704
  • grebber
    22 nap és itt a demója.
  • grebber
    Trailer 11MB
  • antijedi
    hátő, c&c clonez rulah... :P
  • grebber
    Act of War: radiosity effektek

Sogun, 14:22 - Játék: RTS

(Homelan) Időközben a fejlesztők lejjebb tornászták az Act of War gépigényét. Most már 2.2 Ghz processzoron, 384Mbyte RAM mellett is elfut a béta verzió. A játékban a Task Force Talon irányítása lesz a feladatunk. Különleges kommandós csapat, legfejlettebb kísérleti fegyverekkel és csak az elnöknek kötelesek jelenteni. Nehéz helyzetekben kapnak támogatást az amerikai reguláris hadseregtől, mely régi és új fegyvereket egyaránt használ. A rosszfiúk csapatát a titokzatos Konzorcium által felbérelt, különálló terrorista csoportok alkotják. Főleg Észak-Afrika sivatagaiban, Európában, Oroszországban és Amerikában kell akcióba lépned. Futurisztikus egységek befigyelnek, mint például a külső fémcsontvázzal megerősített mech egységek.

Speciális „spinner” robotok repülnek célra és hajtják végre a kapott parancsot, attól függően, hogy éppen felderítésre, bombázásra, tankok vagy repülőgépek megsemmisítésére programoztad be őket. Az egységek fejlődnek, így a profi alakulatokra érdemes odafigyelni. Embereid fogságba eshetnek és ugyanígy a foglyul ejtett ellenségért kapsz pénzt. Olajat kell bányászni. Bankok elfoglalásával rengeteg pénzmag csorog a kincstáradba. Multiplayerben nyolc fél csatázhat egymással. A 3D motor napfényt kalkulál, még a felhőkön keresztül is, továbbá előre kiszámított és real-time radiosity effektekkel operál, emiatt rendkívül fotorealisztikus látványt nyújt! Pályaszerkesztő már a megjelenéskor elérhetővé válik. Bétatesztjében két multi pálya várja az érdeklődőket és mindhárom oldallal, az összes fejlesztést kihasználva lehet háborúzni. Jelenleg alfa státusznak örvend az Act of War és jövő tavasszal kerül a boltok polcaira.

Képek:

1.2.

info:Hardwired
  • grebber
    BÉTATESZT

Jelentkeznék csak nem tok angolul meg nem is kerülnék be :(
  • Bandew
    Sajna az reklám nélkül is népszerű. AMúgy én is szoktam játékokat venni, de csak azokat, amiket nagyon szeretek.
  • Dichter
    Ha nem is mindegyik, de nagyon sok. És nem a warez ellen beszélek, csak a warez népszerűsítése ellen. Capisci???
  • Bandew
    Gondolom minden progid jogtiszta.
    :-D
  • PLackó
    nagyon jól néz ki!
  • robotnyk
    nem rossz, de még messze van, majd egyszer visszatérünk rá.
  • Dichter
    warez
  • grebber
    Hát ha megnézted volna a gameket amiknek nyitottam topicot 3/4-e 2005 tájékán jön és igen letöltöm mindet.
    De ez nem ide tartozik.
  • cyrus #12
    nem.

[szégyelli makát]
  • Bandew
    Miért, nem láttál még ilyen felhőt?
  • OPM
    épp csúsznak a sliderek :D
  • Bandew
    Szvsz ez tényleg marha jól néz ki (főleg a füst).
  • ricsi1
    grebber,úgy őszintén,te ahány játéknak topikot nyitsz,mindet be is szerzed??
  • cyrus #7
    jó a felhő... miaz csillakkapue ?
  • traXion
    htx
  • grebber
    Azt hozzáteszem hogy csak a te kedvedért nyitottam mert láttam máshol hogy már várod hogy nyissak :))))

Egyébként nem tünik rossznek én szeretm az RTS-eket.
  • Pyx #4
    nagyon messziről
  • traXion
    TUTTAM!!!!!!
  • grebber
    Act of War: Direct Action

Sogun, 14:54 - Játék: RTS

(3DGamers) Petróleumgyártó cégek dúsgazdag tulajdonosaiból álló titkos szekta - a Konzorcium - finanszíroz nemzetközi terrorista szervezeteket, melyek világszerte kegyetlen támadásokat visznek végbe a mit sem sejtő lakosság ellen. Égbeszöknek az olajárak és meginognak a tőzsdék. Katonai veteránok és tudósok szakértő csoportját bízzák meg a bűnözők kilétének felderítésével. Céljuk, hogy leleplezzék a nemzetközi összeesküvést, mielőtt még az csapást mérne amerika szívére. Megkezdődik a nyomozás és hentmészár akció egy rendkívül feszült geopolitikai helyzetben.
    Fejlesztő: Eugen Systems
    Kiadó: Atari
    Megjelenés: jövő tavasszal

Messziről fotorealisztikus a grafika.

info: Hardwired
  • cyrus #1
    écáh !