704
  • edios
    Basszus olyan szívesen kipróbálnám már ezt a gammát,de most 5gigát nem fogok lehúzni:(
  • Sephi
    Mig a Act Of War egy remekul megmunkalt taktikai es strategiaji jatek hiszen mar az elejen egy nagyon erdekes storyba csopennunk bele ami nem csak hogy szinvinalasabb a Generals-nal de sokkalta izgalmasabb is.

Arrol nem is beszelve hogy a kuldeteseket tobbfelekeppen meg lehet csinalni.

Irhatnek meg de megyek inkabb jaccani.

Egy szo mint szaz ha ez lett volna a Generals (amit ugye a nagy EA baszott el) akkor melto lett volna a nevere viszont ezzel az ATARI nagyon nagyott utott volna ha hiresebb jatek lett volna.

Sajnos nagyon sokan asse tudgyak mirl van szo es szerintem ezert tartunk meg csak mi is a 382 -es hozzaszolasnal mig a Generalsnak az elso napon volt 1000+.

Ez a baj hogy annyi szememet jon ki mostanaban hogy a igazan jo jatekok elttunek az arnyekban!
  • Sephi
    Lassuk csak.

Negativumok :

-Nicsen rendes fikcios storyja hanem a mar agyon turnalt terrorista baromsag ami ugye messze nem a C&C vilagat jelkepezi.
    -Akkoriban egy hihetettlen eros gep kellet hozza amire sokaknak nem volt penze igy nem lehet elvezni a jatekot.
    -Eltunt a mar megszokott fantaziaval teli filmes atvezeto. A C&C mindig is egy jo film volt :D
    -Singli mission egy nagy nulla.

Pozitivumok:

-Nuklearis bomba :D
  • Lupis
    na ja csak a ZH multis részt érdemes megnézni ott főleg az air general jött be nagyon^^ olyan bombázási kampányokat indítotam hogy csak no. Volt amikor 20+ gépem is megindult :P
  • [HUN]PAStheLoD
    szerintem a Generals Single-je nulla , de multiban viszont nagyon ott van , főleg ZH-val ...
  • [HUN]PAStheLoD
    igen igen , de elfogalom , és utána csak és kizárólag HQ-t tudtam építeni, se olajkutat se semmit , akkor kaptam az építő drone-t tehát hamarabb nem tudok ez oké , de utána mér nem tudok mást? lehet bugos ? :C
  • Lupis
    Mi nem tetszett benne?
  • Sephi
    Nekem a Generals eletem egyik legnagyobb csalodasa volt.
  • Lupis
    Ezután érkezik meg az utánpótlás
  • Lupis
    Ja igen ott szétkell bombázni mindent a parton és a kezdő helyedtől egy kicsit északra.
  • Lupis
    Ott gyorsan elkell foglalni az első olajlelőhelyet utánna aszem van egy kis időd felépíteni ,nem muszály sietni.
  • grebber
    Az amikor ugy kezdesz hogy bemutat egy partszakaszt és csak repülövel tudsz irtani.
  • Lupis
    Uh most néztem meg 33. chapternél tartok :D
  • Lupis
    Hogy néz ki a 12. map ? Annyi pálya volt már hogy így nem ugrik be melyik.
  • grebber
    Én még csak a 12. pályánál tartok,de nem tudom mit kéne csinálni mert mutat egy zöld pontot a parton de oda már nem tudok bombázni mert mindent szarrá bombáztam már.
    Mit kéne tennem?
  • [HUN]PAStheLoD
    Had kérdezősködjek egy kicsit.. azon a pályán, ahol a TGE olajfinomítót kell megrohamozni és időre is megy egy része, ott nektek sikerült a HQ-n kívül másféle épületet is felhúzni ? Mert nekem nem , és így elég hamar elfogytak az egységeim.. aztán csak Jeffersonnal kommandózgattam meg pár megmaradt shield-el..
  • Lupis
    Itt is elég jól lehet bombázgatni :D bár sztem a generals jobban átláthatóbb volt
  • M@TriX
    egyet értek, bár nekem a Generals is bejött... :)

remélem a multi sem áll messze tőled...
  • M@TriX
    5GB, az install meg másik 5
  • Bandeeka
    ha leszedem mennyit nyom?
    és feltelepitve hány gb?
    thx
    nemsok helyem van:)
  • Sephi
    Kijelentem orszag vilag elott hogy a C&C ota nem jacottam meg jobb jatekkal a stilusban!

Hihetettlen fiiling! Ez kellet volna legyen a C&C Generals nem az a szar.

• M@TriX
    kár, hogy senki nem akar jétszani velem. :(
    valszeg azért nem terjedt el eléggé még a gém, mert elég méretes a szentem.

még úgyis nyomom a kampányt.
  • Thanatos
    nc... :DDD
  • TneX
    Mert mazohisták :P
  • Thanatos
    gondolkozz már, szerinted ha lenne ip-ip miért akarna mindenki ezzel a progival szivni? most őszintén???
  • TneX
    Nah köszi,megtudtam amit akartam,tehát nincs benne ip-ip ugy alapból,ezért kell az a másik progi.Azért egy kicsit kultúráltabban is el lehett volna mondani,de sebaj,kihámoztam a lényeget.
  • Thanatos
    figy ha nem teccik a szivás ved meg, enyi, ők se véletlen nem raktak bele ip-ip-t... csak gondolkodni kéne néha...
  • M@TriX
    nem nehéz használni, csak ki kellene próbálni, marha egyszerűnek tűnik. Mint az IP/IP-nél csak be kell írni a másik IPjét csak ebbe a másik szoftiba. Ennyi.
  • TneX
    Na ez aztán borzasztó hasznos információ..:D
  • Thanatos
    egyszerű: megveszed és máris semmi rpoblémád nincs...
  • TneX
    Nincs valami ip-ips okosság,muszály ilyen szarokat hasznáni? :(
  • Thanatos
    nem a godnolkodáson mulik... ha fagy akkor fagy, ez van..., egy gameért meg nem fogom urjarakni a rnedszert, ez van :/
  • M@TriX
    :( ahogy gondolod.
  • Thanatos
    én kihagyom mert nekem fagy ez a csoda..., felrakva sincs már de max 1 hét még és iso-t is letörlöm szerintem :/
  • M@TriX
    na valaki nem akarja letesztelni, hogy megy a LANon keresztül az online gém?
    az itt jelezze a fórumba.
    itt lehet olvasgatni a progiról:
    http://scptonline.fw.hu/

persze már van újabb de indulásnak az itt leírtak szerint állítgatjuk be, aztán majd meglátjuk.
  • leslieboy
  • leslieboy
    ok!akkor semmit nem írtam!
  • grebber
    Jön a Baseball ütös Sanyi azt el lesz intézve a valagad , az biztos.
  • Thanatos
    ne irj ilyat mert megint jönnek a gamepro marketingmanagerei vitázni :P
  • leslieboy
    A gamepro az!