704
-
#424 innentől akkor mailben menjen a dolgo, a konzekvenciákat majd megosztjuk -
#423 Indulásnak leszek szerver, mert nekem fix IPm van, majd e-mail-ben küldöm az IP-met. Advanced konfigban a "Forward witch..."-nél a Generals-t választottam ki, "8086" legfeljebb megpróbálunk mást, de ezt szerintem érdemes kezdésnek.
nekem hova kell beírni az ipdet? talán sehova nem? -
#422 Ment mail -
#421 na megérkeztem, várom majd a mailod, aztán megnézzük mit lehet kihozni. :) -
#420 nekem is fennt van a 98 otthon, szóval azzal próbáljuk akkor először.
akkor gondoltam, hogy küld el az ipt, előbb úgysem kell.
akkor majd 5kor -
#419 Ok, de nekem fennt van a 0.98-as, mert azzal szoktunk NFSU2-vel nyomulni, IP-m sajna dinamikus (Axelero) azt csak akkor tudom elküldeni, ha majd felcsatizok netre.Sztem rakd fel nyugodtan a 0.99-s bétát az nem lehet gond, hogy nálam 0.98 van, de ha nem megy akkor majd én is lecserélem arra. -
#418 mint láthatod a 413-as választ én sem, amúgy a Skirmish-be még én sem, néztem bele, a Kampányban az oroszoknál járok, csak azt néznénk meg, hogy megy-e a softival. 4kor végzek a melóhelyen, aztán még haza kell érnem, szóval ha 5 óra megfelel vagy később akkor tőlem mehet.
addig szedd le a bétát és az utolsó rendeset (98), aztán előbb bétával tesztelünk aztán ha nem megy megnézzük az előzőt. Csak alapbeállítással először aztán majd állítgatunk. Majd néz meg az IPdet és küld már le majd nekem a mailre: "[email protected]", én meg replizem az enyémet. (majd ha hazaértem.) -
#417 Deomo=Demo, LOL -
#416 Hi!
Bocs, hogy csak ma néztem be, látom válaszoltál.Akkor esetleg ma délután 4 körül kipróbálhatjuk megy-e GIT-el, OK?
Sokat nem játszottam még vele,most tartok a Deomo-s pályánál, Skirmish-t meg egyáltalán nem játszottam, csak megnéztem müxik-e, nagy ellenállásra ne számíts ebből kifolyólag. -
#415 jah én is így vagyok vele... -
#414 Tökéletesen igazad van itt is!
Sőt, kijött a Will of Steel tört is. Nos, az sem lenne rossz, de már a méretén is látszódik, hogy vmi nincs rendben. Aztán az a sok grafikai bug, hogy a rakétás arc rohan a homokzsákok felé, és rohan, és rohan, és rohan. Szóval félretettem, de ha normális patch jön hozzá, előveszem azt is. Mert jó ott is a sztori.
De az AofW sokkal jobb. És tény, mivel ZÉRÓ a marketing itthon, és máshol is, így sokaknak fogalmuk sincs, hogy miről maradnak le. :(
Mondjuk leszarom, de érdekes, hogy ha vmi nem nagy név, vagy nem tucatjáték, stb., néha hatalmasat bukik, pedig nagyon ott van feelingben. (Számomra a legnagyobb "csalódás" ezen a téren a H&D2 volt, az is a COD miatt, meg, hogy nem volt tört szerver. :(
Pedig itt is van három fajta hadsereg, pontosabban kettő, plusz a ruszki és az amerikai.
A singli hangulata - pont a filmek miatt - nagyon jó!
-
#413 Ott nincsen olajkút.
Szétbombázod a parton lévő bunkereket, ágyúkat, aztán jön egy bizonyos erősítés, építési lehetőség. Pénzt m,eg úhu tudsz szerezni, hogy nem ölöd meg az összes gyalogellent, hanem elfogod. Azán sniperekből csapat, plusz kommandósoknál előtte ugye kifejleszteni az elfogást, aztán házról házra harc. Mivel a sniperek nehézfegyverzetűek, a sima járművek sem probléma. De házról házra kell haladni.
Mellesleg az orosz pályák über feelingesek. Annyira jók, hogy az ember várja, hogy folytathassa. Sajnos időm az nincs, így nagyon lassan haladok. :( -
#412 Így van. -
#411 A GAMEPRO egy rakás ... -
#410 nagyon über a game, generalst simán veri -
altbrucke #409 hát ami nem megy azt nem kell erőltetni, azért ha valakinek van valami épkézláb ötlete szivesen veszem
-
altbrucke #408 na a procinak semmi köze hozzá, még megpróbálom a legujabb catalysatort hátha
-
altbrucke #407 na majd kipróbálom, kiváncsi vagyok mit csinál -
#406 vedd csak vissza aprocit. :) majd meglátod... vagy agy neki még voltot, de inkább előbb vedd vissza, és tesztelj -
altbrucke #405 akkor halvány liladunsztom sincs mi lehet a gond.
a konfigom:abit bd7-II, 1.8Ghz Nortwood(2.4GHz), 512 RAM,sapphire radeon 9200 128MB, szóval mennie kéne simán, a procin kivül semmi nincs húzva -
#404 nem -
altbrucke #403 nincs húzva a RAM csak a proci, gondolkodtam azon is hogy nem lehet e az a gond hogy, az xpm nem ntfs alapon fut hanem fat32-n -
#402 ha a holnapi nap folyamán ráérsz, akkor írj egy mailt
[email protected], vagy írj be ide, hogy neked mikortájt jó, mikor vagy gép előtt megpróbálok alkalmazkodni, aztán megnézzük megy-e ezzel a gémmel.
-
#401 vagy csak egyszerűen húzod a RAMot amit nem bír... vagy plusz Volt, vagy vedd vissza. -
#400 rohogni fogsz de a megoldas bomba egyszeru.
Ha 400-as a RAM-od akkor bisoszban alitsd 5/6 ra a Latencyt-t majd masik menuben ne legyen Optimal hanem BY SPD. Ha eppen BY SPD van akkor tedd at Optimalra.
Meg egy remek megoldas ha a 400-as ramodat ami Dual Channelben van alalitod hogy csak 333-on hasznalja.
Arrol nem is beszelve hogy az AGP Texture Size-ot alitsd a felre amennyi ram vana gepedben vagy ha nem jo akkor a felre ahany ramos a video kartyad. -
altbrucke #399 az a gond hogy semmi csak elsötétül a képernyő és máris a winfos védelmi üzi ugrik fel ama bizonyos hibaüzivel és neki áll a fizikai meghajtót lementeni
-
Thanatos #398 fagyik... , mint nekem is, változatos hibeüzikel de aszem iylen is volt már :D -
altbrucke #397 faut=fault :))
-
altbrucke #396 tudnátok segiteni feltelepitettem az act of war-t inditáskor fogja magát és ellövi a winfost "page faut in nonpaged area" üzivel mi a fene baja lehet? -
#395 Én benne vok multiban, NFSU2 nálam megy GIT-el, valószínű ez is menni fog, mert van benne LAN option. -
#394 :) azért remélem ha végigvittem lesz aki a multiba is belevág, majd mondjuk ha működik majd valahogy :)
az az igazi, az ember vs ember. :) -
Thanatos #393 mongyuk az a társaság aki az ujságokra ad nem is nagyon hiányzik nekem :P -
Thanatos #392 sp1 ittis, és ezen kivül más nem fagy nálam se... -
#391 "Ez a baj hogy annyi szememet jon ki mostanaban hogy a igazan jo jatekok elttunek az arnyekban!" jah nem lett eléggé reklámozva, meg mondjuk akik adnak az újságokra, pl GamePRo, azok meg meg sem próbálják. meg a mérete sztem ami visszatartó erő, de én tudtam, hogy ez nekem kell, é n mondtam lesz ami lesz leszedem. :)
nem is bántam meg... -
#390 nálam sp1 és nem fagy. -
#389 valszeg nem proci, memória, vagy vidkártya, mert ilyen a konfigom nekem is...
oprendszeretek milyen? nálam sp2 van fent.. -
Thanatos #388 nekem, megoldást nem találtam rá..., nálam is 1 giga ram és 9800pro -
#387 nekem 3ghz P4esem van ati9600XT kártyával, 1 gb rammal és nem szaggat nagyon hamar betölt, csak egyetlenegy gond van vele hogy fagy.
van hogy 2 oráig nem fagy de van hogy pár perc után meghal.
egyszeruen nemtudom mitöl. már mindent megnéztem, de semmi.
valakinek van hasonlo problémája? -
#386 Figyej ha teccet a C&C ezt imadni fogod. Ez egy C&C csak mas neven mas fejlesztoktol es mas kiadoktol na.
Igazi szereplokel vanak a filmek es nem csak atvezetok hanem palya kozben is.
-
#385 Hát szerintem a mérete miatt nehéz megbarátkozni vele.. Én hülye leszedtem a driv3rt,pedig ha ezt töltöttem volna helyette,már csak pár cd maradt volna hátra:)