52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#7269 akkor küldjetek képeket -
#7268 IFA-ra szavazok -
#7267 Jaj ezt nem ide szántam. -
#7266 Ez IFA??? -
#7265 új mappa
-
#7264 Mert??? -
#7263 IFA -
#7262 Én gumikacsa(Konvoj) kamionját szeretném!
Tudom hogy már meg csinálták de az sztem elég gagyi!
Alig hasonlít! -
#7261 Dehogynincs: www.rignroll.ru
Az orosz rész előbb frissítik. -
#7260 IFA, az király lenne -
#7259 csá mindenki. Jó sokáig nem voltam, most is csak azért írok, hogy elmondjam: ha vkinek kéne vmilyen kamion, én megpróbálhatom mexerkeszteni, csak a textúrázással lennének gondok. Szóval, amelyik kamiont kéritek többen, azt fogom elkezdeni(és befejezni, remélem). A Renaultomnak már úgy sincs értelme, és jó lenne vmit csinálni. ennyi. -
#7258 Hi Nem tudja vki h az miért van ha szerkesztek egy kamiont zmodelerben berakom a játékba, kiválasztom stb aztán meg kilép a windowsba ? -
#7257 az mindenkinek van. -
#7256 Nekem meg az U.F.O.-k jöttek!
Ja és vadászrepcsivel üldözték őket...
Asszem van is róla screenshot-om! -
#7255 Az sem rossz, érdekes dolgok. -
akela #7254 Nekem egyszer olyan volt,hogy egy városban mentem át az autópálya alatt,hogy balra felkanyarodjak rá,mikor jobbról leesett a pályáról egy kplt.szerelvény. -
#7253 Király -
#7252 Rendben!
Még előbb olyan állapotba hozom,hogy ki merjem rakni! -
#7251 Akkor bocss, én még ezeket nem láttam -
#7250 Mivel lett frissítve?? Azzal, hogy Boldog Újévet kívánnak? Semmi új nincs. -
#7249 Nah azt meg kell nézni. Nem egy hétköznapi dolog. -
#7248 Frissitve let a Rin'n'Roll lapja
-
#7247 Velem ilyen nem volt még de ha lesz le fotózom....biztos poén -
#7246 Velem is volt már ilyesmi, én is csodálkoztam, nem tom hogy történhetett -
#7245 -
#7244 Hali, nem egyszerű élményben volt részem: menetem Denverből kifelé és szolt rádión az egyik emberem. Nem telik bele 5 másodperc, látom jön szembe! Eddig oké, de hogy jött: mintha hullámvasút vonalán jönne!!! Hullámozott a levegőben, felemelkedett az útról kb 3-4 kamion magaságába, majd vissza az útra!!! Így hullámzott végig, majd eltünt!!! Közben még dudált is!!! Én meg felborúltam...mert őt néztem! -
#7243 Tony!!! Nagyon király, kedvencem az IVECO, majd rakjál már fel képeket, hogy hol tartasz. Elöre is köszi -
#7242 A Kamaz-ból alakítottam át,az hasonlít rá a legjobban!
De még közel sincs készen! Ki kell javítanom amiket a külhoni barátaink elrontottak...túl fényes,meg ilyenek! -
#7241 Iveco? Egy haverom be fog szarni, ha elmondom neki. :) Nekik az van, és mindig azzal zaklat, hogy van-e már iveco... :) -
#7240 Úgy látom ráharaptatok a dolgokra!
Megérte beraknom őket....
Én is bízom a 3D-s arcokban,vagy lehet,hogy nekifekszek valamelyiknek!
Amúgy elkezdtem egy Iveco TurboStar-t... -
#7239 Bazze! A McDonald's-os, a Toblerone-s, + a 2 Hungarocamionos kamionon nagyon ott van. Kibaszott jók!! Én is elkezdem gyűjteni! -
truck driver #7238 Találtam jókis kamazos képeket, meg tervrajzokat is (ami alapján szerintem könnyebb szerkeszteni). Nemtom hogy betegyem-e ide őket... Szerintetek? -
#7237 Na hallod vazz! Ezeket a gyűjtős oldalakt megkéne mutatni a 3dartpolnak! Azt hiszem jönnének a kamionok De dögivel! -
#7236 Mostmár letölthető az "oldalamról"!
Nemsokára fejlesztem egy kicsit-nagyon!!!!
Amúgy WebDesigner vagyok -
#7235 18 WoS: Pedal To The Metal........................designed:.....::: Tony Soprano :::..... -
#7234 Ez jó ,naggyon jó -
#7233 most regisztrálok egy oldalt!Ott lesznek a cuccaim! -
#7232 Ockéj! -
#7231 Hamarosan felpakolom,ja! -