52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#7349 Na jok a képek az IFÁkról??? -
akela #7348 Ja,Magnum nagyon szép lett,gratula. -
akela #7347 Lehet,hogy rosszul neveztem olyan pót,amelyiknek kb.középen van mind a két tengyelye,és sima felépitményes húzza.Persze rövidebb is mint a nyergesnek a pótja.Kár,hogy nem tudom,hogy kell belinkelni képet,mert keresnék egyet.A másik féle meg nagyon nagy baj a francba -
#7346 tandem pótot. De az nem félpót. -
#7345 pedig biztosan láttál már olyat,bár nem tul elterjedt -
#7344 De ne értem, hogy olyan félpót,amelyiknek középen van mind a két tengelye. -
Gerob #7343 Csá Akela! Csá Mindenki!
Szerintem 100%-ig igazad van a pótkocsi kérdésben! Kéne egy európai félpót, azzal normálisan lehetne kanyarodni szerintem. A sima póttal meg tényleg "unicum" lenne haladni, tolatni... De sajnos ez nem kivitelezhető
Viszont ez az új terület szerintem jóóó, tök jó kis dimbes-dombos vidék, csak ugye kellenének oda fuvarok is. De elvileg ez valami fejlesztés csak, mert 0.1-es verzió azt hiszem. -
#7342 Én csak oda raktam fel. -
#7341 pttm.uw.hu-n kívül le lehet máshonnan tölteni? -
#7340 ??? Nem tudom. Már volt más panasz is, akkor letöltöttem, és nekem jó volt. -
#7339 tsá mindenki.
Gumikacsa! Letöltöttem a 'dobozos' pótot, de a játékban az egész rózsaszín. Mi lehet a baj? És a cégeknél eltűntek a fuvarok.
Ja király a magnum! -
#7338 Király,már várom -
#7337 Azt hogy a felépítményesnél a vontatottnak forduljon az első tengelye, nem lehet megcsiálni, de ezt már írtam. -
akela #7336 Nem tudom másnak is,de nekem ebbe az új mappába nincsenek fuvarok,meg a térképen sem látszódom merre vagyok,ez biztos azért mert nagyon az utolsó városra csinálták -
akela #7335 Ja és még valami szép a sárga Hungaro-s trailer,miért nincs rajta rendszám?
-
akela #7334 HelloHello!Nem tudom nagy kérés-e,de szerintem jól jönne egy olyan félpót,amelyiknek középen van mind a két tengelye.Az olyan eu-s.És szeretnék egy olyan pótot,amelyiket nem nyergessel kell húzni,és elfordul az első tengelye.Azzal király volna haladni,tolatni meg egyenesen kihivás.Irjatok mit gondoltok erröl léci. -
#7333 Nah, ha már retró, ez jön a magnum után, és feltöltöm az én kamazomat is, illetve a ponyvás pótot.(ja a magnum valahogy 21mb lett, tömörítve. De dolgozom az ügyön. Ha valakit érdekel, szombaton fent lesz a pttm.uw.hu-n. Remélem...):
-
#7332 OK, semmi gond. De valószínűleg én sem járok erre többet, mert a téma engem nem érint. :)
Bombázó nem vagyok. Sokoldalú az lehet. Olyan sokoldalú, hogy az már szinte gömb. -
#7331 Mily sokoldalú leányzó, és még bombázó is. Ja ez off. (Bocs hogy itt udvarlok) -
truck driver #7330 félreértettél! Én annak örülök ha minél több a csaj itt is! -
#7329 gondolom piszokul zavarsz mindenkit -
#7328 ne aggódj, nem fogok itt zavarkolódni többet! -
#7327 TS ha gazdag leszek meg veszem a kamcsi legokat és meg nézheted őket -
#7326 ITT EGY HÁZASPÁR LEGO-s OLDALA!!!!!!
ezt a kis "vityillót" is ők csinálták.... -
truck driver #7325 nocsak! Nem is írt még eddig ebbe a fórumba csaj! -
#7324 Ez vazze,ilyet még nem láttam....
-
#7323 Valaki keresett kis makett kamionokat itt. A http://www.herpa.de oldalon talál egy rakással, ezek hazánkban is kapható, 1:87 méretarányú mind. Van egy oldal is, amely ezzel a méretaránnyal foglalkozik, és ott is sok érdekes jármű és dioráma található: http://www.1-87vehicles.org/, érdemes a fotógalériákat átböngészni, akit érdekel a téma. -
#7322 Haversrácok,EZ,LEGO!!!!!!!!!!
-
#7321 -
#7320 Nooooormális az ilyen? -
#7319 Ez tényleg komoly, naon kira -
#7318 EZT NÉZZÉTEK MEG!!!
Engem lenyűgözött!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
#7317 Ha kell valakinek tervrajz a MAN 35.364VF 8x4 "Off Road" -ról!
-
#7316 Nah menj a p*cs*ba!!!
-
#7315 -
#7314 FELNI LIGHT!!!!!!!
-
#7313 OK.Hajrá!!! -
#7312 Mindig is ezt akartam megvenni....
-
#7311 Igen én!Már készülget...Nem mondok biztosat inkább,hogy mikor adom ki!
De igyekszem,csak most elég elfoglalt vagyok.Pályázatra készülök! -
#7310 Hogy halad az IVECO, asszem azt te csinálod ugye???