Harmadik Műszak/Vészhelyzet (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
dani85: lehet hogy keresni kellene egy olyan kiszolgálót ami nem törli le ilyen gyorsan a dolgokat...az a baj hogy nem vagyok jártas én sem ezekben a dolgokban<#zavart2>#zavart2> sztem kezdésnek próbáld ki az uw-t vagy g-mailt vagy valami hasonlót.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Mert nagyjából értem angolul is de nem a legjobb úgy. Mert lehet kihagyok egy - két fontos momentumot (nem értem angolul)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Ha netán valaki még nem szedte le, akkor kérek noszogatást majd, és ha elég összegyûlik, újból felrakom majd az elsõt!
A második rész már gyengébb jóval, viszont jó nagyon, már abból a szempontból is, hogy az elsõt befejezi (mi lett a Face-ékkel). A felirat nekem sajna még nincs meg ehhez sem, de szonlokboy-nak nagyon jó lett az elõzõ, amit a többiek nevében én is köszönök. És sorry a kicsi átalakításért, de azokkal tök sokat szenvedtem, és amit jobbnak véltem, átírtam az én verziómra. (pl. a végén, amikor a Donald Mann mondja a Cruznak, hogy "Enjoy the limited life, that u have..."-nél az "Élvezze a hátralévõ életét"-re szerintem jobb az "Élvezze a megszámlált napjait!") 😊 De ettõl függetlenül 😊 nagyon szép munka volt, és fõleg gyors. Sajna nekem ebben nem sok gyakorlatom van. 😞
Na, szóval honlap: fenn lesz holnapra a 2. rész, meg az elsõ felirata (sajna egszerre csak egy rész megy fel!😞 ) A letöltés úgyanúgy lesz, tömörített jelszavas fájl, képként feltüntetve, a jelszó ugyanúgy hmtw.
Elég szép forgalma volt a honlapnak az elmúlt egy napban: 40 látogató, és 2 giga adatforgalom, ami 5 letöltést jelent! Arról nem is beszélve, hogy hétvégén mennyien leszedtétek. Arról a stat sajna már nincs meg, mivel töröltek mindent... 😞
Egyszóval látszik, hogy sokan szeretitek, ezért egy darabig felrakom majd a sorozatot: http://www.thirdwatch.atw.hu
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A többit honnan tudnám leszedni? 😊
Közben forditom a többi feliratot is...
FONTOS: képekként lesz kiírva, de ez ne tévesszen meg senkit, abban a videó és a felirat van becsomagolva, de ezt az atw-sek nem tudják (mivel itt van a jelszó a 766-os hozzászólásban), és így lehet meghagyják.
És még 1x: ÉRDEMES LESZEDNI, mert ez egy nagyon ütõs kis rész!!!
http://www.thirdwatch.atw.hu
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Kb. este 11 órára már fent is lesz, sajna csak ilyen lassú a feltöltésem... 😞 A magyar felirat is benne lesz, amit Szolnokboy-nak köszönhettek.
A többi rész is folyamatosan feltöltésre kerül majd!
Remélem azért vhonnan letudom még szedni.
S mi lesz a folytatás? Most várhatok...ááá... qrva anyjukat. Elmondhatnátok mi lesz a folytatásban 😛
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Egyébként itt az edonkey fórum, ha gond van
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Az általam készitett felirat javitott verzióját feltöltöttem a feliratok.hu-ra majd ott keressétek.
Szerk: nekem ez az eMule nem nagyon akar müködni, felraktam most már vagy 1,5 órája várakozik :S <#help>#help>
Ha te láttad, feltételezem, igen, volt a lövöldözés, de azt is olvastam, nem itt, hogy a Bosco meghalt.
Végülis, ki halt meg az ominózus évad utolsó részében?
Amúgy röhej, hogy ennyire esz a fene, de tényleg esz....ik...a fene.
Más sorozatra nem kattanok így be. Szinte mindegyik követhetõ, ez nem. Eltelt x nap, és én még mindig ógok-mogok.
Üdv:
Zsuzsa