1546
  • mrzed001
    Nekem már >15 rész van lent. Ha kell, feltehetem Endl, vagy majomra :))
  • CybearBoy
    Kösz ezt is! Nagy vagy! ;)
  • Szolnokboy
    neked végülis akkor hány rész van meg? nekem a 2.ik rész most jön lefele 80 % nál jár, mint mondtam nagyon lassan...kár hogy nem tudtad hamarabb feltölteni. de végülis nem probléma. viszont ha a harmadik is megvan akkor légyszi szólj időben mert azt nem töltöm le torrentről hanem majd az oldaladról inkább.
  • Kaplan
    Abból az 5ből az egyik én voltam :)
  • dani85
    Bocsi a kis betűért, Szolnokboy! Most láttam csak :)
  • dani85
    Nekem megvan a második rész is már, fel is akarom rakni, csak nem tom, hogy itt van-e már az ideje. De tudjátok mit, itt van! :D
    Ha netán valaki még nem szedte le, akkor kérek noszogatást majd, és ha elég összegyűlik, újból felrakom majd az elsőt!
    A második rész már gyengébb jóval, viszont jó nagyon, már abból a szempontból is, hogy az elsőt befejezi (mi lett a Face-ékkel). A felirat nekem sajna még nincs meg ehhez sem, de szonlokboy-nak nagyon jó lett az előző, amit a többiek nevében én is köszönök. És sorry a kicsi átalakításért, de azokkal tök sokat szenvedtem, és amit jobbnak véltem, átírtam az én verziómra. (pl. a végén, amikor a Donald Mann mondja a Cruznak, hogy "Enjoy the limited life, that u have..."-nél az "Élvezze a hátralévő életét"-re szerintem jobb az "Élvezze a megszámlált napjait!") :) De ettől függetlenül :) nagyon szép munka volt, és főleg gyors. Sajna nekem ebben nem sok gyakorlatom van. :(
    Na, szóval honlap: fenn lesz holnapra a 2. rész, meg az első felirata (sajna egszerre csak egy rész megy fel!:( ) A letöltés úgyanúgy lesz, tömörített jelszavas fájl, képként feltüntetve, a jelszó ugyanúgy hmtw.
    Elég szép forgalma volt a honlapnak az elmúlt egy napban: 40 látogató, és 2 giga adatforgalom, ami 5 letöltést jelent! Arról nem is beszélve, hogy hétvégén mennyien leszedtétek. Arról a stat sajna már nincs meg, mivel töröltek mindent... :(
    Egyszóval látszik, hogy sokan szeretitek, ezért egy darabig felrakom majd a sorozatot: http://www.thirdwatch.atw.hu
  • Aspyrin
    Ej, amióta vége a műszaknak jobban pörög a topik mint amikor ment a sorozat
  • Brankley
    dc....
  • Szolnokboy
    nekem 20 kval jön állitsd a prioritást "nagyon magasra" a második résznél
  • Amse
    jobb mint ha nem is jön.1-2 nap alatt lemászik.
  • Kaplan
    Már megtörtént, de eszement lassú, és néha rá se akar csatlakozni...
  • Szolnokboy
    ha mondjuk egyetlenegyet visszaolvasnál.... :P
  • Szolnokboy
    Persze szólok ,de addig nem akarom kiadni amig nem ellenöriztem vissza , ahhoz viszont le kell jönnie a 6x02nek minimum...ez azt jelenti hogy legjobb esetben is 3nap a 6x02 felirat
  • Amse
    este elkezdem leszedni.szólsz, ha van új felirat?
    kira vagy!
  • Kaplan
    Eszméletlen jó volt ez a 601s rész... MESTERI.
    A többit honnan tudnám leszedni? :)
  • Szolnokboy
    Én töltöm a 6ik évadot Innen , nem mondanám hogy elfogatható sebességgel (16-20 k) de legalább jön de a piratebayen is lehet próbálkozni.

Közben forditom a többi feliratot is...
  • CybearBoy
    Előre is köszi!
  • dani85
    Sajna kicsit tovább fog tartani, mint vártam, reggelre viszont már fent lesz, akkor már el lehet indítani a letöltést, viszont addig nem is próbálkozzatok, mert az index fájl ugyan már fent van, de a rar fájl még befejezetlen, így nem tudod teljesen letölteni.
    FONTOS: képekként lesz kiírva, de ez ne tévesszen meg senkit, abban a videó és a felirat van becsomagolva, de ezt az atw-sek nem tudják (mivel itt van a jelszó a 766-os hozzászólásban), és így lehet meghagyják.
    És még 1x: ÉRDEMES LESZEDNI, mert ez egy nagyon ütős kis rész!!!
    http://www.thirdwatch.atw.hu
  • dani85
    Még valami: az oldal címe változatlan: http://www.thirdwatch.atw.hu
  • DEXTER92
    Na sikerült azt a bannert berakni :)
  • dani85
    Az ATW sajnos törölte a honlapomat! :( Na de sebaj, majd még egyszer felrakom. Most nár viszont egy rar-ban lesz, amit jelszóval levédek, hogy csak a fórum olvasói férjenek hozzá, az ATW ne. A jelszó a következő: hmtw
    Kb. este 11 órára már fent is lesz, sajna csak ilyen lassú a feltöltésem... :( A magyar felirat is benne lesz, amit Szolnokboy-nak köszönhettek.
    A többi rész is folyamatosan feltöltésre kerül majd!
  • Amse
    Valaki feltölthetné megint a 601-es részt, mert privátban is érdeklődnek már, de nekem elég lassú a feltöltésem.
  • Amse
    thx
  • Alien
    Nagyon jó!
  • Kaplan
    Király! :)
    Remélem azért vhonnan letudom még szedni.
  • Amse
    hmmm. tegnap még jó volt.akkor nemtom.vagy vársz, vagy leszeded máshonnan.
  • Kaplan
    Oldal tulajdonosa még enm töltötte fel kezdőoldalát : KIRÁLY! :P
  • Kaplan
    Ohh thanx! :)
  • Amse
    köv rész: third watch 601 http://www.thirdwatch.atw.hu
    felirat hozzá: http://feliratok.hu
  • Kaplan
    Jah?!! :)
    S mi lesz a folytatás? Most várhatok...ááá... qrva anyjukat. Elmondhatnátok mi lesz a folytatásban :P
  • Punker
    mert vége van az évadnak.
  • Kaplan
    Ma miért nincs Harmadik műszak???
  • Szolnokboy
  • Amse
    vérfrissítés a bannerba?
  • CybearBoy
    Nem jön be az oldal. :((((
  • mrzed001
    Sajna az emule/edonkey hálózat nem a sebességéről híres, hanem arról hogy ritka/régi dolgok is elérhetőek benne.
    Egyébként itt az edonkey fórum, ha gond van

• Szolnokboy
    Megnéztem én is! Nem nagyon jutok szóhoz....fantasztikus. Az egész sorozat ugy ahogy van, de ez a rész...Megabrutál volt. Annyira hihető és reális, jó karakterekkel és forgatókönyvel ráadásul a Vészhelyzettel ellentétben változatos.
    Az általam készitett felirat javitott verzióját feltöltöttem a feliratok.hu-ra majd ott keressétek.

Szerk: nekem ez az eMule nem nagyon akar müködni, felraktam most már vagy 1,5 órája várakozik :S
  • Amse
    Bosco nem halt meg az 5. évad végén, csak a kábítószeresek meg Cruz csapatának a nagyja a robbanásokban.
  • 9954
    ja, te Dávvvvvid!
    Ha te láttad, feltételezem, igen, volt a lövöldözés, de azt is olvastam, nem itt, hogy a Bosco meghalt.
    Végülis, ki halt meg az ominózus évad utolsó részében?
    Amúgy röhej, hogy ennyire esz a fene, de tényleg esz....ik...a fene.
    Más sorozatra nem kattanok így be. Szinte mindegyik követhető, ez nem. Eltelt x nap, és én még mindig ógok-mogok.
  • 9954
    Tényleg kösz, bár még mindig "ütöm" a férjem fejét, mert jobb lett volna élőben látni, illetve videoról. Mégegyszer kösz.
    Üdv:
    Zsuzsa