Act of War:Direct Action & High Treason

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ez jó nagyra sikeredett :(

Lehet,hogy kijott...

Act of War-Reloaded (54x100MB)

dvd9 @ 5.4GB Protection = Securom?

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

M@TriX
köcc, azért csináltam most, mertha kijön akkor nem lesz rá idõ :))
meg már itt a Driver3 is, csak gyõzzem majd beszerezni õket... :)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

grebber
Fasza.

Next PC upgrade: 2022

<#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

M@TriX
jaj, na mit szóltok a bannerhez, gondoltam megérdemli a topic...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

grebber
+ a Driver 3.
De ez is jöhetne már.

Shep
rendes filmbéli bejátszásopk vannak, ill gamestarban azt irták, és a képek jónak tûntek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

M@TriX
hát eddig ma csak a Championship Manager 5 jelent meg ami valahogy nem tüzel fel annyira :)

amúgy ha jól látom a hivatalos oldalon, valami nagyon igényes rendervideók lesznek a játékhoz. szóval RiP kizárva ;)

amúgy kijött 2 új trailer, nem valami nagy szám a 4-es, a hármast azt nem néztem meg...

nah holnap már télleg ki kéne jönnie hamár igy elbaszkurálták dvd-s megjelenést :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

nemtom én gamefaqs-on néztem és ott általában rnedes dátumok szoktak lenni... és ott usa dvd-t 8.-ára irta

M@TriX
igen? nem rossz..., pedig se híre se hamva, pedig ígéretesnek tûnik...

grebber
Azért fentlehetne már a neten már patch is van hozzá.

nem, 15.-e a cd-s verzio... aranynak már rég arany asszem... de 8.-a a dvd-s verzio usa-ban

M@TriX
15-én lesz a boltokba, 8án csak arany volt, szóval nem biztos, hogy egybõl ki tudják csempészni. Legkésõbb a boltbakerüléskor már biztosan várható.

M@TriX
mindenki visszatartja a lélegzetét :)

denagy itt a csend :)

hát ez csak nem akar jönni :(
bár még van hátra a napból de azért már siethetnének kicsit :)

elvileg kikéne hogy jöjjön ba..., bár gondolom csak este fog kiérni warezba ha kijön :/

jah énis igylátom, késréd tényleg kijöne holnap

M@TriX
ez nekem való gém lesz...

elvielg 8.-ám jön a dvd-s verzio nem?
mieza nagy csönd? :)

grebber
Act of War arany

Dixie Flatline, 19:33 - PC - Játék: RTS

(BluesNews) A merész megoldásokkal és dögös akció elemekkel telitüzdelt Act of War: Direct Action RTS végre-valahára elkészült az Eugen Systemsnél és épp egy szépséges arany DVD-n száguld a sokszorosító üzem felé.
A Dale Brown által kreált sztori március 15-én lép a porondra.

info: Hardwired

AnuluWork
Tök jó, hogy ha elfogsz egy ellenséges katonát, meg tudod nézni a térkép egy részét és sajnos, gondolom ez viszont is igaz.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Kicsit szerintem jobb lett, szebb lett, meg minden. Rég nem tetszett - tisztára mint egy film - rts ennyire!

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Csá!

Szerintem nagyon szép. Valóban hasonlít Generals-ra várjuk a végét. Én remélem, hogy sokkal jobb lesz...

P.
Hát elég Generals kopintás de azért jo

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Na kijött a demo kicsit nagy 680mg

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

http://www.atari.com/actofwar/uk/flash_high.htm

elvileg 4 óra és ittvan a demó:)

grebber
Új képek a hardwireden.
Elvileg egy héten belül itt kell lenni a demónak.

grebber
22 nap és itt a demója.

grebber

hátõ, c&c clonez rulah... :P

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

grebber
Act of War: radiosity effektek

Sogun, 14:22 - Játék: RTS

(Homelan) Idõközben a fejlesztõk lejjebb tornászták az Act of War gépigényét. Most már 2.2 Ghz processzoron, 384Mbyte RAM mellett is elfut a béta verzió. A játékban a Task Force Talon irányítása lesz a feladatunk. Különleges kommandós csapat, legfejlettebb kísérleti fegyverekkel és csak az elnöknek kötelesek jelenteni. Nehéz helyzetekben kapnak támogatást az amerikai reguláris hadseregtõl, mely régi és új fegyvereket egyaránt használ. A rosszfiúk csapatát a titokzatos Konzorcium által felbérelt, különálló terrorista csoportok alkotják. Fõleg Észak-Afrika sivatagaiban, Európában, Oroszországban és Amerikában kell akcióba lépned. Futurisztikus egységek befigyelnek, mint például a külsõ fémcsontvázzal megerõsített mech egységek.

Speciális „spinner” robotok repülnek célra és hajtják végre a kapott parancsot, attól függõen, hogy éppen felderítésre, bombázásra, tankok vagy repülõgépek megsemmisítésére programoztad be õket. Az egységek fejlõdnek, így a profi alakulatokra érdemes odafigyelni. Embereid fogságba eshetnek és ugyanígy a foglyul ejtett ellenségért kapsz pénzt. Olajat kell bányászni. Bankok elfoglalásával rengeteg pénzmag csorog a kincstáradba. Multiplayerben nyolc fél csatázhat egymással. A 3D motor napfényt kalkulál, még a felhõkön keresztül is, továbbá elõre kiszámított és real-time radiosity effektekkel operál, emiatt rendkívül fotorealisztikus látványt nyújt! Pályaszerkesztõ már a megjelenéskor elérhetõvé válik. Bétatesztjében két multi pálya várja az érdeklõdõket és mindhárom oldallal, az összes fejlesztést kihasználva lehet háborúzni. Jelenleg alfa státusznak örvend az Act of War és jövõ tavasszal kerül a boltok polcaira.

Képek:

1.2.

info:Hardwired

grebber
BÉTATESZT

Jelentkeznék csak nem tok angolul meg nem is kerülnék be :(

Bandew
Sajna az reklám nélkül is népszerû. AMúgy én is szoktam játékokat venni, de csak azokat, amiket nagyon szeretek.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Dichter
Ha nem is mindegyik, de nagyon sok. És nem a warez ellen beszélek, csak a warez népszerûsítése ellen. Capisci???

Bandew
Gondolom minden progid jogtiszta.
:-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

PLackó
nagyon jól néz ki!

robotnyk
nem rossz, de még messze van, majd egyszer visszatérünk rá.
Dichter
warez

grebber
Hát ha megnézted volna a gameket amiknek nyitottam topicot 3/4-e 2005 tájékán jön és igen letöltöm mindet.
De ez nem ide tartozik.

nem.

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Bandew
Miért, nem láttál még ilyen felhõt?

épp csúsznak a sliderek :D

Bandew
Szvsz ez tényleg marha jól néz ki (fõleg a füst).

ricsi1
grebber,úgy õszintén,te ahány játéknak topikot nyitsz,mindet be is szerzed??

jó a felhõ... miaz csillakkapue ?

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

traXion
htx

grebber
Azt hozzáteszem hogy csak a te kedvedért nyitottam mert láttam máshol hogy már várod hogy nyissak :))))

Egyébként nem tünik rossznek én szeretm az RTS-eket.