1546
  • Aspyrin
    Nem, úgy kezdődött, hogy bevitték a társai rendőrautóval a nyakán vérző embert.
  • bigapó
    spoiler-es kérdés:

mi volt az elején? mutatták, hogy ki lőtte le a rendőrt? vagy, hogy egyáltalán mi történt?
  • Aspyrin
    A mai rész címe: "A shot in the dark"
    A magyar fordítás: "Hajszál híján"
    Ejnye..
  • Szolnokboy
    Kész vagyok 50 % ban a 6x03 fordításával. Várhatóan szerda estére kész leszek.

Itt viszont el szeretném mondani,hogy ez a fordítás nem épp spoiler mentes dolog és mivel ez a sorozat az egyik kedvencem szeretnék egy-két részt ugy megnézni hogy nem tudom mi fog történni . Annyira meg nem vagyok penge angolból hogy hallás után levágjam a néha hatványozottan szlengesített szöveget.
    Szóval értékelném ha valaki bevállalna 1-2 részt.
  • thirdwatch
    Az 1. t is rakd már fel! Pls
  • Szolnokboy
    ohh köszike, majd szolj légyszi
  • spyderco
    ma estig megpróbálom felrakni
  • Szolnokboy
    ha csak nálam van ez a hiba akkor én kérnék msot valakit hogy tegye fel egy tárhelyre a 6x03at plsss !
  • Szolnokboy
    akkor ez miért van ?
  • spyderco
    Nálam nincs semmi ugrás
  • Szolnokboy
    Csak nálam van az hogy 6x03ban 00:11:40-00:11:58-ig egyszerűen kimarad egy rész a filmből ?? átugorja azt a részt vagy nem tom Valaki akinek megvan a 3.ik rész legyen szíves nézze már meg hogy nála is igy van e
  • Brankley
    Amse: jahh, oké, értem
    thirdwatch: menj fel külföldi hubokra, lesz egy pár találat...
  • thirdwatch
    Nekem is kellene az 2. + az 1. is nagyon, mert olyan kiváncsi vagyok már!!! Valaki rakja fel valahova! Vagy esetleg DC-re!! Plss
  • Alien
    Második részt esetleg feltudná valaki rakni? Sajna nem tudtam leszedni :(
  • Amse
    ezen már én is elgondolkoztam.....:)
    én azért, mert eddig nem néztem úgy a sorozatot, hogy jajj mi lesz a köv részben, most viszont.....
  • Brankley
    Hmm...eddig mirét nem néztétek gépen? Eddig jó volt a tv, csak msot kell tölteni?
  • Szolnokboy
    fogalmam sincs...6x03 felirat előreláthatólag mához egy hétre lesz meg
  • Kaplan
    Huhh... Felettébb megdöbbentett, hogy Monroe a tégla... Mi lesz lebuktatja őket? Tudod spoiler , de a köv. részek magyar felirat hiányában nem fogom megtudni sajnos egy ideig :(
  • Kaplan
    Tiszteletem! Meg is nézem most azonnal (újra :)!
  • Szolnokboy
    jogos...ezt elnéztem de javítottam is...további észrevételeket várok
  • CybearBoy
    Kicsit belenéztem, és 00:03:41-nél Cruz nem azt mondja, hogy leveszi róla a bilincset, hanem pont hogy visszarakja. Hiszen már rég levette.
  • Szolnokboy
    Kész vagyok a 6x02 felirattal , INNEN le lehet tölteni, de a feliratok.hu-ra is elküldtem már.
    Sztem jobb lett mint az előző de mindenki döntse el maga...

Nekem már lejött a harmadik rész is de most egy kis pihenőt tartok, a 6x03 feliratot szombaton kezdem el legkorábban.

HAVE FUN !
  • CybearBoy
    Aláírtam. Amúgy már megjelent dvd-n, csak itthon nem lehet kapni?? Én pont azon filóztam, hogy ha ez a sorozat is megjelenne dvd-n, simán megvenném szerintem.
  • Alien
    ER-t néztétek? Az a gyakorlat mókás volt :) Lewis jól kidobta a végén őket :D
  • Alien
    Sajnos én sem tudtam letölteni a második részt :(
  • bigapó
    lehet egy olyan kérés, hogy az atw-ést megint felrakni (vagy valahova ahol nem törlik ilyen hamar), mert én 3 naponta vagyok melóba és mire rányomok már letörlik. Torrent meg ilyenek nálunk nem mennek. esetleg ftp.
  • mrzed001
    Fent van a sorozat első fele Endlessen, lehet tölteni
  • thirdwatch
    Ezt látátok már?: peticio
  • thirdwatch
    Hello!
    A k***a k****g atw, már megint lemaradtam a letöltésről, pedig még az elsőt se láttam.
    Annyira jó ez a sorozat, hogy az valami elképesztő!!
    Tényleg kellene avalami jó ötlet hogy hol lehetne összegyüjteni a cuccokat a sorozatról, addig is Dani85, ha mégegyszer feltöltenéd, azt nagyon megköszönném hogy legalább az elsőt leszedjem, THX!! És köszi a fórumozok nevében is a részeket és a többieknek is a feliratokat! Csak így tovább!
    Frankó a banner!
  • Amse
    az a baj, hogy a magyar tárhelyek mind ilyenek.külföldi-t kéne keresni.
  • Szolnokboy
    Végre nagy nehezen lemászott a második rész torrentről ugyhogy a felirat várhatóan csütörtök este lesz kész (40 %nál járok) legkésöbb péntek délben.

dani85: lehet hogy keresni kellene egy olyan kiszolgálót ami nem törli le ilyen gyorsan a dolgokat...az a baj hogy nem vagyok jártas én sem ezekben a dolgokban sztem kezdésnek próbáld ki az uw-t vagy g-mailt vagy valami hasonlót.
  • dani85
    :( Sajna megint delete volt! :( Most már nem tom, hogy mit is csináljak, várom az ötleteket, hogyan lehetne szerintetek maradandót alkotni így? :D
  • Kaplan
    Jaja , sajnos. Eléggé úgy tűnik.
  • CybearBoy
    Úgy néz ki megint letörölték az oldaladat. :( Szerencsére én már leszedtem onnan a második részt is.
  • Kaplan
    Ok , sorry. Várok!
  • Szolnokboy
  • Kaplan
    Oooh.. Király! Mikorra lesz kész kb.? :)
  • Brankley
    jaja, énis azt néztem
  • Szolnokboy
    már csinálom
  • Kaplan
    602s részhez tudna valaki magyar feliratot prezentálni?
    Mert nagyjából értem angolul is de nem a legjobb úgy. Mert lehet kihagyok egy - két fontos momentumot (nem értem angolul)