1546
  • Alien
    Az utolsó előtti évadnak lett úgy vége, hogy elkezdenek lövöldözni. De van hatodik évad ami nálunk még nem volt. Neten elérhető már a hatodik évad, ha van időd szedd le, mert nagyon jó részek vannak.
  • kirol
    Ja. Anglia - Magyarország válogatott labdarúgó-mérkőzés
  • Alien
    Tegnap néztétek? :)

Jövő héten különben nem lesz Vészhelyzet, foci lesz helyette.
  • Punker
    őszel?
  • kirol
    Az RTL -en mikor folytatják?
  • Punker
    annak az évadnak de a következőben folytatódik.....
  • seriesfanatic
    Akkor mi?? Én több helyen is ezt olvastam, hogy ez a vége!
  • Punker
    nem nem az a vége
  • seriesfanatic
    A Harmadik műszaknak miért úgy lett vége hogy lelőnek mindenkit?? Vagy nem is ez a vége??
  • Max7
    ????
  • bigapó
    most nézi valaki?

Carter összes rokona meghalt és Ő örökölt mindent? vagy mi ez a nagyvonalúság?? 150 millió dollár egy kórházra, a biztosítás nélkülieknek?? kicsit gazdag a csákó...
  • Max7
    nem :D én a vészhelyzetről beszéltem :D:D:D:D:D:D LOL
  • Kaplan
    Remélem, mert mostmár engem is érdekel nagyon. Leálltam a letöltögetésekkel :(
  • bigapó
    ja, azt nem mondtam, hogy a harmadik műszakról érdeklődtem:)) vagy ez lesz szeptemberben?
  • Max7
    szeptember után ha minden igaz :P
  • bigapó
    apropó, nem tudjátok, hogy mikor lesz leadva a magyarországon soronkövetkező évad? nemtom melyik az.
  • Icebarney
    Köszönöm! Én is úgy emlékeztem! (mármint hogy jó :D)
  • bigapó
    Israel Kamakawiwo'ole - Somewhere Over the Rainbow

nagyon jó zene... :)
  • Icebarney
    hi. Nem tudja véletlenül valaki, hogy mi annak a számnak a címe, amit Greene doki hallgatott, mikor meghalt?(a szövegből vmi rainbowra emlékszek már csak)
  • Kövesdi A
    hi nem tudtok valami jó magyar oldalt a vészhelyzet-röl amin fön vanak a részek tartalmai ?

meg nem tudjátok véletlenül hogy miröl fog majd szólni a 13-rész nevezetesen a Get Carter-nevü epizod gondolom carter-hez lesz valami köze!
  • Aspyrin
    Nem tudom hogy vagytok vele, de az elmúlt pár rész borzasztóan gyenge volt szvsz. Érzek az egészben egy ilyen "verjünk oda Svábynak" szagot.
  • Alien
    Szegény :( Pont nem láttam múltkor azt a részt :( :)
  • bigapó
    spoiler megint.

ja, a poén, hogy az egyik "emberrabló" kb 12 éves volt. az Ő tesóját lőtték meg, a másik csákó meg az unokatesójuk volt. elég tenyérbemászó figura volt, inkább azt kellett volna lelőni:))
    kicsit bealázták Abey-t, mert ki kellett mennie vécére. előtte letértek az útról egy erdős részre. a kocsitól arrébb kisérte 5 métert és mondta, hogy itt már jó lesz. a csaj meg kénytelen volt ott leguggolni és csurgatni. mondjuk sötét volt és az arcát világították meg, de akkor is elég szar lehetett. mármint, ha ez az életben történik valakivel:))
  • Alien
    Uh értem :s Nem láttam az előző részt, ezért nem értettem tegnap, hogy miért mondogatják neki, hogy mostmár jól van-e. :)

Köszi szépen! :)
  • bigapó
    spoiler annak aki nem látta, de felvette vagy megnézi majd máshogy:))

az előző részben elrabolták, két "nigga" egy kocsival. az egyikük tesója haslövést kapott és arra kényszerítették, hogy a kocsiban lássa el. érted, adj neki egy aszpirint, meg varrd össze a beleit oszt majd jobban lesz:DDD persze a csávó elvérzett. a végén visszavitték a kórházhoz, de gondolhatod most milyen állapotban lehet. csodálom, hogy kiment az uccára.
  • Alien
    Az Abbie-vel kapcsolatban kicsit levagyok maradva, mi történt vele?
  • Max7
    Vészhelyzet ujra indul :)
  • winnie
    Azt meg már nem boncolgatnám, hogy miért szakítanak meg minden jó sorozatot.

hát, van kettőnél több sorozat, amit így félbeszakítanak?

azért szakítják félbe, mert a januér-februári uborkaszezonban semmi értelme ellőni a nagy nézettségű sorozatokat
  • Kaplan
  • Punker
    ezt láttátok?

• Norbi7
    "Tudja valaki hogy miért lett vége a vészhelyzetnek?"

Szerintem erre a kérdésre egy bizonyos szemszögből megfelelő választ adtam. Azt meg már nem boncolgatnám, hogy miért szakítanak meg minden jó sorozatot.
  • Max7
    azt is birom :)
  • bigapó
    akkor már inkább a harmadik műszakot folytassák!!!

:)))
  • Max7
  • Punker
    én meg nyugodtan mentem el zülleni :)
  • Max7
    ehhe rájöttek hogy a nézetségi mutató a béka segge alatt van a vészhelyzethez képest :)

lehet hogy mániákus vészhelyzet rajongó lettem de ha ment a grész kinika átkapcsoltam a tv2-re még ha nem is néztem a tv-t nehogy már növeljem a statisztikát :D
  • Aspyrin
    Nyugi, holnap már nem lesz grész :D
  • Max7
    Szerintem egyértelmű volt a kérdés csak neked nehéz a felfogásod! valamiért befejezték a vetítését a televizióban de nem tudom hogy miért biztos nem azért mert a grace kinika vagy mi a tököm megy helyette! valami indoka volt ! monyam el lassaban? :S
  • Norbi7
    Akkor legközelebb máshogy fogalmazd meg a kérdést.
  • Max7
    most kezdtek bele a 10. vagy 11. évadba :) az kitartana eléggé sokáig :)