem. ráadásul most nyertem meg egy nagyobb csatát, elég nehezen ment és nincs rá garancia, ha most újból kezdem és megint sikerülne megnyerni, nem dob ki ismét a végén.
    ez speciel most nagyon idegesít.
  • SZU
    Na ennek örülök!

Melyiket vetted meg? Az European Warst, vagy a Napoleonic Warst?
  • kerla
    probléma törölve. reinstall, directx újratelep, meg ilyesmik és már megy. nagyon tetszik. jól begyakorlok és majd multizhatunk.
  • kerla
    hali!

na most lettem teppedt ideg. beszereztem a gyári játékot (valóban a verziómmal volt baj, mert most látom, mi minden nem működött). feltettem oszt uccu neki. Kb negyedszerre (jól van még bele kell jönnöm) végre sikerült lenyomnom az első területet ( a lengyeleket)és a győzelem után úgy kilépett a windózba hogy csuda. na mégegyszer visszatölt, ahogy elindítom bfe-t a csata elején kezdem, megen lenyomom őket, de ismét kidob a végén, könyörgöm ez gyári játék, ezért vegyem meg?
    esetleg ötleted?
    köszöntem előre is.
    Lac
  • SZU
    Hello!

Azért nincs hadimérnököd, meg ágyúd, mert nem elég rangos a főtiszted. Azt majd csak olyan 10-12 egységnél kapod.

Szerintem is bugos a tört verziód. Ismerek pár embert, aki szintén törttel nyomja, de minden megy kivéve a hadjáratot.

A Cossacks II NW-ben viszont törttel is mennie kellene mindennek!

A sima Cossacks2 NW-d ha megvan még, akkor zúzz fel egy 1.2-es patchet!
  • kerla
    Köszi a gyors segítséget!
    Sajna törttel játszok, nem megy nálam sem a hadjárat, sőt az alapjátékot (C II. NW) is csak a második pálya felééig sikerült mozgásba hoznom, ott kiakadt és kampec.
    Amit írtál, az oké, jól hangzik, de zsinórban nyertem vagy 6-ot és egységeim száma 4/4. nem növekszik és az a gáz, hogy már csak egy megtámadható 4 egységes védelmes terület van oszt annyi. Ugye ez azt jelenti, hogy ezután nincs több győzelem. :( Extrém esetem pedig az volt, hogy poroszokkal kezdtem nyomulni, de az első csata (győztem)után 0/6-ra ment az egységeim száma, úgy hogy egyet sem vesztettem, és innentől nem is engedte feltölteni őket. én arra gyanakszom, hogy esetleg valami baj van a "verziómmal"?? mert ha igen, megveszem eredetbe, de ha a játék alapból ilyen gázos, nem nagyon akarok költeni rá. arról nem is beszélve, hogy lovasokkal, ágyúval, hadimérnökkel (?) nem is találkoztam, azt se tudom ezeket hogyan érhetem el.
    no megint jól kisírtam magam. ha van további ötleted, örömmmel fogadom. és ha megfejtjük a baj forrását és belejövök mehet a multi is!
    üdv!
    Lac
  • kerla
    ss
  • SZU
    Üdv a Cossackosok között! =)

Úgy működik a dolog, hogy ha tapasztaltabb lesz a hadvezéred, akkor nő az általa írányítható egységek száma. Mondjuk nyersz 3 csatát és egyet sem veszítesz, akkot már 6 egységed lehet, s így tovább. A végefelé, kb. 20-30 győzelem és remélhetőleg 0 vereség után már lehet olyan 21-25 egységed.

Akkor már bátran nekimehetsz a fővárosoknak, amiket 24 egység véd + ügye ha bent van a honvédő seregük, akkor az maximum 45-50 is lehet! Akkor már ki kell izzadnod a győzelmet! =)

Ha elvesztesz egy egységet, akkor jórészt a tapasztalatuk miatt fájjon a fejed, mert az áruk viszonylag elenyésző. Vissza lehet őket vásárolni a commander fülön.

Ha fővárost akarsz támadni, akkor gyűjts előtte erőt, vigyél magad hadi mérnököket is egy csapatot és építs pár őrtornyot, ahova visszavonulhatsz. Szükséged lesz rá! =)
    A másik pénzesebb és szerencsejátékos megoldás. Lehet szabotálni az erődöt. Ha sikerül, akkor buksz kb. 15000 aranyat és az erőd "szintje" 1-el csökken.
    Ha nem sikerül, akkor csak a pénzt bukod.

0-ás alap szint. Ingyen van, alapból. 4 őrszázad, ha főváros, akkor 6
    1-es szint, 5000 arany,fa,kő, 6 őrszázad, ha főváros, akkor 8
    2-es szint asszem 10.000. arany,fa,kő 8 század, ha főváros, akkor asszem 12
    3-as szint talán 15.000 cucc, talán 10-12 század, ha főváros, akkor 16.
    4es utolsó szint. Talán 25K cucc, talán 16-18 század, ha főváros akkor 24.

Azért sok a talán, mert nem játszottam már kb. 2 hónapja a gémmel.

Ha van kérdésed szólj bátran. Ha szeretnél multizni (akár tört verzióval) akkor is! =)

Annyit azért írj le légyszíves, hogy neked a Battle for Europe verzióval működik a hadjárat?
  • kerla
    végre kipróbáltam a cossacks 2 battle for Europe-t. az alapjáték kimaradt. it is rögvest a battle for Europe játszottam, de valami nagyon nem stimmel. minden hadvezérnek minimális csapata van, ami később sem nő. nekem pl. max 4/4 ami néha még lecsökken kevesebbre. ugyanakkor vannak területek amit 6-24 egység véd. ennek így semmi értelme. vagy én bénáztam nagyon el valamit?
    valakinek valami ötlete?
    köszöntem.
  • SZU
    1.2-es patch fent van? Frissíts VGA drivert, vagy rakd fel újra a gémet. Szerintem nem kéne így belassulnia.
  • otiq
    Én leginkább a Borodino-i csatára gondolok. Kiválasztom az egységet és vagy 2 mp-et gondolkodik mire végrehajtja a parancsokat amiket nyomok, a mozgásuk meg diavetítés szerű.
  • SZU
    Nekem teljesen jól megy. Multiban vannak nagy szaggatások, amikor van kb. 2-3000 egység a pályán, de történelmi csatában ennyi max. az első pár percben van.

Nekem 2.5-ös AMD-m van, 1GB rammal meg Gef 6600GTO-val. Szerintem szedj le új drivert mindenhez, szedd le az 1.2-es patchet, ha még nem lenne meg, és esetleg nyomj egy defragot...
  • otiq
    Valakinek normálisan futnak a történelmi csaták ahol sok egység van?
    Nekem borzasztóan beszaggat szerintem így játszahatatlan.
    A gépem: P4 3Ghz Prescott, 1,5GB RAM, Radeon X800XL.
    Szóval milyen géppel mozognának az egységek folyamatosan?
  • SZU
    Ahh

Már megint ide írtam véletlenül a Diablo2 topic helyett... =7
  • tomi5534
    Te ezt szerintem nem ide akartad írni? Hova
  • SZU
    Szóval az egyik unique kard:

Diin Slayer Ataghan
    dmg 76-136
    +250-500 fire
    2 socket
    very fast
    +196% enhanced dmg

A másik meg:
    Sazabi's Cobalt Redeemer
    12-192-ig
    indestruct.
    Very fast (gyorsabb mint az előző)
    +40% increasing attack speed
    +150% enhanced dmg
    1 socket

A 3. meg Fury rúnaszavas morning star.

Most a legfelsővel nyomom és gyúrok arra a rúnára, ami crushing blowt ad. Egy már van de még nem raktam bele.
  • SZU
    Nincs mit, de azért adj még egy esélyt a játéknak!

Szerintem sokkal jobb mint az első rész. Nekem pont az nem tetszett az egyben, hogy végtelen muskétást és gránátost kell legyártani (konkrétan 1023 egység még számmal van kiírva, de felette már végtelen jellel), oszt gó. Ráadásul elég gyorsan lőnek, ha fel vannak fejlesztve.

A 2. részben azért egy hirtelenjében kiadott össztűzparancs akár a csata végét is jelentheti. Ráadásul van értelme hátulról támadni, meg vegyes egységeket alkalmazni. Van szerepe a morálnak és a tapasztalatnak is. Meg a formációknak is. Ehhez képest annyival gyengébb a régi résznél, hogy a fejlesztgetés dömping kimaradt. Meg nem kell annyit pecselni a parasztokkal, mert ha elfoglalsz egy falut, az termel amit, és kész.

Ha adsz neki egy új esélyt, remélem találkozunk vmikor multiban is, ha nem akkor köszi, hogy itt voltál... =7
  • bgabor
    Nem, 21"-os. Asszem inkább végleg letörlöm, nagyon más ez a játék mint a Cossacks első része volt. Nemigazán jön be ez a stílus.
    Az meg, hogy nem lehet normálisan állítani a grafikát, pedig a vicc kategória.
    Sajnálom, kár érte.

Neked viszont köszönöm a segítséget!
  • SZU
    Az gáz! Véletlenül nem 15"-os monitorod van? Sokaknak nem megy a játék rendesen vele.

Ha egyszer a telepítés végén highra raktad, akkor úgy marad. Reinstall segít csak. Ez egy ilyen hülye megoldás 2007ben... =7
  • bgabor
    Beszereztem a játékot, és a patch tényleg kinyírta a starforceot.
    Csakhogy van egy másik problémám: A monitor frissítési frekvenciát (refresh) hol lehet állítani benne? Mert a menüben nem találom, és így a monitorom kikapcsol, nem lehet játszani. Illetve csak 1280X1024-ben lehet, mert azt 60Herz en nyomja a progi. 1024X768 at nyilván magasabb frekin csinálja, és annál kikapcsol a monitor mert nem arra tervezték.
    A gond az, hogy a menü felbontása ugyebár fix, nem lehet állítani. Annál aztán mindig kikapcsol a monitor.
    Ezt a hibát már a játék demója is produkálta X évvel ezelőtt, elég fure hogy nem javították a patchekben.

A másik dolog hogy a setup végén lehetett választani hogy normal vagy high minőségben akarok játszani. Ott high-ot választottam, de hol tudom ezt normalra visszaállítani? A menüben semmi épkézláb opció nem volt.
  • SZU
    Neki is bejött, gyorsan letermelt tapasztalat nélküli olcsó alap egységekből 20.000.000-t, aztán hátradőlt a buxák között, s hallgatta a híreket. =)
  • Siluro
    "Kicsit olyan Zergesen kell velük nyomni, tudod, végeláthatatlan gyenge egységek rohama, tekintélyes veszteségekkel."

Éljen a Sztálini stratégia :)))
  • SZU
    A pause gomb a te jó barátod akkor! =)

Nincs szerintem legjobb ország. Nekem a törökök meg az oroszok jöttek be, mert velük a legnehezebb és legérdekesebb a játék. Kicsit olyan Zergesen kell velük nyomni, tudod, végeláthatatlan gyenge egységek rohama, tekintélyes veszteségekkel.

Talán a poroszok kicsit jobbak az átlagnál, mert a black corps-juk nagyot bök közelről és kevés lőporral sebeznek korrektet. Míg a többi nép elit katonái ezek közül max 2-vel rendelkeznek. Pl.: a britek high landerei kevés szénből lőnek erőset, de közelről bénák. stb.
  • tomi5534
    Lene egy kérdésem skirmis-ben a gép egy 1-2óra után minden kinyír mert nem tudok egyszere több helyre figyelni és mire az embereim lőhetnének már kinyífantak! Ti mit szoktatok csinálni? És szerintetek melyik a legjobb ország? Köszi :D
  • tomi5534
    Felragtam a 1.2 patch-et és teljes játékként játszhatok köszi szépen szu! Most már jöhet a fügőség
  • SZU
    Igen! A hivatalos 1.2-es patch után a sima klón megy mindenféle crack, vagy sfclean,cd táp lehúzós móka nélkül.

Ez a Napoleonic Wars-ra igaz. A kiegnek van némi problémája. Crackes és clone-os változatot is kipróbáltunk patch és anélkül. Megy, de kilép a játék, ha hadjáratot/tutorialt/Európai csatát indítanál.

A skirmis, Historical battle és a multi megy. Ebből a multija érdekes eset, mert végre lehet 2-nél többen is játszani, és 2 játékos is irányíthatja ugyanazt a népet! =)
  • bgabor
    Miért, az 1.2-es patch kiveszi a starforcot belőle? Vagymiért nem kell crack utána? Amúgy nem csak német és orosz verziós crack van?
  • SZU
    A cossacks2 teljes van meg, s demoként megy? Biztos teljes, 2 cd-s?

Egyébként meg próbáld meg leszedni a hivatalos 1.2-es patchet hozzá, (google), és még akkor crackelned sem kell. Szerintem megoldja a dolgot. Ha nem, akkor neked is csak demod van.
  • tomi5534
    Sziasztok Szeretnék segítséget kérni meg van a cossacks II teljes játék de ha felrakom csak a demót játszhatom! Tudnátok segíteni kicsit idegesítő hogy meg van de mégse játszhatok vele légyszi segítsetek!
  • Axon
    Az akkor a demo lesz.
  • lalinov
    2 történelmi csatát más nincs benne csak egy tutorial vagy mi amúgy olyan 1,7 gigácska körül van most fejből nem tudom szerinted akkor ezzel lehet mindenkivel játszani benne??? mert a 2 csatában csak francia meg valakikkel lehet játszani de szerintem az a 2 se indul el
    meg az a tutorial olyan hogy először egy kis területtel kezd és aztán tágul. és ebben is csak a franciákkal lehet lenni
  • SZU
    Hogy-hogy csak 2 csatát tudsz játszani? Utána mit mond?

Ez campaignra igaz? Egyébként egyszerű. 2cds verziód van, vagy kisebb? =)