1546
  • Szolnokboy
    Jézusom, nem találok szavakat!! Egyértelmüen az eddigi legjobb rész volt !! Ez olyan volt mint a Harmadik műszakban az a rész amikor Boscóék kapnak egy bejkelentést egy gyilkosságról és kiderül hogy a srác késelte meg a haverját..
    Csak hab a tortán Ray Liotta! És a 24es beütés, hogy valós időben zajlott meg a szürreális visszaemlékezések...Fantasztikus.

Ilyen rész legyen több, ilyeneket akarok !!!
  • jrbugi
    Szabacs gondolom az E-mulen is angolul van rajta a harmadik műszak! ugye?
  • jrbugi
    Üdv mindenkinkek!

Nem tudjátok, hogy honnan lehett feliratot szerezni a harmadik műszakhoz????
  • Brankley
    bazz, jo rész volt nagyon! Csak msot jutottam géphez

Max7: Engem érdekel a vészhelyzet, honnan az infó, hogy még 2 évad tuti??
  • Szolnokboy
    ugy gondoltam én is :) Akkor ma lesz :) De ez nem változtat a tényen hogy Ray Liotta benne lesz :D
  • Max7
    annyira biztos nem mint én ;)
  • Aspyrin
    biztos nagyon várja már :DD
  • Max7
    ma? kedenként van ER!
  • Szolnokboy
    Ha jól láttam akkor ma Ray Liotta lesz a Vészhelyzetben
  • Szabacs
    Hát mondom én. Amúgy nekem is leesett .
  • mrzed001
    Már le is jött vele :))
  • Szabacs
    A megfejtés: eMule
  • Athlon64
    Egyébként nekem a Harmadik műszak jobban bejön mint a Vészhelyzet!
    Már csak azért is mert főként ez zsaru sorozat, még ha mellette tűzoltók meg mentősök is vannak benne.
    Na de azért a Vészhelyzetet sem rossz!
  • Athlon64
    És mikor fogják folytatni nálunk?
  • Alien
    Köszönöm szépen! :) Jó rész lehetett :( Majd megpróbálom megnézni :)
  • Amse
    yes
  • Punker
    Yokas-as férje meg közben meg másik csaj miatt lépett le......
  • Amse
    bővebben:
    Jason(aki a "new yorki drogbáró" fia és meghalt amikor üldözték a zsaruk) faterja kapott egy listát amin azoknak a neve szerepelt akik a fia haláláért felelősek.
    Bosco öccse ravatalán Bosco-t és Yokas-t akarják kinyírni.Kapnak 2 fülest a rendőrök.Egyik helyre Cruz és csapata megy a másikra pedig a drogosztag főnöke meg még egy ember az osztagból akiket ki akarnak nyírni.A 2 helyszínen felrobbantják telefonos élesítéssel a bombákat.Cruz-ék túlélik, de a drogosztagosok nem.A ravatalozóba nem tudták berakni előre a bombát ezért egy embert(aki sokkal lóg a drogbárónak) zsarolják, hogy kocsival menjen me az épületbe és robbantsa fel a bombát, de csak behajt a helységbe és a detonátort átadja Bosconak.Bosco anyja nem lélegzik és a keze beszorult a kocsi kereke alá.Kiér Kim és az új csaj, de Kim azt mondja, hogy nem mehet be viszont az új csaj bemegy és gégemetszést csinál, mert valami elzárta a levegő útját és csak így tudja stabilizálni.Közben megjönnek a mentősök és leszedik a kocsit a karjáról és bevisznek mindenkit a St. Anna-ba.Közben értesítik a drogbárót, hogy 3an túlélték a merényletet(Bosco, Cruz és Yokas).Bent ül mindenki a kórházban mikor pár ember elfut az ablak előtt(csak a körvonalai látszódnak és látszik, hogy fegyverük van) aztán elkezdenek belőni.Itt a vége.

Pár apróság még:
    Kim a kórházban megmondja, hogy terhes és ezért nem ment be.
    Carlos próbálja fűzni az új csajt, de elég f@sz viszont azt hoszi egyenesben van.
    Cruz még az elején főz vmi kaját és átviszi Boscoéknak részvétnyilvánításul amit Bosco kidob a kukába miután Cruz elment.
  • Punker
    zsarukat ki akarják nyírni bombákkal, Bosco öccse temetésén vannak, bevágódik 1 kocsi de nem robban a cucc, aztán ülnek a kórházban beszélgetnek megjelenik pár fegyveres elkezd lőni és vége.
  • Alien
    Naaa :) Légyszi :D
  • Punker
    gonoszak leszünk, nem mondjuk el :)
  • Alien

Nem tudtam megnézni, nagyon szépen megkérek valakit, hogy részletesen írja le nekem, hogy mi történt! Előre is köszönöm! :)
  • mrzed001
    Hát, nem igazán fogsz találni, én már végignéztem minden nagyobb ismert oldalt :((
    PirateBay az egyetlen ahol van, de piszok nehezen kapcsolódik hozzá.

Sajnos mivel a következő részt a 6x01-et 2004.09.17-én adták kint (szóval már >1 éve), ezért piszok nehéz letölteni :((
  • Punker
    népszerűségtől függ, Vészhelyzetet is csak mos tkezdik nyomni, Lost még tuti nem lesz jó ideig.
  • Athlon64
    A harmadik műszak meg a LOST nem jelenik meg Tékába? Csak jóbarátok meg a többi buzi sorozat?
  • Szolnokboy
    ááá ilyen nincs !!! Hogy lehet igy befejezni ?? Most várhatunk minimum fél évet Ide nekem egy helyet ahonnan letölthetem a 6ik évadot ! Megis nézem a torrentet...
  • Punker
    de igen, ez az évad vége most várhatunk hónapokat.
  • FrezeR
    ez nem volt semmi...most várhatunk megint ki tudja meddig
  • Athlon64
    Nehogy már így van vége?
    Köcsög RTL!
    Tuti nincs még vége, nem!?
    áááá
  • Aspyrin
    Ezt inkább nem kommentálom..
  • Punker
    nem lehet így vége :(
  • Punker
    azta qrva bazeeeeeee
  • Punker
    jó kis rész.
  • Max7
    Nem tudom ki itt a vészhelyzet rajongó de fülembe jutott egykét infó a sorozatról! Két évad még 1000% hogy lesz karter most öszejön hamarosan a szihologus csajal és hamarosan ki is fog majd lépni a sorozatbol! Viszajön a sorozatba a a gyerekorvos aki a martini rekiben is szerepelt "no martini? no party!" :)
  • Aspyrin
    [feszülten várja]
  • Brankley
    huhh, jo, hogyvéletlenóül benéztem, különben lekéstem volna a mait is..
    De ma már nem felejtem el, emgnézem!
    17:35!
  • Szolnokboy
    #667 !!!!
  • Alien
    Mindjárt kezdődik :)
  • Brankley
    jó, hogy szólsz, teganpit is kihagytam, elfelejtem...
    Viszont most vasárnap már megfogom nézni!!
  • Szolnokboy
    huuu....nagyon durva rész volt !!! Az előzővel együtt egy mozifilmet simán kitett volna a 2 rész. Jól megírt, fordulatos, ütős. Remélem az ügyvéd urat a rabok jól megagyalták Az uj mentős bula nagyon jól néz ki :D

FIGYELEM ! JÖVÖ HÉTEN AZ 5IK ÉVAD UTOLSÓ RÉSZE ! SENKI NE HAGYJA KI!