Harmadik Mûszak/Vészhelyzet (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
"Adja vissza az órámat maga kurafi" :))))

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Punker
reklám után kezdés

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Serpa
ja.
^-^
Szentlélek téren lévõ autóbuszállomáson.

Alien
Kedd, 20:55 Vészhelyzet - Amikor éjfélt üt az óra

A tartalom kicsit Spolier-es úgyhogy nem másolom be, bár a bemutató alapján sejthetjük, hogy mi lesz Carteréknél :(

Alien
A mostani rész megint jó szomorú lesz a bemutató alapján :(

Alien
igen? :)

Serpa
bkv buszon reklámozzák az ER DVD -t.
:)

Punkerwork
nem volt rossz rész, bár igazából semmi nem történt.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Alien
20:55 Vészhelyzet - Zaklatás

Prattnek nehezére esik egy különös betegségben szenvedõ asszony diagnosztizálása. Ráadásul Campbell azzal vádolja, hogy szexuálisan zaklatta õt. Abby szeretné, ha az egyik betege jobban figyelne rá, Neela laborgyakorlatán számtalan orvostanhallgató nyüzsög, Sam pedig igyekszik, hogy ne kerüljön gyereke megváltozott apjának a hatása alá. A férfi beköltözik hozzájuk, és ezzel kivívja Kovac féltékenységét...

magus
najójó, de minden 2. reszben vkinek kettebe torik az elete :)

ezért dráma a mûfaja.
Jagi
Hát ja!
Betont is folyton szivatták.

magus
azon gondolkodtam, hogy miért van az, hogy a szereplõket mindig megszivatják a forgatókönyvírók. Olyan még nem volt, hogy valaki boldogságban lehúzott volna 1 évnél többet

Punkerwork
bannerban balról a 2.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Serpa
az melyik?

Alien
jaja :(

bigapó
hát apám, már csak ezért sem éri meg leszbinek lenni. volt gyerek, nincs gyerek:((

The Matrix has you...

Punker
lenyúlták a kiskölköt <#wow1>

Punker
a kis feka vajon visszajön irakból?

Punker
Al Bundy elvitte a pénzemet.

Waterhorse
Valaki megvette/megveszi a Vészhelyzet 1. évadot? Érdekelne van é itt ekkora fanatikus. Én biztosan letöltöm majd a ripeket<#finom>

Erõt, egészséget elvtársak...ugye?

bigapó
"Ez aztán a medika" hö :))

The Matrix has you...

Alien
Ha találok akkor bemásolom :D

Serpa
ER hez van érdekesség?
^-^

Alien
20:55

Vészhelyzet - Lázas igyekezet

Carter ugyan megvédi védencét, Neelát Weaverrel szemben, ám azt tanácsolja neki, legyen aktívabb. Neela annyira komolyan veszi a tanácsot, hogy túl messzire megy egy agysérült beteg kezelésében...

Alien
Szerencsére túlélte. Basszus idáig nem is lehetett tudni, hogy van gyereke<#wilting>

Amúgy Lucáéknak örülök, én is bevállalnám a Sam-et <#nyes>

Meg a Neela is nagyon aranyos :)

Alien
jaja :D

szegény gyermeknek érdekes arca van<#idiota>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

folyik a lé belõle<#wow2>

Punker
bazzeee meg ne haljon a recepciós manusz <#wow1>

"azt mondta fog egy tankot és szétlövi a seggem"<#nyes>

szinte biztos, hogy nem fogja senki megvenni - ilyen 3-4 évente egyszer fordul elõ. no meg persze minden sorozatnak valamikor véget kell érnie.
Punker
felvettem jó volt

már vége is<#idiota>

Alien
mindjárt kezdõdik :)

Alien
Egyébként nem is értem, hogy hogy lehet egy ilyen sorozatot befejezni. Nézettsége tuti volt. Na mindegy, én egyenlõre várom a folytatást az rtl klubon, addig hátha történik valami pozitív dolog, valamelyik tv társaság megvehetné. Csak ne az legyen mint a Sliders esetében volt :(

Alien
ne már :( Hátha folytatja valami másik társaság :(

Amúgy légyszi a hatodik évadról ne árulj el majd részleteket.
Alig várom, hogy legyen újra.

aki nézi a harmadik mûszak 6. évadját a neten, az jól becsülje meg, mert az NBC lelõtte a sorozatot, jövõre nem lesz már 7. évad
Serpa
Romano a sírjában forog ...
micsoda alapítvány.
^-^

Punker
Romano forog a sírjában

Serpa
olyannyira, hogy már van.
^-^

Alien
mindjárt jön :)

Serpa
2 hete nem volt.

várom ...

Punker
ma is lesz :)

Bucser
Nekem mindig is azért tetszett a VH mert nem csak az akció és a pörgés a lényeg benne, hanem megmutatják az emberi oldalukat is... Mondjuk amikor a 3. mûszakban a felesége halála után kikészült a Sullivan az sem volt egy rossz évad...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

elment...
azért a harmadik mûszak az igazi.

nagyon jó volt.
Alien
Én néztem :) Szerintem érdekes rész volt, bár jobb amikor a sürgõsségin vannak, de tetszett ez a rész is.<#eljen>

Punker
én nézem majd

én is