1546
  • Aspyrin
    Néztem de majdnem bealudtam rajta. Sajnos az utána következő grace klinika is tartalmasabb volt.
  • Alien
    No, nem nézte tegnap senki? Ez a rész azért jobb volt már mint a múltkori :) Szegény kisbaba :(
  • ZsirosKenyer
    gyökerek..asszem letöltöm inkább én is
  • Alien
    Most nem volt se izgi, de pergős a rész, reméljük majd legközelebb :)

Amúgy nem értem, hogy miért nem adja még a hatodik évadot az RTL, hisz igen ütősre sikeredett, volt szerencsém már látni :)

• Alien
    Hmm ez elég gyengus rész volt, ütősebb szezonkezdésre számítottam, na sebaj, majd beindul remélem, azért várom a következő keddet :)
  • ZsirosKenyer
    háthát..nem volt rossz de én inkább egy jó kis harmadik műszakra vágyom :(
  • Alien
    Kedd - 21:15 Vészhelyzet
  • tesó07
    Sehol nincs a Harmadik műszak 6. évadjához magyar felirat?
  • Alien
    Keddtől újra ER
  • spyderco
    felkerült a feliratok.hu-ra a third watch 6x07-es részének magyar felirata, köszönjük a fordítónak
  • spyderco
    feliratok.hu-n, de csak angolul
  • kalumi
    Sziasztok!
    Nem tudjátok van-e valahol felirat a teljes 6. évadhoz? (Harmadik műszak)
  • Maak
    Elkezdtem az első évadot nézni...emlékszem anno az ER mennyire tetszett...de aztán jött a Tird Watch...ha jól emlékszem úgy ment hogy kedd ER szerda TW...régi szép idők
  • bigapó
    én is arra a percre várok:)) írjunk petíciót a Retek-nek. adják le! adják le! :)
  • Norbi7
    Rám is számíthatsz, csak adnák már!
  • ZsirosKenyer
    még nincs info :(
  • kirol
    Én majd ott nézem!
    Mikor lesz?
  • ZsirosKenyer
    valaki várja meg már velem amíg az RTL is lenyomja!
    így kivel izguljak hétről hétre? :O
  • Szolnokboy
    én is megnéztem a 6.évadot, a legkirályosabb az összes közül
  • Maak
    már jön lefelé...kb 1 hét folyamatos töltés után le is ér
  • ZsirosKenyer
    én nem bíram, úgyhogy anno mikor befejezték leszedtem az utolsó évad 1. részét, de a többit már lusta vagyok..Megvárom az őszt, hátha elkezdik adni, ha nem akkor én is nekiállok.
  • Maak
    Azt hiszem ma ráállok és megkeresem...nameg az első öt évad is jól esne Maak bátyónak...piszok jó kis sorozat...szvsz
  • Maak
    Én azóta várom már, hogy az utolsó részt leadták ...azthittem eldobom magam...igen ütős befejezése volt
  • Alien
    Az ötödik szezon így ért véget :) Amerikában már volt a hatodik szezon ami sajnos egyben a sorozat utolsó évadja. Szóval van folytatás méghozzá az utolsó szezon, csak azt még nem vetitette az Rtl. Egyelőre nekem nincs is róla semmi infom, hogy várható-e valamikor. Pedig nagyon ütős évad, jó részek vannak benne, ha van időd szedd le a netről és már meg is nézheted őket :)
  • ZsirosKenyer
    amúgy szép ték volt =)
  • ZsirosKenyer
    én éppen várom hogy megvegye az új, egyben utolsó season-t az rtl..
    vkinek esetleg van konkrétabb infoja hogy mikor lesz műsorra tűzve nálunk?
  • Maak
    üdv:)

Azt mondja már meg nekem valaki, hogy a harmadik műszakkal mi a fityfene van? Ott lett vége, hogy a kórházban ülnek a népek és rohannak be a fegyveresek...setovább?...lesz folytatás vagy ilyesmi?
  • Fenrir
    Volt már előtte is ilyen purgálás :)
  • Max7
    Wow :( nemá egész jó kics csapat lett cartert sajnálom hogy kilépett most meg a fél cspaat elvérzik ház ez szép :(
  • Fenrir
    S12 E22

Ez volt az évadzáró.
  • Borg
    Hát amelyikben...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    jerryt kilyukasztják, lukat lebénítják ott fetreng a végén, fenti képen a második nemugrikbe a neve csaj elvérzik a vécében, a kispuncit elrabolják a fiával, az indiai csaj meg temeti a katonaorvos barátját (?) ha jól láttam..(némeik részét csak fél szemmel néztem)
  • Max7
    Ez melyik epizod? És mikor jön újra itt Hungary landen?
  • Borg
    Mekkora jo kis ER rész volt ma a PRO7-en :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A fél bagázst kicsinálták a végére :D Új szereplők lesznek, vagy csoda és mégse halnak meg?:D
  • seriesfanatic
    Én ma kezdem el nézni a 6. évadot (végre).
  • Alien
    Nekem is nagyon tetszett a hatodik évad :) Kiváncsi vagyok, hogy lesz-e az RTL-en. Az évad eleje meg a vége is nagyon jó valóban :) Szintén egyik kedvenc sorozatom a 24, a Prison Break, az ER, és az X-akták mellett :))
  • Szolnokboy
    Third Watch: 6 évad - Egy darabig ugyan csináltam feliratot a sorozathoz (7. ep-ig) de utána nem volt időm rá. A szaros rtlklubra sem akartam már várni mire hajlandó lesz leadni, szóval úgy döntöttem megnézem angolul az egészet. Kurva jó ez az évad ! A nyitó epizód után kb a 7-8 részig nem csökken a színvonal, utána a közepe táján kicsit leül a történet de a végére megint visszajön minden. Sully végső monológja alatt pedig szégyen nem szégyen de elérzékenyültem.
    Továbbra is a kedvenc sorozataim egyike marad a TW DVDn pedig majd elkezdem beszerezni a kiadás sorrendjében (eddig csak az 1. évad van).
  • Alien
    Igen a hatodik évad az utolsó. Állati jó részek lesznek benne :)
  • Alien
    Bár az előzetesből lehetett sejteni, hogy mi lesz :) De voltak még benne érdekes történések, úgyhogy érdemes megnézned :)
  • Alien
    Jajj bocsánat :(
  • seriesfanatic
    És egyébként a Harmadik Műszaknak a 6. évadja az a záró évad?? Én csak addig láttam amíg leadta az RTL KLUB, viszont már tervbe vettem a 6. évad megszerzését valamilyen módon.