704
-
Thanatos #344 eléggé ahoz hogy kiragaszthasák magukra a balfasz feliratu táblát szvsz :P -
Thanatos #343 -
#342 mennyire húzta le? -
#341 LOL -
#340 de a GamePRO lehúzta, nem lehet, hogy mégis rosszul tudja ez a gémspot még az ígn? -
#339 Gamespot: 8.5
IGN: 8.5
-
#338 remélem menni fog. :)
ha valaki otthon lesz este, akkor egy kicsit segíthetne, eklőtte olvassa el a lenti linket, hogy miket kell beállítani, csakhogy ne a 0-ról kezdjük. -
Thanatos #337 jah pontosan, és szvsz tuti hogy müködik max a beállitásokon lehet görcsölni... -
Thanatos #336 a béta elvielg jobb, felhasználóbarátibb -
#335 igaz, nem azonos játék, de itt a működési elven van a hangsúly, azaz belső hálóként látja anetet, pontosabban azt az IP-t amit megadunk.
szóval ez egy jó 5let. :) Este kiderül majd, hogy működőképes-e. -
#334 köszi a leírást, van már újabb verziója ennek a szoftinak, remélem majd lesz valaki akivel megnézhetem majd a cuccot. :) -
Tom911 #333 Bocs, hogy ilyen későn válaszolok, egyébként én itt találtam leírást róla http://scptonline.fw.hu/, bár nem azonos a játék azért talán még működhet, mert a Sc:pt-hoz is regisztrálni kell, sajnos én nem tudok segíteni a tesztelésben de sok sikert. -
#332 hopp, kicsit rászörcsöltem, ígéretesen hangzik a progi. Kicsit régi fejlesztés, 2004 szep, de attól még működhet mert a működési elv az jó. ki is próbálom még ma, persze lehet csak éjszaka lesz rá időm.
bár van már egy béta is, majd megnézem mind a 2-t.
valaki este amúgy ráér? mert akkor tesztelhetnénk, hogyan működik... -
#331 GIT, nem tudom miaz, de jól hangzik amit írsz róla. :) -
Tom911 #330 Valaki nem tudja esetleg, hogy a program nem játszhato e a GIT segítségével a neten Lan módban? -
#329 Tul sok helyet nem nyerhetsz vele az biztos. -
DonManó #328 nekem is nemsokára meglesz a gém
arra gondoltam hogy az iso fájlt bemountolom daemon-ba, és nero-val sáv mentést csinálok, mert ha jól tudom akkor az nrg kiterjesztés kevesebbet foglal
(javítsatok ki ha hülyeséget írtam, 1általán lehetséges ez??) -
#327 jajj ne, ne kezd megint kérlek :) -
#326 Semmi gondom nincs a hanggal gond nélkül szól 3D-ben Audigy 2-vel -
maniac001 #325 Ha ráközelítesz az egységekre az árnyékok szélei olyan cakkosak mint egy fűrész fogai. Ennek nincs köze az antialaisinghoz mert az fullon van és az objektumok szélei okay, csak az árnyékoknál szar. -
#324 ...és sokkal szebb is, mint a Generals, már azért sem lehet csúnyább, mert ugyan az a motor, csak továbbfejlesztve. :) -
Thanatos #323 valami nagy gáz van a te gépedel hallode... demonak nálam nem voltak iylen gondjai... -
maniac001 #322 A full szebb mint a demó?
Mert annak a grafikája hagyott némi kívánnivalót maga után.
Az árnyékok remegtek össze-vissza, semmi köze nem volt a realitáshoz, alacsony poligonszámú egységek, vízeffekt stb.
A Generals az AoW demónál ezerszer szebb.
Szóval szebb a full a demónál? -
#321 nekem is néha csusszan a hang. és elég jónak mondható konfigom van, szóval szerintem a patchben valszeg javítják. -
#320 Demivan a hanggal? -
#319 ja akkor ezer szorri müvészur :) good hunting for all :) -
Lupis #318 nekem 1.3ghezesn néha megakad de amúgy egész tűrhető -
#317 Még erősebb gépet veszel. Nekem 3ghz-es P4-esen, 1gb ram-al geforcefx 5900-as kártyával beszagatott időnként. -
#316 Gyerek kez a jatek naon is jo de ket baj van vele :
-Miert akadozik ennyire... hisz jo gepem van...
-A filmek kozben a hang erosen kesik....
Ezeket hogy lehet megoldani? -
Lupis #315 World war 3ra mondtam nem az art of warra sztem nagyon szuper game már most több egységtipust láttam mint a legtöbb játékban és sztem még csak a kampány közepe felé járhatok (egyiptomi finomító elfoglalása) -
#314 a fenét....csak taktikázni kell...
én épp a fehérházat ostromlom :) piszik istenkiráy ez a gama :) -
Lupis #313 hát az a game elég bonyolult a gép meg túl gyors hogy csít nélkül lehessen kampányt végigvinni -
#312 igazából én is kihagytam... aztán úgy 1 évvel ezelőtt láttam egy haveromnál, akkor már valami újsághoz adták teljes játék mellékletként, de akkor épp nem vágytam rtsre, pedig szimpi volt.. -
#311 nekem sem csak az, de engem meg az nem fogott meg van ez így. :) -
#310 Az engem sem. -
#309 Itt is tudsz angol zsarukat irányítani, csak saját tervezésű járműveid nincsenek ... -
#308 Hát a graf nem volt leányálom!De nemkem nem csak az a fontos!Még most is szívesen játszogatok vele!A generals engem valahogy nem fogott meg!Hogy miért?? -
#307 hát én a graf miatt erősen kihagytam, meg akkortájt volt a Generals nem? így nem tudom összekötni a kettőt, de biztos igazad van. :) -
#306 Ne sértődjetek meg,de ez a játék engem egy régi játékra emlékeztet!(ezt most pozítívan értem)Szóval a World War3 volt még ennyire izgalmas sztorival!Azt pedig nem felejtem el,mikor olyan dolgok voltak a fegyverem,mint a rendőrautó,kamion,motorcsónak,vagy épp egy mentőheli!Már nagyon kellett egy ilyen sztoris game!!! -
#305 "ez a játék is szépen feszegeti a határokat, hiszen az elején még kommandós stratégia volt kissé"