Harmadik Műszak/Vészhelyzet (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!!!! Légyszi írjátok meg mi történt amilyen hülye barom vagyok elfelejtettem! <#help>

Brankley
Énis kiváncsi vagyok, mi lesz, de Bosco biztos visszavág majd <#eljen>

Légy jó, légy hű Magyar!

Alien
Igen az érdekes volt a végén ahogy a fickó kérdezõsködött<#confused>Kivácsi vagyok mi lesz.

Brankley
jah, kiváncsi vagyamúgy, hogy mi lesz végül Kimékkel... Mert ugye Jimmy nemhagyja <#eljen><#nevetes1>
Bosco anyját szerintem meg megölik, vagy valami biztos lesz vele...<#nemtudom>

Légy jó, légy hű Magyar!

Jó volt, tetszett ez a rész. Bosco anyja ? <#confused>

Alien
Jaja 😊 Jimmy meg kilépett ha minden igaz 😞

Punker
nyugis rész volt.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Alien
Jó étvágyat majd hozzá 😊) Én az elõbb ettem 😊)

Punker
addig csinálok kaját 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Alien
Bizony <#vigyor> 17:30-kor irány a tv elé mindenkinek <#nyes>

Brankley
Lassan 3. mûszak!! <#nyes>

Légy jó, légy hű Magyar!

Brankley
Én sajnos a vészhelyzetet nem láttam, már elaludtam addigra <#rolleyes>

Légy jó, légy hű Magyar!

bigapó
Nekem is tetszett ez a rész😊
kicsit átlátszó volt, hogy adott neki gázspray-t az igaz, de azért elmegy😊
viszont belegondolva, hogy ilyen elõfordulhat és erre így reagálnak az emberek, azt viszont teljesen meg tudom érteni. az viszont megaLOL volt, ahogy az öregasszony "menekült"😊) ez szerintem túlzás, mert rendõrautót lopni nem egyszerû (bár már láttam ilyet😊)

The Matrix has you...

Alien
Jajj 😊 Szerencsére tudta 😊

Brankley
Na igen, azthittem amúgy, hogy nem lesz ideje elõvenni, illetve, hogy nem tudja majd használni, hiszen Nõ... <#crazya><#smile>

Légy jó, légy hű Magyar!

Alien
Huhh ez is jó rész volt 😊 Amikor Jimmy oda adta a gázsprayt Kimnek, tudtam, hogy kell majd használnia 😊 Szerencsére Boscoék pont arra jártak.

Brankley
ez igaz 😉

Légy jó, légy hű Magyar!

Válasz erre:

Sziasztok!
Nem tudná vmelyikõtök megmondani,hogy melyik rap ment annak a Harmadik Mûszaknak a végén,amelyikben egy Boscóék letartóztattak egy rap-ert épp a stúdiófelvétel közepette?
Bazaar Royale - Kill You Slow DMX - What's My Name
Forrás: G.PORTÁL/THIRDWATCH

Alien
passz 😞 De amíg Harmadik mûszak megy, addig mindegy 😄

Majdcsak jön az ER is elõbb-utóbb 😊

Alien
Csatlakozom, nekem is tetszett a mai rész 😊)

Brankley
Nekem még mindig a múltheti jobban tetszett 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

Noninnyó
Nekem is marhára bejött a mai rész. Az, hogy mászkálnak egy kietlen városrészen, ahol nincs egy ember sem, de van egy látszólag megoldhatatlan különös eset egyetlen gyanúsítottal, ez már önmagában olyan misztikus. Szó szerint végigizgultam az egészet. Nagyon jó rész volt.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Jesszusom ! Aki most nem látta annak részvétem. Egyszerüen fantasztikus volt !!!! Az egész 50 percet 3 azaz három jelenetböl forgatták le ,ami annyit tesz hogy össze vissza 3 vágás volt benne !! Ilyenkor látszik hogy mit tudnak ezek a színészek , hogy 15 perc alatt egyszer sem hibáznak,ugyanez elmondható az operatörre is (az egész kézikamerás volt). Plusz ehhez jön hozzá a történet. Komolyan mondom ilyet én még nem éltem. Fantasztikus a sorozat ez az eddigi legjobb rész. Még mindig a hatása alatt vagyok

végre egy jó rész

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Brankley
Én passzolok. Viszont várom már a 3. mûszakot, meg a Vlészhelyzetet, csak késõn lesz 😞

Légy jó, légy hű Magyar!

Bandee1987
Tényleg, nem tudjátok, mikor kezdõdik a 11. évad az rtlklubbon? Mostmár kezdõdhetne 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Brankley
És persze várom a Vészhelyzetet is 😊
Sajnos be kell érnem, a már majdnem hajnali rtl-adással, mert nemtudom máshol nézni, de lehet megveszem ezt a 3 évadot majd valamnikor 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

Alien
Múlt héten sajnos nem láttam, de most néztem, bár nem sok minden történt, de tetszett a mai rész nekem is 😊

Brankley
Na, a mai 3. mûszak rész nem volt rossz 😊
Szeretem a karácsonyi részeket/filmeket, csak nem nyáron 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

Brankley
Hali itt is!
Valaki nem tudná, hol lelhetõ vészhelyzet a neten?

Légy jó, légy hű Magyar!

Sziasztok!
Nem tudná vmelyikõtök megmondani,hogy melyik rap ment annak a Harmadik Mûszaknak a végén,amelyikben egy Boscóék letartóztattak egy rap-ert épp a stúdiófelvétel közepette?<#confused><#nemtudom><#help>
Utolsó részben amikor üldözték Bufordot tömegszerencsétlenség lett és Buford meglépett. Mentõs hiány volt mert hiányzott az új fiú, (Eugene, akinek Doki beszólt) ezért Alexet állították be mentõsnek. Õ segíteni akart az égõ kocsiban lévõ embereknek, ami felrobbant. Alex azonnal meghalt, Johnson hadnagynak pedig égési sérülései lettek. Davis ezért szomorú. Johnson hadnagy is közel volt az autóhoz és parancsolta Alexnek hogy jöjjön le a kocsiról. Bosco szól Faithnek hogy menjen a szállodába és vegye el Noblénak (Kim barátja, író) a fegyverét. Cruz megkérdezi Swerskyt hogy hol van Faith. Amikor megtudja hogy ebédideje van átlát a dolgon elmegy a szállodába. Kim örül, mert minden évben NY 12 legjobb mentõsét elõléptetik, és õ lett a 13. (Doki az elsõ.)Arra számított, hogy Doki visszautasítja mint már évek óta, de Kimnek a lövöldözés elõtt elmondta hogy elszeretné fogadni az elõléptetést. Cruz kéri Faithtõl a fegyvert, de õ ahelyett hogy odaadná rálõ Cruzra, Cruz elõrántja fegyverét és rálõ Faithre , Bosco is Cruzra.<#gun>

bigapó
ennyire pontosan már nem tudnám megmondani, hogy ki mikor mit csinált az adott részekben😊

The Matrix has you...

bigapó
pár nappal késõbb, igen. szenvedett az égési sérülésektõl és át akarták szállítani egy speciális kórházba. a helikopteren könyörgött Doki-nak, hogy adjon be neki morfiumot, hagyja elmenni, úgysem lenne már teljes az élete ilyen sérülések után. a felesége sem akadályozta meg ebben, tudta, hogy nem lenne már ugyanaz az életük<#rinya>
ez nagyon érzelmes és komoly rész volt szerintem.

The Matrix has you...

Tarajos Sül
na várjál most nem az volt az Alex fönöke,aki megégett és a doki méreginjekcioval megölte?
Tarajos Sül
De Alex már az elött halott volt,hogy Cruz és Faight fegyvert fogtak egymásra
A fönök az után halt meg!
Tarajos Sül
De az Alex-nak a fönöke sokkal késöbb halt meg mint az Alex Nem?
bigapó
ugyanabban a balesetben sérültek meg mindketten😊

The Matrix has you...

Tarajos Sül
amugy ö halt meg(alul a képen)amikor egy kocsi ütközött,,kigyuladt,odament,és a benne lévö süritett levegös palack felrobbant/nitro/

És egy másik aki öneki a fönöke volt!Az meg azért halt meg mert vhol(nem emlékszem)nagyon összeégett a teste,és könyörgött a feleségével együt a Doki-nak hogy adjon be az infuziojába mérget(vagy mit tudom én)hogy meghaljon,mert már nagyon szenvedett!És igy halt meg,a képen láthato csajnak a fönöke!

Tarajos Sül
ja utána jöttem rá hogy ugy irják amikor megnéztem a üzidet amit az eggyik részröl irtál!

Amugy az átverés akkor derül,ki ha megmutatják mit rejt a táska,ami a reptér futoszallagján jött ki és Carlos vette észre,miután Doki elment!
Én úgy tudom Faith-nek írják. (PORT.HU, TV-újság, egyszer már a sorozatban is láttam) Megnéztem mégegyszer a tegnapi részt, Carlost vagy az anyja vagy vki más verte át, de én inkább a 2.-ra szavazok.

Tarajos Sül
Igy ke kimondani Féjsz 😄D
asszem Face
azért sajnálom a balra a 4.et 😄 hogy megbénult

Az 1. lett az új fõnök. Amúgy lehet hogy többet utalt át. Nekem az a furcsa hogy csak így simmán bekerül egy országos TV-csatornába.

bigapó
itt baloldalt van, ha minden igaz. nagyobb képet nem találtam.

The Matrix has you...

bigapó
a parancsnok nincs rajta, mert "csak" másodszereplõ (ezek szerint).

The Matrix has you...

Serpa
elég durva.
országon belül 1000$ a repjegy.

ja sztem is szegény

Serpa
Carlost átverték.

köszi szépen
a faith aki a fennti képen balról a 4.?😄
cruzt nem láttam a mai részben,és melyik tûzöltó halt meg?aki a képen elsp vagy 3.