Harmadik Műszak/Vészhelyzet (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mrzed001
Már le is jött vele 😊)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

A megfejtés: eMule

Egyébként nekem a Harmadik mûszak jobban bejön mint a Vészhelyzet!
Már csak azért is mert fõként ez zsaru sorozat, még ha mellette tûzoltók meg mentõsök is vannak benne.
Na de azért a Vészhelyzetet sem rossz!

Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV

És mikor fogják folytatni nálunk?

Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV

Alien
Köszönöm szépen! 😊 Jó rész lehetett 😞 Majd megpróbálom megnézni 😊

Amse
yes

Punker
Yokas-as férje meg közben meg másik csaj miatt lépett le......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Amse
bõvebben:
Jason(aki a "new yorki drogbáró" fia és meghalt amikor üldözték a zsaruk) faterja kapott egy listát amin azoknak a neve szerepelt akik a fia haláláért felelõsek.
Bosco öccse ravatalán Bosco-t és Yokas-t akarják kinyírni.Kapnak 2 fülest a rendõrök.Egyik helyre Cruz és csapata megy a másikra pedig a drogosztag fõnöke meg még egy ember az osztagból akiket ki akarnak nyírni.A 2 helyszínen felrobbantják telefonos élesítéssel a bombákat.Cruz-ék túlélik, de a drogosztagosok nem.A ravatalozóba nem tudták berakni elõre a bombát ezért egy embert(aki sokkal lóg a drogbárónak) zsarolják, hogy kocsival menjen me az épületbe és robbantsa fel a bombát, de csak behajt a helységbe és a detonátort átadja Bosconak.Bosco anyja nem lélegzik és a keze beszorult a kocsi kereke alá.Kiér Kim és az új csaj, de Kim azt mondja, hogy nem mehet be viszont az új csaj bemegy és gégemetszést csinál, mert valami elzárta a levegõ útját és csak így tudja stabilizálni.Közben megjönnek a mentõsök és leszedik a kocsit a karjáról és bevisznek mindenkit a St. Anna-ba.Közben értesítik a drogbárót, hogy 3an túlélték a merényletet(Bosco, Cruz és Yokas).Bent ül mindenki a kórházban mikor pár ember elfut az ablak elõtt(csak a körvonalai látszódnak és látszik, hogy fegyverük van) aztán elkezdenek belõni.Itt a vége.

Pár apróság még:
Kim a kórházban megmondja, hogy terhes és ezért nem ment be.
Carlos próbálja fûzni az új csajt, de elég f@sz viszont azt hoszi egyenesben van.
Cruz még az elején fõz vmi kaját és átviszi Boscoéknak részvétnyilvánításul amit Bosco kidob a kukába miután Cruz elment.

Punker
zsarukat ki akarják nyírni bombákkal, Bosco öccse temetésén vannak, bevágódik 1 kocsi de nem robban a cucc, aztán ülnek a kórházban beszélgetnek megjelenik pár fegyveres elkezd lõni és vége.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Alien
Naaa 😊 Légyszi 😄

Punker
gonoszak leszünk, nem mondjuk el 😊

Alien
<#rinya><#rinya>

Nem tudtam megnézni, nagyon szépen megkérek valakit, hogy részletesen írja le nekem, hogy mi történt! Elõre is köszönöm! 😊

mrzed001
Hát, nem igazán fogsz találni, én már végignéztem minden nagyobb ismert oldalt 😞(
PirateBay az egyetlen ahol van, de piszok nehezen kapcsolódik hozzá.

Sajnos mivel a következõ részt a 6x01-et 2004.09.17-én adták kint (szóval már >1 éve), ezért piszok nehéz letölteni 😞(

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Punker
népszerûségtõl függ, Vészhelyzetet is csak mos tkezdik nyomni, Lost még tuti nem lesz jó ideig.

A harmadik mûszak meg a LOST nem jelenik meg Tékába? Csak jóbarátok meg a többi buzi sorozat?

ááá ilyen nincs !!! Hogy lehet igy befejezni ?? Most várhatunk minimum fél évet <#violent> Ide nekem egy helyet ahonnan letölthetem a 6ik évadot ! Megis nézem a torrentet...

Punker
de igen, ez az évad vége most várhatunk hónapokat.

FrezeR
ez nem volt semmi...most várhatunk megint ki tudja meddig

Nehogy már így van vége?
Köcsög RTL!
Tuti nincs még vége, nem!?
áááá

Ezt inkább nem kommentálom..

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Punker
nem lehet így vége 😞

Punker
azta qrva bazeeeeeee

Punker
jó kis rész.

Max7
Nem tudom ki itt a vészhelyzet rajongó de fülembe jutott egykét infó a sorozatról! Két évad még 1000% hogy lesz karter most öszejön hamarosan a szihologus csajal és hamarosan ki is fog majd lépni a sorozatbol! Viszajön a sorozatba a a gyerekorvos aki a martini rekiben is szerepelt "no martini? no party!" 😊

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Brankley
huhh, jo, hogyvéletlenóül benéztem, különben lekéstem volna a mait is..
De ma már nem felejtem el, emgnézem!
17:35! <#eljen>

Légy jó, légy hű Magyar!

#667 !!!!

Alien
Mindjárt kezdõdik 😊

Brankley
jó, hogy szólsz, teganpit is kihagytam, elfelejtem... <#shakehead><#shakehead>
Viszont most vasárnap már megfogom nézni!!

Légy jó, légy hű Magyar!

huuu....nagyon durva rész volt !!! Az elõzõvel együtt egy mozifilmet simán kitett volna a 2 rész. Jól megírt, fordulatos, ütõs. Remélem az ügyvéd urat a rabok jól megagyalták <#eplus2> Az uj mentõs bula nagyon jól néz ki 😄

FIGYELEM ! JÖVÖ HÉTEN AZ 5IK ÉVAD UTOLSÓ RÉSZE ! SENKI NE HAGYJA KI!

Alien
uhh<#wow2>

Punker
vazzeeeeee

Amse
az...

durva...<#merges2>

Brankley
az engem is érdekelne!

Légy jó, légy hű Magyar!

Max7
kinek van meg a vészhelyzetnek bármelyik évada dvd-n? <#sir><#sir><#sir><#sir><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Bandee1987
durva, hogy a nõ csak képzelte az egészet...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Jézus, a hideg kirázott<#sir>

Már jól kezdõdik<#ijedt>

Ez most az 5ik évad (még 2 rész lez belõle) , ezenkívül még 1 évad lesz. Torrentröl letöltheted a sorozatot, nem tudok rola h kiadták volna dvdn még amerikában sem.

Sziasztok! Meg tudnátok mondani, hogy az RTL Klub, jelenleg melyik évadot vetíti a Harmadik Mûszakból?

A másik ami nagyon érdekelne, hogy valahonnan nem lehet letölteni a sorozatot, vagy megvásárolni?

George
Brankley
Nagyon jó, megint kihagytam, szülinapot ünnepeltünk... <#shakehead>
Úgyhogy most azért nem sajnálom...De mind1, majd valahonnan leszedem <#smile>

Légy jó, légy hű Magyar!

Zillo
jo resz volt,de aztaz ugyvéd csókát bordán baszhatták volna egy kicsit.

a felesége meg tiszta gyogyós volt,mondjunk ilyen faszi mellett nemcsodalom.

Alah Alik Ya Sidi!

bigapó
picit mellbevágó rész volt. szerintem.
ilyenor eszembe jut a T2 egyik mondata, mikor magáról a "gépemberrõl" beszél Sarah Connor: "Ebben a beteg világban, egyedül "Õ" egészséges..."
ez persze leginkább amcsiban érvényes😊) remélem még jó sokáig csak ott...

The Matrix has you...

nem rossz bár érdekes rész volt. örülök hogy Sully megmagyarázta miért verte meg a srácot ,anélkül felesleges lett volna a jelenet.

Amse
<#merges2>duva volt

Amse
félrenyelt valamit...ja.....

bigapó
és milyen jó a kezdés😊)

The Matrix has you...

Zillo
nemsoká kezdödik a TW

Alah Alik Ya Sidi!

Alien
Oké, köszi 😊 Nem tudom mi lesz velem, ha annak az évadnak is majd vége lesz 😞 Egyik legjobb sorozatot így abbahagyni 😞