2831
NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK
NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD
-
#2191 Nálunk minden este halovíny van :DD -
SZU #2190 Mert mi van ma? Halloween van?
Egyébként jöhetne a kép, mert nálam is ilyen átlátszó. -
#2189 De nem biztos :( Mert megyünk ilyesztgetni embereket este a haverokkal :DD -
#2188 [email protected] , de nem 12éves vagyok! Csak mikó csináltam azímélt, akkor még 12 voltam :D Ma már 15 :D -
#2187 Amúgy belevágtam az egyedi pályák létrehozásába :D -
#2186 Ja! Amúgy nem értettétek az előbbi kérdésemet! Mitől olyan átlátszós a képen az a zóna? Küldjek képet, hogy nekem hogy néz ki?? -
SZU #2185 Akkor ma este 7-től játék? -
zsilike #2184 wco letöltőközpont,sms... -
#2183 Kipróbáltam a játékot 3 ellenfél ellen.
Van egy remek térkép az a neve, hogy: The Four King.
Négy fele van osztva a térkép, vízzel jól elválasztható területekre. Minden negyeden van 4 gazdaság ami ellát alapanyagokkal. Két felöl lehet támadni. Jó erős ellenfeleket választottam (angol, porosz, francia) én pedig osztrák voltam. A legelején megfutamították a két addig legyártott századomat és meg is vertek, úgyhogy gyorsan újrakezdtem. Most már 4 századom volt legyártva amikor támadtak mindkét oldalról (francia, angol). Az egyik helyen visszavertem a támadást, de a másik helyen megfutott mindkét századom. Átcsoportosítottam egy századot a másik helyre, meg odaküldtem az időközben elkészült új századomat is.
Nem részletezem, de az elején nagyon nehéz volt, de aztán csökkent a nyomás és egyre több századot állítottam föl és egyre jobb katonákból. A franciák felöl teljesen leállt a támadás, őket a poroszok szabályozták be, majd el is foglaltam könnyen a francia területeket, ahol az egyik majorság már a poroszok kezén volt.
Ezután lerohantam az angolokat, ahol szintén alíg volt katona, mivel a poroszokkal vívott öldöklő kűzdelmet. Ezután a harcokban meggyengült, poroszokat már csak idő kérdése volt, hogy mikor morzsolom fel. A porosz egységek ekkorra már elég komoly morállal rendelkeztek, de a túlerővel legyűrtem őket. -
SZU #2182 vicha . sandor @ t-online . hu (a spamek miatt írom így)
Felőlem mehet a gém mondjuk holnap 7-től! Olvass vissza, s telepítsd fel a hamatchit. -
#2181 szu, nuxa játchatnánk multiban, ha akrtok irjáto le az msnt pls
-
#2180 Ha már a megfuttatásnál járunk.
4 friss századom volt felsorakoztatva az ellenség előtt, aki egyetlen századdal jött. Rálőtt az első századomra, akik megszaladtak, át az összes többin. Morál elindul lefele, majd szuronyos rohammal gyorsan rárontott a másik századra, akik szintén megszaladtak át a másik két századon, akiknek annyira lement a moráljuk, hogy szintén megszaladtak. így kergetett szét egyetlen század, négy századomat.
Mondjuk ez részben az én hibám is mert éppen másfele nézelődtem és amikor visszajöttem, akkor már éppen szuronyrohamban volt az ellen és már nem tudtam sortűzzel fogadni.
Éppen most kezdtem bele a kiegészítőbe. Itt a skirmish részben már több ellenfelet is ki lehet választani. Ebéd után kipróbálom, milyen ha három ellenfelem is van, na persze mindenki-mindenki ellen felállásban. -
SZU #2179 Ez így van. A Tuareg a kis mesterlövész osztag Egyiptomi megfelelője. Nem 15-en vannak, mint a többi népnek. hanem 30-an. S valami írtó kemények közelharcban!
Nyílván a túlerő lenyomja őket, de egy hetyke sapper egységet felszeletelnek közelről is, vagy megfuttatnak laza morálú gyalogosokat is. Sortűz, aztán gó.
A kardosok valami 2-3mp alatt beássák magukat. Aztán golyófogóknak tökéletesek. Gyorsan készülnek és olcsók. Korai városfoglalásra is nagyszerűek.
A lovasaik nem olyan rosszak, de azért arra jók, amire kell őket használni. Megingott gyalogosokat szétverni, akik már lehetőleg ellőtték a skulóikat.
A menekülő egységek, ha átszaladnak más saját egységeken, akkor nekik is drasztikusan leviszik a moráljukat. Nem ritka, hogy egyetlen lovasszázad megfuttat egy gyalogos századot, s a mögötte lévőket is magukkal ragadják. -
#2178 Na most tényleg hasznos infókkal láttál el. Nem tudtam, hogy a nyilasok, tüzes nyillal tudják lőni az épületeket. Ennek fényében már jóval hasznosabbak lettek számomra.
Na most egy kis tisztázás. Lehet, hogy tévedtem és az ultimate egységet nevezi tuaregnek a program és a tevés egységeket beduinnak. Szóval én a lovasság szerepében tetszelgő tevés egységre gondoltam. Azért is furcsa, mert míg a többi nemzetnél akár nyolc lovassági egység is van (4 könnyű és 4 nehéz), addig a törököknél egyetlen egy van.
Az mondjuk más kérdés, hogy én még nagyon gyatrán tudom kihasználni a lovasságot és azokból is megpróbálok kiválasztani egyet, ami a leghatékonyabnak tűnik és csak azokat gyártani, így egyet gyártok a nyolcból. -
SZU #2177 Gyárts rengeteg kardost, meg janicsárt. Aztán ne féltsd őket beküldeni a darálóba. A kardosok közelről jobbak mint a szuronyosok. Meg ők fogják fel a sortüzet, ami után a janicsárok közelebbről nyithatnak tüzet.
A Tuaregek ultimate egységek. Gyárts belőlük 3-4et, aztán egyszerre nyiss velük tüzet a sárga zónából. Vagy ügye küld eléjük a kardosokat, áldozatként. Aztán menj közelebb a Tuaregekkel.
Egyébként nem könnyű nép, az biztos, de megvan a maguk varázsa. Az íjászok sem olyan rosszak. Olcsók, nem igényelnek puskaport és folyamatosan lőnek úgy is, hogy előttük védvonal van. Egyébként meg automata módban is tüzelhetnek. Ja! Ők maguk a gránátosok, mert tüzes nyilakkal lövik az épületeket, s elég hatékonyan. 2 teljes század szétszed egy őrtornyot minimális veszteséggel! -
#2176 Kipróbáltam milyen a törökökkel lenni.
Az elején csak sima kardos egységek vannak, amik nem tudnak lőni. Bizony teljesen más stratégiát kell alkalmazni velük. Ha jól emlékszem egyedül az oroszoknak van még hasonló egységük.
Aztán egyedül itt vannak nyilas egységek. Elég gyorsan töltenek újra, de sebzésük kb. harmada a lőfegyvereknek. Ez az egyedüli egység amihez nem tudtam parancsnokokat rendelni (zászlós, dobos, kapitány). Egyedüli lőfegyveres egységük a janicsárok. Szinte csak ezeket gyártottam egy idő után, bár a kardos egység is jól jön, egy janicsár egység mellé rendelve, amikor egy sortűz után rázúdítom az ellenre.
Nagyon nagy hátrány, hogy nincsen gránátos egység a törököknél, pedig ezek a kedvenceim. Az ellenség hátába kerülve sorra lehet lerombolni velük az épületeit. Lovasság? Nos az nem létezik :-)
Van egyetlen gyártható tevés tuareg egység.
Ami meglepetés volt, hogy a törökökkel lehet élelmet termelni. Mindenesetre nagy görcsölés volt mire megnyertem a skirmish ütközetet. Volt olyan rész, amikor már majdnem feladtam, olyan reménytelenül nagy volt a nyomás, aztán a gép elkövette azt a hibát, hogy amikor már majdnem elveszett minden, akkor megtorpant egy kicsit és ez a lélegzetvételnyi idő elég volt arra, hogy újraszervezzem a seregeimet a friss sorozásból és a menekültekből.
Mindezeket figyelembe véve, nekem nem igazán jönnek be a törökök. -
SZU #2175 A zöld a domináns tűz távolság, ha támadsz, s túlerőd van. Szépen lősz egy sortüzet zöldben, visszakullogsz, s már jön is a köv. egységed, aki ugyanígy tesz. Közben az ágyúk folyamatosan lőnek. 5-10 perc múlva vagy kitámadnak, vagy elfutnak az ellenség tapasztalt katonái is.
A sárga már rizikós, mert ott azért már el szokták engedni a válaszsortüzet is.
De nagyon kell taktikázni, hogy mely egységgel hol és mikor lősz, mert ha kapkodva elpuffogtatsz mindenkivel mindent, akkor szépen jöhet az ellentámadás és akkor már pirosból is nyugodtan! =) -
Hunor1 #2174 Nem lehet beállítani, ezek az egységekre jellemző találati-arány és lőtávolságot jelzik! (pl. a voltiger-ek vmivel messzebblőnek)világos hogy a piros zónán belüli találatok a legnagyobbak(a zöldben csak néhány ellenség esik el, aztán ők közelebb jönnek, kapsz egy sortüzet a pirosba, és máris megfutnak a katonáid...) -
#2173 És valaki tudja, hogy hogyan lehet ilyenre állítani a tüzelés-távolsági zónákat?
-
#2172 A Fizetős www.wanadoo.atw.hu-ról biztos!
Sajna mást nem ismerek, a többiek biztos :( -
nagytimon #2171 valaki léccike mondja meg hogy honnan lehet letölteni az egész cossaks 2 őt
előre is kössz -
nagytimon #2170 thx -
zsilike #2169 vagy venni fogok egy monitort ha lesz cashem de ha ugyse indul akkor már beidegesedek az biztos,ujrainsallt nem akarok,bonyolult lenne grafikai progik miatt,meg hát minden fut csak ez a koszos nem SEGITSÉG! -
zsilike #2168 köszi,legfrissebb driverek vannak,ujrainstall-t nem akarnék,gyanitom azután se menne.lassan feladom,bár az első rész kedvenceim közé tartozott,mindent megprobáltam h játszhassak.érzem a gépez azért de egyszerüen nem indul,monitorra gyanakszom.belinea 15ös(megjegyzem oblivion hibátlanul fut,ez azért elég komoly teszt)1.8 pentium 4,geforce fx 5900,512 mem 400hz.na mindegy nem adom fel,nem olyan családból származom.várok minden ötletet,nem lehet h senkinek nem volt hasonló probléma.biztos jo lehet a game,de most nem ezt gondolom,ha ilyen megeshet.ha van ötlet várom(codec et is végigzongoráztam,valami patch féleség monitorra?játékon belül már semmi konfig? -
SZU #2167 Próbálj meg minden drivert frissíteni. Alaplapi, videókari, directx, hangkártya, más kodek stb. Ha nagyon zavar, akkor húzd újra a géped. -
zsilike #2166 Help:gondom van,mikor elindul a game,a monitor offline ra vált,de megy a játék csak no mkép,valami beállitás lehet,de játékon kivül semmilyen grafikai beállitást nem találok!gépem tuti h elég hozzá.ha más nincs leirnátok h options ba h lépek be ugy h sötét a képernyő valahogy igy:lefele nyil 2szer enter jobbra nyil... pl.nem akarok hülyének tünni,de egész hétvégém erre ment rá és már játszanék.van e ötlet h mitöl lehet?v options vakon,h átálitsam sztm felbontás lessz!fontos lenne,oldjuk ezt meg vhgy mert játszanék.várom az ötleteket köszi .már codec ekkel is probálkoztam.ha vk megoldott hasonló problémát irjon
-
SZU #2165 Persze, hisz táp volt. A javításban más dolgokat is módosítottak. A saját oldalukon kiírták, hogy pontosan mit! -
#2164 Az a baj az 1.2verzióval, hogy a sapper egységekkel épített "tornyok" sokkal lassabban tüzelnek az enemire, az alapverzióhoz képest :( -
#2163 Köszi az infot! -
SZU #2162 Attól függ, hogy melyik országgal vagy és hogy mennyi ágyúgyárad van.
Az ellenfeledet nem kell totálisan szétverni minden épületével. Ha elfoglalod az össze falut, akkor is nyersz. Azért 1xűbb azt az utolsó 3 falut megrohamoznod, mint az utolsó emberig lemészárolnod.
Az utánpótlási vonalak megnyújtása ellen tehetsz pár dolgot. Pl.: építs még egy barakkot közelebb az ellenséghez. Meg istálót, meg amit akarsz. A lényeg, hogy építés közben a legsebezhetőbbek ezek a drága épületek. Elég, ha az ellenségnek több katonája van mellette, mint neked. Ezért célszerűbb egy-két tornyot lerakni előbb, mert az gyorsabban kész van. Aztán kiépíteni az új hadsereg toborzókat.
A másik megoldás, hogy erődöt raksz az ellenfél közelébe! Persze nagyon kell védeni, amíg épül, mert iszonyat nagy bukás, ha elfoglalja a majdnem kész fortresst. Az erődök közelében bármelyik szétzilált csapatot újra lehet egyesíteni. S a valamelyik gyalogos típust lehet benne trenírozni is. Asszem talán a legdrágább erődben tiszteket és több féle gyalogos típust lehet kiképezni! + még lő is az ágyúival! -
#2161 Az mitől függ, hogy hány darab ágyút lehet gyártani?
Nekem az alajén 2 könnyű ágyút enged és egyet-egyet a másik kettő komolyabb ágyúból. -
zsilike #2160 60 hz kéne vhgy,beadni -
zsilike #2159 sos,nem hiszem el,nem tudok játszani!ha volt vknk h 15cos monitoron nem indul és megoldotta,irjon kérem!másoknak fut,gépem tuti h elég hozzá -
#2158 Nem volt semmi gond. Éppen most toltam egy bő órát mivel elment a főnököm. Egy skirmish pályát választottam, ahol én vagyok a franciákkal és az oroszok ellen nyomulok.
Már enyém a pálya 80 %-a és 3 nyersanyag termelő egységtől eltekintve az összes többi is az enyém, de még mindig nem adta meg magát az ellen és egyre nagyobb ellentámadásokkal felőrölte támadó csapataimat, főleg a veteránokat. A hadtáp vonalaim meg nagyon hosszúak és újoncok jönnek, de mivel elfogytak az inváziós seregeim, lehet, hogy hátrálásra kényszerülök. Sőt... biztos. -
zsilike #2157 a kicsit választom és mégis!vezzérlőpultba nincs valami beállitás? -
zsilike #2156 nem volt semmi gond? -
SZU #2155 Unistall, reinstall, beállít. A felbontást nem tudod állítani menüből sajnos. Csak a játék telepítésekor kérdezi meg, ha akkor túl nagyra vetted, akkor evvan. -
#2154 Nekem tökéletesen megy a munkahelyi 15 colos monitoromon. -
zsilike #2153 szégyen h nem megy 15c os moncsin!ilyet még nem is hallottam,ettől komolyabb játékok is futnak.1hét szo... után most instalálhatom le,óriási! -
SZU #2152 Na végre kipróbáltuk tegnap este Nuxával a multit. Simán megy a hamacsival!
2 történelmi csatát nyomtunk. Az elsőt egyébként akár meg is nyerhetted volna (Egyiptom vs Franciák), csak én elfoglaltam a stratégiai pontot. A második az már azért keményebb harc volt! =) Nagy volt a darálás!