Harmadik Műszak/Vészhelyzet (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
JA MOST JUT ESZEMBE A WWW.RTLKLUB.HU/HARMADIKMUSZAK-on rajta van a tartalom. A Titkok és szenvedélyektõl vannak az új részek, de az A merénylet óta<#vigyor2>#vigyor2>már ha jól tudom volt már 3 rész.
The Matrix has you...
port.hu 😊
Tehát Bufortot elkapták, Cruz mindkét térdét szétlõtte, ugye írja, hogy Barnes-t megkéselik, de azt nem, hogy meg is hal benne. Carlos kislánya súlyos beteg, csontvelõ átültetésre van szüksége, de sajnos carlos nem megfelelõ donor hozzá.
Nagyjából ennyi történt 😊
az ütközést nagyon fajinul megcsinálták, ilyen belsõ kamerás felvételeket hiányolok sokszor, most végre adtak ilyet is😊)
kíváncsi vagyok, hogy Doki-val mi lesz? otthagyja a mostani (szerintem számára beskatulyázó és ezért ideges) állását és visszamegy-e mezei mentõsnek?
ez a rész tetszett<#eljen>#eljen>
The Matrix has you...
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
The Matrix has you...
Fent van egy marék rész, de olyna sebességgel jön le, hogy kihullik a hajam, mire egy évad elsõ lemezéhez hozzá jutnék mondjuk német nyelven. 😞
Én is imádom a sorozatot, és jó lenne ha valaki bökne egy TUTI megbízható feltöltési helyet ahonnan az eddigi részeket le lehet szedni.
Az sem baj ha angol, csak van hozzá felirat valahol (remélem)
Kár hogy nincs akkor tábora mint a Jóbarátoknak vagy a Vészhelyzetnek.
Azok már kint vannak szinkron dvd-n is, de ezt még DC-n csak egyetlen emberkénél láttam pár részt a 6. évadból, mi meg még ugye csak az 5.-nél járunk.
szal ha van valakinek 5lete... plz ossza meg!
Akkor ez a emonkey megy vagy nem???
Vannak rajta részek???
Szinkronos forrást nem tud senki???
a végén meg még beszélt Carlos-szal, akitõl kérdezte, hogy milyen az új ember. Neki bejön, de szólt, hogy nem kell megszoknia😊 magyarán vissza fog térni sima mentõsnek.
The Matrix has you...
szóval elég lapos rész volt. ha így folytatják az évadot, akkor nem csodálom, hogy nem készül több rész. pedig annyira jó volt, most mi lett velük? más írja a forgatókönyvet?
The Matrix has you...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Én meg a múlt hetit láttam, csak a mait nem 😊) No de a jövõ héten nézem ismét ha minden jól megy 😊
mondjuk én meg a múlt hetit nem láttam 😞
ha gondolod beírom a lényeget, de a port.hu-val lehet jobban jársz😊
The Matrix has you...
ed2k://|file|Third_Watch_-_1x01_-_Welcome_To_Camelot.(DVD).SFM.