1546
-
#986 Most biztos nem lesz Vészhelyzet egy ideig sajnos, szerintem ősztől folytatják az RTL-en. Amerikában már lement a 12-ik évad, szeptembertől pedig 13-ik évadot kezdik vetiteni :) Nem semmi :) Bár nálunk lassan lassan jöhetne a hatodik évad a Harmadik Műszakból is :) Igaz már láttam, de nem baj :D -
Aspyrin #985 Legközelebb használd a spoilert plz, én lemaradtam róla és csak videóról tudom megnézni :/ -
#984 Elment a kórházból és Afrikába költözik a Kem-el együtt. -
#983 Jaja nagyon jó volt :) -
#982 mi lett vele? -
#981 Goodbye Carter -
#980 Ja nekem is nagyon tetszett, nem tudja valaki mi lesz a vészhelyzet helyett??
Vagy folytatják a 12. évaddal?? -
#979 Ja szerintem is jó volt!!! -
#978 Nem hát, nagyon jó volt...
Főleg a vége -
#977 Ugye nem felejtettétek el, hogy ma dupla évadzáró rész a Vészhelyzetből? :) -
#976 Első évadot honnan szedted le? Torrent? -
gojszi #975 Sziasztok!
Amennyiben tudtok feliratot a Harmadik Műszak első évedához, keressetek meg, legyetek szívesek az [email protected] mélcímen!
Peersze, tudom, hogy nem kívánságműsor, és keresek tovább, azért hátha...
Köszi, előre is;) -
ZsirosKenyer #974 talán ősszel. talán. -
#973 Ez volt az egyetlen pozitívum abban a részben :) -
Prof William #972 De laegalább szépen halt meg. Egy reggel szépen alaludt. Ráadásul egy olyan klassz helyen... -
Blume #971 halo. tudja valaki hogy mikor folytatódik a harmadik műszak??? -
#970 Jaja, majdnem én is elsírtam magam lol :)
Green doki nagyon szimpatikus karakter volt és a végén a szenvedései nem igazán volt szívmelengető :\
Kár, hogy így lett vége...
Ez a 8-adik évad volt? -
#969 A Viasat nagyon jól csinálta hogy ezt a két részt egyszerre adta le, ez igazi telitalálat volt. A végén meglett férfikorom ellenére megkönnyeztem Green dokit. Messze ő volt a legrokonszenvesebb szereplő a sorozatban és szerintem az ő kiválásával keletkezett űrt nem sikerült nem is igazán sikerülhetett pótolni mással. Azt hiszem én itt befejeztem a Vészhelyzet nézést! -
#968 most megy -
#967 most megy:) -
#966 azt tudom, mert az előbb is ment egy. azért érdekel, mert az nagyon jó rész és szeretném megnézni, csak közben más dolgom is van. -
#965 most több részt adnak aszem -
#964 valaki nézi most a viasat-ot? a most induló rész azzal kezdődik, hogy Green doki írt egy levelet, hogy milyen jól nyaral stb. a levél végén írják, hogy meghalt. ebben mutatják a szigetet, ahol élnek és a végén ahogy meghal és megy a Somewhere over the rainbow? vagy az a következő rész? -
#963 Mármint a Vészhelyzetből természetesen :) -
#962 Június hatodikán lesz dupla rész :) -
#961 igen az. -
#960 Esetleg a magyar címén?? Mi volt a magyar címe "Ments meg!"?? Vagy nem is volt neki?? -
#959 na én sem találom :/ pedig tuti, hogy olvastam róla itt.sorry -
#958 És mi a topic címe?? Mert így hogy Rescue Me nem találtam meg. Egyébként én most tartok az első évad felénél, megvan a teljes első évad csak nincs időm nézni, de eddig nagyon tetszik. -
#957 én néztem amig adta az AXN nagyon jó kis sorozat! van külön topicja is amugy -
#956 Ismeri valaki a Rescue Me című sorozatot???, olyasmi akar lenni mint amilyen Harmadik Műszak volt csak ez csak tűzoltók életét mutatja be -
ZsirosKenyer #955 egyszerű: nem nézem.
várom az őszt hátha lesz új Third Watch évad. -
#954 Mert már megszokta biztos. Dolgozni sem szeret mindenki, és mégis megy. A tanulással is így van. -
winnie #953 de, ha unod, akkor miért nézed? -
ZsirosKenyer #952 Régen volt varázsa, mára már valóban lapos. Azt nem értem hogy még mindig mit esznek rajta az emberek
A nemrég (talán még az előző évadban) vetített Dél-Afrikai (?) küldetést feldolgozó epizódok tudtak egyedül feldobni, de azóta megint csak unalom. -
#951 A vészhelyzet már tényleg nagyon unalmas. Tipikusan az a helyzet, amikor már annyi rész volt, hogy már nem tudnak új story-kat kitalálni. Lassan az lesz, hogy az emberek megunják.......Inkább a csúcson kellene abbahagyni, mint megvárni mig a kutya sem nézi már... (Ezek ellenére szeretem, csak már nem az igazi...:() -
ZsirosKenyer #950 unom már az ER-t
jöhetne már az új Third Watch éved -
#949 Köszi az infót utánna járok a 6. évadnak!! -
#948 nem azt mondták, hogy jövő héten dupla rész lesz? szezonzáró -
#947 Jaja :)