704
-
Thanatos #64 nekem épp msot ért le nemrég a bia :) -
Thanatos #63 szerintem is jó lesz :) -
#62 Majd irjok aki majd leszedte.
Nekem még hátravan egy BiA letöltése aztán ez. -
#61 talán a másik az CDs verzió?
de nem hinném, mert annak az infojában is 1 CD-s szerepel, ami ugye ebben a m,éretben nem lehetséges :)
lehet javítottak valamit... -
#60 2005-03-15 Act of War: Direct Action (c) Atari *DVD9* RELOADED 54x100 MB
2005-03-16 Action of War: Direct Action (c) Atari RELOADED 54x95 MB
Mér van kétszer??
Egyébként fasza hogy kijött a BiA után lesz mit tölteni. -
#59 jah, a D3-ról voltak kételyek, de erre a fejlesztő csapat is gari meg az előzetesek + a demó. szóval sztem jó lesz, de persze meglátjuk. én inkább mevárom a CD-s verziót... -
Thanatos #58 driver 3 meg ez nem egészen hasonlo aktegória... :D
amugy van belőle demo...,probáld ki, magáért beszél... -
#57 Majd megvárom mi a vélemény a játékról,nem akarok több gigát potyára tölteni,mint a driv3rt! -
Thanatos #56 és tényleg kijött! kirini emg max nemfogom anyi bajlegyen...
amugy nagy méretért szvsz kárpotol a sok sok király élőszereplős videobetét ala westwood 8béke poraikra) ideje volt már hogy valaki a westwood helyébe lépjen... -
aiguo #55 Hat igen ezt is megertuk, vehetunk dual-layer DVD-t ha kiakarjuk irni..fasza! -
Htjet #54 Hát ez jó nagyra sikeredett :( -
aiguo #53 Lehet,hogy kijott...
Act of War-Reloaded (54x100MB)
dvd9 @ 5.4GB Protection = Securom? -
#52 köcc, azért csináltam most, mertha kijön akkor nem lesz rá idő :))
meg már itt a Driver3 is, csak győzzem majd beszerezni őket... :) -
#51 Fasza. -
Thanatos #50 -
#49 jaj, na mit szóltok a bannerhez, gondoltam megérdemli a topic... -
#48 + a Driver 3.
De ez is jöhetne már. -
#47 rendes filmbéli bejátszásopk vannak, ill gamestarban azt irták, és a képek jónak tűntek. -
#46 hát eddig ma csak a Championship Manager 5 jelent meg ami valahogy nem tüzel fel annyira :)
amúgy ha jól látom a hivatalos oldalon, valami nagyon igényes rendervideók lesznek a játékhoz. szóval RiP kizárva ;)
amúgy kijött 2 új trailer, nem valami nagy szám a 4-es, a hármast azt nem néztem meg... -
Thanatos #45 nah holnap már télleg ki kéne jönnie hamár igy elbaszkurálták dvd-s megjelenést :/ -
Thanatos #44 nemtom én gamefaqs-on néztem és ott általában rnedes dátumok szoktak lenni... és ott usa dvd-t 8.-ára irta -
#43 igen? nem rossz..., pedig se híre se hamva, pedig ígéretesnek tűnik... -
#42 Azért fentlehetne már a neten már patch is van hozzá. -
Thanatos #41 nem, 15.-e a cd-s verzio... aranynak már rég arany asszem... de 8.-a a dvd-s verzio usa-ban -
#40 15-én lesz a boltokba, 8án csak arany volt, szóval nem biztos, hogy egyből ki tudják csempészni. Legkésőbb a boltbakerüléskor már biztosan várható. -
#39 mindenki visszatartja a lélegzetét :) -
Thanatos #38 denagy itt a csend :) -
Thanatos #37 hát ez csak nem akar jönni :(
bár még van hátra a napból de azért már siethetnének kicsit :) -
Thanatos #36 elvileg kikéne hogy jöjjön ba..., bár gondolom csak este fog kiérni warezba ha kijön :/ -
Thanatos #35 jah énis igylátom, késréd tényleg kijöne holnap -
#34 ez nekem való gém lesz... -
Thanatos #33 elvielg 8.-ám jön a dvd-s verzio nem?
mieza nagy csönd? :) -
#32 Act of War arany
Dixie Flatline, 19:33 - PC - Játék: RTS
(BluesNews) A merész megoldásokkal és dögös akció elemekkel telitüzdelt Act of War: Direct Action RTS végre-valahára elkészült az Eugen Systemsnél és épp egy szépséges arany DVD-n száguld a sokszorosító üzem felé.
A Dale Brown által kreált sztori március 15-én lép a porondra.
info: Hardwired
-
#31 Tök jó, hogy ha elfogsz egy ellenséges katonát, meg tudod nézni a térkép egy részét és sajnos, gondolom ez viszont is igaz. -
#30 Kicsit szerintem jobb lett, szebb lett, meg minden. Rég nem tetszett - tisztára mint egy film - rts ennyire! -
Picador #29 Csá!
Szerintem nagyon szép. Valóban hasonlít Generals-ra várjuk a végét. Én remélem, hogy sokkal jobb lesz...
P. -
atwe #28 Hát elég Generals kopintás de azért jo -
atwe #27 Na kijött a demo kicsit nagy 680mg -
Riker #26 http://www.atari.com/actofwar/uk/flash_high.htm
elvileg 4 óra és ittvan a demó:) -
#25 Új képek a hardwireden.
Elvileg egy héten belül itt kell lenni a demónak.