52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#7469 Ez is tuning! -
#7468 Ilyen a hétköznapi életben is közlekedik vagy csak tanulmánymodell? Azért ez se kutya! -
#7467 Nagy dolgok vannak itt készülöben!Ez tetszik -
Gerob #7466 Tony! Melyik oldalon van ez a szavazás dolog?? Érdekelne engem is a "készítményed", biztos jó. -
#7465 Ha több trailerből rakom össze, akkor nem atackolom (micsoda szó!:)) össze, mert az ugye más textúrán fut. -
#7464 Hát persze, hogy rád!!!Amugy tényleg tetszet!!! -
#7463 Köszike,rendes vagy!
Na és kire szavaztatok?
Nem,de tényleg tetszik a munkám? Mondjuk a többi se kutya,nehéz lesz eldönteni! -
#7462 Jajj és még egy nagyon fontos kérdés!!!!!!!!!
Ha több trailer-ből rakok össze 1et,akkor ugye először megnyitom valamelyiket,aztán ráimportálok egy következőt...
Namost,kiszedem belőle ami kell,összegyúrom (Attach) ,de azt nem értem,hogy a skin-jeivel mit kezdjek????
Ugyanis az először beimportált trailer skinje nem jó a sok féléből összegyúrtra és piros lesz benne az a rész amit újonnan tettem bele egy másik trailer-ből!!!!
Szóval ezt hogyan kéne kezelni?
Kacsa,téged kérdeznélek,mert Te mondtad,hogy több trailer-ből raksz össze egyet,és a festést hogyan csináltad rá????????????????????????
-
#7461 Kacsa!
Amúgy hogyan tetted át a Magnumot a Zmod-ba? 3Dsmax-ból át tudok tenni bármit?
A Mafia játékból csomó extra autóm van,onnan nem tudok áttenni????
-
#7460 Királyos!
Ezeket honnan szedted? Letöltése még nincs? És a trailer első tengelye fordul? Mert ha nem,szerintem nem érdemes ilyet készíteni,mert eléggé csúnyácska ahogy kúszik fordulás közben....Csak azért,mert már régen csináltam volna ilyeneket én is,dehát...
De ettől még szuperek! -
#7459 Nagyon jóóóóóóóóóóóóóó -
Gerob #7458 Hali Gumikacsa! Az illető nagyjából ezt írta:
"Én szeretnék csinálni 2 új átfestést a Magnumra, de amikor én megnyitottam a fájlt, akkor csak az orrát tudtam volna átfesteni. Mit csináljak, hogy átváltsak a kamion másik részére? Ha esetleg le van kódolva, akkor tudnál nekem küldeni egy kódolaltlan verziót??"
Ennyi
-
-
#7456 Aki még nem látta volna az nézze meg -
-
#7454 Remélem, ez a srác is hamarosan elkészül ezzel az új mappával:
-
#7453 Ez mi?:
i wanted to make two new skins for your renault magnum 2 but when i opened the file paint0 and modified it , it changed only the nose part of the truck. what to do for changing the side color?
if its locked then could you send me an unlocked version of it? -
#7452 Nem, a magnum modellt nem én csináltam, az hogy ilyen szép modell az Kpj érdeme. Én csak bepakoltam a játékba. -
akela #7451 Na ez az nagyon szupi -
#7450 Van szerencsém bejelenteni,hogy elindultam az SG desktopháttér pályázaton és a művemet beválogatták!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha jól tudom 2 hétig lehet szavazni a legjobbra!!!
Az enyém a zöldes alapú,ilyen hanghullámos kép,a közeoén egy nagy sárga-kék SG felirattal!!!!!!!!!!!
Szóval dolgozgattam a napokban még azon is.....
Csak gondoltam elmondom itt az országutak csibészeinek!
-
#7449 miért? -
#7448 Kifog akadni a játék ! -
#7447 kiszedni? 18wospttm/models/ai a kerekeket is vhol itt lehet áttenni 3d-sre -
#7446 melyik könyvtárból lehet kiszedni a közlekedési verdákat? -
#7445 Zsír, -
#7444 oké! má' műxik! közben csináltam egy képet(ez a civil forgalom egyik verdája), mégha kell is rajta alakítani(a kerekeken is): -
#7443 Jó, nekem müködik rendesen -
#7442 a 7424-es link jó? letöltöm mégeccer(már 3szor leszedtem, de semmi). -
#7441 Mikor jön ki a Convoy? "Coming soon" van írva ugyan,de ha valaki tudja a megközelítő dátumot az nem lenne rossz...
10.4 , come back! -
#7440 a Kacsa érdeme! -
#7439 Ez se rossz! -
#7438 Nagyon tuti aszfaltrém! -
#7437 Mind a két Magnum király, nagyon komolyak, -
#7436 Ennyi sikerült.....nekem tetszik!
Kicsit nyújtottam a fülkén,lejebb vittem az alsó felépítményt...
Amúgy hogyan tetted át a Zmod-ba? 3Dsmax-ból át tudok tenni bármit?
A Mafia játékból csomó extra autóm van,onnan nem tudok áttenni????
És mennyire volt kész a Magnum? Úgy értem,mennyit dolgoztál rajta és HOGYAN???????
-
Gerob #7435 Sziasztok!
Átfutottam a Convoy weblapját. Ami a rossz hír, az az hogy nem lehet már jelentkezni a tesztelésre, mert azt lezárták. A játékról csupa jót írnak. Ecsetelik, hogy milyen lesz a játék menet, milyen módokban lehet majd játszani (alkalmazott, egyedül álló sofőr és vállalat tulaj). Lehet majd gyalogolni is össze-vissza. Tankolni, kajálni, fülkében aludni, gumit fújni, stb. Van egy állandó lakóháza a sofőrnek és személykocsival kell ingázni a telephely és a házad között (alkalmazott módban). Ha már maszek vagy, akkor a kamionnal is oda lehet állni a ház elé. Azt írják, hogy a fuvarok a valóságot fogják tükrözni, pl.: tejet viszel a tejüzembe és onnan meg mondjuk sajtot tovább a boltba. Ha jól értettem, akkor a játéknak lesz majd multiplayer módja is.
Jah és talán a legfontosabb. A játékot meglehet venni 35 dollárért vagy 35 fontért (ekkor kapsz 4 CD-ROM-ot) illetve 45 dollárért vagy 45 fontért (de ekkor DVD lemezen kapja meg az illető a játékot). Állítólag kap majd az illető a CD csomaghoz egy nyomtatott Európa illetve USA térképet az összes úttal, kamion parkolókkal és más egyéb fontos információkkal. Jah és ha jól értettem Európában és az USA-ban lehet majd róni a kilométereket.
A rendszer követelményt meg gondolom lehet érteni.
Csövi! -
FiReBoY #7434 Jah, de még ma küld el. Alpha teszter lehecc. :) -
#7433 mutiiiii.... :) -
#7432 Töltsd le újra!!!!!
Nekem pöpec! Már át is alakítottam...
Nagyon durva lett!!!! -
#7431 nekem nincs benne share folder, és *.psm fájlok sincsenek. ez miért van? -
#7430 nekem nem megy!