704
-
Thanatos #184 nekem is 5.2 volt msot raktam épp fel 5.3at... -
sipi78 #183 a pontos konfig amdxp64 3400 proci abit alaplap
1gb ram ati radeon 9600xt 256 mg vga
és a catalist driver a egyel régebi nem az uj mert az nekem nem volt jó fagyogatot azt hiszem 5,2 van fent -
Thanatos #182 amugy nekem első mapon fagyot egyszer, meg a másodikon sokat amikor emg kell védeni követséget etc..., na meg skirmishben de nekem rnadomnak tünik..., de ha tényleg a quick save az jó lenne de quick savenél akkor ha ment az ember vagy ha abba mentete ki az állást? -
Thanatos #181 mindkettő egyben, jó c&c hagyományokat követve..., tehát van benne base building de campaignba vanak bázis nélküli küldik is -
Thanatos #180 gyorsmentés? hm lehet mivel pont fagyás miatt gyk folyamatosan gyorsmentek...,
amugy miylen driver van nálad fent atihoz? hátha az a gond -
Thanatos #179 5.4 az is asszem -
Ez a játék eksön-rts vagy bézbilding-rts? Mer ha utóbbi akkor lehet,h kipróbálom
-
Thanatos #177 mi pontos konfigot? -
sipi78 #176 egyébként tényleg nem fagy nekem ati 9600xt 256mb kártyám van.
de most olvasom hogy lehet hogy a gyorsmentéstöl fagyogat
de tényleg nektek hol fagyot vagy csak "Thanatos"-nak fagyogat mert akkor szerintem az ö gépével van valami baj
-
Drawain #175 Hát nekem még egyszer sem fagyott, sztem korrekt játék, nagyon hangulatos. Főleg a videóbetétek! -
sipi78 #174 na 5,6gb tesz fel a kicsike -
jah, most látom a minimum követelmény 5GB. :) de azért beírhatjátok, hogy pontosan tudjam... -
ez jó hír, lehet csak valami driver vagy egyéb kisebb hiba. jön már nekem is szépen lassan. Úgyis kell nekem vagy 2 nap mire csinálok 10Gb helyet a winyómon otthon. :)
jah, mennyi az instalált könyvtár? fontos lenne, köcc. -
sipi78 #171 sziasztok nektek mikor fagyot mert nekem még egyszer se fagyot ki melyik résznél kezd fagyogatnu ot tartok mikor a korházat kell kijavitanni -
Thanatos #170 hát jah tény de szvsz a komolyabb bétatesztereknek nem csak iylen méjségig kell belemeni dolgokra mert ez má majnem publik dolog (a kompatibilitás meg kcisit szintén publik mivel ott az alényeg minnél több gépen ki legyen probálva) de akkor ha nem is a béta tesztereknek de az alfásoknak minden képp érdemes komolyabban érteni a dolgokhoz nem ugy mint egy lelkes player ;)
azt emg hogy voltál bétateszter én elhiszem nyugi ;) -
a kompatibilitás az egy dolog, komolyan voltam bétateszter, de nem ez a lényeg. pl, mondjuk egy adott helyre nem lehet épületet felhúzni, az egyik egység pörögve forog, meg nem lehet gyártani ezt meg azt, meg az egyik épület nem szétlőhető meg egyéb ilyen hibák. ezek ha vannak eléggé zavaróak, nem csak az inkompatibilitás. -
Thanatos #168 én a hivatalos bétateszterekre gondoltam, nem a stressztesz és/vagy egyébb publik mókára... és azért a nem ért ha nem csak anyit tudsz mondani a fejlesztőknek hogy "nekem fagyik bazeee!" ;) -
én spec voltam már párszor bétateszter és nem tudok programozni. A hibakerés eléggé fontos dolog. nem kell neked tudni a megoldást csak rá kell mutatnod... -
jah az IRC-s szerveződésekben én is benen voltam, de akkor bizso nem veled nyomtam, de volt avalmi ilyesmi nickű emberke is, de lényegtelen... -
Thx!megfogadom a tanácsokat! -
Thanatos #164 hát lehet bár én nem értek programozáshoz szal nem lettem volna nagy segitség (a közhiedelemel ellentétben a bétatesztereknek ált jó ha programozási ismereteik is vanak hogy hatéékonyabban segitség a fejlesztők munkáját... :) ) -
Thanatos #163 nem nyomtam, vagyis max ip-ip nyomtam és más neveken és leginkább egy két haveral, amikor még irc csatin votl a szerveződés de akkor max 1 vagy 2 mecset nyomhattam anno..., és nagyon más nickel :) -
igazán ránkbízhatták volna :) -
Thanatos #161 és igaza van..., mert hogy e hónapban nem lesz fagyásmentes verzio az már tuti szerintem :(
tudnám mit csináltak a béta/alfa tesztereik, biztos nyaraltak munka helyett... -
akkor meg biztos, hogy azt tenném.... -
megoldjuk, a CCG-t is nyomtam anno multiban nagyon király menetek voltak, de nekem a te neved is ismerős, te nem nyomtad?
mert ha igen, akkor szerintem játszottunk is. :) -
Köszi a tippet! -
Thanatos #157 jah csak ah nincs hozzá crack... :/ ráaádsul ha nincs ip-ip akkor max a neten ekresztüli lan emulálás marad git-el :/ -
Thanatos #156 splinter cell 3. része, a chaos theory -
amúgy az autómatice updatreről jut eszembe, hogy pont így működött a CCG is, szóval remélhetőleg ugyan olyan rugalmas és élvezetes lesz a multi része is... -
hát spec ha én ezen dillema előtt álnék, akkor az SC3-at szedném le, mert azt Art of Warhoz még nincs patches crack, meg lehet még jönnek ki javítások... jövő hónap elejére sztem már simán stabilizálódik a helyzet...
amúgy mi az a SC3? :) -
Tényleg,most mit tegyek?Letöltsem ezt,és akkor az SC3 marad jövő hónapra,vagy inkább ezt töltsem le akkor??
-
huuu, a grafra nem lesz panasz, az biztos... -
Köszi,most elmosolyodtam!
Pedig már a sírás kerülgetett!
-
részvétem... nem szar :) -
Thanatos #149 kellemetlen :(
mongyuk addig is legalább te nem kapsz kruva fagyástól evenyészet idegbajt :) -
Most próbálom!Eddig nem sok siker!
-
Thanatos #147 kellemetlen...
valami recovery progival nem probáltad visszakaparni az iso-t és/vagy a rarok nagy részét? hátha siekrül... -
Mindent!Ráadásul szar chellom van,és már 24gigánál tartok!Ha most ezt letöltöm,akkor csak csigalassan tudom leszedni majd az SC3-at! 
ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!

-
Thanatos #145 iso-t is? :DD én még nem töröltem pedig néha közel votlam hozzá de inkább várom a cracket addigis töredezetségmetnetitek egyet és lehet felrakok egy új drivert vidkarihoz