704
  • Tom911
    Végre agy jó rts, már nagyon kellett generals után, a játék nekem nagyon tetszik és csak a hang fagy be néha amíg újra nem indítom :), jó lenne tudni, hogy ez (biztonsági másolat) is működik online mint a generals mert azzal simán lehetet ip joinolni és nem volt semmi baja remélem ez is igy fog viselkedni, esetleg erről tud már valaki valamit?
  • TheSandman
    én ugyan még nem tartok ott, de nem kell megvenni a mélyfurás upgrade-t? az ugyanis +12000 dolcsi 1 kutbol... egyébként az objectives-ben leirja hogy mit nem teljesitettél még...
  • bon
    Egy kis segítség kéne mert elakadtam a játékban és nem tudom, hogy mit kell még csinálni mert szerintem amit a játék kért azt megcsináltam. A feladata következő Deploy Derriek and Oil Refinery. ezt meg is csináltam sőt már ki is termeltem az utolsó csepp olajat is a kutból. A pályán lévő maradék 3 olajlelőhely is az enyém az ellenséget elpusztitottam a másodlagos feladatokat teljesítettem de mégsincs vége a pályának hanem a zöld kijelő négyzett folyamatosan jelez az első olajkutnál? Ötleteket várok. Vagy egy mentést a pályáról. Köszi a segítséget.
  • M@TriX
    jaja, előbb kiakasztom a kampányt aztán fordítom a figyelmemet a multira úgyis... nem árt megismeni a gémet mielőtt világuralomra török ;)
  • TheSandman
    Lehet biza, csak a másodlagos pénzforrásokat még nem nagyon sikerült felfedeznem (az olajkutak elég hamar kifogynak), ami viszont azt jelentené hogy nem lesznek ám mega-hosszuságura nyult mérközések...
    A fogjok ejtéséböl pedig nem jön be annyi plusz zsé hogy fedezze a háborut. Még tanulmányozni kell.
  • M@TriX
    azt sajna kihagyta, csak az alapjátékkal nyomtam (jó)pár csatát 2v2-ben 1v1-ben meg néha 3v3-ban. be jó is volt, remélem ezzel is lehet majd jó kis csatákat nyomni...
  • TheSandman
    Te nem Zero Hoursoztál véletlenül?
  • M@TriX
    na majd pár 7 után, ha eleget gémeltünk vele, akkor majd mehet egy kis multi. ;)

várom majd a merész admirálisokat.
    ma már végre leérkezik a stufa...
  • TheSandman
    jah egyébként nálam (is) teljesen jol fut eddig, egyszer sem fagyott, pedig patch-et még nem raktam rá...
  • TheSandman
    U.I.: Senki ne felejtsen el mélyfurás ápgrédet venni az olajfuro tornyokra...
  • TheSandman
    Mint az ilyen tipusu játékok nagy rajongoja már régota várok egy ilyen stuffot. Persze az igazi játszhatoság csak online mérközéseknél fog kiderülni, amihez muszáj lesz eredeti játékot venni, de az elsö csatáim 1v1-ben a gép ellen meggyöztek hogy mélto lesz a zero hour online-hoz...
  • M@TriX
    csak elvétve, nem mindenkinél. de valszeg hamarosan érkezik crack a patchekkhez és akkor feldobhatjuk őket...
  • grebber
    Na elkezdtem szedni én is.

Tehát fagyási gondok vannak amiket a patchek sem javítanak??
  • Thanatos
    igen
  • Johnny23
    Szia mindenki !

Nah,milyen? jobb/szebb mondjuk,mint a CßC Generals ?
  • Picador
    Magyarországi forgalmazás kezdetének időpontja:
    2005. március 29.
  • Picador
    Magyarországon megjelent már? Hol lehet kapni?
  • Thanatos
    hát én már nagyon nem tom , mint kiderült shadownak mégsincs semmi köze egészhez... , lehet akkor csak épp jó kedve volt...
    lehet egy win reisntall segitene viszont egyetlen game-ért nem fogom ujrarakni a gépet... szal valami normális patchig nekem kb enyi volt ez a game...
  • Mikiller
    Nem tom nálatok mi lehet a gond, de nekem a demo sem és ez a full sem fagyott még ki, pedig régi a gépem.(rdram+ATI9500,Catalyst 4.11)
  • aiguo
    Igen.Szivesen!;)
  • M@TriX
    de a legújabb neroval is, csakmert azt már beszereztem, a Nero-6.6.0.8a -t. d einkább az alcoholt is letöltöm az biztos, szóval csak simáén burn és kész? köszi
  • aiguo
    Alcohol 120%-val is kilehet irni!

persze a legfissebb kell hozza:"Alcohol.120%.v1.9.2.1705. Dual.Layer.Updated.Device.Support.feb.2005. Retail"

Nero es alcoholnal is csak siman "image burning"!
  • M@TriX
    amúgy örömmel hallom, hogy azért rendben kb a gém.. nekem kb csak holnapra ér le ;)
    jah félig off:
    valaki kiírta már? csakhogy nem szívsen csesznék el Dl-es lemezeket. ;)
    azt hallottam, hogy a legújabb Neroval ki lehet firkantani.
    ez lépésenként mit jelent? egyből image-ből? vagy előtte deamonnal felmountolni, majd DVD copy-val kiírni DVDre? vagy hogyan?

előreisköszi.
  • M@TriX
    mert vannak akik nem érnek rá és össze vissza akarják megcsinálni, mint egyéni missziókat, lelkük rajta. Aki meg inkább kampányba nyomja az meg tegye azt, így csak kiszolgálnak mindenkit.

a fagyásokhoz annyit, hogy nem véletlenül jelent meg már vagy 2 patch a megjelenés előtt és igen méretesek is, valszeg azért szükség lesz rájuk...
  • SAS107
    Na kipróbáltam a gamet, hát lenyűgözött, nagyon hangulatos meg minden, úgyhogy király. Nem fagy, catalyst 5.2 van fent.
    Minden fullon 1600x1200
    Viszont 1 dolgot nem értek én, miért kell az összes küldetést egyböl már az elején elérhetővé tenni ha még el sem jutottunk odáig?
  • a.carkey
    Ja, és eddig egyszer sem volt gondom a játékkal, full max grafikon!
  • a.carkey
    Nagyon jó feelinges, hogy egy egész jó akciófilmbe illő storyt kapunk. Most tartok ott, ami a demo mission volt - most fejeztem be -, és egyre jobban bejön.
  • Thanatos
    szeirntem egész jó, nekem bejön
  • Thanatos
    de gondoltam de mongy 5letet..., video driver kilőve..., amugy nem csak nekem fagy :) van akinek eleve el se indul normálisan... :P
  • Drawain
    Szoftveres gondra nem gondoltál? :P Azért fura, hogy csak neked fagy ;) Nekem még mindig semmi, Asus9600XT Full graf, asus régi driver...
  • hiba
    Inkabb arrol irjatok milyen a gamma
    Mert a kepek alapjan kiba**ott furcsanak tunik :)
    Hogy megy az iranyitas pl?
  • Thanatos
    lehet még probálnom kéne még egy reinstallt bár én nem nagyon bizok abbansem :/ nem tom mitől fagyogathad shadowal... 8na nem mintha anyira hiányozna game hevében fel se tűnik, na de akkoris... :/)
  • ppTraktor
    az európai debütálás, vagy magyarországi megjelenés mikorra várható?
  • robotnyk
    nekem sem fagy egyátalán
  • Thanatos
    amugy hivatalos forum tele van iylenekel..., van akinek elsem indul szal fejlesztgethették bétatesztelhették volna még pár hetet...
  • Thanatos
    hát nemtom semmilyen más gamenak nicns iylesmi baja szal max valamit eloptimalizáltak de nagyon és az a baja a gépemmel...
  • Enigma62
    Szerintem nálad van valami bibi,fullon van a grafika és minden rendben!
  • Thanatos
    szal addig is amrad a patchre várás mert itt szeritnem valamit erősen elbasztak árnyékügyben
  • Thanatos
    nah arr asikerült rájönöm ha leveszem árnyékokat nagyban lecsökenti fagyásokat, (mednél) , low-on még eddig nem fagyott..., csak tudnám hogy ez mi az istentől ilyen..., azt hogy a géppel lenne gond erősen kétlem...
  • Enigma62
    Egyébként nekem sem fagyott még egyszer sem! Én is a második pályán járok.Ja 5.3-as driver van fent.