Act of War:Direct Action & High Treason
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Meg nem tom itt valahogy én ugy jáccom, mivel erlég raálisak az egységek (lezsámitva egy két hentmasinát😊 hoyg vigyázok rájuk, szoval taktikázni is kell benne ha nem akarsz minden sarok után uj egységeket gyártani...igy van szépsége a játéknak...
persze tiszteljük a másik véleményét😊 persze nem az ilyen firkász genyókét..me annak full mind1 mit ir a gamárol a lovéját akkoris megkapja😊 szvsz jo ez ahogy van és multiba is ütös lesz nekem az az érzésem😊
IBANEZ UV777 Rulez
Szokványos strat? ehhez annyit, hogy ez egy C&C stratégia ami azt jelenti, hogy bázisépítõs, egységgyártós, fejlesztgetõs, szerintem. 😊
szóval ehhez nem lehet sokkal többet hozzáadni, mert különben elvész ez a hangulat. akkor lesznek olyanok, hogy bázis nélküli de háborús strat, stb. nekem ez tetszik, mondjuk. dehát ízlések és pofonok.
És ráadásul ez a játék is szépen feszegeti a határokat, hiszen az elején még kommandós stratégia volt kissé, szóval visznek bele plust ahogyan már megszokhattuk. Szóval nekem tetszik a gém, még a Skirmisht nem próbáltam, mert elõbb a kampányt nyomom, de marhára érdekel milyen multiban. remélem abban is ütni fog.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
lupis: nekem vagy 4 napig jött 😊és azt mondom megérte...elképesztö hangulata van az egésznek..
IBANEZ UV777 Rulez
Act of War rulez és über ales!!
IBANEZ UV777 Rulez
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Next PC upgrade: 2022
persze szoktam olvasni újságokat, gondolkoztam a GamePron is mert láttam benne lesz, de ezek után inkább kihagyom. Túl sok nekem a konzolos cucc benne...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
szvsz megnézed azt vagy tetszik vagy nem, más véleményére meg csak korlátozottan szabad adni... (ilyen ujságokére meg leginkább soha mert kb anyit érnek...)
4-est adtak neki.
"Újrajátszanád? Hmm... inkább egy Balázs Pali koncert"
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Minden kitermelve, és semmi sem történik. 😞
A medve nem játék.
Gondolom a Daemon tools nem jó.
Ultraisot emlegetted, akkor erre javasoltad?
mert akkor kipróbálom azt amit mondtam, de iso editálás sem kell hozzá.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
IBANEZ UV777 Rulez
de közben továbbvittem az elmélkedést az iso 5GB-os, a DVDre 4,7 fél fel kb, a video alkönyvtárban az installálás alatt videó van ami nem nagyon kell, szóval sztem ez az egyben del lehetne. és akkor egy sims(!) dvdre rámenne.
Van olyan softi amivel lehet buherálni az iso-kat. Úgytom van csak még én nem láttam egy szépen mûködõt sem. ha valaki tud légyszi ossza meg meg mit szóltok az 5letemhez?
félig mozi, de amugy nagyn jó emlékeztet a jó öreg c&cre 😄
remélem nem csak városba lehet nyomni hanem sivatagba is.
ha az atari keresni fog az ez lesz mert a dri3r óriásit fog bukni...
A wandoo-t proszáld ha gyorsan kell most talán nincs behalva <#eplus2>#eplus2> és csak 200FT.Ezt csak végsõ megoldásnak mondom mert torrent powa ingyen powa 😊
amugy nem ugy kell ézni ezt hogy full real dolgok kellenek mert ez egy picit a jövõben jáccódik abba meg belefér ilyesmi hangualtfokozonak 😛