1546
-
#746 olvasd el a #688 és a #689 es hozzászólást. -
9954 #745 sziasztok.
töltöm, tölteném, de tetű lassan megy, a nem is tudom melyik részt. enyhe túlzás, de váló ok, ha az ember férje nem veszi fel az évad utolsó részét?! tudom nekem kellett volna programoznom. a baj az, hogy mindenhol mást olvasok, hogy meghalt a Bosco, stb. engem csak az érdekelne, hogy az utolsó részben mi történt.
üdv:
Zsuzsa -
Szolnokboy #744 majd irj véleményt pls...ksözi -
9954 #743 Viszonylag rég voltam itt, de még mindig nem hevertem ki, hogy nem láttam a Harmadik műszak utolsó epizódját. -
9954 #742 Huuuu
Rég, viszonylag rég voltam itt, de még nem hevertem ki, hogy nem láttam a harmadik műszak útolsó részét... -
#741 nézem is:)thx -
Szolnokboy #740 6x01 sub
Kész !!! Biztos vannak benne kisebb nagyobb hibák nézzétek el nekem....majd módositok rajta ! Irjatok! -
Szolnokboy #739 Kész vagyok ! mindjárt feltöltöm.... -
#738 np.te teszel szívességet nekünk szal, ne kérj elnézést:)
[tűkön ülve várja] -
Szolnokboy #737 Közbejött valami ugyhogy még 1,5 óra kell hogy befejezzem. Sorry -
#736 A progit innen töltheted le, Emule FAQ -
#735 Ja de közben látom már, hogy készül :D -
#734 Nem tudok róla, nem azzal néztem :) -
#733 -
Szolnokboy #732 megpróbálok 2 órán belül készlenni vele
-
#731 várom nagyon.ma kész lesz szerinted?
kira vagy -
Szolnokboy #730 már én is kb a felénél tartok csak azért ( több mint 1 órája kezdtem ) -
#729 #721 "már rajta vagyok, kb a fele már kész van." -
Szolnokboy #728 Én elkezdtem forditani az 1x06ot ha más is csinálja szóljon legyen szives !!!!! -
#727 magyar feliret nincs még hozzá? -
Szolnokboy #726 Valaki el tudná mondani hogy müködik ez az emule ? -
#725 Jaja, de töltsd le te is szerintem, megéri, eszméletlen micsoda rész! -
#724 Köszi szépen, letöltöttem most néztem meg...
Nem találok szavakat.....Ez..ez valami hihetetlen, hogy milyen rész... Komolyan mondom a hideg kirázott szinte végig. -
#723 Elég lassan csordogál emule-n, de én már a 10. részt szedem :)))
-
Szolnokboy #722 köszi szépen, töltöm !! :D a többi részt is feltudod rakni ? tudok segiteni a forditásban ha gondolod, irj privátot ! -
dani85 #721 Borzalmas volt ez a mostani vasárnap délután!!! Hogy lehet így befejezni egy részt? :) Ennyire még soha nem izgultam egy sorozat miatt, hogy mi lesz majd. Pedig a Sevcsenkós rész is hasonló volt, de az sem volt ennyire durva!!! Ezt nem hónapos szünetekkel kellene folytatni... :( Sőt még egy hét is sok lett volna, be kellett volna mondani a rész után, hogy a pattanásig feszült idegekre való tekintettel az aznapi Cobra 11 elmarad, és helyette a Harmadik műszak lesz a következő résszel! :D
Az EMule-t köszi valakinek, ennek köszönhetően én már hétfőn folytattam magamnak a sorozatot, és valóban fel is került a pont az i-re. :) Nagyon ütős rész a következő, én is csak ajánlani tudom! És mivel nagyon rendes vagyok, most felrakom ezt a részt egy honlapra, mert megértem mit is élhettek át! :D
Egy baja sajnos van, a felirat még nem készült el hozzá, de már rajta vagyok, kb a fele már kész van. Ha elkészül, akkor az oldalamra és a supersubtitles-re is felrakom.
Az oldalam címe: http://www.thirdwatch.atw.hu -
#720 max7: jah, jó szerencsétlen volt
Alien: jó volt nagyon...és most lehet várni a következőre -
#719 Sikerült nagyjából megnéznem a vasárnapi Harmadik Műszak részt :) Nem volt semmi basszus. -
#718 jelen pillanatban ő az aki a sorozat elejétől benne van na jó a második résztől :) ott jött medikusként :D -
#717 azt énis, én szeretem, jó volt benne -
#716 sajnálom hogy karter kilép :( -
#715 A harmadik műszak következő része krvajó.
Az ember nem hinné, hogy még képesek növelni a feszültséget, de sikerül nekik.
Fejet kell hajtanom ezen két rész előtt, egyszerűen pörgős, ütős és vérpezsdítő lett :))) -
#714 Tényleg? Na, én örülnék neki. Már sokaktól azt hallottam, hogy nagyon elhúzták, és hogy már be kellett volna fejezni amikor a legjobb volt... Mint ahogy a Jóbarátok csinálta, de én örülnék ha lenne még 2 évad -
#713 egy angol oldalon látam hogy mivel nagy sikere van most éli fénykorát vagy mifene ezért 2 évadot biztos csinálnak még mert már a forgatókönyve megvan!
amugy ez a rész számomra uncsi volt :( az az egy hapi volt az egész hülyeség volt :( -
#712 ennek a digitális műsorszórástól kezdve lesz alapja? amit tudtommal most akarnak amcsiba bevezetni. jó kis vitát szítva ezzel a jogdíjak körül:))) szerintem a végén megint MI, azaz a végfelhasználók fogunk szívni... -
Szolnokboy #711 megérdemelte ! NEM IGAZ MIKOR ÉREM MEG HOGY A TV-N VÁLTHASSAK AZ AUDIOSÁVOK KÖZT ??? ezt a részt angolul nézném...mondjuk a többit is de ezt méginkább. -
#710 felirat.hu, keress rá third watch néven -
#709 tényleg nagyon jól játszott.tetszett -
#708 Ez érdekes rész volt, tetszett :) Észrevettétek, hogy még főcím se volt? -
#707 Emmy díjat kapott Ray Liotta ezért a részért.