704
  • Thanatos
    amugy itt vannak már shotok, énis csak innét tudnék csinálni mert erre fele tartok énis... :P remélem ez is emgfelel :)
  • leslieboy
    Fagy ez mindenhogyan!Mellesleg én is csak kínomban röhögök!Jézus!!Sírok!Letöröltem a progit véletlen!
  • Thanatos
    nekem annyira nem klassz...
    töltésnél nekem akkor fagyott ki amikor véletlen patcheltem és nem volt hozzá crackem igy megprobáltam 1.0-s crackel :)
  • leslieboy
    Hát klassz volt ez a 10mp dolog!Nekem már töltésnél kifagy!!
  • Thanatos
    shotok még késnek picit mert elöbb megprobálok egy töredezettségmentesitést, hátha segit
  • Thanatos
    ?? :)
  • leslieboy
  • Thanatos
    hiv forum alapján nagyából semennyire
    képeket meg csinálok minnyá neked..., márha 10mp-nél tovább birja a game egyhuzamban...
  • M@TriX
    remélem eléggé. :)
    amúgy esetleg, hogy ámuljak én is feldobnál pár képet ha nem gond?
  • Thanatos
    javitás már van..., csak kérdés menyire hazsnálható...
  • M@TriX
    nekem még úgyis csak csorog, kissé méretes darab remélem hamar megérkezik a javítás és a crack is. Azért ez elég komoly gém ahhoz, hogy gyorsan összekapják magukat a fejlesztőék...
  • Thanatos
    nah kiprobáltam skirmish-t is, először nemcsinálta, azt valamiért ki léptem, utána kezdtem ujat és itt má kivágott..., valami patchig nekem ennyi volt ez a game asszem...
  • Thanatos
    nah emgvolt a rekord is..., quick save btölt rá 2 mp-re kifagy..., én naggyából itt hagytam abba a szarakodást...
  • Thanatos
    nah kezdek ott tartani hogy hagyom a francba aze gészet amig kinem jön valmai rendes patch + crack mert ez igy ebben a formában egy fabatkát nemér..., sikerült egy kruvajónak indulo gamet totálisan elbagatelizálni ezzel a fagyogatással...
  • Thanatos
    ráadásul állitolag patchelés után a savegame-ek a elvesbe..., szal addig nem sok rételme van a kampányt nyomni...., skirmisht meg még nem nagyon akarok mert az emg lelövi az összes poént a gamebol...
  • Thanatos
    ráaádsul hivatalos forumbol azt sikerült leszürni hogy az új aptchek csak mgéjobban instabillá teszik az egész gamet a legtöbb embernek szar várhatunk valami rendesre ezerrel...
  • Thanatos
    jah csak éppen ccg eleinte se vágot ki deskre 5percenként... :(
  • M@TriX
    a CCG-nél is az elején jöttek kifele a patchek, nem tesztelték eléggé, most jönnek elő a hibák amit orvosolnak. Majd kijön szépen a patch, aztán crack :) és mehet a móka...
  • Thanatos
    ott a gépigény, mást nemtok énse mondani...
  • Thanatos
    lan és online tuti van, azt nem tudni onlineba van e ip-ip ...
  • Thanatos
    hát hivatalos forumon is mindenkinek baja van és updateok se segitenek..., ez igy nagyon gáz lesz :/
  • Dankó
    HI!A gépigényét elolvastam de ezek nem mindíg tükrözik a valóságot.
    Kérdezem én hogy egy P4 2.4-es ,asus geforce 4 TI 64, 1 giga kingstone 400-as rammal normálisan el lehetne vele játszani?
  • M@TriX
    jah értem, readme ben ninc sbenne, hogy milyen milti van? LAN, online, dip?...
  • Thanatos
    nemtom, mindenképp patchelni akar de ahoz ugye még nicns crack szal marad a várakozás...
  • Thanatos
    hát nagyon remélem mert már 3. fagyás..., amiylen jó a game olyan kurv aidegesitő a fagyogatás...
  • M@TriX
    valszeg a pöccsök megoldák...
  • M@TriX
    örömmel hallom. :)

multi rész?
  • Thanatos
    grafika gyönyörű, dinamikus az egész, irányitás pofon egyszerű, és eddig nagyon úgy tünik a pályák igen változatosak, első map valahol libiában a második meg london a tüntető tömeg közepén... 8ezzel még nem sokat mondtam el de többet nem mondok , nézzétek emg magatok! ;) )
    nah mergyek is vissza jáccani de gyorsan :)

ui.: már csak fagyást kéne kiküszövölni és egy csoda lenne ez a game...
  • Thanatos
    ellenben a game hangulata valami iszonyat jó lett, generals elbujhat a sunyiba de nagyon..., a videok meg iszonyatbejövősek, rendes filmbe is elmennének bámikor...
    szal eddig nekem év rts-e, eprsze ha amig még nem jön ki semmi különleges... :) eddig nekem nagyon bejön (amugy első két map bázisépités nélküli szal van benne ilyen is olyan is jó c&c hagyományok szerint)
    amugy ennek a világnak a hangulata nekem sokkal jobban bejön személy szeirnt mint c&c-é vagy generalsé...
  • Thanatos
    1.03 az ucso patch... és eddig a gamenek még midnig megvan az a gyerekbetegsége mint a demonak hogy néha ugy kifagy mint a kruvaélet :(
    2. mapon vagyok ez idő alatt kétszer vágott ki szal folyamatos quicksave...
  • M@TriX
    :))))

jah van már pöccs, már pár napja kijött, ha jól már a 2. javítás jelent meg a napokban... jah a direkt IPt nézd meg...

de úgytudom a patchek elég lényeges javításáokat tartalmaznak, de hátha megleszünk nélküle egy ideig...
  • robotnyk
    :DD
  • Thanatos
    nemtom mert onlinenál auto updateol és ahoz még nicns crack... (énis bedőltem a kiváncsiságnak elsőre szar most installálok emgint :P)
  • robotnyk
    direct ip van-e?
  • Thanatos
    jah és online gamehez már msot van valami patch :P
  • Thanatos
    nem supportált kártyák:

ATI Radeon 7200
    ATI Radeon 7500

Intel 82810 Integrated Graphics
    Intel 82815 Integrated Graphics
    Intel 82830M Integrated Graphics
    Intel 82845G Integrated Graphics
    Intel 82852 Integrated Graphics
    Intel 82855 Integrated Graphics
    Intel 82910GL GMA 900 Integrated Graphics
    Intel 82915G GMA 900 Integrated Graphics
    Intel 82915GV GMA 900 Integrated Graphics

Intel 82855GM Extreme Graphics 2
    Intel 82865G Extreme Graphics 2
    Intel 82865GV Extreme Graphics 2

Mobile Intel 915GM/GMS Express Integrated Graphics
    Mobile Intel 910GML Express Integrated Graphics

Nvidia GeForce 2MX
    Nvidia GeForce 2GTS
    Nvidia GeForce 4MX

tehát kell ps2.0....
  • Thanatos
    jah és addigis ha érdekel még valaki mást is:
    ==========================================
    1. MINIMUM SPECIFICATIONS
    ==========================================
    * Windows 2000/XP
    * Pentium« 4 1.5 GHz or AMD AthlonÖ 1500+ or higher (Pentium« 4 2.5 GHz or AMD AthlonÖ 2500+ recommended)
    * 256 MB RAM (512 MB RAM recommended)
    * DirectX 8.1 compatible 64 MB video card (128 MB video card recommended) with full hardware support for vertex and pixel shaders (i.e. not GeForce 4 MX)
    * 2x DVD-ROM drive (6x recommended)
    * DirectX 9.0c
    * sound card, mouse, keyboard
    * 6 GB free hard drive space
  • Thanatos
    oks, sietek sietek :)
  • Thanatos
    jah és még anyit hogy pont olyan hosszú volt mint az install szal közbe se tépi az ember a haját a várakozástol
  • robotnyk
    még 1 óra előtt részletes véleményt kérek :P