Cossacks II: Napoleonic Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Figyu, ha úgy gondolod egy próbát megérne a multi. Nem bajnokság, meg semmi megalázás. Nem játszottam már vagy fél éve. Csak egy funbattle 😉.
Írjon PM-et akit érdekel
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Nekem az a gond, hogy
AMD Atlon XP 2500
512 ram és
GeforceXF 5200 128Mb
csak szaggatva megy, nem durván de látszik. Na mindegy nincs tökéletes boldogság.
Összességében nagyon szép darab nekem már az elsõ rész is tetszett.
Töltsétek le a hamatchi-t. Majd elmondom hogy mûxik!
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Because cheese...
Because cheese...
Because cheese...
Because cheese...
Because cheese...
Because cheese...
Because cheese...
Én elõtte ráraktam egy cracket is. 2+1 részbõl állt.
protect.dll
ENGINE.exe
+
readme.nfo ezt is beleraktam biztos ami biztos. És ezután nyomtam rá a patch-et. ÉS láss csodát minden ment és még multi is van.
<a href="http://www.cdv1-download.de/cossacks2/patch/C2_PATCH_V1_2.exe">C2_PATCH_V1_2.exe</a href>
http://gbw.ecyberworldcafe.com/dl.php?file=Cossacks2NapoleonicWarsv1.2FixedexeGer.rar
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
honnan leszedni és felrakni "
Next PC upgrade: 2022
Ha nem, pmben jöhetne egy link 😉.
-Azért van a penge a másik oldalon, mert nehéz lett volna megoldani, hogy a falba menjen.
Because cheese...
-csak alul van a penge, de a fogás alapján felül kéne lennie
-a bal kacsójával épp a fénykardba nyúl =).
A Heroes V-ben nem 20 lépésenként menteni kell, hanem kört lépni. Tudod, ez egy körökre osztott stratégiai játék.
Már hiányzik a Cossacks zenéje meg mindene, majd nemsoká beindul Nuxa Kápitánnye (Kapitány) hadjárata a török ellen (ugyanis a török a kedvenc ellenfelem, mindig a támadása alatt van a birodalmam, sokan is vannak, szóval erõs egy enemy!). HAMAROSAN!!!<#boxer>#boxer>
Because cheese...
Because cheese...
Because cheese...
Because cheese...
Vedd nehezebbre, ha már legnehezebben sem jelent kihívást, multizzunk =). Már úgyis kiestem a gyakorlatból.
Because cheese...
Mi lehet a gond hogy nem tok több gép ellen jáccani a skirmishben csak 1 et enged.
Lehet hogy elnéztem valamit, pedig a traininget is teljesítettem!
CB: Kis Lámpás Jimy
Because cheese...
Szépen futtas le egy defragmentet, állítsd nagyobbra a virtuális memóriát, mondjuk 800-1500-igra. S jer a harcmezõre!