Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
Gerob #7435 Sziasztok!
Átfutottam a Convoy weblapját. Ami a rossz hír, az az hogy nem lehet már jelentkezni a tesztelésre, mert azt lezárták. A játékról csupa jót írnak. Ecsetelik, hogy milyen lesz a játék menet, milyen módokban lehet majd játszani (alkalmazott, egyedül álló sofőr és vállalat tulaj). Lehet majd gyalogolni is össze-vissza. Tankolni, kajálni, fülkében aludni, gumit fújni, stb. Van egy állandó lakóháza a sofőrnek és személykocsival kell ingázni a telephely és a házad között (alkalmazott módban). Ha már maszek vagy, akkor a kamionnal is oda lehet állni a ház elé. Azt írják, hogy a fuvarok a valóságot fogják tükrözni, pl.: tejet viszel a tejüzembe és onnan meg mondjuk sajtot tovább a boltba. Ha jól értettem, akkor a játéknak lesz majd multiplayer módja is.
Jah és talán a legfontosabb. A játékot meglehet venni 35 dollárért vagy 35 fontért (ekkor kapsz 4 CD-ROM-ot) illetve 45 dollárért vagy 45 fontért (de ekkor DVD lemezen kapja meg az illető a játékot). Állítólag kap majd az illető a CD csomaghoz egy nyomtatott Európa illetve USA térképet az összes úttal, kamion parkolókkal és más egyéb fontos információkkal. Jah és ha jól értettem Európában és az USA-ban lehet majd róni a kilométereket.
A rendszer követelményt meg gondolom lehet érteni.
Csövi!