Harmadik Mûszak/Vészhelyzet (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért Bosco-nak elég szar lehet. Gondoljatok bele, hogy a saját testvéredet kell bevinni a gyûjtõbe. szar érzés lehet. jó, persze, nem Õ tehet róla, hanem a tesó, de akkor is.
The Matrix has you...
RTL Klub, október 18 (Kedd)
20:55 Vészhelyzet (amerikai filmsorozat, 1994 - 1.) 45' (12)
Isten hozott, Abby!
Az, hogy ez most melyik évad? szerintem az új, hiszen azt nyomatják elõzetesben.
De most ez tényleg 1994-es?? nehogymá. akkor kezdték a sorozatot nem? vagy mi van?
The Matrix has you...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Légy jó, légy hû Magyar!
Azért az se semmi, ha megnézitek, hogy náluk 10 éve nézett ki úgy egy kórház, mint nálunk még soha egy se!! Vicces ... vagy inkább szomorú
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Légy jó, légy hû Magyar!
Légy jó, légy hû Magyar!
De az rtl nemtudom hol jár<#nemtudom>#nemtudom>
Légy jó, légy hû Magyar!
The Matrix has you...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
The Matrix has you...
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
Viszont csak akkor fogok írni, ha nem tettszik a rész, mert eddig minden rész tetszett <#wink>#wink><#nevetes1>#nevetes1>
Amúgy megint esett a hó, és pár héttel ezelött is karácsonyi rész volt, érdekes
Légy jó, légy hû Magyar!
<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Aki nem akarja tudni hogy mi fog történni vasárnap ne nézze az ajánlót. Én már láttam.
Légy jó, légy hû Magyar!
De kár, h. elolvastam... eh, többet se hagyom, h. felcsigázzanak. Nemtom, h. most érdemes lesz-e megnézni a köv. részt.
mov ah,4ch int 21h end
Jézusom ! Most olvastam el , és mostmár tiszta mit akar doki. Te jó ég mi lesz itt vasárnap !!! Aki kíváncsi olvassa el ! past seasons, season 5, 15ik rész !
Amúgy mi történtDokival? nagyon fura volt <#nemtudom>#nemtudom>
Légy jó, légy hû Magyar!
Amúgy kb annyi, hogy Boscot megprobálták korrupt zsarunak betenni, de nemtudom igazán elmondani, mert nemtudom a neveket <#nevetes1>#nevetes1>
Légy jó, légy hû Magyar!