1546
  • Alien
    uhh
  • Punker
    vazzeeeeee
  • Amse
    az...
  • Szolnokboy
    durva...
  • Brankley
    az engem is érdekelne!
  • Max7
    kinek van meg a vészhelyzetnek bármelyik évada dvd-n?
  • Bandee1987
    durva, hogy a nő csak képzelte az egészet...
  • Aspyrin
    Jézus, a hideg kirázott
  • Aspyrin
    Már jól kezdődik
  • Szolnokboy
    Ez most az 5ik évad (még 2 rész lez belőle) , ezenkívül még 1 évad lesz. Torrentröl letöltheted a sorozatot, nem tudok rola h kiadták volna dvdn még amerikában sem.
  • GoaGeorge
    Sziasztok! Meg tudnátok mondani, hogy az RTL Klub, jelenleg melyik évadot vetíti a Harmadik Műszakból?

A másik ami nagyon érdekelne, hogy valahonnan nem lehet letölteni a sorozatot, vagy megvásárolni?

George
  • Brankley
    Nagyon jó, megint kihagytam, szülinapot ünnepeltünk...
    Úgyhogy most azért nem sajnálom...De mind1, majd valahonnan leszedem
  • Zillo
    jo resz volt,de aztaz ugyvéd csókát bordán baszhatták volna egy kicsit.

a felesége meg tiszta gyogyós volt,mondjunk ilyen faszi mellett nemcsodalom.
  • bigapó
    picit mellbevágó rész volt. szerintem.
    ilyenor eszembe jut a T2 egyik mondata, mikor magáról a "gépemberről" beszél Sarah Connor: "Ebben a beteg világban, egyedül "Ő" egészséges..."
    ez persze leginkább amcsiban érvényes:)) remélem még jó sokáig csak ott...
  • Szolnokboy
    nem rossz bár érdekes rész volt. örülök hogy Sully megmagyarázta miért verte meg a srácot ,anélkül felesleges lett volna a jelenet.
  • Amse
    duva volt
  • Amse
    félrenyelt valamit...ja.....
  • bigapó
    és milyen jó a kezdés:))
  • Zillo
    nemsoká kezdödik a TW
  • Alien
    Oké, köszi :) Nem tudom mi lesz velem, ha annak az évadnak is majd vége lesz :( Egyik legjobb sorozatot így abbahagyni :(
  • Szolnokboy
    igen
  • Alien
    És még egy évad van ugye?
  • Max7
    Nincs meg valakinek a vészhelyzet első két epoizódja? nem kell feltölteni csak kérdeznék v.mit :)
  • Brankley
    Ja, amúgy jó volt a Harmadik Műszak... Sajnos Vészhelyzetet nem nézem RTL-en, én újrakezdtem a viasattal
  • Bandee1987
    jaja :)
  • Punker
    ma este új rész :)
  • Szolnokboy
    pörgős rész volt, pörgős zenékkel. a végén a "koccanás" ütős volt :D Egyre érdekesebb az uj srác , kiváncsi vok mik derülnek ki még róla.

ebböl az évadból egyébként még 3 rész lesz
  • Punker
    vazzzzeeeeeeeeeee
  • Zillo
    en mar ott gubbasztok felig -.-
  • Alien
    17:30-kor irány mindenkinek a tv elé :)
  • Brankley
    Hát, a mai rész is perfekt volt.
    Kárter bevágódott a főnöknél
  • ZsirosKenyer
    hc.
  • Alien
    Harmadik műszakot néztem, nem volt rossz rész. Kár, hogy ER nem volt, bár múltkor meg Harmadik műszak maradt ki :)

Egyébként én is jobban szeretem a Harmadik Műszakot mint a Vészhelyzetet, de ettől függetlenül az is alap :)
  • Amse
    nekem abban is volt :O
  • ZsirosKenyer
    sajnos vagy nem sajnos már a tűzvészt kivéve mindenben volt részem ...
  • Brankley
    Te ilyen helyen élsz?
  • ZsirosKenyer
    Szerintem is jobb a Harmadik Műszak.
    A Vészhelyzetet egy idő után unalmas. Jó. vannak részek amikor pár jelenet erejéig elhagyja a kamera a kórház berlső falait, de már a hülye dokis téma is kezd idegesíteni. Aki sokat van kórházban szakmájából adódóan vagy csak simán balszerencsés, megértem hogy kedvenc sorozatává vált, de hozzám nem áll elég közel a téma, már a halálesetek sem ráznak meg.
    A kedvenc pár részem is az volt amikor elmentek Afrikába menteni. Amúgy unom. nagyon.

A Harmadik műszak legalább az utcán játszódik, bűnözés, balesetek, tüzek, ugyanaz ami körülvesz minket,amiben élünk.
  • Brankley
    Pedig jó sorozat nagyon
  • Zillo
    A Harmadik muszakot szoktam nezni,amikor csak tudom.A veszhelyzet nem erdekel vmiert.
  • Brankley
    Senki nem nézi velem az ismétlést bazze?