1546
  • Amse
    olvasd el a #688 és a #689 es hozzászólást.
  • 9954
    sziasztok.
    töltöm, tölteném, de tetű lassan megy, a nem is tudom melyik részt. enyhe túlzás, de váló ok, ha az ember férje nem veszi fel az évad utolsó részét?! tudom nekem kellett volna programoznom. a baj az, hogy mindenhol mást olvasok, hogy meghalt a Bosco, stb. engem csak az érdekelne, hogy az utolsó részben mi történt.
    üdv:
    Zsuzsa
  • Szolnokboy
    majd irj véleményt pls...ksözi
  • 9954
    Viszonylag rég voltam itt, de még mindig nem hevertem ki, hogy nem láttam a Harmadik műszak utolsó epizódját.
  • 9954
    Huuuu
    Rég, viszonylag rég voltam itt, de még nem hevertem ki, hogy nem láttam a harmadik műszak útolsó részét...
  • Amse
    nézem is:)thx
  • Szolnokboy
    6x01 sub

Kész !!! Biztos vannak benne kisebb nagyobb hibák nézzétek el nekem....majd módositok rajta ! Irjatok!
  • Szolnokboy
    Kész vagyok ! mindjárt feltöltöm....
  • Amse
    np.te teszel szívességet nekünk szal, ne kérj elnézést:)
    [tűkön ülve várja]
  • Szolnokboy
    Közbejött valami ugyhogy még 1,5 óra kell hogy befejezzem. Sorry
  • spyderco
    A progit innen töltheted le, Emule FAQ
  • Alien
    Ja de közben látom már, hogy készül :D
  • Alien
    Nem tudok róla, nem azzal néztem :)
  • Amse
  • Szolnokboy
    megpróbálok 2 órán belül készlenni vele
  • Amse
    várom nagyon.ma kész lesz szerinted?
    kira vagy
  • Szolnokboy
    már én is kb a felénél tartok csak azért ( több mint 1 órája kezdtem )
  • Amse
    #721 "már rajta vagyok, kb a fele már kész van."
  • Szolnokboy
    Én elkezdtem forditani az 1x06ot ha más is csinálja szóljon legyen szives !!!!!
  • Amse
    magyar feliret nincs még hozzá?
  • Szolnokboy
    Valaki el tudná mondani hogy müködik ez az emule ?
  • Alien
    Jaja, de töltsd le te is szerintem, megéri, eszméletlen micsoda rész!
  • Alien
    Köszi szépen, letöltöttem most néztem meg...

Nem találok szavakat.....Ez..ez valami hihetetlen, hogy milyen rész... Komolyan mondom a hideg kirázott szinte végig.
  • mrzed001
    Elég lassan csordogál emule-n, de én már a 10. részt szedem :)))
  • Szolnokboy
    köszi szépen, töltöm !! :D a többi részt is feltudod rakni ? tudok segiteni a forditásban ha gondolod, irj privátot !
  • dani85
    Borzalmas volt ez a mostani vasárnap délután!!! Hogy lehet így befejezni egy részt? :) Ennyire még soha nem izgultam egy sorozat miatt, hogy mi lesz majd. Pedig a Sevcsenkós rész is hasonló volt, de az sem volt ennyire durva!!! Ezt nem hónapos szünetekkel kellene folytatni... :( Sőt még egy hét is sok lett volna, be kellett volna mondani a rész után, hogy a pattanásig feszült idegekre való tekintettel az aznapi Cobra 11 elmarad, és helyette a Harmadik műszak lesz a következő résszel! :D
    Az EMule-t köszi valakinek, ennek köszönhetően én már hétfőn folytattam magamnak a sorozatot, és valóban fel is került a pont az i-re. :) Nagyon ütős rész a következő, én is csak ajánlani tudom! És mivel nagyon rendes vagyok, most felrakom ezt a részt egy honlapra, mert megértem mit is élhettek át! :D
    Egy baja sajnos van, a felirat még nem készült el hozzá, de már rajta vagyok, kb a fele már kész van. Ha elkészül, akkor az oldalamra és a supersubtitles-re is felrakom.
    Az oldalam címe: http://www.thirdwatch.atw.hu
  • Brankley
    max7: jah, jó szerencsétlen volt
    Alien: jó volt nagyon...és most lehet várni a következőre
  • Alien
    Sikerült nagyjából megnéznem a vasárnapi Harmadik Műszak részt :) Nem volt semmi basszus.
  • Max7
    jelen pillanatban ő az aki a sorozat elejétől benne van na jó a második résztől :) ott jött medikusként :D
  • Brankley
    azt énis, én szeretem, jó volt benne
  • Max7
    sajnálom hogy karter kilép :(
  • mrzed001
    A harmadik műszak következő része krvajó.
    Az ember nem hinné, hogy még képesek növelni a feszültséget, de sikerül nekik.
    Fejet kell hajtanom ezen két rész előtt, egyszerűen pörgős, ütős és vérpezsdítő lett :)))
  • Brankley
    Tényleg? Na, én örülnék neki. Már sokaktól azt hallottam, hogy nagyon elhúzták, és hogy már be kellett volna fejezni amikor a legjobb volt... Mint ahogy a Jóbarátok csinálta, de én örülnék ha lenne még 2 évad
  • Max7
    egy angol oldalon látam hogy mivel nagy sikere van most éli fénykorát vagy mifene ezért 2 évadot biztos csinálnak még mert már a forgatókönyve megvan!

amugy ez a rész számomra uncsi volt :( az az egy hapi volt az egész hülyeség volt :(
  • bigapó
    ennek a digitális műsorszórástól kezdve lesz alapja? amit tudtommal most akarnak amcsiba bevezetni. jó kis vitát szítva ezzel a jogdíjak körül:))) szerintem a végén megint MI, azaz a végfelhasználók fogunk szívni...
  • Szolnokboy
    megérdemelte ! NEM IGAZ MIKOR ÉREM MEG HOGY A TV-N VÁLTHASSAK AZ AUDIOSÁVOK KÖZT ??? ezt a részt angolul nézném...mondjuk a többit is de ezt méginkább.
  • Brankley
    felirat.hu, keress rá third watch néven
  • Amse
    tényleg nagyon jól játszott.tetszett
  • Alien
    Ez érdekes rész volt, tetszett :) Észrevettétek, hogy még főcím se volt?
  • magus
    Emmy díjat kapott Ray Liotta ezért a részért.