52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • kesenyi
    Ez is tuning!
  • kesenyi
    Ilyen a hétköznapi életben is közlekedik vagy csak tanulmánymodell? Azért ez se kutya!
  • kesenyi
    Nagy dolgok vannak itt készülöben!Ez tetszik
  • Gerob
    Tony! Melyik oldalon van ez a szavazás dolog?? Érdekelne engem is a "készítményed", biztos jó.
  • gumikacsa
    Ha több trailerből rakom össze, akkor nem atackolom (micsoda szó!:)) össze, mert az ugye más textúrán fut.
  • Raho
    Hát persze, hogy rád!!!Amugy tényleg tetszet!!!
  • soprano
    Köszike,rendes vagy!
    Na és kire szavaztatok?
    Nem,de tényleg tetszik a munkám? Mondjuk a többi se kutya,nehéz lesz eldönteni!
  • soprano
    Jajj és még egy nagyon fontos kérdés!!!!!!!!!
    Ha több trailer-ből rakok össze 1et,akkor ugye először megnyitom valamelyiket,aztán ráimportálok egy következőt...
    Namost,kiszedem belőle ami kell,összegyúrom (Attach) ,de azt nem értem,hogy a skin-jeivel mit kezdjek????
    Ugyanis az először beimportált trailer skinje nem jó a sok féléből összegyúrtra és piros lesz benne az a rész amit újonnan tettem bele egy másik trailer-ből!!!!
    Szóval ezt hogyan kéne kezelni?
    Kacsa,téged kérdeznélek,mert Te mondtad,hogy több trailer-ből raksz össze egyet,és a festést hogyan csináltad rá????????????????????????
  • soprano
    Kacsa!
    Amúgy hogyan tetted át a Magnumot a Zmod-ba? 3Dsmax-ból át tudok tenni bármit?
    A Mafia játékból csomó extra autóm van,onnan nem tudok áttenni????
  • soprano
    Királyos!
    Ezeket honnan szedted? Letöltése még nincs? És a trailer első tengelye fordul? Mert ha nem,szerintem nem érdemes ilyet készíteni,mert eléggé csúnyácska ahogy kúszik fordulás közben....Csak azért,mert már régen csináltam volna ilyeneket én is,dehát...
    De ettől még szuperek!
  • Fefe
    Nagyon jóóóóóóóóóóóóóó
  • Gerob
    Hali Gumikacsa! Az illető nagyjából ezt írta:

"Én szeretnék csinálni 2 új átfestést a Magnumra, de amikor én megnyitottam a fájlt, akkor csak az orrát tudtam volna átfesteni. Mit csináljak, hogy átváltsak a kamion másik részére? Ha esetleg le van kódolva, akkor tudnál nekem küldeni egy kódolaltlan verziót??"
    Ennyi
  • gumikacsa

• streeter
    Aki még nem látta volna az nézze meg
  • gumikacsa

• gumikacsa
    Remélem, ez a srác is hamarosan elkészül ezzel az új mappával:
  • gumikacsa
    Ez mi?:

i wanted to make two new skins for your renault magnum 2 but when i opened the file paint0 and modified it , it changed only the nose part of the truck. what to do for changing the side color?
    if its locked then could you send me an unlocked version of it?
  • gumikacsa
    Nem, a magnum modellt nem én csináltam, az hogy ilyen szép modell az Kpj érdeme. Én csak bepakoltam a játékba.
  • akela
    Na ez az nagyon szupi
  • soprano
    Van szerencsém bejelenteni,hogy elindultam az SG desktopháttér pályázaton és a művemet beválogatták!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ha jól tudom 2 hétig lehet szavazni a legjobbra!!!
    Az enyém a zöldes alapú,ilyen hanghullámos kép,a közeoén egy nagy sárga-kék SG felirattal!!!!!!!!!!!
    Szóval dolgozgattam a napokban még azon is.....
    Csak gondoltam elmondom itt az országutak csibészeinek!
  • eightmiles
    miért?
  • Duddits
    Kifog akadni a játék !
  • eightmiles
    kiszedni? 18wospttm/models/ai a kerekeket is vhol itt lehet áttenni 3d-sre
  • soprano
    melyik könyvtárból lehet kiszedni a közlekedési verdákat?
  • Raho
    Zsír,
  • eightmiles
    oké! má' műxik! közben csináltam egy képet(ez a civil forgalom egyik verdája), mégha kell is rajta alakítani(a kerekeken is):
  • Raho
    Jó, nekem müködik rendesen
  • eightmiles
    a 7424-es link jó? letöltöm mégeccer(már 3szor leszedtem, de semmi).
  • soprano
    Mikor jön ki a Convoy? "Coming soon" van írva ugyan,de ha valaki tudja a megközelítő dátumot az nem lenne rossz...
    10.4 , come back!
  • soprano
    a Kacsa érdeme!
  • kesenyi
    Ez se rossz!
  • kesenyi
    Nagyon tuti aszfaltrém!
  • Raho
    Mind a két Magnum király, nagyon komolyak,
  • soprano
    Ennyi sikerült.....nekem tetszik!
    Kicsit nyújtottam a fülkén,lejebb vittem az alsó felépítményt...
    Amúgy hogyan tetted át a Zmod-ba? 3Dsmax-ból át tudok tenni bármit?
    A Mafia játékból csomó extra autóm van,onnan nem tudok áttenni????
    És mennyire volt kész a Magnum? Úgy értem,mennyit dolgoztál rajta és HOGYAN???????
  • Gerob
    Sziasztok!

Átfutottam a Convoy weblapját. Ami a rossz hír, az az hogy nem lehet már jelentkezni a tesztelésre, mert azt lezárták. A játékról csupa jót írnak. Ecsetelik, hogy milyen lesz a játék menet, milyen módokban lehet majd játszani (alkalmazott, egyedül álló sofőr és vállalat tulaj). Lehet majd gyalogolni is össze-vissza. Tankolni, kajálni, fülkében aludni, gumit fújni, stb. Van egy állandó lakóháza a sofőrnek és személykocsival kell ingázni a telephely és a házad között (alkalmazott módban). Ha már maszek vagy, akkor a kamionnal is oda lehet állni a ház elé. Azt írják, hogy a fuvarok a valóságot fogják tükrözni, pl.: tejet viszel a tejüzembe és onnan meg mondjuk sajtot tovább a boltba. Ha jól értettem, akkor a játéknak lesz majd multiplayer módja is.
    Jah és talán a legfontosabb. A játékot meglehet venni 35 dollárért vagy 35 fontért (ekkor kapsz 4 CD-ROM-ot) illetve 45 dollárért vagy 45 fontért (de ekkor DVD lemezen kapja meg az illető a játékot). Állítólag kap majd az illető a CD csomaghoz egy nyomtatott Európa illetve USA térképet az összes úttal, kamion parkolókkal és más egyéb fontos információkkal. Jah és ha jól értettem Európában és az USA-ban lehet majd róni a kilométereket.
    A rendszer követelményt meg gondolom lehet érteni.
    Csövi!
  • FiReBoY
    Jah, de még ma küld el. Alpha teszter lehecc. :)
  • gumikacsa
    mutiiiii.... :)
  • soprano
    Töltsd le újra!!!!!
    Nekem pöpec! Már át is alakítottam...
    Nagyon durva lett!!!!
  • eightmiles
    nekem nincs benne share folder, és *.psm fájlok sincsenek. ez miért van?
  • eightmiles
    nekem nem megy!