52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#7429 Szerintem nagyon zsíros a verda!!!!
Eddig csak az tűnt furcsának,hogy olyan vehemens a kicsike,alig lépek oda és már repül is,fordulásnál ez nem előnyös!
Hogyan tudnám kijavítani ezt a dolgot?A fizikai részét mi kezeli?
Még valami! Hogyan exportáltad át a Zmodba?
-
#7428 Tehát akkor:
Berki Attila
[email protected]
üresen hagyom
XP
Így kell? -
FiReBoY #7427 Ehhhh... Nem túl amatőr. Sőt! Tökéletes. :) -
FiReBoY #7426 Jah! Hogy van-e olyan tesztelő progi, amiben érdekelt vagy és ha van akkor melyik az?
Figyelmetelen voltam a fordítás közben. Pedig nagyon sokat kellett fordítani és borzasztó nehezet. :D -
FiReBoY #7425 A harmadik mezőt én se vágom, hogy mi a francot akarnak. Valami tesztelő progit kér, amiben érdekelet vagy.
Az első a full név, második a használt email címed, harmadikat az előbb írtam, negyedik az op.rendszer és az uccsó a kommentek. -
#7424 MAGNUM2 -
#7423 Én kitölteném, de az első két rublikát kivéve a többibe fogalmam sincs mit kell írni. :)
-
#7422 Szerintem ott lehet jelentkezni. Kikéne tölteni. -
#7421 Köszi a tanácsokat!Sokat segítettél!
Most van egy kisebb gondom a Prism3D-vel!
Nem engedi elindítani a játékot!
Azt írja ki,hogy: "We are sorry,but the operating system failed to provide the window to render the game graphics in....."
Aztán meg,hogy "Runtime error...Microsoft Visual C++ Runtime Library"
Ez mi a franc???????????
-
#7420 Kis CONVOY: Itt nem bétatesztre lehet jelentkezni?:
http://www.chronowerx.org/betatesting/beta.php
Meg frissült az oldal is, valaki elnézhetne, aki tud angolul, hátha van értelmes info:
http://www.chronowerx.org/convoy/index.html -
#7419 Ha valamit módosítottál, amit nem te csináltál, szerintem nyugodtan felrakhatod. Minden 3D szerkesztő lehetőséget kínál, hogy lekódold a művedet, ha nem akarod, hogy hozzányúljanak. Ha nincs lekódolva, akkor az szerintem automatikusan zöld lámpa. (A magnum a MM2-höz volt készítve, és le volt kódolva. Szerencsémre Zoszt ismerte a srácot, és ő intézte, hogy kapjak egy kódolatlan modellt, amivel elkészültem, valszínűleg holnap pakolom fel. Én sem fogom lekódolni, majd lehet tökéletesítgetni, mert az enyém elég amatőr munka lett.)
-
Gerob #7418 Okés, mi türelemmel várunk, csináld csak nyugodtan. Mindent a maga idejében.Ne legyen bajod a letöltésekből (ez nem biztos tökéletes lett, de mind1). :)) -
#7417 Azért nem lehet tölteni még,mert jogi tanácsért kell fordulnom egy két barátomhoz!
Nem akarok felelőtlenséget csinálni!
De már fent vannak a cuccok,csak nincsenek belinkelve! -
Gerob #7416 Ezt akartam írni én is, hogy nem lehet tölteni, de az oldal king!! +a kamcsik is! Gratula!! -
#7415 nem lehet tőled letölteni 404 error -
#7414 Jogi tanácsért Gumikacsához fordulnék!!!!!!!!!!!!
-
#7413 Fejlesztettem egy kicsit!
Letölthető 2 kamion amit átszerkesztettem!
18WoS:Pedal to the Metal
designer & engineer : Tony Soprano -
#7412 Ha jól tudom előbb kész lettem vele,mint a 3Dartpol-osok!
Igaz az alap nyerges Scania-t nem én készítettem....
De a többit igeeen... -
#7411 ja és amint látszik is ,kissé Topline-ossá varázsoltam a Scania-t.... -
#7410 egy baj van még vele,a tandem kanyarban nagyon dölöngél...
Hogyan tudom kijavítani ezt a hibát???
Amúgy tegnap este fejeztem beeee -
#7409 Hamarosan letölthető!
-
#7408 Van ilyen -
#7407 én bocs, amiért alpári voltam :) -
#7406 jó boccs!!! -
#7405 agyatlan ... ekkora képeket CSAK linkelj te szerencsétlen ... -
#7404 Szerintem ezek se rosszak -
#7403 -
#7402 -
#7401 -
#7400 Hát ez nagyon állat. -
#7399 csak hallani akartam, hogy kiadhatok-e egy cont_eu_2x20-at, ez egy átalakított model, amit a te cont_eu_20-asodból csináltam -
#7398 -
#7397 -
#7396 -
#7395 A legjobb....
-
#7394 -
#7393 -
#7392 -
#7391 -
#7390 NOSZTALGIA