1546
  • Bandee1987
    Uborkaszezont tartanak, hogy az összes rész kitartson nyárig (gondolom)
  • Max7
    húúú ha ezt nem mondtad volna hülyén halok meg komolyan mondom
  • Norbi7
    Mert a Grace klinika megy helyette.
  • Max7
    Tudja valaki hogy miért lett vége a vészhelyzetnek? :S
  • Alien
  • spyderco
    Ezt is megértük 3.műszak első évad csak így tovább
  • Max7
    rossz helyekre jársz fel!
  • Brankley
    az nemjo, nekem az az életbe nem szedett 123k-val
  • Alien
    Torrenttel szedem :)
  • Brankley
    dc-ről szeded?
    Mennyi embernek van meg?
  • Alien
    Miután leszedtem és megnéztem a hatodik évadot a Harmadik műszakból, úgy döntöttem, hogy letöltöm a többit is :) Igaz elfog tartani egy ideig, egyelőre most az első évadot töltöm aztán meglátjuk, nagyon lassan jön sajna:(( De nem baj, a régebbi részeket is jó lesz újra megnézni, már nem is nagyon emlékszem az első epizódokra :)
  • winnie
    a kórház garce, a szereplő grey.
  • Max7
    ki beszél itt a vészhelyzetről? :D az a hülye új sorozat szar ami a vészhelyzet helyett megy :D
  • Szolnokboy
    gray's-ből hogy lett grace ???
  • winnie
    szerintem carter elég jól alakítja az orvost, annyira nem gagyi a vészhelyzet.

grace: tök mindegy, hogy hányan nézik. a vészhelyzet 9 hét múlva fog jönni.
  • Max7
    hát nagyon fos látszik rajta hogy amatőr szinészek szórakoznak és próbálják erőlteteten teteni hogy orvosok :(

VÉSZHELYZETET AKAROK :(
  • Kaplan
    Pedig állítólag nagyon szar... Én nem tudok még mit mondani, mert nem láttam tegnap.
  • Max7
    Vááááá ez a grész klinika álítólag nézetségi rekordokat döntöget hogy basza meg.....

ne nézétek és akkor hamarabb viszajön a vészhelyzet! :=(
  • CybearBoy
    Torrentről szedtem, egyben az egész 6. évadot.
  • Kaplan
    Nekem viszont valaki segíthetne :P
  • CybearBoy
    Én is végignéztem. Sajnálom, hogy vége, de a 6. évad minden egyes része nagyszerűre sikerült, és hát a befejező rész... Azt hiszem mindenben egyet értek veled. Goodbye to Camelot!
  • Kaplan
    Én eddig 3 részt néztem meg , az első hármat. A negyedik rész az Istenért nem találom, ha valaki gondolja segíthetne
  • Alien
    Utolsó részben amikor:

!!SPOILER!!

Lt. Swersky mondja

Before you go, I wanna say... Beeing your luternant was the greatest honour of my life. You are all good cops. And I'm greatful to each in everyone of you. The Third Watch is dismissed...

• Alien
    Megnéztem a hatodik évadot :) Nem is tudom mit mondjak... Annyi minden történik benne és vannak olyan részek, hogy csak lestem. Nem akarok semmit lelőni meg elárulni, de látni kell! Az utolsó részről pedig annyit, hogy szerintem méltó befejeuző része lett az egész sorozatnak :) Igaz
    SPOILER

szomorú, hogy lerombolják a rendőrörsöt és ezzel mindenkit áthelyeznek, de nagyon jó ahogy a végén Sully elmondja, hogy kivel mi történt

Tehát ennyi a hozzáfűznivalóm a hatodik évadhoz és úgy az egész sorozathoz:

Különben azért aki nézi még neten beírhatná, hogy hol tart és, hogy hogy tetszik neki :)
  • Alien
    Én néhány részt egy Limewire nevezetű programmal töltöttem le, aztán sose tudtam a hiányzó részeket leszedni, így a maradékot torrentel szedtem le. Most tartok a tizedik résznél különben :) Mármint annyit néztem meg :D Egylőre nagyon tetszik :D Tegnaő pl három részt megnéztem egymást után :D Mert úgy volt, hogy megvolt 1-7-ig majd így véletlenszerüen. És nem akartam ugrani a részek között, hanem sorban nézni, de tegnap végre meglett az összes így folytattam is, rögtön három részel :D
  • winnie
    Fúúúj!!!Vazzeg az meg mi a szar???

érdekes hozzáállás. láttad és nem tetszik, vagy csak reflexből lefikázol valami olyasmit, amit nem is ismersz és neadjisten lehet, hogy a kedvenc sorozatod lenne? mi ez a tipikus magatartás.

a grey's anatomy tetszéstől eltekintve amerika 3. legnézettebb sorozata, szóval nem lehet annyira rossz (ezt úgy írom, mintha nem ismerném:) és mint ilyen nem rossz választás. magyar felirat is van az első évadához.
  • winnie
    még vége sincs az évadnak ! nem vágom én sem...

nem mondod komolyan. csak nem most kezdted el nézni a vészhelyzetet. az utóbbi 6 évadból 5-ben mindig volt télen egy szünet. többek között ilyenkor ment olykor a harmadik műszak.
    most is ez a szünet lesz.
  • Kaplan
    Nekem 87%nál se kép , se hang. Megáll , nem akarja tölteni :(
  • Alien
    Na véééégre leszenvedtem a Harmadik Műszak hatodik évadjának összes részét
  • Max7
    majd fogják folytatni!
  • Szolnokboy
    mi van ???? még vége sincs az évadnak ! nem vágom én sem...
  • Aspyrin
    Nemtom
  • REALista
    Fúúúj!!!Vazzeg az meg mi a szar???
  • Amse
    és az jobb?
  • Aspyrin
    Grace klinika lesz helyette jövöhéttől.
  • REALista
    Nem vágom!!!
  • Bandee1987
    Vészhelyzet most mér nincs?
  • Kaplan
    Nekem a 4,5 rész kéne. Kezdek lemaradni. :)
  • Szolnokboy
    #854 talán
  • bigapó
    ja, elnéztem:) akkor aki tudja, plíz help:)