52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#7389 Akkor is ez a legjobb........
-
#7388 -
egy kisebb ÖTLET....
+tervrajz
Futu...
Tervrajz....
-
#7386 Ez aztán a szép kis trailer....
-
-
#7384 Na jó, hadjuk. -
#7383 Köszke -
Gerob #7382 Csá! Írom, de nem lesz 100%os
A hivatalos Zmodeler2 le lett vele valami néhány hete, de nincs info miért. Kapcsolatba léptem Oleggel és ő azt mondta, hogy ezt meghekkelték és a technikusok dolgoznak rajta, hogy helyreállítsák a hibát. Ez az én feladatom volt, hogy elmondjam, mert a Zmod fontos a modellezők közösségének. Ne aggódjatok, helyre fog állni minden, mégegyszer köszönet Olegnek a Zmod készítőjének, aki kifejlesztette ezt a gyönyörű programot, ami ráadásul ingyenes és Oleg fog még fejleszteni a jövőben, hogy könnyebb legyen modellezni (ez nem 100%) így valóra tudjuk váltani az álmainkat. Igen a Zmod egy ingyenes progi, ami a directx-es játékokra lett optimalizálva.
Sztem ezt jelenti -
#7381 Itt miről írnak? Tudna valaki segíteni?
The official Zmodeler2 has been down in some weeks now and there is no info about why.
I contacted Oleg and he sad it was hacked and Technical Support are working on it to restore it.
It was my duty to tell this becuse zmodeler is important for the mod community.
Don't worry it will be back tanks again for Oleg the zmodeler creator that developing this wonderful program
that is free and Oleg will develop it more so it has more future like 3dsmax and made our dream come true.
Oh yes zmodeler is a complite free modeling software optimaized for directx games.
-
#7380 Talán ezt keresed -
#7379 Convoy old Mack
-
#7378 -
#7377 Ja, tényleg! (ezt aztán megjegyzem) -
#7376 http://3dartpol.da.ru/ -
#7375 A 3dartpol-osoknak talán megvan csak nem tudom a honlap nevét!Esetleg valaki tud segíteni? -
#7374 Ez a legújabb verzió!
Hamarosan közzéteszem az oldalamon!
18WoS:Pedal to the Metal ..::Tony Soprano::..
-
#7373 Valaki segítsen:
Just wanted to hear if its ok that im realsing a cont_eu_2x20 , its modified model ive maded on your cont_eu_20 ? -
#7372 Itt is van.asszem...
-
jahrastafari #7371 hi!
vki tudna segíteni?
nemtom megváltoztatni grafikai beállítást opengl-ről d3d-re és nem fut a game...nem tudtok vmit?mit csináljak???????
peace -
#7370 Kesenyi ha meg találod annak a piros gyönyörű MACK-nek a letöltési helyét szólj mert az a Rubber Duck eredetilye csak más lökhárító és ilyen rács vagy mi kell rá no meg feket szín és remek :)
Trafo 1-9 gyere vissza... -
#7369 Még nem találtam letöltést -
Gerob #7368 WÁÁÁÁÁÁ MAN TGA ez király, ez kell nekem ill. a népnek. Kesenyei lehet ezt valahonnan letölteni?????? -
#7367 -
#7366 -
#7365 -
#7364 http://www.freewebs.com/americantruckingcustoms -
#7363 -
#7362 -
#7361 -
#7360 Ilyen kocsival még nem találkoztam!
-
#7359 -
#7358 -
#7357 -
#7356 -
#7355 [szin=orange]Tony Soprano csinált egy tridem pótot csak az pár oldallal visszább van.Ha visszakeresel képet is találsz róla -
#7354 -
akela #7353 Köszi mindenkinek a segitséget,Soprano,Gerob.Ezek szerint én tanden pótról beszéltem(irtam)Mondjuk tridemet még nem látttam,viszont a sima pót hátul 2 tengellyel...az nagyon durva.Tudom olyat nem lehet,de akkor is szép. -
Gerob #7352 Szia Akela!
Elmagyarázom ezeket a pótkocsikat! 2 fajta van: félpótkocsi és pótkocsi. A félpótkocsi az olyan, amit a pttm-ben is húzol, tehát nyerges vontató kell hozzá. A pótkocsikon belül is van több fajta, lényeg hogy 2 vagy 3 tengelyesek (csak ezek elrendezése változó). Ha középen vannak a tengelyek (mint a Rynartos képen is) akkor azt hívjuk tandem pótkocsinak (ha 2 tengelye van), tridemnek (ha 3 tengelyes a pótkocsi). Van mág a sima pótkocsi, aminek elöl van 1 tengelye (ez fordul), és hátul van 1 vagy 2 tengely. Ezeket a pótkocsikat normál zeherautók huzzák. Ennyi. Ha esetleg van még valami kérdés szívessen megválaszolot!! Csá -
#7351 Segítek!
Nos,az a lényeg,megtalálod a képet neten bárhol,fogod ráklikkelsz jobb egérrel és tulajdonságok,ott lesz közép tájt,hogy Cím (URL),azt a linket kijelölöd és CTRL+C-t nyomsz neki,mindezek után,fogod és átjössz erre a remek fórumra és bejelentkezés után küldessz egy olyat,hogy [kép] és bemásolod a kijelölt linket CTRL+V-vel,nyomsz egy OK-ot!
Ennyi az egész!!!!!!!!!!!!!! -
#7350 Ilyesmi?