1546
  • Szolnokboy
    sajnálom én nem tom felrakni sehova, én csak a feliratot csinálom...
  • bigapó
    a második részt mikor tudnád felrakni valahova? a múltkor nem sikerált ha emlékszel. aztán még megnézem a harmadikat(addig nem akarom, de az már megvan:)) és valszeg le is állok, mert nem akarok annyira "előre szaladni".
  • Szolnokboy
    http://thirdwatchsub.atw.hu/

Fenn van a 6x05 és a 6x06 felirat. A 6x06 scream fordítása akinek 1000 köszönet, azt nem tudtam még ellenőrizni az esetleges hibákkal őt keressétek (e-mail cime a felirat alján található).
  • vizmagus
    Légyszi a Harmadik műszak zenéjét küldjétel el mp3-ban.Köszi!!!!!!!!!
  • bigapó
    pedig egyszerű. munkahelyen nem engedélyezett a torrent használata:(
  • Max7
    beléd is ;)
  • Szolnokboy
    Így van ! Így van !
  • Alien
    Boldog Karácsonyt Minden Kedves Harmadik Műszak és Vészhelyzet rajongónak!!
  • spyderco
    nekem a 13-14-es részt kivéve (nem találom sehol) megvan mind a 6. évadból
  • Szolnokboy
    Jó lenne, ha tudnál segíteni. Ha gondolod akkor dobj majd meg egy mail-lel és konzultálunk. [email protected]
  • CybearBoy
    Én is elkezdtem torrentről szedni, eddig a 6. évad első 6 része van meg. Most sajna pát napig nem leszek gépközelben, de aztán majd lehet én is besegítenék a fordítások készítésébe. Mondjuk majd a 6. részt lehet megcsinálnám, ha addig nem kezded el. De majd szólok, ha visszajöttem. Aztán ha tetszik nektek, és tovább szedem a részeket, csinálhatok még fordítást. Csak ne lenne vizsgaidőszak is...
  • Szolnokboy
    nem értem, hogy miért nem töltitek torrentről Én már kb 2 hete töltöm ( persze nem egyfolytában csak mikor a gép be van kapcsolva és itt ülök ) 20 K/s-kel jön 55 %nál járok.
  • spyderco
    nem tudtam teljesen feltölteni csak kb 85%-át mert közben az ftp-n elfogyott a hely (más is használja)
  • bigapó
    örök hála. ja, az első rész elég ütősre sikeredett. teccett. főleg a vége. kíváncsi vagyok ezt hogy intézik el rendőrfőnökék...
  • spyderco
    éjfél után kint lesz
  • bigapó
    a második részt fel lehetne nyomni reggelig valahova?? lécci-lécci:))))
  • Szolnokboy
    http://thirdwatchsub.atw.hu

6x04 felirat tölthető.
  • Szolnokboy
    http://thirdwatchsub.atw.hu

6x04 felirat tölthető.
  • Max7
    valaki nem vete fel véáletlenül? :S lemaradtam én is róla utálom a karácsonyi bizbaszokat utoljára hagyni :(
  • Szolnokboy
    Jó volt a vészhelyzet. Kicsit ömlengős volt a vége, Chan apjának halála kellőképpen ellensúlyozta a karácsonyi feelinget.
  • Alien
    Ma valószinüleg nem tudom megnézni a Vészhelyzetet :( Viszont sikerült leszednem a Third Watch második részét így meg is néztem egymás után a második-harmadik részt vasárnap éjjel :D A Limewire nevezetü programmal szedtem el a második részt, egész jól jött, végig 100 fölött :) Viszont most torrenttel szedem (szedném) a részeket de ez valami borzalmasan lassú....
  • bigapó
    ja, aszittem ez is olyan kódjelzés, mint a SuperRam:) mer nekem az van, meg dual is, csak feleannyi, de egyenlőre kiválóan döcögök velük:))
  • spyderco
    dual channel :), köszi
  • bigapó
    köszi, már csurog:)

ui: a kingmax-odnál mit jelent a DC? egyébként elég jó kis konfigod van:))
  • spyderco
    Third Watch 6x01 fent lesz 1-2 napig utána ha kell jön a 6x02
  • Alien
    Ejj nagy a kisértés, de akkor ha feltudod rakni a második részt is, még nem nézem meg a harmadikat :D De már lenn van, köszi mégegyszer :)
  • bigapó
    akkor előre is köszi:)
  • spyderco
    innen nem szedik le, ne aggódj :)
  • bigapó
    na meg akkor má az elsőt is;) igaz, ezeket legjobb lenne hétfőn, ugyanis akkor vagyok megint és félő, hogy addig megint leszedik:) lécci-lécci-lécci...
  • Alien
    Szuper köszi :) Esetleg feltudnád rakni egy kis ideig a hatodik évad második részét is? :( Nekem a múltkor nem sikerült leszednem :(
  • spyderco
    fent lesz 1-2 napig, szedjétek
    Szolnokboy thx a feliratot
  • spyderco
    Third Watch 6x03
  • Szolnokboy
    Kész vagyok a 6x03 felirattal lehet tölteni!

thirdwatchsub.atw.hu

Lenn van a 6x04 ámbátor az a kényes helyzet áll fenn most hogy tönkre ment a vinyom amin a torrentfile-ok vannak (50%), azt a 4 részt ami eddig megvan sikerült átmentenem a másik vinyomra.

Szoval most még a 6x04 feliratot meg tudom csinálni, de a többire addig várni kell amig nem veszek uj vinyot és valahogy meg nem oldom. Sajnos ez van, nekem is elég baj ez
  • Max7
    most tudtam meg hogy carter és az a szöke pszihologus lesz a következő részben! és cartel túlteszi magát a magánéleti problémáin :) és ahogy már lent is irtam ösze fognak jönni de még nem a köv részben (ez nem tuti)
  • Max7
    most tudakoltam meg mi lesz elvileg ennyi vége! új rész jön karácsony lesz ott és nem sok érdekeset fog tartalmazni bár ezt emlékezetből mondták de majd megnézik még tutira :)
  • Pemp
    Sziasztok! Valaki tudja mikorra várható a 3-dik műszak folytatása? Elég gázul lett "vége" ennek a szériának. Válaszoljatok ha tudtok valamit.Lécci
  • bigapó
    szerintem is köze van az "állítólagos barátnak" az esethez. lehet fúrja az asszonyt, az meg megakart a férjtől szabadulni:DDD
    egyébként elég gyenge rész volt.
  • Alien
    De ne írd le, hogy mi lesz :D
  • Alien
    Jaja én is figyeltem :)
  • Max7
    jövő héten fog kiderülni! ezt már tudom de azt nem sikerült kideritenem hogy a rendőr lötte-e le de tuti! az annyja meg falaz neki szerintem! és azt is remélem hogy a köv sorozatba megműtik holnapra megkérdezem mi fog történi :D