Harmadik Műszak/Vészhelyzet (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Végre nagy nehezen lemászott a második rész torrentrõl ugyhogy a felirat várhatóan csütörtök este lesz kész (40 %nál járok) legkésöbb péntek délben.

dani85: lehet hogy keresni kellene egy olyan kiszolgálót ami nem törli le ilyen gyorsan a dolgokat...az a baj hogy nem vagyok jártas én sem ezekben a dolgokban<#zavart2> sztem kezdésnek próbáld ki az uw-t vagy g-mailt vagy valami hasonlót.

😞 Sajna megint delete volt! 😞 Most már nem tom, hogy mit is csináljak, várom az ötleteket, hogyan lehetne szerintetek maradandót alkotni így? 😄
Kaplan
Jaja , sajnos. Eléggé úgy tûnik.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

CybearBoy
Úgy néz ki megint letörölték az oldaladat. 😞 Szerencsére én már leszedtem onnan a második részt is.

Kaplan
Ok , sorry. Várok!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Oooh.. Király! Mikorra lesz kész kb.? 😊

Brankley
jaja, énis azt néztem <#smile>

Légy jó, légy hű Magyar!

már csinálom

Kaplan
602s részhez tudna valaki magyar feliratot prezentálni?
Mert nagyjából értem angolul is de nem a legjobb úgy. Mert lehet kihagyok egy - két fontos momentumot (nem értem angolul)

mrzed001
Nekem már >15 rész van lent. Ha kell, feltehetem Endl, vagy majomra 😊)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

CybearBoy
Kösz ezt is! Nagy vagy! 😉

neked végülis akkor hány rész van meg? nekem a 2.ik rész most jön lefele 80 % nál jár, mint mondtam nagyon lassan...kár hogy nem tudtad hamarabb feltölteni. de végülis nem probléma. viszont ha a harmadik is megvan akkor légyszi szólj idõben mert azt nem töltöm le torrentrõl hanem majd az oldaladról inkább.

Kaplan
Abból az 5bõl az egyik én voltam 😊

Bocsi a kis betûért, Szolnokboy! Most láttam csak 😊
Nekem megvan a második rész is már, fel is akarom rakni, csak nem tom, hogy itt van-e már az ideje. De tudjátok mit, itt van! 😄
Ha netán valaki még nem szedte le, akkor kérek noszogatást majd, és ha elég összegyûlik, újból felrakom majd az elsõt!
A második rész már gyengébb jóval, viszont jó nagyon, már abból a szempontból is, hogy az elsõt befejezi (mi lett a Face-ékkel). A felirat nekem sajna még nincs meg ehhez sem, de szonlokboy-nak nagyon jó lett az elõzõ, amit a többiek nevében én is köszönök. És sorry a kicsi átalakításért, de azokkal tök sokat szenvedtem, és amit jobbnak véltem, átírtam az én verziómra. (pl. a végén, amikor a Donald Mann mondja a Cruznak, hogy "Enjoy the limited life, that u have..."-nél az "Élvezze a hátralévõ életét"-re szerintem jobb az "Élvezze a megszámlált napjait!") 😊 De ettõl függetlenül 😊 nagyon szép munka volt, és fõleg gyors. Sajna nekem ebben nem sok gyakorlatom van. 😞
Na, szóval honlap: fenn lesz holnapra a 2. rész, meg az elsõ felirata (sajna egszerre csak egy rész megy fel!😞 ) A letöltés úgyanúgy lesz, tömörített jelszavas fájl, képként feltüntetve, a jelszó ugyanúgy hmtw.
Elég szép forgalma volt a honlapnak az elmúlt egy napban: 40 látogató, és 2 giga adatforgalom, ami 5 letöltést jelent! Arról nem is beszélve, hogy hétvégén mennyien leszedtétek. Arról a stat sajna már nincs meg, mivel töröltek mindent... 😞
Egyszóval látszik, hogy sokan szeretitek, ezért egy darabig felrakom majd a sorozatot: http://www.thirdwatch.atw.hu
Ej, amióta vége a mûszaknak jobban pörög a topik mint amikor ment a sorozat<#idiota>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Brankley
dc.... <#smile>

Légy jó, légy hű Magyar!

nekem 20 kval jön <#idiota> állitsd a prioritást "nagyon magasra" a második résznél

Amse
jobb mint ha nem is jön.1-2 nap alatt lemászik.

Kaplan
Már megtörtént, de eszement lassú, és néha rá se akar csatlakozni...

ha mondjuk egyetlenegyet visszaolvasnál.... 😛

Persze szólok ,de addig nem akarom kiadni amig nem ellenöriztem vissza , ahhoz viszont le kell jönnie a 6x02nek minimum...ez azt jelenti hogy legjobb esetben is 3nap a 6x02 felirat

Amse
<#worship>este elkezdem leszedni.szólsz, ha van új felirat?
kira vagy!

Kaplan
Eszméletlen jó volt ez a 601s rész... MESTERI.
A többit honnan tudnám leszedni? 😊

Én töltöm a 6ik évadot Innen , nem mondanám hogy elfogatható sebességgel (16-20 k) de legalább jön de a piratebayen is lehet próbálkozni.

Közben forditom a többi feliratot is...

CybearBoy
Elõre is köszi!

Sajna kicsit tovább fog tartani, mint vártam, reggelre viszont már fent lesz, akkor már el lehet indítani a letöltést, viszont addig nem is próbálkozzatok, mert az index fájl ugyan már fent van, de a rar fájl még befejezetlen, így nem tudod teljesen letölteni.
FONTOS: képekként lesz kiírva, de ez ne tévesszen meg senkit, abban a videó és a felirat van becsomagolva, de ezt az atw-sek nem tudják (mivel itt van a jelszó a 766-os hozzászólásban), és így lehet meghagyják.
És még 1x: ÉRDEMES LESZEDNI, mert ez egy nagyon ütõs kis rész!!!
http://www.thirdwatch.atw.hu
Még valami: az oldal címe változatlan: http://www.thirdwatch.atw.hu
DEXTER92
Na sikerült azt a bannert berakni 😊

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Az ATW sajnos törölte a honlapomat! 😞 Na de sebaj, majd még egyszer felrakom. Most nár viszont egy rar-ban lesz, amit jelszóval levédek, hogy csak a fórum olvasói férjenek hozzá, az ATW ne. A jelszó a következõ: hmtw
Kb. este 11 órára már fent is lesz, sajna csak ilyen lassú a feltöltésem... 😞 A magyar felirat is benne lesz, amit Szolnokboy-nak köszönhettek.
A többi rész is folyamatosan feltöltésre kerül majd!
Amse
Valaki feltölthetné megint a 601-es részt, mert privátban is érdeklõdnek már, de nekem elég lassú a feltöltésem.

Amse
thx<#wink>

Alien
Nagyon jó!<#eljen><#worship><#eljen><#smile>

Kaplan
Király! 😊
Remélem azért vhonnan letudom még szedni.

Amse
hmmm. tegnap még jó volt.akkor nemtom.vagy vársz, vagy leszeded máshonnan.

Kaplan
Oldal tulajdonosa még enm töltötte fel kezdõoldalát : KIRÁLY! 😛

Kaplan
Ohh thanx! 😊

Amse
köv rész: third watch 601 http://www.thirdwatch.atw.hu
felirat hozzá: http://feliratok.hu

Kaplan
Jah?!! 😊
S mi lesz a folytatás? Most várhatok...ááá... qrva anyjukat. Elmondhatnátok mi lesz a folytatásban 😛

Punker
mert vége van az évadnak.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kaplan
Ma miért nincs Harmadik mûszak???

<#taps><#taps>

Amse
vérfrissítés a bannerba?

CybearBoy
Nem jön be az oldal. 😞(((

mrzed001
Sajna az emule/edonkey hálózat nem a sebességérõl híres, hanem arról hogy ritka/régi dolgok is elérhetõek benne.
Egyébként itt az edonkey fórum, ha gond van

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Megnéztem én is! Nem nagyon jutok szóhoz....fantasztikus. Az egész sorozat ugy ahogy van, de ez a rész...Megabrutál volt. Annyira hihetõ és reális, jó karakterekkel és forgatókönyvel ráadásul a Vészhelyzettel ellentétben változatos.
Az általam készitett felirat javitott verzióját feltöltöttem a feliratok.hu-ra majd ott keressétek.

Szerk: nekem ez az eMule nem nagyon akar müködni, felraktam most már vagy 1,5 órája várakozik :S <#help>

Amse
Bosco nem halt meg az 5. évad végén, csak a kábítószeresek meg Cruz csapatának a nagyja a robbanásokban.

ja, te Dávvvvvid!
Ha te láttad, feltételezem, igen, volt a lövöldözés, de azt is olvastam, nem itt, hogy a Bosco meghalt.
Végülis, ki halt meg az ominózus évad utolsó részében?
Amúgy röhej, hogy ennyire esz a fene, de tényleg esz....ik...a fene.
Más sorozatra nem kattanok így be. Szinte mindegyik követhetõ, ez nem. Eltelt x nap, és én még mindig ógok-mogok.
Tényleg kösz, bár még mindig "ütöm" a férjem fejét, mert jobb lett volna élõben látni, illetve videoról. Mégegyszer kösz.
Üdv:
Zsuzsa