Harmadik Mûszak/Vészhelyzet (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien
Biztos új rész lesz :)

Alien
Lesz, nézzük <#nyes>

bigapó
ja, igen. az apás dolgot elfelejtettem. nem semmi csávó és el tudom képzelni, hogy van valóságalapja. elég sok szemét rohangászik odaát...
Azért Bosco-nak elég szar lehet. Gondoljatok bele, hogy a saját testvéredet kell bevinni a gyûjtõbe. szar érzés lehet. jó, persze, nem Õ tehet róla, hanem a tesó, de akkor is.

The Matrix has you...

bigapó
A kérdés költõi:))

RTL Klub, október 18 (Kedd)
20:55 Vészhelyzet (amerikai filmsorozat, 1994 - 1.) 45' (12)
Isten hozott, Abby!

Az, hogy ez most melyik évad? szerintem az új, hiszen azt nyomatják elõzetesben.
De most ez tényleg 1994-es?? nehogymá. akkor kezdték a sorozatot nem? vagy mi van?

The Matrix has you...

Alien
Nekem is tetszett a mostani rész :) Azért az apjuk nem semmi.... Feldobja a jutalomért a saját fiát... A faszi meg a végén, huhh nem szarozott, lõtt mindenre ami élt és mozgott (illetve arra is ami nem mozgott de ott volt :D) Kiváncsi vagyok így mi lesz majd Bosco tesójával.

Punker
holnap este vészhelyzet?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

bigapó
Nekem teccett a mostani rész (HM). Bosco jól játszotta a szerepét. A "kistesó", akit meg kell védeni:) a Rambo-s csávó meg egyenesen ûberfasza volt:))) lõtt az mindenkire aki mozgott. Ez a teflonos trükk azért nem rossz.

The Matrix has you...

Brankley
jah oké, köszis zépen a választ <#wink>

Légy jó, légy hû Magyar!

bigapó
Az új részekben lesznek új szereplõk is? 1-2 figura nekem újnak tûnik. most láttam az elõzetesben. ja és az látszott, hogy kit lõttek le a végén? mert nekem úgy tûnik, hogy a kínai csajt élesztik újra a "kettesben" :))

The Matrix has you...

Ha jól tudom 11. évad elsõ részt vetítik 18-án.

bizony

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Brankley
Hm? az már RTl-en, új résszel? vagy mi? <#nemtudom>

Légy jó, légy hû Magyar!

Kedden 20:55 vészhelyzet

Brankley
Na hát igen, ez elég szomorú, nálunk nemnagyon lesz egy korház sem olyan ... <#shakehead>

Légy jó, légy hû Magyar!

Macccy
Most is ER soundtrackeket hallgatok ... beszarás mennyire jók. Ezek a régi részek meg valahogy még jobban is tetszenek.

Azért az se semmi, ha megnézitek, hogy náluk 10 éve nézett ki úgy egy kórház, mint nálunk még soha egy se!! Vicces ... vagy inkább szomorú

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Brankley
kössz, ez megnyugtatott... <#crazya><#levele><#wink>

Légy jó, légy hû Magyar!

semmi gond, nekem nem tetszett :D

Brankley
Mai Harmadik Mûszakot sajnos nem tudtam megnézni

Légy jó, légy hû Magyar!

Brankley
Tegnap elfelejtettem nézni a vészhelyzetet<#shakehead>

Légy jó, légy hû Magyar!

Brankley
viasaton tegnap ment az elsõ évad 3. rész, mert ugye újrakezdték az egészet <#eljen><#smile>
De az rtl nemtudom hol jár<#nemtudom>

Légy jó, légy hû Magyar!

bigapó
a bemutatóját láttam csak annak a résznek, õszintén szólva a régebbiek jobban tetszettek. mondjuk a clooney-t mindig is utáltam, de azért elment ebben is. persze lehet, hogy bennem van a hiba:)

The Matrix has you...

Bandee1987
Vmi csávó, akinek beugattak.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Alien
A Chenre lõttek meg a Prattre (meg egy srácra) asszem, de h pontosan ki azt már nem tom, vmi másik kocsiból :)

bigapó
ki lõtt kire?

The Matrix has you...

Alien
Jaja rájuk lõttek, úgy lett vége :)

Alien
Kiszállt elvileg :(

mrzed001
Magyar hol jár, mert most szedtem le a 12x01-et ?

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Punker
ER új részek mikor jönnek? mi is lett a vége kilõtték õket a kocsiból?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

mrzed001
Aki kíváncsi rá, hogy hova ment a 3. Mûszak fõtûzótómestere Jimmy Doherty, hát ide: Invasion

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

bigapó
Most akkor Doki kiszállt a sorozatból? vagy lesz még vele 1-2 muszájdzsekis jelenet? :))

The Matrix has you...

Brankley
Hát igen, ez van <#shakehead>

Légy jó, légy hû Magyar!

Rafaelo
szekény doki :(

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

Brankley
Csatlakozom Alienhez, nemláttam szerencsére, és bnem is olvastam el <#crazya>
Viszont csak akkor fogok írni, ha nem tettszik a rész, mert eddig minden rész tetszett <#wink><#nevetes1>
Amúgy megint esett a hó, és pár héttel ezelött is karácsonyi rész volt, érdekes

Légy jó, légy hû Magyar!

Alien
Szerencsére én nem is olvastam el és az elõzetest sem láttam :)

Amse
Jó rész volt nagyon.Azt nem értem, hogy minek kell ilyen spoiler elõzetest leadniuk a tv-ben.Sokkal jobb lett volna ha nem látom az elõzetest.Itt direkt nem olvastam el azt ami be lett linkelve, nehogy elrontsam az élményt, de az RTL Klub nak sikerült <#eljen>.

Alien
Te jó ég micsoda rész volt!

<#wilting><#wilting><#wilting><#worship><#worship><#worship>

zsír volt..

rohadt jó rész<#eljen>

Alien
Mindjárt kezdõdik <#nyes>

az még nem biztos<#ravasz1>

holnap vasárnap <#vigyor3>

Köszi. Már hétfõn elolvastam csak elfelejtettem megköszönni. Bosco mit csinált a Nardoval? FAith teljesen felépült?
Aki nem akarja tudni hogy mi fog történni vasárnap ne nézze az ajánlót. Én már láttam.

Brankley
jaja, énsem olvasom el, most már mindjárt vasárnap, kibírom <#crazya><#crazya>

Légy jó, légy hû Magyar!

Alien
Én nem olvasom el, nehogy elmondjátok :D

Panzermeyer
Hm... Csak ezért egy bulit? Akárhol is hozzájuthatott volna :P
De kár, h. elolvastam... eh, többet se hagyom, h. felcsigázzanak. Nemtom, h. most érdemes lesz-e megnézni a köv. részt.

mov ah,4ch int 21h end

http://thirdwatch.tktv.net/

Jézusom ! Most olvastam el , és mostmár tiszta mit akar doki. Te jó ég mi lesz itt vasárnap !!! Aki kíváncsi olvassa el ! past seasons, season 5, 15ik rész !

Doki király volt :D igy kell ! :DDDD Egész jó volt az epizód is , tetszett. Carlos bátyját játszó színész nem a fegyverek szavában volt ?

Brankley
nah, tényleg ez volt, pont most akartam leírni <#smile>
Amúgy mi történtDokival? nagyon fura volt <#nemtudom>

Légy jó, légy hû Magyar!

Alien
Yokas elõkerült újra és Boscot szeretné a társának ismét. Az új tûzoltóparancsnak a mentõsöket kitette az állomásról, mondván ott csak a tûzoltók lehetnek. Csak annyire mehetnek be, hogy átöltöznek ott és ennyi, amúgy a kocsiban kell kijelölt helyeken várakozniuk. Doki rendezett egy partit amin összejött Monroval. Carlos tesója úgy néz ki, hogy visszautazik, de nagyon örül, hogy Carlos egy jó közössében van. Boscot megpróbálták úgy beállítani mintha korrupt lenne, de végül is nem sikerült. Nagyjából és így hirtelenjében ennyi történt :))

Brankley
Na majd holnap megprobálom leírni :)
Amúgy kb annyi, hogy Boscot megprobálták korrupt zsarunak betenni, de nemtudom igazán elmondani, mert nemtudom a neveket <#nevetes1>

Légy jó, légy hû Magyar!