704
  • leslieboy
    YES!!
  • AnuluWork #303
    És végre kijött egy normális verzió a Will of Steelből is. :)
  • AnuluWork #302
    Van pár küldi, ahol nincs bázis ...
  • glkFox
    3 napja lentvan de meg mindig nem raktam fel ha lesz idom megnezem. Demo is faxsa volt szerintem :::))))
  • Al Bundy23
    van hát, de egynelöre neten nem megy aszem....és most még minddenki cska izlelgeti a game-t :)
    Meg nem tom itt valahogy én ugy jáccom, mivel erlég raálisak az egységek (lezsámitva egy két hentmasinát:) hoyg vigyázok rájuk, szoval taktikázni is kell benne ha nem akarsz minden sarok után uj egységeket gyártani...igy van szépsége a játéknak...
    persze tiszteljük a másik véleményét:) persze nem az ilyen firkász genyókét..me annak full mind1 mit ir a gamárol a lovéját akkoris megkapja:) szvsz jo ez ahogy van és multiba is ütös lesz nekem az az érzésem:)
  • Lupis
    Gondolom van benne multiplayer rész ,volna vkinek kedve majd kipróbálni milyen?
  • M@TriX
    ez 1 óra után levontad? grat.
    Szokványos strat? ehhez annyit, hogy ez egy C&C stratégia ami azt jelenti, hogy bázisépítős, egységgyártós, fejlesztgetős, szerintem. :)
    szóval ehhez nem lehet sokkal többet hozzáadni, mert különben elvész ez a hangulat. akkor lesznek olyanok, hogy bázis nélküli de háborús strat, stb. nekem ez tetszik, mondjuk. dehát ízlések és pofonok.
    És ráadásul ez a játék is szépen feszegeti a határokat, hiszen az elején még kommandós stratégia volt kissé, szóval visznek bele plust ahogyan már megszokhattuk. Szóval nekem tetszik a gém, még a Skirmisht nem próbáltam, mert előbb a kampányt nyomom, de marhára érdekel milyen multiban. remélem abban is ütni fog.
  • a.carkey
    Biztos rohant vissza csézni ...
  • Al Bundy23
    pff azé több ez mint szokásos stratégia...legalábbis számomra..
    lupis: nekem vagy 4 napig jött :)és azt mondom megérte...elképesztö hangulata van az egésznek..
  • Lupis
    Remélem tényleg olyan jó mint ahogy írjátok idestova már majndem 2 napja töltöm és még mindig nincs vége
  • abonyitomz
    szokásos stratégia, semmi több ....
  • Al Bundy23
    pff na akit lehuzta ezt a gamnát az mehet sóbányába, anak nem játékokkal kéne fogalkoznia....hoyg pusztulna el a nyomorultja. még szedencse h sosem adok az ilyen pöttöm puncifing firkászok véleményére :)
    Act of War rulez és über ales!!
  • abonyitomz
    telepítés közben bejön egy 5 perces videó , aki "tud" angolul az érteni is tudja a lényeget
  • abonyitomz
    most telepítem a játékot , hamarosan mondok véleményt
  • Thanatos
    hát kb, bár a balázs só szinvonalasabb mint az iylen ujságok :PPPP (és ezzel nem a blaázs sót akartam magasztolni :P)
  • Thanatos
    nem is modntam hogy te értékelted hanem csak anyit irtam le hogy véleményem szerint a csoda ujságok kb menyit érnek... (ettől az értékeléstől függetlenül)
  • AnuluWork #288
    Mi ez az újság? Olyan, mint a "rötlöklábbon" a Fókusz, vagy a "Balázs só"?
  • grebber
    Nem ér értékelek csak beirtam ide.Már leirtam nem egyszer hogy nekem tetszik a game.
  • M@TriX
    én is ezt mondom mindig, hogy kit érdekel ha lehúzza az újság ha nekem tetszik. és kész. :)
    persze szoktam olvasni újságokat, gondolkoztam a GamePron is mert láttam benne lesz, de ezek után inkább kihagyom. Túl sok nekem a konzolos cucc benne...
  • Thanatos
    hát ha már iylen gagyi ujságok alapján itélsz régen rossz...
    szvsz megnézed azt vagy tetszik vagy nem, más véleményére meg csak korlátozottan szabad adni... (ilyen ujságokére meg leginkább soha mert kb anyit érnek...)
  • grebber
    Hát én ahogy néztem sokaknak tetszik a game ,de a Gamepro-t olvasva elkeseredtem mennyire lehuzták a gamet.

4-est adtak neki.

"Újrajátszanád? Hmm... inkább egy Balázs Pali koncert"
  • M@TriX
    hajh, még sajna csak az 1.0-áshoz jött ki egy noDVD patch...
  • Looserke
    Köszönöm mindenkinek... :)
  • a.carkey
    Máshol volt letéve a refinery. LOL! Nem mellé tettem. Megszakadt a story. :)
  • bon
    Én nero-val irtam ki a lemez neve meg mindegy én ezt adtam AOW_DVD1, AOW_DVD2
  • grebber
    Lentebb asszem volt ilyenről szó.
  • a.carkey
    Kicsit felbakkeroltam az agyam, hogy az egyik olajkutas pályán nem megy tovább a story ... :(

Minden kitermelve, és semmi sem történik. :(
  • grebber
    A daemon toolsból kimásolod ezeket egy mappába és kiirod,de ehhez hatalmas logika kell ám.
  • Looserke
    Több láma kérdésem nem lesz ígérem...
  • Looserke
    Mivel tudom kiszedni az isoból?
    Gondolom a Daemon tools nem jó.
    Ultraisot emlegetted, akkor erre javasoltad?
  • grebber
    Mér ne lehetne? kiszeded az isoból ezeket és kész.
  • Looserke
    De milyen progival?
    Neróval ki lehet?
  • grebber
  • Looserke
    Bocsi a kérdésért, de most sikerült "megvennem" a játékot és ki szeretném írni 2 db DVD-re. Valaki össze tudná foglalni, hogy milyen programmal és milyen módon tudnám ezt megtenni?
  • M@TriX
    mertha egyszerű kopival, akkor nem nagyon nézi a dvd-t csak ami rajta van az kell neki. mint adtál névnek? vagy mind1?
    mert akkor kipróbálom azt amit mondtam, de iso editálás sem kell hozzá.
  • M@TriX
    egyszerű kopival? nem rossz... és elfogadja lemezkének? az jó
  • Solid Snake
    Mintha magam írtam volna :)
  • bon
    pontosan. a 2. dvd-re ezeket irtam ki: data4.cab, data5.cab, data6.cab minden mást az első lemezre.
  • Lupis
    10%még 2 nap :D
  • Al Bundy23
    röviden tömören, lenyügözö ez a játék és a hangulata istencsászár. Szeritnem simán veri a c&c-t (bár ez saját vélemény)