Act of War:Direct Action & High Treason

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
néhol, nem mindenhol írtam. sorry már nagyon sok akciófilmet láttam, aztán pl ez a rész, hogy hopp megnézi az óra típusát és az egy xx amiben van GPS hohó és az órák ezen a terülten itt és itt vannak. ügyes Susan, hajh, veszett gépelések, eltûnik a mûhold de veszett gépelés után átáll egy másikra. :)

szóval de azért tetszik, de mondjuk a Red Alertes átvezetõk nálam még mindig a toppok, de azért ennek is örülök. :)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

hát nemtom, szerintem a nagy hoolywood produkciok 90% irigyelheti jó pár bejátszás hangulatát és minõségét...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

M@TriX
de azért a robbanás effektek, az épületek kidolgozása, az üvegek visszaverik a fényt, stb. Valszeg erre kellett az erõforrás.
nekem tetszik, csak remélem lesz valami alternatív megoldás a netes gémhez a CCG emlékére jó lenne pár multicsata.

Az átvezetõk néhol eléggé B-kat filmhez hasonlítanak, de a játék közben felvillanó rövid videók a balsarokban szerintem nagyot ütnek.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

grebber
Ja minden full maxon van.

És láttam már zoomolva szebbet is más stratégiában.

Next PC upgrade: 2022

M@TriX
minden maxon van? mert nálam full high és nem, nagyon futottam össze kockafejekkel.

Amúgy ez egy startégiai játék. ;)

grebber
Na feltettem nagyon bejön. Az az Engagement menü az a skirmish??

A grafikát kicsit mégjobbra csinálhatták volna mert zoomolva kockahegyek.

M@TriX
bazz, erre nálunk még nem is lehet DL lemezt kapni. :))
naszóval hogyan csináltad a 2DVD-t? Egyszerûen csak felmountoltad, aztán az egyik felét az egyikre a másikat meg a másikra írtad?
vagy hogyan?

Hogyan csinaltad meg, hogy 2DvD-s legyen a jatek ?

M@TriX
install közben egyszerûen kéri a 2. lemezt? nem rossz...

grebber
mindjárt leér de nincs helyem.

bon
Igen

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

M@TriX
és fel is tud installni róla?

Csuhi, a vibrálás nálam is volt (demonál) - nekem az anti aliasing miatt csinálta. Próbáld meg ezt kikapcsolva inditani a játékot.

bon
kb 5,5-5,6 GB :)

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

grebber
Na ahogy nézem csak jókat irtok róla végre holnap én is kiprobálhatom.

Feltéve ha lesz helyem.Mennyit telepit fel a game??

hiba
user post imageket ide ! <#wave>

bon
Szép grafika, jó hangok, jó átvezetõ videók, Könnyû kezelhetõség stb. Ja meg sikerült megcsinálom, hogy ne kelljen kiirnom egy drága kétrétegû lemezre hanem rámenjen 2db sima olcsó dvd-r-re

bon
Ja nagyon tetszik a játék <#eljen>

király :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

bon
Pedig megvolt az elõretolt bázis nállam. De végül is a lényeg, hogy sikerült továbbhaladnom és azóta már az oroszoknál vagyok. :)

????? annak semmi köze nicns hozzá elõre tolt bázist kellet épiteni..., elgalábbis nekem...

bon
Végre megoldodott a probléma. Szerintem a program hülyesége volt. Nem mindegy, hogy hova építem a Oil Refinery-t én a furó toronytól jobbra rögtön mellé, Pedig a jó hely a gép szerint a toronytol balra és messzeb egy ut keresztezõdésbe.

meg kell épiteni egy elõre tolt helyõrséget is

git... és ako lanban lehet a neten is nyomni... :)

bon
Aki továbbjutott azon a részen amit én a #222-es hozzászolásomban leirtam az kérem osztja meg velem a továbbjutott állást. Köszönöm.

M@TriX
sztem sem jelenleg, ugyanis minden látszik. Az online a gamespy-t jelenti a lan pedig lan-t. ennyi.
Mondjuk hátha lesz egy online patch, mint az NFSu-hoz, csak viszont. :)

na majd meglátjuk...

Hát nemszívesen mondom de szerintem nem lehet vele online játszani, mert kell login és ha megvan akkor utánna kiírja roszz cd kulcs, remélem tévedek. A lan pedig szintén nem használható.

csuhi
Hali!

az miért van, hogy akármilyen felbontásban, akármilyen driverrel próbálom, hogyha a térképen megyek jobbra balra elõre fel, feketén vibrál a kép...

tudjátok mért van??

M@TriX
még nem tudok mert autoupdatelni akarja magát, de az a CCG-be kikapcoslható. majd ha hazaérek megnézem, mert nekem még csak most jött meg.

bon
Mélyfurás uprade nincs. sõt most más a teljes olajmennyiséget kitermeltema pályáról.

Végre agy jó rts, már nagyon kellett generals után, a játék nekem nagyon tetszik és csak a hang fagy be néha amíg újra nem indítom :), jó lenne tudni, hogy ez (biztonsági másolat) is mûködik online mint a generals mert azzal simán lehetet ip joinolni és nem volt semmi baja remélem ez is igy fog viselkedni, esetleg errõl tud már valaki valamit?

TheSandman
én ugyan még nem tartok ott, de nem kell megvenni a mélyfurás upgrade-t? az ugyanis +12000 dolcsi 1 kutbol...<#vigyor4> egyébként az objectives-ben leirja hogy mit nem teljesitettél még...<#circling>

bon
Egy kis segítség kéne mert elakadtam a játékban és nem tudom, hogy mit kell még csinálni mert szerintem amit a játék kért azt megcsináltam. A feladata következõ Deploy Derriek and Oil Refinery. ezt meg is csináltam sõt már ki is termeltem az utolsó csepp olajat is a kutból. A pályán lévõ maradék 3 olajlelõhely is az enyém az ellenséget elpusztitottam a másodlagos feladatokat teljesítettem de mégsincs vége a pályának hanem a zöld kijelõ négyzett folyamatosan jelez az elsõ olajkutnál? Ötleteket várok. Vagy egy mentést a pályáról. Köszi a segítséget.

M@TriX
jaja, elõbb kiakasztom a kampányt aztán fordítom a figyelmemet a multira úgyis... nem árt megismeni a gémet mielõtt világuralomra török ;)

TheSandman
Lehet biza, csak a másodlagos pénzforrásokat még nem nagyon sikerült felfedeznem (az olajkutak elég hamar kifogynak), ami viszont azt jelentené hogy nem lesznek ám mega-hosszuságura nyult mérközések...
A fogjok ejtéséböl pedig nem jön be annyi plusz zsé hogy fedezze a háborut. Még tanulmányozni kell.<#nyes>

M@TriX
azt sajna kihagyta, csak az alapjátékkal nyomtam (jó)pár csatát 2v2-ben 1v1-ben meg néha 3v3-ban. be jó is volt, remélem ezzel is lehet majd jó kis csatákat nyomni...

TheSandman
Te nem Zero Hoursoztál véletlenül?

M@TriX
na majd pár 7 után, ha eleget gémeltünk vele, akkor majd mehet egy kis multi. ;)

várom majd a merész admirálisokat.
ma már végre leérkezik a stufa...

TheSandman
jah egyébként nálam (is) teljesen jol fut eddig, egyszer sem fagyott, pedig patch-et még nem raktam rá...<#circling>

TheSandman
U.I.: Senki ne felejtsen el mélyfurás ápgrédet venni az olajfuro tornyokra...<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

TheSandman
Mint az ilyen tipusu játékok nagy rajongoja már régota várok egy ilyen stuffot. Persze az igazi játszhatoság csak online mérközéseknél fog kiderülni, amihez muszáj lesz eredeti játékot venni, de az elsö csatáim 1v1-ben a gép ellen meggyöztek hogy mélto lesz a zero hour online-hoz...<#vigyor>

M@TriX
csak elvétve, nem mindenkinél. de valszeg hamarosan érkezik crack a patchekkhez és akkor feldobhatjuk õket...

grebber
Na elkezdtem szedni én is.

Tehát fagyási gondok vannak amiket a patchek sem javítanak??

igen

Johnny23
Szia mindenki !

Nah,milyen? jobb/szebb mondjuk,mint a CßC Generals ?

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Magyarországi forgalmazás kezdetének idõpontja:
2005. március 29.
Magyarországon megjelent már? Hol lehet kapni?
hát én már nagyon nem tom , mint kiderült shadownak mégsincs semmi köze egészhez... , lehet akkor csak épp jó kedve volt...
lehet egy win reisntall segitene viszont egyetlen game-ért nem fogom ujrarakni a gépet... szal valami normális patchig nekem kb enyi volt ez a game...

Mikiller
Nem tom nálatok mi lehet a gond, de nekem a demo sem és ez a full sem fagyott még ki, pedig régi a gépem.(rdram+ATI9500,Catalyst 4.11)<#nemtudom>

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Igen.Szivesen!;)

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/