Harmadik Műszak/Vészhelyzet (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Légy jó, légy hű Magyar!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
ebböl az évadból egyébként még 3 rész lesz
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Kárter bevágódott a fõnöknél <#nevetes1>#nevetes1>
Légy jó, légy hű Magyar!
Egyébként én is jobban szeretem a Harmadik Mûszakot mint a Vészhelyzetet, de ettõl függetlenül az is alap 😊
A Vészhelyzetet egy idõ után unalmas. Jó. vannak részek amikor pár jelenet erejéig elhagyja a kamera a kórház berlsõ falait, de már a hülye dokis téma is kezd idegesíteni. Aki sokat van kórházban szakmájából adódóan vagy csak simán balszerencsés, megértem hogy kedvenc sorozatává vált, de hozzám nem áll elég közel a téma, már a halálesetek sem ráznak meg.
A kedvenc pár részem is az volt amikor elmentek Afrikába menteni. Amúgy unom. nagyon.
A Harmadik mûszak legalább az utcán játszódik, bûnözés, balesetek, tüzek, ugyanaz ami körülvesz minket,amiben élünk.
Alah Alik Ya Sidi!
Kárter hogy ropta a táncot a 2 csajjal! <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Légy jó, légy hű Magyar!
De ma 18.25kor vészhelyzet! errõl már nem maradok le! <#wink>#wink>
Légy jó, légy hű Magyar!
Egyedül ami kifejezetten irritált régebben, azok a Faith feat. család drámája témájú részek voltak, a felépüléstõl a férjjel való konfliktusokig.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Légy jó, légy hű Magyar!
Légy jó, légy hű Magyar!
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Légy jó, légy hű Magyar!
John Doe egyébként sajna csak 1 szériás
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
The Matrix has you...
úgylátom ezen a hétvégén nem lesz Third Watch??
a port.hu -n legközelebbi idõpont: RTL KLUB: október 30. Vasárnap, 17:30
szóval ezen a héten kimarad..<#shakehead>#shakehead>
vagy mostantól 2 hetente lesz?
Na jo, 2 perce csusztam kb.. <#smile>#smile>
De nagyon jó rész volt, az biztos!
Légy jó, légy hű Magyar!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Légy jó, légy hű Magyar!