1546
-
Aspyrin #1026 Néztem de majdnem bealudtam rajta. Sajnos az utána következő grace klinika is tartalmasabb volt. -
#1025 No, nem nézte tegnap senki? Ez a rész azért jobb volt már mint a múltkori :) Szegény kisbaba :( -
ZsirosKenyer #1024 gyökerek..asszem letöltöm inkább én is -
#1023 Most nem volt se izgi, de pergős a rész, reméljük majd legközelebb :)
Amúgy nem értem, hogy miért nem adja még a hatodik évadot az RTL, hisz igen ütősre sikeredett, volt szerencsém már látni :)
-
#1022 Hmm ez elég gyengus rész volt, ütősebb szezonkezdésre számítottam, na sebaj, majd beindul remélem, azért várom a következő keddet :) -
ZsirosKenyer #1021 háthát..nem volt rossz de én inkább egy jó kis harmadik műszakra vágyom :( -
#1020 Kedd - 21:15 Vészhelyzet -
#1019 Sehol nincs a Harmadik műszak 6. évadjához magyar felirat? -
#1018 Keddtől újra ER -
#1017 felkerült a feliratok.hu-ra a third watch 6x07-es részének magyar felirata, köszönjük a fordítónak -
#1016 feliratok.hu-n, de csak angolul -
kalumi #1015 Sziasztok!
Nem tudjátok van-e valahol felirat a teljes 6. évadhoz? (Harmadik műszak) -
#1014 Elkezdtem az első évadot nézni...emlékszem anno az ER mennyire tetszett...de aztán jött a Tird Watch...ha jól emlékszem úgy ment hogy kedd ER szerda TW...régi szép idők -
#1013 én is arra a percre várok:)) írjunk petíciót a Retek-nek. adják le! adják le! :) -
Norbi7 #1012 Rám is számíthatsz, csak adnák már! -
ZsirosKenyer #1011 még nincs info :( -
#1010 Én majd ott nézem!
Mikor lesz? -
ZsirosKenyer #1009 valaki várja meg már velem amíg az RTL is lenyomja!
így kivel izguljak hétről hétre? :O -
Szolnokboy #1008 én is megnéztem a 6.évadot, a legkirályosabb az összes közül -
#1007 már jön lefelé...kb 1 hét folyamatos töltés után le is ér -
ZsirosKenyer #1006 én nem bíram, úgyhogy anno mikor befejezték leszedtem az utolsó évad 1. részét, de a többit már lusta vagyok..Megvárom az őszt, hátha elkezdik adni, ha nem akkor én is nekiállok. -
#1005 Azt hiszem ma ráállok és megkeresem...nameg az első öt évad is jól esne Maak bátyónak...piszok jó kis sorozat...szvsz -
#1004 Én azóta várom már, hogy az utolsó részt leadták ...azthittem eldobom magam...igen ütős befejezése volt -
#1003 Az ötödik szezon így ért véget :) Amerikában már volt a hatodik szezon ami sajnos egyben a sorozat utolsó évadja. Szóval van folytatás méghozzá az utolsó szezon, csak azt még nem vetitette az Rtl. Egyelőre nekem nincs is róla semmi infom, hogy várható-e valamikor. Pedig nagyon ütős évad, jó részek vannak benne, ha van időd szedd le a netről és már meg is nézheted őket :) -
ZsirosKenyer #1002 amúgy szép ték volt =) -
ZsirosKenyer #1001 én éppen várom hogy megvegye az új, egyben utolsó season-t az rtl..
vkinek esetleg van konkrétabb infoja hogy mikor lesz műsorra tűzve nálunk? -
#1000 üdv:)
Azt mondja már meg nekem valaki, hogy a harmadik műszakkal mi a fityfene van? Ott lett vége, hogy a kórházban ülnek a népek és rohannak be a fegyveresek...setovább?...lesz folytatás vagy ilyesmi? -
#999 Volt már előtte is ilyen purgálás :) -
#998 Wow :( nemá egész jó kics csapat lett cartert sajnálom hogy kilépett most meg a fél cspaat elvérzik ház ez szép :( -
#997 S12 E22
Ez volt az évadzáró. -
Borg #996 Hát amelyikben...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jerryt kilyukasztják, lukat lebénítják ott fetreng a végén, fenti képen a második nemugrikbe a neve csaj elvérzik a vécében, a kispuncit elrabolják a fiával, az indiai csaj meg temeti a katonaorvos barátját (?) ha jól láttam..(némeik részét csak fél szemmel néztem) -
#995 Ez melyik epizod? És mikor jön újra itt Hungary landen? -
Borg #994 Mekkora jo kis ER rész volt ma a PRO7-en :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A fél bagázst kicsinálták a végére :D Új szereplők lesznek, vagy csoda és mégse halnak meg?:D -
#993 Én ma kezdem el nézni a 6. évadot (végre). -
#992 Nekem is nagyon tetszett a hatodik évad :) Kiváncsi vagyok, hogy lesz-e az RTL-en. Az évad eleje meg a vége is nagyon jó valóban :) Szintén egyik kedvenc sorozatom a 24, a Prison Break, az ER, és az X-akták mellett :)) -
Szolnokboy #991 Third Watch: 6 évad - Egy darabig ugyan csináltam feliratot a sorozathoz (7. ep-ig) de utána nem volt időm rá. A szaros rtlklubra sem akartam már várni mire hajlandó lesz leadni, szóval úgy döntöttem megnézem angolul az egészet. Kurva jó ez az évad ! A nyitó epizód után kb a 7-8 részig nem csökken a színvonal, utána a közepe táján kicsit leül a történet de a végére megint visszajön minden. Sully végső monológja alatt pedig szégyen nem szégyen de elérzékenyültem.
Továbbra is a kedvenc sorozataim egyike marad a TW DVDn pedig majd elkezdem beszerezni a kiadás sorrendjében (eddig csak az 1. évad van). -
#990 Igen a hatodik évad az utolsó. Állati jó részek lesznek benne :) -
#989 Bár az előzetesből lehetett sejteni, hogy mi lesz :) De voltak még benne érdekes történések, úgyhogy érdemes megnézned :) -
#988 Jajj bocsánat :( -
#987 És egyébként a Harmadik Műszaknak a 6. évadja az a záró évad?? Én csak addig láttam amíg leadta az RTL KLUB, viszont már tervbe vettem a 6. évad megszerzését valamilyen módon.