1546
-
#946 Az utolsó előtti évadnak lett úgy vége, hogy elkezdenek lövöldözni. De van hatodik évad ami nálunk még nem volt. Neten elérhető már a hatodik évad, ha van időd szedd le, mert nagyon jó részek vannak. -
#945 Ja. Anglia - Magyarország válogatott labdarúgó-mérkőzés -
#944 Tegnap néztétek? :)
Jövő héten különben nem lesz Vészhelyzet, foci lesz helyette. -
#943 őszel? -
#942 Az RTL -en mikor folytatják? -
#941 annak az évadnak de a következőben folytatódik..... -
#940 Akkor mi?? Én több helyen is ezt olvastam, hogy ez a vége! -
#939 nem nem az a vége -
#938 A Harmadik műszaknak miért úgy lett vége hogy lelőnek mindenkit?? Vagy nem is ez a vége?? -
#937 ???? -
#936 most nézi valaki?
Carter összes rokona meghalt és Ő örökölt mindent? vagy mi ez a nagyvonalúság?? 150 millió dollár egy kórházra, a biztosítás nélkülieknek?? kicsit gazdag a csákó... -
#935 nem :D én a vészhelyzetről beszéltem :D:D:D:D:D:D LOL -
#934 Remélem, mert mostmár engem is érdekel nagyon. Leálltam a letöltögetésekkel :( -
#933 ja, azt nem mondtam, hogy a harmadik műszakról érdeklődtem:)) vagy ez lesz szeptemberben? -
#932 szeptember után ha minden igaz :P -
#931 apropó, nem tudjátok, hogy mikor lesz leadva a magyarországon soronkövetkező évad? nemtom melyik az. -
#930 Köszönöm! Én is úgy emlékeztem! (mármint hogy jó :D) -
#929 Israel Kamakawiwo'ole - Somewhere Over the Rainbow
nagyon jó zene... :) -
#928 hi. Nem tudja véletlenül valaki, hogy mi annak a számnak a címe, amit Greene doki hallgatott, mikor meghalt?(a szövegből vmi rainbowra emlékszek már csak) -
#927 hi nem tudtok valami jó magyar oldalt a vészhelyzet-röl amin fön vanak a részek tartalmai ?
meg nem tudjátok véletlenül hogy miröl fog majd szólni a 13-rész nevezetesen a Get Carter-nevü epizod gondolom carter-hez lesz valami köze! -
Aspyrin #926 Nem tudom hogy vagytok vele, de az elmúlt pár rész borzasztóan gyenge volt szvsz. Érzek az egészben egy ilyen "verjünk oda Svábynak" szagot. -
#925 Szegény :( Pont nem láttam múltkor azt a részt :( :) -
#924 spoiler megint.
ja, a poén, hogy az egyik "emberrabló" kb 12 éves volt. az Ő tesóját lőtték meg, a másik csákó meg az unokatesójuk volt. elég tenyérbemászó figura volt, inkább azt kellett volna lelőni:))
kicsit bealázták Abey-t, mert ki kellett mennie vécére. előtte letértek az útról egy erdős részre. a kocsitól arrébb kisérte 5 métert és mondta, hogy itt már jó lesz. a csaj meg kénytelen volt ott leguggolni és csurgatni. mondjuk sötét volt és az arcát világították meg, de akkor is elég szar lehetett. mármint, ha ez az életben történik valakivel:)) -
#923 Uh értem :s Nem láttam az előző részt, ezért nem értettem tegnap, hogy miért mondogatják neki, hogy mostmár jól van-e. :)
Köszi szépen! :) -
#922 spoiler annak aki nem látta, de felvette vagy megnézi majd máshogy:))
az előző részben elrabolták, két "nigga" egy kocsival. az egyikük tesója haslövést kapott és arra kényszerítették, hogy a kocsiban lássa el. érted, adj neki egy aszpirint, meg varrd össze a beleit oszt majd jobban lesz:DDD persze a csávó elvérzett. a végén visszavitték a kórházhoz, de gondolhatod most milyen állapotban lehet. csodálom, hogy kiment az uccára. -
#921 Az Abbie-vel kapcsolatban kicsit levagyok maradva, mi történt vele? -
#920 Vészhelyzet ujra indul :) -
winnie #919 Azt meg már nem boncolgatnám, hogy miért szakítanak meg minden jó sorozatot.
hát, van kettőnél több sorozat, amit így félbeszakítanak?
azért szakítják félbe, mert a januér-februári uborkaszezonban semmi értelme ellőni a nagy nézettségű sorozatokat -
#918 #901 -
#917 ezt láttátok?
-
Norbi7 #916 "Tudja valaki hogy miért lett vége a vészhelyzetnek?"
Szerintem erre a kérdésre egy bizonyos szemszögből megfelelő választ adtam. Azt meg már nem boncolgatnám, hogy miért szakítanak meg minden jó sorozatot. -
#915 azt is birom :) -
#914 akkor már inkább a harmadik műszakot folytassák!!!
:))) -
#913 -
#912 én meg nyugodtan mentem el zülleni :) -
#911 ehhe rájöttek hogy a nézetségi mutató a béka segge alatt van a vészhelyzethez képest :)
lehet hogy mániákus vészhelyzet rajongó lettem de ha ment a grész kinika átkapcsoltam a tv2-re még ha nem is néztem a tv-t nehogy már növeljem a statisztikát :D -
Aspyrin #910 Nyugi, holnap már nem lesz grész :D -
#909 Szerintem egyértelmű volt a kérdés csak neked nehéz a felfogásod! valamiért befejezték a vetítését a televizióban de nem tudom hogy miért biztos nem azért mert a grace kinika vagy mi a tököm megy helyette! valami indoka volt ! monyam el lassaban? :S -
Norbi7 #908 Akkor legközelebb máshogy fogalmazd meg a kérdést. -
#907 most kezdtek bele a 10. vagy 11. évadba :) az kitartana eléggé sokáig :)