704
  • grebber
    UltraIso-val lehet ilyet csinálni.
  • M@TriX
    na a DVD kiírás miatt azon gondolkoztam hogy lehet, mint lentebb írta bon ő 2 DVD-t csinált, rmeélem leírja, hogy hogyan.
    de közben továbbvittem az elmélkedést az iso 5GB-os, a DVDre 4,7 fél fel kb, a video alkönyvtárban az installálás alatt videó van ami nem nagyon kell, szóval sztem ez az egyben del lehetne. és akkor egy sims(!) dvdre rámenne.
    Van olyan softi amivel lehet buherálni az iso-kat. Úgytom van csak még én nem láttam egy szépen működőt sem. ha valaki tud légyszi ossza meg meg mit szóltok az 5letemhez?
  • R0sc0
    nekem nagyon bejön a háték
    félig mozi, de amugy nagyn jó emlékeztet a jó öreg c&cre :D
    remélem nem csak városba lehet nyomni hanem sivatagba is.
    ha az atari keresni fog az ez lesz mert a dri3r óriásit fog bukni...
  • grebber
    Hát én mondanám neked a Bithumen-t onnan fullal jön de ha nem vagy regelve akkor kilöve mert már nem lehet.

A wandoo-t proszáld ha gyorsan kell most talán nincs behalva és csak 200FT.Ezt csak végső megoldásnak mondom mert torrent powa ingyen powa :)
  • Lupis
    Amúgy milyen a többi rtshez viszonyítva?
  • Lupis
    Köszi most épp torrenten szedem de azt írja 4 nap :(
  • grebber
    Egy hét?? Milyen neted van.
    Nekem 12 óra volt kereken.

Fizetős
    Torrentek
  • Lupis
    5.2gb ez még egy hét mire lejön := nem tudtok egy linket ahonnan lelehet tölteni ?
  • Thanatos
    igy is fogalmazhattam volna, igaz :P
    amugy nem ugy kell ézni ezt hogy full real dolgok kellenek mert ez egy picit a jövőben jáccódik abba meg belefér ilyesmi hangualtfokozonak :P
  • M@TriX
    amúgy meg Hollywood mostanság 90%-ban sz@rt gyárt :)
    szóval a megállapításod helyes. :)
  • M@TriX
    néhol, nem mindenhol írtam. sorry már nagyon sok akciófilmet láttam, aztán pl ez a rész, hogy hopp megnézi az óra típusát és az egy xx amiben van GPS hohó és az órák ezen a terülten itt és itt vannak. ügyes Susan, hajh, veszett gépelések, eltűnik a műhold de veszett gépelés után átáll egy másikra. :)

szóval de azért tetszik, de mondjuk a Red Alertes átvezetők nálam még mindig a toppok, de azért ennek is örülök. :)
  • Thanatos
    hát nemtom, szerintem a nagy hoolywood produkciok 90% irigyelheti jó pár bejátszás hangulatát és minőségét...
  • M@TriX
    de azért a robbanás effektek, az épületek kidolgozása, az üvegek visszaverik a fényt, stb. Valszeg erre kellett az erőforrás.
    nekem tetszik, csak remélem lesz valami alternatív megoldás a netes gémhez a CCG emlékére jó lenne pár multicsata.

Az átvezetők néhol eléggé B-kat filmhez hasonlítanak, de a játék közben felvillanó rövid videók a balsarokban szerintem nagyot ütnek.
  • grebber
    Ja minden full maxon van.

És láttam már zoomolva szebbet is más stratégiában.
  • M@TriX
    minden maxon van? mert nálam full high és nem, nagyon futottam össze kockafejekkel.

Amúgy ez egy startégiai játék. ;)
  • grebber
    Na feltettem nagyon bejön. Az az Engagement menü az a skirmish??

A grafikát kicsit mégjobbra csinálhatták volna mert zoomolva kockahegyek.
  • M@TriX
    bazz, erre nálunk még nem is lehet DL lemezt kapni. :))
    naszóval hogyan csináltad a 2DVD-t? Egyszerűen csak felmountoltad, aztán az egyik felét az egyikre a másikat meg a másikra írtad?
    vagy hogyan?
  • Htjet
    Hogyan csinaltad meg, hogy 2DvD-s legyen a jatek ?
  • M@TriX
    install közben egyszerűen kéri a 2. lemezt? nem rossz...
  • grebber
    mindjárt leér de nincs helyem.
  • bon
    Igen
  • M@TriX
    és fel is tud installni róla?
  • lammaer
    Csuhi, a vibrálás nálam is volt (demonál) - nekem az anti aliasing miatt csinálta. Próbáld meg ezt kikapcsolva inditani a játékot.
  • bon
    kb 5,5-5,6 GB :)
  • grebber
    Na ahogy nézem csak jókat irtok róla végre holnap én is kiprobálhatom.

Feltéve ha lesz helyem.Mennyit telepit fel a game??
  • hiba
    user post imageket ide !
  • bon
    Szép grafika, jó hangok, jó átvezető videók, Könnyű kezelhetőség stb. Ja meg sikerült megcsinálom, hogy ne kelljen kiirnom egy drága kétrétegű lemezre hanem rámenjen 2db sima olcsó dvd-r-re
  • bon
    Ja nagyon tetszik a játék
  • Thanatos
    király :)
  • bon
    Pedig megvolt az előretolt bázis nállam. De végül is a lényeg, hogy sikerült továbbhaladnom és azóta már az oroszoknál vagyok. :)
  • Thanatos
    ????? annak semmi köze nicns hozzá előre tolt bázist kellet épiteni..., elgalábbis nekem...
  • bon
    Végre megoldodott a probléma. Szerintem a program hülyesége volt. Nem mindegy, hogy hova építem a Oil Refinery-t én a furó toronytól jobbra rögtön mellé, Pedig a jó hely a gép szerint a toronytol balra és messzeb egy ut kereszteződésbe.
  • Thanatos
    meg kell épiteni egy előre tolt helyőrséget is
  • Thanatos
    git... és ako lanban lehet a neten is nyomni... :)
  • bon
    Aki továbbjutott azon a részen amit én a #222-es hozzászolásomban leirtam az kérem osztja meg velem a továbbjutott állást. Köszönöm.
  • M@TriX
    sztem sem jelenleg, ugyanis minden látszik. Az online a gamespy-t jelenti a lan pedig lan-t. ennyi.
    Mondjuk hátha lesz egy online patch, mint az NFSu-hoz, csak viszont. :)

na majd meglátjuk...
  • Tom911
    Hát nemszívesen mondom de szerintem nem lehet vele online játszani, mert kell login és ha megvan akkor utánna kiírja roszz cd kulcs, remélem tévedek. A lan pedig szintén nem használható.
  • csuhi
    Hali!

az miért van, hogy akármilyen felbontásban, akármilyen driverrel próbálom, hogyha a térképen megyek jobbra balra előre fel, feketén vibrál a kép...

tudjátok mért van??
  • M@TriX
    még nem tudok mert autoupdatelni akarja magát, de az a CCG-be kikapcoslható. majd ha hazaérek megnézem, mert nekem még csak most jött meg.
  • bon
    Mélyfurás uprade nincs. sőt most más a teljes olajmennyiséget kitermeltema pályáról.