Harmadik Műszak/Vészhelyzet (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Légy jó, légy hű Magyar!
Bosco anyját szerintem meg megölik, vagy valami biztos lesz vele...<#nemtudom>#nemtudom>
Légy jó, légy hű Magyar!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Légy jó, légy hű Magyar!
kicsit átlátszó volt, hogy adott neki gázspray-t az igaz, de azért elmegy😊
viszont belegondolva, hogy ilyen elõfordulhat és erre így reagálnak az emberek, azt viszont teljesen meg tudom érteni. az viszont megaLOL volt, ahogy az öregasszony "menekült"😊) ez szerintem túlzás, mert rendõrautót lopni nem egyszerû (bár már láttam ilyet😊)
The Matrix has you...
Légy jó, légy hű Magyar!
Sziasztok!
Nem tudná vmelyikõtök megmondani,hogy melyik rap ment annak a Harmadik Mûszaknak a végén,amelyikben egy Boscóék letartóztattak egy rap-ert épp a stúdiófelvétel közepette?
Bazaar Royale - Kill You Slow DMX - What's My Name
Forrás: G.PORTÁL/THIRDWATCH
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Légy jó, légy hű Magyar!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Sajnos be kell érnem, a már majdnem hajnali rtl-adással, mert nemtudom máshol nézni, de lehet megveszem ezt a 3 évadot majd valamnikor 😊
Légy jó, légy hű Magyar!
Szeretem a karácsonyi részeket/filmeket, csak nem nyáron 😊
Légy jó, légy hű Magyar!
Nem tudná vmelyikõtök megmondani,hogy melyik rap ment annak a Harmadik Mûszaknak a végén,amelyikben egy Boscóék letartóztattak egy rap-ert épp a stúdiófelvétel közepette?<#confused>#confused><#nemtudom>#nemtudom><#help>#help>
The Matrix has you...
ez nagyon érzelmes és komoly rész volt szerintem.
The Matrix has you...
A fönök az után halt meg!
És egy másik aki öneki a fönöke volt!Az meg azért halt meg mert vhol(nem emlékszem)nagyon összeégett a teste,és könyörgött a feleségével együt a Doki-nak hogy adjon be az infuziojába mérget(vagy mit tudom én)hogy meghaljon,mert már nagyon szenvedett!És igy halt meg,a képen láthato csajnak a fönöke!

Amugy az átverés akkor derül,ki ha megmutatják mit rejt a táska,ami a reptér futoszallagján jött ki és Carlos vette észre,miután Doki elment!
a faith aki a fennti képen balról a 4.?😄
cruzt nem láttam a mai részben,és melyik tûzöltó halt meg?aki a képen elsp vagy 3.