52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#7509 Tud valaki adni egy linket ahonnan ingyen lelehet tölteni a teljes játékot??? -
#7508 Öhöm....
-
#7507 AZTAKURVAÉLET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na igen.....
-
#7506 Ezek se rosszak! Csak még nincs letöltése!
-
#7505 Komoly! -
#7504 De komoly! -
#7503 Ural
Itt lehet letölteni -
#7502 nekem a vájszitibe van ilyen 'felső' dafom is(és meg is lehet nyitni)
-
#7501 Nem én csináltam (ott van a kép alján, Luder becenevű srác). -
#7500 Na eddig jutottam,de még az a rohadt textúrázást nem tudom megcsinálni!!!!!!!!!!!!
Mondjuk más se lett olyan szép.....Dehát egy importált cucctól nem is rossz!!!!
-
#7499 Királyos!
Na Kacsa,ezt mond el,hogy csináltad,hogy meg tartotta a textúráját?
Melyik pótból csináltad meg? És hogyan raktad rá a dobozt? -
steweee #7498 nem terveztek olyan .exe modot mint mondjuk a vice city 1.2? hogy már benne van a peccs, a magyarítás és egyéb extrák, kamionok? -
#7497 De király! -
#7496 Valszinű holnap letölthető lesz:
-
steweee #7495 :))) nos, most vettem észre hogy neked válaszoltam, hát igen te vagy az illetékes az ügyben, te tudod. sztem az emberek eljutottak már arra a szintre hogy elfogadható összeget fizessenek mások munkájáért, főleg magyaroknak, és nyilván ha már a játékot warezoljuk sokan, erre nem sajnálnám az sms-t,én szivesen vennék egy modgyűjteményes oldald -
#7494 Mi beszélgettük fireboy-al (mi van vele, el van tűnve???), hogy létrehozunkegy oldalt, de az tudtommal csak nekünk lesz pénzes, a letöltések ingyenesek lesznek. -
truck driver #7493 na mára ennyi elég lesz
-
truck driver #7492 -
steweee #7491 létrehozNAK és nem létrehozTAK. ott van kicsit lejjebb vmelyik hírben -
#7490 Mit? Nem tudok róla, hogy fizetős lenne (már ha egyről beszélünk). -
truck driver #7489 -
steweee #7488 itt most ugye azt a hírt kellene látnom hogy létrehoznak egy fizetős szervert? nagyon helyes, én biztosan nem fogom sajnálni egy jó peccsér/modért azt a néhány száz forintot. ha pedig egy telepítős modra gondoltál mint mondjuk vice citynél, akkor azt nem találom, légyszi pontosíts. egyébként nem lenne elhanyagolható öltet egy kifejezetten csak olyan szerver létrehozása, ahol játékonként kategorizálva lennének a peccsek, modok, leírások stb. folyamatosan frissítve, és persze fizetős lenne, az alkotók pedig a letöltések arányában kapnának a pénzből -
truck driver #7487 Találtam tökjó kamionos képeket:
-
#7486 Írok emilt, abban leírom ezt is. -
#7485 Vazze,nekem meg ezt nem akarta megnyitni!!!!
Azt olvastam valahol,hogy az 1.07-es Zmoddal nyitják meg és *.z3d-be mentik és a 2.0-ás Zmod-ba beIMPORTÁLJÁK!
Így nekem nem ment az Atego,de a Scania igeeeen!
Még egy valami,hogyan csinálok új,különálló dolgokat egy már egybegyúrtból??? úgy értem,a jobb oldalon vannak a részei a kamionnak,és ha egy valamit kijelölök azt külön álló réssze tudom tenni valahogy????????? érted,ugye? -
#7484 Hát nincs lekódolva.... Én ennek fogtam neki, de ma már nagyon felk***a az agyam, mert a kereket sehogy sem sikerült lekicsinyíteni. Illetve lekicsinyíteni sikerült,de hiába írtam át, hogy a 0-ás kerék helyett az 1-est használja, ugyanúgy a0-ást használja. Vááááááááhhhhhhhh
Ez is gétéavájszszitis mercedes benz atego:
-
#7483 Köszi!
Ugye,nem is volt olyan bonyolult!?
Még fejlesztgetem a Scaniát aztán feldobom az oldalamra!
Amúgy ez is "zöld lámpás",ugye????????????? -
#7482 [URL=http://pttm.uw.hu]Tessék! [/URL] -
steweee #7481 egyideje nem látogatom a topicot, minthogy végigjátszottam a játékot. viszont hihetetlen hogy egyesek mire nem képesek. nem akarja vki az itt megjelenő csodás munkák legjavát egy installálható fájllá összegyúrni amit csak rá kellene telepíteni az alapjátékra, és már benne is van mi szem szájnak ingere? nekem még csak az alufelni, a javított kormányzás és fék, a szebb aszfalt meg még egy pár apróság volt a játékban, és úgy is nagyon szupi volt. viszont már ennyi mindennel szinte új játékot lehetne varázsolni belőle. lehet egy újabb kamion kidolgozása helyett erre is lehetne időt szakítani. egyébként másütt is javasolni fogom, ahol sok nagyszerű kiegészítő készül egy játékhoz, hogy létre kellene hozni egy szervert vagy egy meglévővel megállapodni ahol warezok vannak, hogy sms ellenében lehessen onnan letölteni egy összedolgozott cuccost, és akkor ténylegesen meg is érné ezzel foglalkozni -
Gerob #7480 Csá!
"Üdvözlet 2005-ben!
A Rig'n'roll hivatalos orosz oldalán található néhány új fejlemény, amit 2004 dec. 30-án tettek fel. Találunk pár új infót és gyönyörű képeket."
Az uccsó mondat meg ha jól értem nagyjából így néz ki: Nagyon elfoglalt vagyok, ezért nem tudok veled dumálni a Truckpolon keresztül. Sajnálom. Ez kb. január végéig tart.
-
#7479 Tud valaki segíteni, hogy a Zmod-ot honnan tudom letölteni??? -
#7478 Valaki segítsen, mi ez (ugye nem az az utolsó mondat, hogy megszünik???):
Welcome in 2005!
The Russian version of Rig'n'Roll official site bring us some new working materials dated on December 30th, 2004. We can find there some new information and wonderful pictures.
I am still too busy to unit with you on TruckPol Community until the end of January. I am sorry for it...
-
#7477 Írom, lassan. Most már nekem is sikerült megnyitni, de ezt a gépet meghagyom neked. :) Én nekifogtam másnak.
A tirt én is kerestem, nem hiszem, hogy kiadták volna. -
#7476 Sokat szenvedtem vele....
Van amit nekem se nyit meg,úgy válogattam azok között amiket megnyit...
Légyszi valamit a #7470 !
Thx -
#7475 Hali, lenne egy nagyon fontos kérdésem: NEM TUDJA VALAKI, HOGY A T.I.R. KAMIONOS SOROZATOT KIADTÁK DVD-N??? előre is kösz .... :) -
#7474 Hogy a p****ba sikerült? Én is próbálkoztam, de nekem azt írta ki, hogy locked, ami csekély angoltudásomat bevetve ha jól tudom, lezártat jelent. -
#7473 Na ezt figyeljétek! Most kezdtem neki! A Gta:Vice City-ből húztam át kín keservesen.....
Hamarosan kész lesz,de most megyek aludni,mert lefordulok székemről....
-
#7472 Tényleg köszi! -
#7471 rányomsz a fórumra és ott lesz a linkje!
-
#7470 Értem,de akkor hogy csinálod? Mert ha nem attakolom :-) akkor piros lesz!!!!!?