52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#7670 Az biztos, hogy nem a hűtőt cseréli. Amennyire emlékszem, a computert, és a filmfelszerelést cseréli (mindkettő igen ritka) -
Gerob #7669 Gumikacsa légyszi segíts v. aki tud válaszolni!
Beraktam az általad készített Hungaros+Wabereres pótokat a játékba, a showroomban mutatja is őket frankón, ott hűtőkocsinak vannak írva. Viszont én eddig úgy vettem észre, hogy mindig az eredtei hűtőkocsit dobja ki a felrakóknál. Nem lehet, hogy az eredeti hűtőkocsit ki kell törölni, hogy megjelenjenek a fent nevezett pótok?? Vagy nem kell vele semmit sem csinálni és csak nem volt még szerencsém Gumikacsa pótjaihoz a játékban??? -
#7668 Én próbáltam kiszedni a kamionokat, de akkor nem műkszik a játék. -
akela #7667 Megosztod? -
#7666 Igazítani is tudod rajta? -
akela #7665 Lehet,hogy most is hülyeséget irok,mint a 7650-be,akkor bocsi.Nekem az a kamion fagyasztotta a játékot,amelyik már a kamionok bemutatásánál is akadozott,nem forgott folyamatosan,stb.Én ezeket a traktorokat kitöröltem.A trélereknél is volt ilyen.De pl. Gumikacsa konténereit tudom vontatni,mégpedig úgy,hogy a Dryvan fuvarjait át irtam a konténerekre.Még igy is fagyott,sőt igy fagyott csak igazán,ekkor a document settings stb.helyről kitöröltem,és a játék főkönyvtárába(nálam ez a D.meghajtón van) irtam át a dryvan fuvarjait a kacsa konténereire.Most megy gond nélkül-kopp kopp.amúgy is ki a fenének kellenek azok a rusnya festésű amcsi pótok.Lehet hogy a traktorokat is kiszedem úgyse használom már őket amióta vannak k.rva jó itteniek. -
#7664 -
#7663 hoggyannn?? -
#7662 eightmiles! Textúrázás megy már a 2.0.0.5-ben (Zmodeler) -
#7661 Mindent lehet, csak tudni kell, hogy hogyan -
#7660 Saját
-
#7659 nem lehet valahogy a modelleken/textúrákon állítani az enviroment mappingot?? Mert olyan tükörzerűek a modellek, vagy teljesen mattak. -
#7658 Kacsa!
ezeket honnan szedted? Nagyon hajaz a Rig 'n' Roll-ra!
Ez lesz a PTTM-ben?? Vagy én vagyok a hülye?
Hasonlít,nem? -
truck driver #7657 a verziószám a képernyő jobb alsó sarkában látszik, amikor a főmenüben vagy -
#7656 Vagyis az alap játék milyen verzió:
1.00
1.03
Vagy melyik??? -
#7655 Beraktam és nálam nem jött össze!!! -
#7654 Wow -
#7653 Ez ütős lesz:
-
rgida666 #7652 #7622???
Ezek szerint ez csak nálam fordult elő? -
#7651 miért ne lenne nocd? jobb híján innen is le lehet kapni. -
akela #7650 Háát azt hiszem erre nincs.Ha gondolod kiirom cd-re,hátha neked is segit -
#7649 Nincs valami NoCD crack?
Az nem tudja megoldani a problémát???
Akela azért is köszi!!! -
akela #7648 ezt nekem is csinálta időnként,sőt most,hogy kiirtam cd-re most is van néha,hogy kéri a cd-t,pedig arról inditom.Ilyenkor otthagyom és másnapra megjavul -
#7647 Csá!!!
A játék Daemon Toll lal megy nekem és a tiétek???
Ha van ilyen másnál is Akkor van 1 kérdésem:
Már nem elöszőr raktam fel és most pedig amikor elindítom a játékot akkor ezt írja ki:Corrupted installation. Reinstall application from original CD. Mi a FASZOM EZ!!!!
Kéne HELP!!! -
#7646 az ural melyik verziohoz jo?mert nekem látja a game,de ha rámegyek kilép,és játék közben is fagyogat(idáig nem volt problem)az uj magyaritást pakoltam bele az okozhatja?
-
#7645 Ha van hozzá progid akkor nem -
#7644 Én pont most fejeztem be a Magnumot csak annyi a bibi, hogy a lámpák (nem a fények) is olyan színüek amilyen színt választottok a kamionnak!fehér,sárga,fekete stb.
-
#7643 Jajj,köszi,rendes vagy,de már felraktam,nem bírtam ki !
Olyan izgatott vagyok...Tök jó dolog,hogy így megoszthatom a dolgaimat!!!!! Már nagyjából minden fent van!
Már csak holnap töltök fel újat,valami ilyesmi konténerest!!!!!
-
Gerob #7642 Szerintem írj valami ilyesmit:
SCANIA T serie 124 420
T = asszem a csőrös jele a SCANIA-nal
12 = 12 000 köbcenti
4 = 4-es széria
420 = 420 lóerő -
#7641 Thx a lot!
Most töltögetem fel a cuccokat! Már csak a csőrös Scania van hátra,csak nemtom,hogy mi a hivatalos neve!!!??? Mit írjak a játékba?
plz...aztán megy fel!
Amúgy sok hiba van a cuccokban,direkt nem zártam le,mert siettem és szeretném ha tudnátok javítgatni,hogy sok örömünk legyen egymás munkáiban!!!! -
Gerob #7640 Nem szóltam semmit, már okés minden az oldallal kapcsolatban!! -
#7639 Vajon névtáblát az ablakba nehéz lehet szerkeszteni? -
Gerob #7638 Csá Tony!
Jóó az oldalad nagyon. A SCANIA+VOLVO gyönyörűen lekúszott, csak sajna a tandem pót+a HUNGAROS pótot még nem lehet tölteni, de gondolom ez nem újdonság. KIRÁYLÍK ÍGY ELSŐRE A KAMIONJAID!!! TOVÁBBI SOK SIKERT HOZZÁJUK!!!! -
#7637 Thx.
-
#7636 Teszek fel linkeket,de most egyenlőre a kamcsikkal foglalkozom...
Megpróbálok minden igényt kielégíteni!!!!! -
#7635 Nem tudtok egy olyan oldalt ahonnét letölthetném a 3D studio max-ot? -
#7634 Királyság -
#7633 Teszel fel linkeket is? Amúgy sok kitartást az oldaladhoz. -
#7632 Nah,kész lettem vele!!!!!!!!!!!!!
Még pár finomítás és holnaptól letölthető a TÖBBIVEL együtt!!!!!!!
INDUL AZ OLDALAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
#7631 Nem látod hogy egy új térkép van a képen?
Király!